Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Xiaowa Robotic Vacuum Cleaner Review

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Γιατί ο ρόλος της γυναίκας είναι να σκουπίζει και του άντρα να πηγαίνει στο καφενείο; :P

Δεν το είπε έτσι. Εννοεί ότι η συγκεκριμένη γενιά τα θέλει όλα έτοιμα...και έχει και δίκαιο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

50 λεπτά πριν, makridis είπε

Δεν το είπε έτσι. Εννοεί ότι η συγκεκριμένη γενιά τα θέλει όλα έτοιμα...και έχει και δίκαιο. 

Πως κατάλαβες πως το είπε; Και εξάλλου ναι γιατί το σκούπισμα να μας τρώει χρόνο από την ζωή μας αν υπάρχει τρόπος να το γλιτώσουμε; 

• Sad 1

19 ώρες πριν, Vasilius είπε

Κοίτα αδερφέ πως έχει, οι γυναίκες γεννημένες μετά το 90 = ελάχιστες.

Οι περισσότερες είναι κακομαθημένα κοριτσάκια που δεν αγγίζουν σκούπα ούτε για δείγμα.

Εγώ αδελφέ ψωνίζω από Μεσοποταμία. Εκεί έχει καλή αγορά.

3 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Πως κατάλαβες πως το είπε; Και εξάλλου ναι γιατί το σκούπισμα να μας τρώει χρόνο από την ζωή μας αν υπάρχει τρόπος να το γλιτώσουμε; 

Το κατάλαβα από τα συμφραζόμενα της πρότασης του. 

Για οτιδήποτε τεχνολογικό βελτιώνει τη ζωή μας εγώ είμαι μέσα με τα 1000.

50 λεπτά πριν, makridis είπε

Το κατάλαβα από τα συμφραζόμενα της πρότασης του. 

Για οτιδήποτε τεχνολογικό βελτιώνει τη ζωή μας εγώ είμαι μέσα με τα 1000.

Κάτσε, γιατί δεν είπε οι σημερινοί άνθρωποι και είπε οι σημερινές γυναίκες; Λες και είναι δικιά τους αρμοδιότητα το σκούπισμα; Άσε τους άλλους που κάνουν πλάκα.... 

• Sad 1

Κάτσε, γιατί δεν είπε οι σημερινοί άνθρωποι και είπε οι σημερινές γυναίκες; Λες και είναι δικιά τους αρμοδιότητα το σκούπισμα; Άσε τους άλλους που κάνουν πλάκα.... 

Τι σε έπιασε μια κουβέντα είπε κ είχε δίκιο. Κ στατιστικά το κομμάτι σκούπισμα γίνεται πιο συχνά από γυναίκες παρα από άντρες σε μια οικογένεια. Κ με μεγαλύτερη επιτυχία να προσθέσω 😂 μπορούμε κ εμείς βέβαια δε λέω ...

Για τον ίδιο λόγο που λένε «η νοικοκυρά» και όχι «ο νοικοκύρης» όσον αφορά τα του σπιτιού. Είναι πως έχει περάσει παραδοσιακά και κοινωνικά το στερεότυπο. Δεν είπα αν είναι σωστό ή λάθος ή αν το ενστερνίζομαι, Απλώς από τα συμφραζόμενα του φίλου διαφαίνεται ότι αναφέρεται γενικά, ασχέτως με το ότι αναφέρεται στο γυναικείο φύλο.

21 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Γιατί ο ρόλος της γυναίκας είναι να σκουπίζει και του άντρα να πηγαίνει στο καφενείο; :P

κ να της ριχνει κ κανα χερι ξυλο γιατι ξερει αυτη :p

• Like 1
  • Sad 1

Παντως κανοντας ερευνα για την μαυρη s55 συμφερει να την παρεις εδω ειδικα αμα μπορεις να κοψεις τιμολογιο βγαινει στα 310 ε,360 απο heartbeat και 20 μερες αναμονη,αραγε black Friday θα εχει νοημα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, makridis είπε

Για τον ίδιο λόγο που λένε «η νοικοκυρά» και όχι «ο νοικοκύρης» όσον αφορά τα του σπιτιού. Είναι πως έχει περάσει παραδοσιακά και κοινωνικά το στερεότυπο. Δεν είπα αν είναι σωστό ή λάθος ή αν το ενστερνίζομαι, Απλώς από τα συμφραζόμενα του φίλου διαφαίνεται ότι αναφέρεται γενικά, ασχέτως με το ότι αναφέρεται στο γυναικείο φύλο.

Τι λες τώρα φίλε μου; Σωβινιστικοτατο είναι  το σχόλιο του. Πως διαφαίνεται ότι το λέει γενικά, πράγματικα δεν το βλέπω....  Το φαλοκρατισμο του παρελθόντος που συνεχίζεται εν μέρη στη συνεχή κοινωνία, δείχνει.

Και το πρόβλημα είναι ότι δείχνει την γυναίκα τεμπελά που δεν κάνει δουλειά στο σπίτι, λες και ο άντρας είναι με την πόδια όλη μέρα. Τεσπα φαίνεται ότι τα στερεότυπα παίζουν καλά το ρόλο τους αφού σε κάνουν να πιστεύεις ότι είναι γενικό το σχόλιο. 

Εγώ να το θέσω αλλιώς. Οι τεμπέληδες άντρες δεν μπορούν να έχουν πια για υπηρετριες τις γυναίκες και θέλουν βοήθεια από την τεχνολογία. Πως σου φαίνεται αυτό; Πιο σωστό και ρεαλιστικό. 

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Sad 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Τι λες τώρα φίλε μου; Σωβινιστικοτατο είναι  το σχόλιο του. Πως διαφαίνεται ότι το λέει γενικά, πράγματικα δεν το βλέπω....  Το φαλοκρατισμο του παρελθόντος που συνεχίζεται εν μέρη στη συνεχή κοινωνία, δείχνει.

Και το πρόβλημα είναι ότι δείχνει την γυναίκα τεμπελά που δεν κάνει δουλειά στο σπίτι, λες και ο άντρας είναι με την πόδια όλη μέρα. Τεσπα φαίνεται ότι τα στερεότυπα παίζουν καλά το ρόλο τους αφού σε κάνουν να πιστεύεις ότι είναι γενικό το σχόλιο. 

Εγώ να το θέσω αλλιώς. Οι τεμπέληδες άντρες δεν μπορούν να έχουν πια για υπηρετριες τις γυναίκες και θέλουν βοήθεια από την τεχνολογία. Πως σου φαίνεται αυτό; Πιο σωστό και ρεαλιστικό. 

Ας είναι ότι είναι. Εγώ έγραψα οτι "δεν συμφωνώ/ενστερνίζομαι". Δεν καταλαβαίνω ως προς τι όλη αυτή η κουβέντα και την έκταση που της δίνεις και κάνεις αναφορές σε φαλοκρατισμό και σωβινισμό.

Επεξ/σία από makridis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Koυρασατε με το κλαψο-κουλτουριαρικο θιξιμο για τις γυναικες.

Ontopic: Επειδη προκειται να αγορασω συντομα ηλεκτρικη σκουπα της Xiaomi, δεν εχω καταλαβει ακομα αν αυτη εδω θεωρειται καλυτερη ή οχι απο την s50/s55. Μπορει να διαφωτισει καποιος;

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 1

3 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Koυρασατε με το κλαψο-κουλτουριαρικο θιξιμο για τις γυναικες.

Ontopic: Επειδη προκειται να αγορασω συντομα ηλεκτρικη σκουπα της Xiaomi, δεν εχω καταλαβει ακομα αν αυτη εδω θεωρειται καλυτερη ή οχι απο την s50/s55. Μπορει να διαφωτισει καποιος;

Απ οτι διαβασα σε γερμανικο φορουμ η διαφορα ειναι μονο στο χρωμα ,στις ασιατικές αγορές εχουν και αλλα  χρώματα με την ονομασια s52,s53 κτλ,η αληθεια ειναι οτι και μενα μου αρεσει η μαυρη οποτε για 15 ε δεν τιθεται θεμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...