Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Xiaowa Robotic Vacuum Cleaner Review

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, makridis είπε

Ας είναι ότι είναι. Εγώ έγραψα οτι "δεν συμφωνώ/ενστερνίζομαι". Δεν καταλαβαίνω ως προς τι όλη αυτή η κουβέντα και την έκταση που της δίνεις και κάνεις αναφορές σε φαλοκρατισμό και σωβινισμό.

Μου απαντάς και σου απαντώ. Δεν είδα να γράφω από μόνος μου. Τρελός δεν είμαι... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

30 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Μου απαντάς και σου απαντώ. Δεν είδα να γράφω από μόνος μου. Τρελός δεν είμαι...

αυτο μην το δενουμε ομως ,καποτε υποστηριζες windows phone φανατικα :p

Στις 2/11/2018 στις 11:48 ΠΜ, Retromaniac είπε

Γιατί ο ρόλος της γυναίκας είναι να σκουπίζει και του άντρα να πηγαίνει στο καφενείο; :P

Λίγο άτοπη η απάντησή σου.      Έγραψα. ->  δεν αγγίζουν σκούπα ούτε για δείγμα.

Στις 3/11/2018 στις 9:43 ΠΜ, Retromaniac είπε

Τι λες τώρα φίλε μου; Σωβινιστικοτατο είναι  το σχόλιο του. Πως διαφαίνεται ότι το λέει γενικά, πράγματικα δεν το βλέπω....  Το φαλοκρατισμο του παρελθόντος που συνεχίζεται εν μέρη στη συνεχή κοινωνία, δείχνει.

Και το πρόβλημα είναι ότι δείχνει την γυναίκα τεμπελά που δεν κάνει δουλειά στο σπίτι, λες και ο άντρας είναι με την πόδια όλη μέρα. Τεσπα φαίνεται ότι τα στερεότυπα παίζουν καλά το ρόλο τους αφού σε κάνουν να πιστεύεις ότι είναι γενικό το σχόλιο. 

Εγώ να το θέσω αλλιώς. Οι τεμπέληδες άντρες δεν μπορούν να έχουν πια για υπηρετριες τις γυναίκες και θέλουν βοήθεια από την τεχνολογία. Πως σου φαίνεται αυτό; Πιο σωστό και ρεαλιστικό. 

Υπομονη μεχρι να βγει η version3 με υποδοχη για κονταρι για να τσακωθειτε για το ποιος θα τη πηγαινει μπρος πισω τη ξιαομι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...