Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Xiaowa Robotic Vacuum Cleaner Review

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Το notch που θα μπει;

Θα ρωτήσουμε τον κατακουρι μόλις επανέλθει το χακι σου και τον καρφώσεις με τέρμα την 4η ταχύτητα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

27 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Περιμένω κάποιος να αναρωτηθεί τι θα απογινουν οι γυναίκες

..... κάποιος πρέπει να κάνει τις γωνίες

• Like 3
  • Thanks 1

Κρίμα που το Geek buying σας έδωσε το προηγούμενο μοντέλο καθώς το νέο είναι κλάσεις ανώτερο κι έχει όλες τις λειτουργίες που αναφέρατε πως λείπουν.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Xiaomi Mi 8 είπε

3 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Το notch που θα μπει;

Μα δεν είναι κυκλοφορία της απλ.... 

Επεξ/σία από kostasfalcon

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω βάλει στο μάτι καιρό τώρα το ακριβό μοντέλο της σκούπας και μάλιστα σε version 2 σε χρώμα μαύρο. Θα το τσιμπήσω απ το νέο έτος. 

Με προβληματίζει πολύ η σύνδεση με την Αλεξα καθώς ότι κομμάτι προσθέτω στο έξυπνο σπίτι μου θέλω να το ελέγχει η Αλεξία. Δεν θέλω ούτε remotes ούτε apps, μόνο φωνή. 

Επεξ/σία από heavyrain

6 ώρες πριν, logistoulis είπε

Περιμένω κάποιος να αναρωτηθεί τι θα απογινουν οι γυναίκες

Κοίτα αδερφέ πως έχει, οι γυναίκες γεννημένες μετά το 90 = ελάχιστες.

Οι περισσότερες είναι κακομαθημένα κοριτσάκια που δεν αγγίζουν σκούπα ούτε για δείγμα.

• Like 3

11 ώρες πριν, heavyrain είπε

Εγώ έχω βάλει στο μάτι καιρό τώρα το ακριβό μοντέλο της σκούπας και μάλιστα σε version 2 σε χρώμα μαύρο. Θα το τσιμπήσω απ το νέο έτος. 

Με προβληματίζει πολύ η σύνδεση με την Αλεξα καθώς ότι κομμάτι προσθέτω στο έξυπνο σπίτι μου θέλω να το ελέγχει η Αλεξία. Δεν θέλω ούτε remotes ούτε apps, μόνο φωνή. 

αρχισα και εγω να ξυνομαι για μια τετοια σκουπα,εσυ ποιο μοντελο ειδες και ποια η διαφορα απο ενα πιο οικονομικο?απο gearbest το ειδες ?γιατι βλεπω οτι υπαρχει και στο αμαζον οποτε αποφευγω το τυχον τελωνειο,πραγματι κριμα αυτο με την αλεξα  αν και σκεφτομαι να την προγραμματισω για οταν λειπω στην δουλεια αλλα για εφε θα ηταν τελεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Vasilius είπε

Κοίτα αδερφέ πως έχει, οι γυναίκες γεννημένες μετά το 90 = ελάχιστες.

Οι περισσότερες είναι κακομαθημένα κοριτσάκια που δεν αγγίζουν σκούπα ούτε για δείγμα.

Γιατί ο ρόλος της γυναίκας είναι να σκουπίζει και του άντρα να πηγαίνει στο καφενείο; :P

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Confused 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Για το τέλος, αφήσαμε μια συγκεκριμένη λειτουργία: τη συμβατότητά της με την Alexa της Amazon. Θα σας μεταφέραμε ευχαρίστως τις εντυπώσεις μας όμως δεν κατέστη δυνατόν να κάνουμε την ρομποτική σκούπα να λειτουργήσει συνδυαστικά με την υπηρεσία της Amazon και ο λόγος γι’ αυτό είναι… το GDPR!

Στην Xiaomi θεώρησαν ότι από το να ψάξουν να βρουν λύση που να πληροί τις προϋποθέσεις του νέου κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ήταν πιο εύκολο να “κόψουν” εντελώς την υποστήριξη της Alexa για τη Γηραιά Ήπειρο με αποτέλεσμα όσο κι αν προσπαθήσετε, λύση να μη βρείτε.

Αν δεν κάνω λάθος στην Xiaomi έχουν γενικότερο θέμα με το GDPR μιας και πρέπει να είναι ο λόγος που από την άνοιξη δεν μπορούμε να θέσουμε current location στην μαμήσια εφαρμογή του καιρού (μέγιστο fail, πρέπει κάθε φορά να ρυθμίζεις που βρίσκεσαι για να βλέπεις σωστό καιρό). Τουλάχιστον αυτό ισχύει στα Mi Mix, φαντάζομαι και στα υπόλοιπα κινητά τους.

Επεξ/σία από nzeppos

1 ώρα πριν, slk200gr είπε

αρχισα και εγω να ξυνομαι για μια τετοια σκουπα,εσυ ποιο μοντελο ειδες και ποια η διαφορα απο ενα πιο οικονομικο?απο gearbest το ειδες ?γιατι βλεπω οτι υπαρχει και στο αμαζον οποτε αποφευγω το τυχον τελωνειο,πραγματι κριμα αυτο με την αλεξα  αν και σκεφτομαι να την προγραμματισω για οταν λειπω στην δουλεια αλλα για εφε θα ηταν τελεια

Googlare xiaomi vaccum cleaner version 2 και θα δεις τη διαφορά της με το πρώτο version. Έχει και πολλά βίντεο YouTube. Δεν θυμάμαι απ έξω λεπτομέρειες 

3 λεπτά πριν, heavyrain είπε

Googlare xiaomi vaccum cleaner version 2 και θα δεις τη διαφορά της με το πρώτο version. Έχει και πολλά βίντεο YouTube. Δεν θυμάμαι απ έξω λεπτομέρειες 

ναι το version 2 δεν το αναφερει φανταζομαι οτι ειναι το s50 kai s55(μαυρο χρωμα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...