Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) On 06/11/2018 at 15:53, Dantε said: Με ψαξιμο ειδα οτι ειναι γνωστο θεμα του gsync. Τσου, στο g-sync Alien της υπογραφής δεν διανοείται να έχει ίχνος από flickering. Δεν ξέρω αν τυχόν έχει να κάνει με τον φωτισμό, αν είναι digital με PWM δηλαδής. Στην Alien είναι DC. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από GeorgeMan
Dantε Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Τσου, στο g-sync Alien της υπογραφής δεν διανοείται να έχει ίχνος από flickering. Δεν ξέρω αν τυχόν έχει να κάνει με τον φωτισμό, αν είναι digital με PWM δηλαδής. Στην Alien είναι DC. Ναι δεν ειπα οτι το κανουν ολες g sync αλλα αρκετες απο διάφορα μοντέλα. Ειναι λιγο λαχειο. Παντως και η συγκεκριμενη του θεματος με dc ειναι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 3 minutes ago, Dantε said: Ναι δεν ειπα οτι το κανουν ολες g sync αλλα αρκετες απο διάφορα μοντέλα. Ειναι λιγο λαχειο. Παντως και η συγκεκριμενη του θεματος με dc ειναι. Την αγόρασε ο ξάδερφος. Θα πάω αύριο ή μεθαύριο να τη δω από κοντά. Το κάνει κάπου στάνταρ για να τη δοκιμάσω άμα είναι;
Dantε Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Την αγόρασε ο ξάδερφος. Θα πάω αύριο ή μεθαύριο να τη δω από κοντά. Το κάνει κάπου στάνταρ για να τη δοκιμάσω άμα είναι; Κοιτα μενα το εκανε σε gaming. Στο loading screen του l4d αρκετα,αλλα και μεσα στο pubg. Δε προλαβα να δοκιμασω κατι αλλο. Στο lobby του pubg ειχα cap στα 60 fps και το εκανε αρκετα και εκει. Γενικα φορτωσε ενα παιχνιδι βαλε το με τερμα γραφικα για να εχει κατω απο 100 fps και δοκιμασε. Σε φορουμ διαβασα οτι τους το κανει αρκετα και σε youtube/netflix. Δε το ειχα δοκιμασει αυτο εγω. Εαν ειναι οκ και ανεχεται το ελαχιστο ghosting που εχει,τοτε καλοριζικη του,ειναι πολυ καλη αγορα.
completed Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Τελικά ακύρωσα κ εγώ την παραγγελεία λόγο του flickering.
Dantε Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Λογω του flickering μην ακυρωνετε βρε παιδια. Παρτε την και αν το εμφανιζει doa πισω και τέλος. Δε χάνετε κατι...
lionheart75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Ενώ είπαν θα με πάρουν, δεν με έχουν πάρει ακόμα. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως. Το μόνιτορ μου αρέσει, αυτό που με έχει χαλάσει είναι το κολλημένο πίξελ. Μπορώ να την συνδέσω με DP στην RX580 αλλά δεν θα εκμεταλλευτώ το G-sync για να δώ πώς πάει. Το θέμα είναι εάν πάρω αντάπτορα για το laptop απο HDMI σε DP θα μπορέσω να εκμεταλλευτώ το G-sync κανονικά; ή θα έχω θέματα;
saxos55 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Κατά 99% δε θα δουλέψει το G-sync με αντάπτορα 1
Dantε Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Κοιτα αφου ετσι και αλλιως δε θα εχεις το gsync ανοιχτο,μη σε σκαει το flickering. Αλλαξε τη για το πίξελ και τέλος. Καλοδουλευτη! 1
dimitris21gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Για όσους αναρωτιούνται για υπαναχώρηση και επιστροφή χρημάτων, είχα πάρει την περασμένη Παρασκευή μια άλλη οθόνη από Κωτσόβολο που ήταν τίγκα στο bleeding, την γύρισα πίσω την επόμενη μέρα και περιμένω να μου επιστρέψουν στα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό. 3
georgesteiros Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω την έβαλα σήμερα...σε σχέση με το 24 lg 144hz tn δεν είδα διάφορες...έπαιξα pubg έκανε το flickering έκανε ghosting Που δεν είχα κανένα από τα 2 με το άλλο μόνιτορ...Εχω 1060 6gb και i5 7400 και 8 GB ram και φτάνω 144 fps μόνο με very low...παίζω στα high με 70 fps...με το gsync διαφορα δεν ειδα...απο pixel πρεπει να ειναι ενταξει η δικια μου δεν ειδα κατι. Δεν ξέρω αν θα την κρατήσω...Δηλαδή ένα μόνιτορ που έχει αρχική 750 ευρώ έχει τόσα θέματα; Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από georgesteiros
Arkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Τσου, στο g-sync Alien της υπογραφής δεν διανοείται να έχει ίχνος από flickering. Δεν ξέρω αν τυχόν έχει να κάνει με τον φωτισμό, αν είναι digital με PWM δηλαδής. Στην Alien είναι DC. 1100 ευρω η Dell ομως ετσι αλλο 300 με gsync αλλο 1100. Υπαρχει τεραστια διαφορα. 45 λεπτά πριν, georgesteiros είπε Εχω την έβαλα σήμερα...σε σχέση με το 24 lg 144hz tn δεν είδα διάφορες...έπαιξα pubg έκανε το flickering έκανε ghosting Που δεν είχα κανένα από τα 2 με το άλλο μόνιτορ...Εχω 1060 6gb και i5 7400 και 8 GB ram και φτάνω 144 fps μόνο με very low...παίζω στα high με 70 fps...με το gsync διαφορα δεν ειδα...απο pixel πρεπει να ειναι ενταξει η δικια μου δεν ειδα κατι. Δεν ξέρω αν θα την κρατήσω...Δηλαδή ένα μόνιτορ που έχει αρχική 750 ευρώ έχει τόσα θέματα; Γενικα το gsync αν δεν εχει γινει σωστο implementation ειναι χειροτερο απο το κανονικο vsync. Αν εχει γινει σωστα δεν τρεχει κανενα θεμα.
Dantε Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Arkin είπε 1100 ευρω η Dell ομως ετσι αλλο 300 με gsync αλλο 1100. Υπαρχει τεραστια διαφορα. Γενικα το gsync αν δεν εχει γινει σωστο implementation ειναι χειροτερο απο το κανονικο vsync. Αν εχει γινει σωστα δεν τρεχει κανενα θεμα. Εχουν θεματα ακομα και μόνιτορ του 1μιση χιλιαρικου οποτς δε φταιει η φθηνοκατασκευη του λενοβο. Ειδικα για της dell το s2716dg ειδα παρα πολλά παραπονα και κανει 600+. Εκτος και εαν λεμε οτι για να έχεις σωστο gsync πρεπει να σκας διχιλιαρο. Επισης δε κανει και κατι μαγικο το gsync. Ουσιαστικά αν εχεις tearing βοηθαει. Αν δεν εχεις και κλειστο να το χεις,το ιδιο ειναι. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από Dantε
Arkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Dantε είπε Εχουν θεματα ακομα και μόνιτορ του 1μιση χιλιαρικου οποτς δε φταιει η φθηνοκατασκευη του λενοβο. Ειδικα για της dell το s2716g ειδα παρα πολλά παραπονα και κανει 600+. Και το lenovo των 600 ευρω ειναι κανονικα τοσο εχει στο skroutz δηλαδη. Γενικα και οι drivers εχουν θεμα πολλες φορες της nvidia. Καλη τεχνολογια αλλα ακριβη και για να δουλεψει στο 100% χωρις θεματα πρεπει να κανεις ταμα. Σιγουρα βοηθαει οσους ειναι στο οριο των 60fps και διωχνει τελειως το stuttering του vsync αν και λυνεται και αυτο με triple buffering καπως. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από Arkin
Dantε Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μα πληρωνεις καπελο 200Ε για το modulr σε σχεση με το freesync. Ποσα ακομα να δωσεις; Εχουμε γεμίσει ολοι freesync μονιτορ. Αν εβγαζε μια αξιολογη καρτα η amd,πανικος θα γινοταν και θα πήγαινε ακλαφτο το gsync
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα