lionheart75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, completed είπε Άρα η οθόνη πέρα τον pixels δεν έχει κάποιο θέμα? Στον Dantε που έχει flickering μαλών έπεσαι σε ελαττωματικό γενικότερα monitor ? Εγώ δεν παρατήρησα καθόλου flickering. Ασχολούμουν χτες με την οθόνη σίγουρα 4 ώρες τουλάχιστον μέχρι νωρίς το πρωί. Έπαιξα και παιχνίδια, σέρφαρα, είδα και βιντεάκια. Βέβαια όπως προείπα την έχω προσωρινά με hdmi και όχι με DP. Μάλιστα αν το κολλημένο πίξελ (λευκό) δεν ήταν κεντρικά ώστε να το βλέπω κάθε φορά που εκκινούν τα windows δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να προσπαθήσω αντικατάσταση.
completed Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Εγώ δεν παρατήρησα καθόλου flickering. Ασχολούμουν χτες με την οθόνη σίγουρα 4 ώρες τουλάχιστον μέχρι νωρίς το πρωί. Έπαιξα και παιχνίδια, σέρφαρα, είδα και βιντεάκια. Βέβαια όπως προείπα την έχω προσωρινά με hdmi και όχι με DP. Μάλιστα αν το κολλημένο πίξελ (λευκό) δεν ήταν κεντρικά ώστε να το βλέπω κάθε φορά που εκκινούν τα windows δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να προσπαθήσω αντικατάσταση. Αν βάλεις όμως το DP υπάρχει περίπτωση να έχεις κ flickering σωστά ?
lionheart75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, completed είπε Αν βάλεις όμως το DP υπάρχει περίπτωση να έχεις κ flickering σωστά ? Δεν το ξέρω, γιαυτό και το αναφέρω ότι την έχω σε hdmi.
completed Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, tehyoda είπε Όχι όντος έχει θέμα το με το flickering το έχω δει σε πολλά reviews και comments (απλός ήθελα να δω και αυτή τη παρτίδα μπας και είχε φτιάξει κάπως) αν δεν σε πειράζει να κάνεις off το gsync για να φτιάξει και δεν σου τύχει και σένα κάνα κολλημένο pixel τότε τσίμπα την. Μα για το G-sync την παράγγειλα αν είναι να είναι off τοτε δεν λέει !!! 1
tehyoda Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, completed είπε Μα για το G-sync την παράγγειλα αν είναι να είναι off τοτε δεν λέει !!! Όπως και όλοι μας γιαυτό ξενερώσαμε όταν μας είπε για τα προβλήματα ο Dante και έφαγε άκυρο η παραγγελία. 1
leros2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Εγώ δεν παρατήρησα καθόλου flickering. Ασχολούμουν χτες με την οθόνη σίγουρα 4 ώρες τουλάχιστον μέχρι νωρίς το πρωί. Έπαιξα και παιχνίδια, σέρφαρα, είδα και βιντεάκια. Βέβαια όπως προείπα την έχω προσωρινά με hdmi και όχι με DP. Μάλιστα αν το κολλημένο πίξελ (λευκό) δεν ήταν κεντρικά ώστε να το βλέπω κάθε φορά που εκκινούν τα windows δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να προσπαθήσω αντικατάσταση. Χωρίς gsync ούτε του Dante έχει flickering βρε... Με το gsync on έχει θέμα.... Ενημερωτικά σε acer predator με gsync δεν έχω καθόλου flickering, άρα κάτι παίζει .... Ps άσχετο: Flickering είχα παλιά στο youtube με freesync on μετά απο gaming όμως, μετά απο κάποια update στους drivers το έφτιαξε η amd Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από leros2004
lionheart75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, leros2004 είπε Χωρίς gsync ούτε του Dante έχει flickering βρε... Με το gsync on έχει θέμα.... Ενημερωτικά σε acer predator με gsync δεν έχω καθόλου flickering, άρα κάτι παίζει .... Ναι το ξέρω. Δεν έχω αντάπτορα να το δοκιμάσω τώρα. Το acer nitro 5 που έχω έχει hdmi έξοδο. 1
completed Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, leros2004 είπε Χωρίς gsync ούτε του Dante έχει flickering βρε... Με το gsync on έχει θέμα.... Ενημερωτικά σε acer predator με gsync δεν έχω καθόλου flickering, άρα κάτι παίζει .... Ποιο acer predator έχεις ?
leros2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, completed είπε Ποιο acer predator έχεις ? https://www.amazon.co.uk/gp/product/B017DG09WM/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Dantε Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Το flickering ειναι θεμα του gsync και οταν ειναι ανοιχτο. Το εχουν αρκετες οθονες και δε βρηκα καπου λυση η να εχουν εντοπισει σε τι οφειλεται. Αλλου λενε ότι ειναι φυσιολογικο,αλλου οχι. Ο συνδυασμός ghosting(ελάχιστο μεν,το τονιζω) μαζι με το flickering ειναι που με εκαναν να το επιστρεψω. Θα μαζεψω αλλα 200Ε και θα παρω ενα ips 144αρι χωρις gsync για να μη τα σκαω και στην nvidia που εχει τέτοιο θεμα μιση δεκαετια σε πανάκριβη τεχνολογια και δε το εχει φτιαξει. 1
completed Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, Dantε είπε Το flickering ειναι θεμα του gsync και οταν ειναι ανοιχτο. Το εχουν αρκετες οθονες και δε βρηκα καπου λυση η να εχουν εντοπισει σε τι οφειλεται. Αλλου λενε ότι ειναι φυσιολογικο,αλλου οχι. Ο συνδυασμός ghosting(ελάχιστο μεν,το τονιζω) μαζι με το flickering ειναι που με εκαναν να το επιστρεψω. Θα μαζεψω αλλα 200Ε και θα παρω ενα ips 144αρι χωρις gsync για να μη τα σκαω και στην nvidia που εχει τέτοιο θεμα μιση δεκαετια σε πανάκριβη τεχνολογια και δε το εχει φτιαξει. Το γύρισες πίσω κ σου δώσανε τα χρήματα ? κ ας το είχες ανοίξει ?
Dantε Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, completed είπε Το γύρισες πίσω κ σου δώσανε τα χρήματα ? κ ας το είχες ανοίξει ? Εγω το γυρισα πισω ως doa για το flickering, όχι ως υπαναχωρηση.
completed Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Dantε είπε Εγω το γυρισα πισω ως doa για το flickering, όχι ως υπαναχωρηση. Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο πιο αναλυτικά διότι κ το δικό μου είναι στο κατάστημα εάν το πάρω το δοκιμάσω κ μου κάνει κ έμενα τα ίδια το γυρίζω πίσω κ τούς λέω να μου δώσουν τα χρήματα μου πίσω λόγο του doa για το flickering κ όλα οκ ?
saxos55 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Για το έκανε στον Dantε, θα το κάνει και σε σένα. Δεν είναι θέμα ελαττωματικού monitor. Είναι θέμα implementation του G-sync, τουλάχιστο στο συγκεκριμένο μοντέλο από ότι κατάλαβα. Στον @lionheart75 δεν το κάνει γιατί τη χρησιμοποιεί με HDMI, δηλαδή χωρίς G-sync. Για να εκμεταλλευτείς το G-Sync πρέπει να τη συνδέσεις με Displayport. https://forums.geforce.com/default/topic/1006029/eta-for-g-sync-flicker-fix-/
stefanosdarude Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δεν αξίζει να το πάρεις ακόμα και αν δεν χρησιμοποιείς το g sync ; Απλά για την αξία μεταπώλησης κάποια στιγμή; Αφού έτσι κι αλλιώς και οι άλλες επιλογές va 144 γύρω στα 300 είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα