Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω κοιταγα την προσφορα και ελεγα να την παρω, αλλα με τοσα προβληματα που βλεπω μαλλον δεν!θα δω για BF αν βγει καμια High end IPS 144hz αλλιως θα δουμε.

Τωρα ειμαι με μια GTX1070 και μια οθονη samsung 1080p TN panel και κοντευω να βγαλω τα ματια μου ειναι πολυ κουραστικη.

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vixos είπε

Εγώ πάντως βρήκα την ησυχία μου μετα απο πολλές αποτυχημένες απόπειρες , με αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/12294349/Samsung-C24FG73.html

Κανένα απολύτως πρόβλημα, και πολύ καλά χρώματα και μαύρο.

Αν ειχε G-SYNC φιλε μου θα την αγοραζα τωρα αμεσως ! Αλλα δυστηχως η NVIDIA μας εχει κλειδωσει εξω ! Μακαρι να βγαλει η AMD καμια GPU καλη να φυγω απο την NVIDIA και απο την INTEL το ιδιο δευτερολεπτο!!! Οθοναρα παντως πηρες!! ;)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

ASUS ROG Swift PG 279Q :rolleyes:

Ε ναι γιατι κανει και 300Ε...η εστω κοντα εκει.

Εκτος και εαν παιζει καπου προσφορα και δε το βλεπω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Dantε είπε

Το εχω ξαναπει.Αν δεν υπηρχε το BF θεωρω πως αυτο ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει.Και προχθες το ειχε 320

https://www.amazon.fr/Acer-XF270HUA-Moniteur-1440-Pixels-3-0-Hub/dp/B01IHFIVQ4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1542363362&sr=8-1&keywords=XF270HUA

Καλη τιμη, αλλα οι αγορες οθονων απο εξωτερικο εχουν και τα σχετικα ρισκα κυριως οσον αφορα το πηγαινε ελα(λογω και του ογκου)και υποψην αλλα οι οθονες Acer εχουν μονο 2χρονια εγγυηση.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Καλη τιμη, αλλα οι αγορες οθονων απο εξωτερικο εχουν και τα σχετικα ρισκα κυριως οσον αφορα το πηγαινε ελα(λογω και του ογκου)και υποψην αλλα οι οθονες Acer εχουν μονο 2χρονια εγγυηση,ενω η σαπια Lenovo εχει 3.

Απο αμαζον ειναι...Τη γυρνας πισω και σου πληρωνουν και τα μεταφορικα χωρις πολλα πολλα.Απο το κωτσοβολο ακομα περιμενω να μου επιστρεψουν τα χρηματα της λενοβο και εχουν περασει 8 μερες.

Επισης στην οθονη τι προβλημα να βγαλει κιολας...Αν δεν εχει καποιο ψεγαδι εξαρχης,πρεπει να σαι λιγο γκαντεμης για να πεθανει μετα.

Δημοσ.
Στις 12/11/2018 στις 5:23 ΜΜ, crmaris είπε

μιας και την αγόρασε ένα μέλος της ομάδας, ετοιμάσαμε ένα μικρό video. Αυτό που με ενόχλησε προσωπικά είναι η αυξημένη κατανάλωση, ειδικά σε standby, που φτάνει τα 10.5W! Δηλαδή ακόμη και με την οθόνη κλειστή, αλλά στο ρεύμα, καταναλώνει πάνω από 10 watts. 

Επειδη με εγινα trigger μιας νομιζα το ιδιο για την acer predator xb271hu που εχω.

99% Οι τυποι στο βιντεο ειναι ασχετοι και βιαστικοι.

Η οθονη εχει σχεδον το ιδιο μενου συμφωνα με το manual (δελιδα 24) που εχει και η acer μου (οπως και αλλες acer).

Η οθονη εχει 2 λειτουργιες (που επισης εχει και η acer), usb charge και deep sleep.

Το πρωτο οταν ειναι ενεργο κραταει τις θυρες usb on, δηλαδη με τροφοδοσια ωστε να μπορεις να συνδεσεις κατι να το φορτισεις και το δευτερο ειναι ενα κολπο για να μη πεφτει αμεσως η οθονη σε sleep οταν κανεις ας πουμε restart ή αλλαζεις input και χρειαζεται χρονο να ανοιξει.
Οταν το deep sleep ειναι on (που ειναι απο default απο οσο γνωριζω) πρεπει να περασουν καποια λεπτα για να κλεισει εντελως η οθονη (στη περιπτωση της acer 12 λεπτα), οποτε και η καταναλωση πεφτει μεσα στα νομια ορια stand by (0.4W για την acer) και εφοσον το usb charge ειναι κλειστο.

6 ώρες πριν, Dantε είπε

Το εχω ξαναπει.Αν δεν υπηρχε το BF θεωρω πως αυτο ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει.Και προχθες το ειχε 320

https://www.amazon.fr/Acer-XF270HUA-Moniteur-1440-Pixels-3-0-Hub/dp/B01IHFIVQ4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1542363362&sr=8-1&keywords=XF270HUA

BF ?

Θεωρητικα η οθονη εχει το ιδιο πανελ με την xb270hu, κοινως πολυ καλο (αλλα χρειαζεται καλιμπραρισμα για φωτογραφια) και εαν κρινω με τις 3-4 270(και τη δικη μου 271) που εχω δει, εχει ελαχιστο bleeding καθολου ghosting, κλπ κλπ απλα δεν εχει gsync.

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, panoc είπε

BF ?

Θεωρητικα η οθονη εχει το ιδιο πανελ με την xb270hu, κοινως πολυ καλο (αλλα χρειαζεται καλιμπραρισμα για φωτογραφια) και εαν κρινω με τις 3-4 270(και τη δικη μου 271) που εχω δει, εχει ελαχιστο bleeding καθολου ghosting, κλπ κλπ απλα δεν εχει gsync.

Βlack friday.Μπορει να παιξει καμια προσφορα.Οχι απο Ελλαδα,απο εξω.Εαν δεν,τοτε μαλλον θα τη τσιμπησω την hua

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Βlack friday.Μπορει να παιξει καμια προσφορα.Οχι απο Ελλαδα,απο εξω.Εαν δεν,τοτε μαλλον θα τη τσιμπησω την hua

Το κακο ειναι οτι με τη 1070 δε θα μπορεσεις να την εκμεταλευτεις.

Εκτος εαν παιζεις αποκλειστικα παιχνιδια που τα 144 τα εχει σερ οτιδηποτε αλλο χωρις gsync θα εισαι αναγκασμενος να παιζεις σε χαμηλοτερα hz+vsync εαν δε θες stutter/tearing.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, panoc είπε

Το κακο ειναι οτι με τη 1070 δε θα μπορεσεις να την εκμεταλευτεις.

Εκτος εαν παιζεις αποκλειστικα παιχνιδια που τα 144 τα εχει σερ οτιδηποτε αλλο χωρις gsync θα εισαι αναγκασμενος να παιζεις σε χαμηλοτερα hz+vsync εαν δε θες stutter/tearing.

Το θεμα ειναι οτι δεν εχω συναντησει πουθενα stuttering/tearing.

Ακομα και οσο επαιξα με την λενοβο με κλειστο το gsync.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω και εγώ στο μάτι την οθόνη που πόσταρε ο @Dantε.

Θεωρώ κοροϊδία τα επιπλέον χρήματα μόνο για το G-sync.

Υπάρχουν και κάποιες προσφορές σε Monitors στο Αγγλικό amazon μέχρι το Σάββατο.

Γενικά αυτές τις μέρες θα είμαστε σε επαγρύπνηση. 

Εγώ ψάχνω 27-32" Curved QHD 120Hz + χωρίς G-sync ή Freesync. 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dantε είπε

Το θεμα ειναι οτι δεν εχω συναντησει πουθενα stuttering/tearing.

Ακομα και οσο επαιξα με την λενοβο με κλειστο το gsync.

εαν κρατας σταθερα ψηλα frames αναλογα το παιχνιδι ειναι πιο δυσκολο να το δεις. Το προβλημα ειναι οταν παιζεις στα 60-80 και ανεβοκατεβαινεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...