Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Όχι ακόμα είμαι στο ψάξιμο όπως και εσύ.

Αν βρείς κάτι καλό σε curved ειδοποία! :D 

Αν είναι και va ή ips ρίχτε και εδώ ένα σφύριγμα ρε σεις...tn αρνούμαι να πάρω...αλλά και εγώ ψάχνω μια 27 1440p που να αξίζει.

• Like 1
  • Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Μη curved να μια καλη

https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B01IHFIVQ4/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new

Λενε οτι ειναι πολυ καλο. Δε ξερω αν το στέλνει ελλαδα βεβαια. 

Curved ips 27αρι 144 hz πάντως δεν εχω βρει. 

Εγω θα περιμένω bf μιας και δε καιγομαι κιολας. 

Μια απ τα ίδια και εγώ. Μακάρι να βγει κάτι καλό, ίδωμεν! 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Μια απ τα ίδια και εγώ. Μακάρι να βγει κάτι καλό, ίδωμεν! 

Ξαναλέω επειδή είστε ειδικοί στο θέμα αν βγει 27 1440p 144hz ips/va φωνάξτε δυνατά να το πάρω χαμπάρι και εγώ ε!!! Ακόμη και αυτή η acer που διαβάζω τα καλύτερα αν παίξει προσφορά τσιρίξτε! :-)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Dantε είπε

VA 27 1440p curved υπαρχουν αρκετα...Αναλογα τι ζητας,κοιτας.

Δεν με ενδιαφέρει το curved ή όχι, θα θελα ένα 27, 1440p, όχι tn, πάνω από 60hz μόνιτορ που να αξίζει σαν αγορά. Η καλή τιμή για αυτά που θα δίνει είναι απαραίτητη... Δεν λέω φθηνό ε, καλή τιμή για αυτό που δίνει λέω... Αν βέβαια έχεις άποψη για τέτοιο μόνιτορ έστω και curved δώσε link... Εκείνο το samsung va/curved 144hz που είναι αξιόλογο λέει σκάει στα 500 και κάτι... Με hdr βέβαια... Καλύτερο εκείνο ή το acer που είπαμε πιο πάνω; Για αντίστοιχα gsync θέλει πολλά ε; Έλα κανένα καλό να μας κάνει το amazon...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.

μιας και την αγόρασε ένα μέλος της ομάδας, ετοιμάσαμε ένα μικρό video. Αυτό που με ενόχλησε προσωπικά είναι η αυξημένη κατανάλωση, ειδικά σε standby, που φτάνει τα 10.5W! Δηλαδή ακόμη και με την οθόνη κλειστή, αλλά στο ρεύμα, καταναλώνει πάνω από 10 watts. 

• Like 7
  • Sad 1
Δημοσ.

Εγώ αγόρασα την οθόνη και είμαι ικανοποιημένος και από χρώμα και γωνία θέασης. Στα του gaming ότι καλύτερο έχω δει, και είχα freesync στα 144hz...

Έχει vesa, usb, headphone stand. Το flickering που παρατηρείται είναι θέμα του Gsync στις ακίνητες εικόνες που παρουσιάζονται πολλές φορές όταν φορτώνει κάποιο παιχνίδι.

Στα διάφορα reviews γράφουν πολλά που δεν στέκουν για μειονεκτήματα, απλά έπρεπε κάτι να γράψουν διότι τους έτσουζε η τότε τιμή. Αν είναι δυνατόν να βρίσκει κάποιος ελάττωμα την δήθεν δύσκολη περιήγηση στο μενού! Σαχλαμάρες

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dstelios είπε

Μπορεί να συνδιαστεί με RX580 ή καλύτερα να πάω αλλού?

Δεν θα δουλεύει το g-sync. Βρες να πάρεις μία με free-sync που είναι και φτηνότερες.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ακόμα και με το gsync έχω tearing...ειδικά στο lol είναι πολύ εμφανές...Έχω δοκιμάσει να βάλω limiter στα 144fps και στα 120fps αλλά και πάλιν το κάνει...Όταν πηγαίνει η οθόνη πάνω κάτω δεξιά αριστερά γρήγορα...επισης στο normal overdrive κουνιούνται οι παίχτες και το όνομα τους μένει 2 χιλιοστά πίσω και τους κυνηγάει (τρελό ghosting) που να το βάλω και στο extreme. Τέλος στο pubg όταν πατάς το tab να λουταρεις και πέφτουν τα fps στα 30-40 με ενεργοποιημένο το gsync, γινεται του flickering το πανηγύρι και το ποντίκι κολλάει σαν τρελό αφού η οθόνη δουλεύει στα 30 hz...Για 4ο πρώτο πρόβλημα Ενταξει φταίει το μόνιτορ για το δεύτερο όμως μήπως υπάρχει κάποιο fix? Το έχετε και εσεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γυρνα τη ντε...

Στα ιδια λέφτα παιζει ηδη απο εξω καλυτερη λυση,χωρις g sync ομως.

Και στο BF αρκετα πιθανο να παιξουν και αλλες.

11 ώρες πριν, Basil G είπε

Εγώ αγόρασα την οθόνη και είμαι ικανοποιημένος και από χρώμα και γωνία θέασης. Στα του gaming ότι καλύτερο έχω δει, και είχα freesync στα 144hz...

Το flickering που παρατηρείται είναι θέμα του Gsync στις ακίνητες εικόνες που παρουσιάζονται πολλές φορές όταν φορτώνει κάποιο παιχνίδι.

Απο χρωμα ηταν σαφως κατωτερο απο ενα μετριο IPS.Στο gaming,δε το λες δα και οτι καλυτερο,το ghosting του το ειχε.

Οσο για το flickering εμενα το εκανε και με 100fps ingame.Αν ηταν μονο στο Loading screen καλα θα ηταν...

Επεξ/σία από Dantε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...