leros2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Arkin είπε 1100 ευρω η Dell ομως ετσι αλλο 300 με gsync αλλο 1100. Υπαρχει τεραστια διαφορα. Γενικα το gsync αν δεν εχει γινει σωστο implementation ειναι χειροτερο απο το κανονικο vsync. Αν εχει γινει σωστα δεν τρεχει κανενα θεμα. Ποια 1100 ? 404 λιρες κόστισε η δική μου... ούτε ghosting ούτε flickering ούτε τίποτα... Το vsync δεν μπορεί να συγκριθεί με gsync/freesync τεχνολογία.... Συνεχίζεις να γράφει πράγματα που σε εκθέτουν... σαν αυτό με τις γωνίες των VA panels...
Arkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ποια 1100 ? 404 λιρες κόστισε η δική μου... ούτε ghosting ούτε flickering ούτε τίποτα... Το vsync δεν μπορεί να συγκριθεί με gsync/freesync τεχνολογία.... Συνεχίζεις να γράφει πράγματα που σε εκθέτουν... σαν αυτό με τις γωνίες των VA panels... Η Dell του George man 1100 έχει. Vsync εφόσον δεν πέφτεις κάτω από τα hertz της οθόνης είναι απόλυτα smooth όπως το gsync μην γράφεις ανακρίβειες μια ζωή για να δικαιολογησεις την αγορά σου. Τα VA δεν έχουν καθόλου καλες γωνίες θέασης είναι από τα χειρότερα. Μπες rtings μπας και μάθεις τίποτα. Εγώ που έχω 2 55αρες VA panels Samsung και ips monitor και amoled κινητό και 42αρα plasma ξέρω τι γράφω. Μπας και μάθεις τίποτα που δεν το βλέπω https://www.rtings.com/tv/learn/ips-led-vs-va-lcd https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/nu7100 Αρνητικά Picture quality degrades when viewed from angle. Ελπίζω να μην σε διαβάζει κόσμος με τέτοια παραπληροφορηση κρίμα είναι. Μην απαντήσεις έφυγες ignore γιατί θα ξεχάσω όσα ξέρω με αυτά που διαβάζω. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από Arkin
Dantε Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλα πισω εβαλα φωτο απο το πάνελ και εσύ μας βαζεις review; Αν ειναι ενα va χαλια,δε σημαινει οτι ειναι ολα. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από Dantε 1
Arkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Dantε είπε Καλα πισω εβαλα φωτο απο το πάνελ και εσύ μας βαζεις review; Αν ειναι ενα va χαλια,δε σημαινει οτι ειναι ολα. Είναι curved όμως. Εγώ έχω άποψη από 2 καλές 55αρες της Samsung οι οποίες είναι απαράδεκτες στις γωνίες θέασης μόλις φύγεις λίγο από το κέντρο. Πάντως η συγκεκριμένη Lenovo έχει πάρει τα χειρότερα reviews https://www.google.gr/amp/amp.tomsguide.com/us/lenovo-y27g-re,review-4038.html
leros2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Η Dell του George man 1100 έχει. Vsync εφόσον δεν πέφτεις κάτω από τα hertz της οθόνης είναι απόλυτα smooth όπως το gsync μην γράφεις ανακρίβειες μια ζωή για να δικαιολογησεις την αγορά σου. Τα VA δεν έχουν καθόλου καλες γωνίες θέασης είναι από τα χειρότερα. Μπες rtings μπας και μάθεις τίποτα. Εγώ που έχω 2 55αρες VA panels Samsung και ips monitor και amoled κινητό ξέρω τι γράφω. Πάμε στράτα στρατούλα.... ένα βήμα τη φορά.. α) Η Dell του George man δεν είναι η μόνη οθόνη που δεν έχει πρόβλημα. Υπάρχουν και φθηνότερες που δουλεύουν μια χαρά αυτό εννοούσα... β)Vsync: Υπάρχει περίπτωση να μην πέσεις κάτω απο τα hertz της οθόνης σου ή πάιζεις μόνο πασιέτζα ή κάνεις τον χαζό ? Έχεις πάρει χαμπάρι ότι στο competive gaming το vsync είναι απαγορευτικό λόγο input latency ? γ) Καλά για τα VA θα διαβάσω να μάθω, ευχαριστώ πολύ... 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Είναι curved όμως. Εγώ έχω άποψη από 2 καλές 55αρες της Samsung οι οποίες είναι απαράδεκτες στις γωνίες θέασης μόλις φύγεις λίγο από το κέντρο. Πάντως η συγκεκριμένη Lenovo έχει πάρει τα χειρότερα reviews https://www.google.gr/amp/amp.tomsguide.com/us/lenovo-y27g-re,review-4038.html Εϊναι curved ναι, την φωτο που έβαλε είδες απο τι γωνία την τράβηξε? Βλέπεις τι γράφει στα Bad? Exorbitant price Useless presets No speakers Superfluous extra features Θέλεις μετάφραση? Εγώ Sony έχω 55αρα VA panel, Belinea monitor 20αρη καμια 10αρια χρονών.... και μια samsung 32αρα με VA επίσης...
Arkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, leros2004 είπε Πάμε στράτα στρατούλα.... ένα βήμα τη φορά.. α) Η Dell του George man δεν είναι η μόνη οθόνη που δεν έχει πρόβλημα. Υπάρχουν και φθηνότερες που δουλεύουν μια χαρά αυτό εννοούσα... β)Vsync: Υπάρχει περίπτωση να μην πέσεις κάτω απο τα hertz της οθόνης σου ή πάιζεις μόνο πασιέτζα ή κάνεις τον χαζό ? Έχεις πάρει χαμπάρι ότι στο competive gaming το vsync είναι απαγορευτικό λόγο input latency ? γ) Καλά για τα VA θα διαβάσω να μάθω, ευχαριστώ πολύ... Πάμε ένα ένα. Γνωρίζω ότι δεν έχουν όλα τα gsync πρόβλημα αρκετά ακριβα έχουν όμως. Δεν πέφτω ποτέ κάτω από τα hertz της οθόνης μου. Μόνο στα τελείως unoptimize παιχνίδια που εκεί και με gsync υπάρχει stuttering. Έχω περάσει 600 ώρες με την οθόνη που έχω και έχω μια άψογη εμπειρία. Το Black flag με παίδεψε λόγω unoptimized drivers αλλά και άνθρωποι με 1080ti gsync έχουν πολλά θέματα. Δεν παίζω καθόλου online. Για τα va να διαβάσεις. Τα έχω φάει με το κουτάλι πολλά χρόνια η συγκεκριμένη του θέματος είναι curved. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από Arkin
lionheart75 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Την επέστρεψα και εγώ πριν λίγη ώρα σαν doa μιας και αποφάσισα να μην προβώ σε αντικατάσταση της. Ευτυχώς σε ένα τέταρτο είχα ξεμπερδεψει. Όλα καλά. Ας δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει το black friday. Ευχαριστώ τα μέγιστα τον @Dantε! 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είδα εχθές του ξαδέρφου. Μια χαρά αψογες γωνίες θέασης, χρώματα κομπλέ αν και όντως όχι τόσο ζεστά, λίγο μπαγκαρισμενο μενού, άλλαζε μια ρύθμιση και τερματιζε η φωτεινότητα αλλά οκ όχι κάτι τραγικό. Το στηριχτηρι για τα ακουστικά πολύ χαμηλά, βρίσκουν στο γραφείο του Αλλά το gsync gsync, άψογο. Σε normal ήταν καλή η εικόνα, σε full overdrive το ghosting πήγαινε σύννεφο και πρακτικά κατέστρεφε το αποτέλεσμα. Overall γνωρίζοντας ότι η πιο φθηνή gsync κοστίζει 400+ και είναι 24" non curved, εννοείται την κάνει παρά πολύ καλό vfm. Μου άρεσε πολύ. Δεν είδα flickering καθόλου αν και μου είπε ότι το πέτυχε 1-2 φορές σε loading screens. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από GeorgeMan 1
tsfanis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα και από μένα! Αγόρασα και εγώ το μόνιτορ λόγω προσφοράς και καταθέτω την εμπειρία μου για να βοηθήσω και άλλους χρήστες που τυχόν ψάχνονται. Συμφωνώ σε όλα με τον GeorgeMan παραπάνω, για τα χρώματα , για την κοντή κρεμάστρα των ακουστικών , για το overdrive (παίζεις ανάμεσα σε off και normal ανάλογα το παιχνίδι και το μάτι του καθενός) και την άψογη λειτουργία του gsync. Τα 144Hz όντως κάνουν τη διαφορά και το καταλαβαίνεις όταν γυρίζεις πίσω στα 60Hz. Flickering μόνο σε loading screens και cinematics των 30fps που θεωρώ είναι θέμα του τρόπου λειτουργίας του gsycn και όχι του μόνιτορ. Εν κατακλείδι η τιμή για αυτό το μόνιτορ είναι εξαιρετική. Το μοναδικό μου πρόβλημα είναι ένα Dead Pixel στην κορυφή ακριβώς κάτω από το bezel το οποίο δεν ενοχλεί πουθενά και ένα subpixel defect λίγο πιο δίπλα. Διαβάζω όμως εδώ ότι σε πολλούς έτυχαν προβληματικά pixels και πολύ φοβάμαι ότι σε περίπτωση αντικατάστασης το μόνιτορ που θα μου έρθει να είναι χειρότερο. Όποιος μπορεί ας καταθέσει την εμπειρία του για το μόνιτορ και αν είχε πρόβλημα με pixel ή όχι να έχουμε μια εικόνα. Προς το παρόν σκέφτομαι να το κρατήσω... 1
nek4d Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Αργει πολυ η δικια μου..., μαλλον την εστειλε στην επαρχια με μεταφορικη αντι κουριερ ο Κωτσοβολος...οχι τιποτε αλλο, αλλα με αυτα που διαβασα, θα πρεπει να την δοκιμασω αμεσα, παρα την ελλειψη χρονου (την παιρνω για 2η στο ιδιο PC, δεν αλλαζω για office χρηση την 1η ultra wide 29"). Τωρα εχω 2η με ελαχιστη χρηση μια Acer Predator XB241HBMIPR (G-Sync, 24", 1920 x 1080, 180Hz, 1ms) που ηταν η καλυτερη ΤΝ επιλογη στα χρηματα της, που ειχα παρει περισυ και θα πουληθει κατοπιν. Εχοντας καλομαθει απο τα χρωματα της office LG IPS, δεν μου αρεσουν τα χρωματα της Acer Predator TN, αν και σε ανταποκριση και αισθηση κινησης στα FPS ειναι αψογη...
lionheart75 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Εγώ πάντως περιμένω πλέον για μια καλή προσφορά σε 27" QHD με 144hz. H FHD ανάλυση μου φάνηκε λίγη αν και δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα. Το μόνιτορ θαρρώ ότι δεν πωλείται τυχαία στα 299 ευρώ. Πιστεύω ότι ο ποιοτικός έλεγχος για το συγκεκριμένο μόνιτορ ή την συγκεκριμένη παρτίδα της Lenovo στην Κίνα ήταν της πλάκας. Γιαυτό και τόσα θέματα αλλά και περιστατικά με defected pixel. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ρίσκαρα να την αντικαταστήσω με άλλη αν και μου το πρότειναν στο κατάστημα. 3
Dantε Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Εγώ πάντως περιμένω πλέον για μια καλή προσφορά σε 27" QHD με 144hz. H FHD ανάλυση μου φάνηκε λίγη αν και δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα. Το μόνιτορ θαρρώ ότι δεν πωλείται τυχαία στα 299 ευρώ. Πιστεύω ότι ο ποιοτικός έλεγχος για το συγκεκριμένο μόνιτορ ή την συγκεκριμένη παρτίδα της Lenovo στην Κίνα ήταν της πλάκας. Γιαυτό και τόσα θέματα αλλά και περιστατικά με defected pixel. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ρίσκαρα να την αντικαταστήσω με άλλη αν και μου το πρότειναν στο κατάστημα. Ποιο τσιμπησες τελικα? Αυτο που σου πα?
tsfanis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Εγώ πάντως περιμένω πλέον για μια καλή προσφορά σε 27" QHD με 144hz. H FHD ανάλυση μου φάνηκε λίγη αν και δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα. Το μόνιτορ θαρρώ ότι δεν πωλείται τυχαία στα 299 ευρώ. Πιστεύω ότι ο ποιοτικός έλεγχος για το συγκεκριμένο μόνιτορ ή την συγκεκριμένη παρτίδα της Lenovo στην Κίνα ήταν της πλάκας. Γιαυτό και τόσα θέματα αλλά και περιστατικά με defected pixel. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ρίσκαρα να την αντικαταστήσω με άλλη αν και μου το πρότειναν στο κατάστημα. Θα συμφωνήσω μαζί σου για την αξία του συγκεκριμένου προϊόντος, αλλά δυστυχώς η τιμή καθορίζεται από άλλους παράγοντες και από τη στιγμή που ο ανταγωνισμός κινείται ψηλά η τιμή αυτή φαντάζει πολύ καλή. Στην τιμή αυτή άλλωστε το αγοράσαμε πολλοί , στην κανονική τιμή θεωρώ δεν θα ασχολούμασταν καθόλου. Και εγώ θα προτιμούσα QHD σε 27'' , ίδωμεν πότε θα βγει καμία καλή προσφορά. 🤩 1
nek4d Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Και 'γω θα προτιμουσα μια καλη δοκιμασμενη και ακριβοτερη QHD σε 27'', αλλα επειδη την παιρνω για 2η και περιστασιακη χρηση, θα συμβιβαστω με τα 300 ευρωπουλα. Για κυρια οθονη, θα προτεινα ψαξιμο σε κατι αλλο. Τωρα δεν ξερω βεβαια αν θα σκασει καλη προσφορα και "κλαιω" στα ερχομενα BF, χαχα 1
lionheart75 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Dantε είπε Ποιο τσιμπησες τελικα? Αυτο που σου πα? Όχι ακόμα είμαι στο ψάξιμο όπως και εσύ. Αν βρείς κάτι καλό σε curved ειδοποία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα