Karavas_Aristeidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Τελείωσα μια ιστοσελίδα για μια εθελοντική ομάδα. (Εθελοντικά από μέρους μου επίσης). Θα ήθελα να ακούσω γνώμες και προβλήματα (bugs, design, responsiveness, rebuilds) και τι άλλο θα θέλατε εσείς σαν χρήστες να προστεθεί ή να αφαιρεθεί. Τι θα σας έκανε να μείνετε και τι θα σας έκανε να φύγετε. Η ιστοσελίδα: https://www.prosferoumeapokardias.org/ Τεχνολογία: TYPO3, PHP 7, HTML, SASS, JS, Foundation Zurb, own extensions Με εκτίμηση, Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Karavas_Aristeidis
Predatorkill Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο μενου απο το κινητο που το ειδα πρεπει να βγουνε οι τονοι απο τα κεφαλαια. Το animation προσωπικα με κουραζει, αργει να ερθει η πληροφορια μπροστα μου μεχρι να ολοκληρωθει η κινηση. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Predatorkill 1
k33theod Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Γεια και από εμένα Στο εικονίδιο του μενού στο hover δεν κάνει τον cursor pointer. Επίσης όταν είναι ανοιχτό το μενού και κάνεις klik για να κλείσει ψηλά στο χώρο της μπάρας του μενου δεν κλείνει. Κατά τα άλλα πολύ ωραίο. 1
tornado Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 καλοσχεδιασμενο μπορω να πω... ωστοσο οι φωτο και τα κειμενα δεν ειναι καπως υπερβολικα μεγαλα? η πρεπει για καποιο λογο να ειναι ετσι? πιστευω οτι και τετραστηλο θα ηταν πιο λειτουργικο και θα εκανε οικονομια στο χωρο. Επισης γιατι δεν εχει καποιο μενου για να καταχωρησεις κατι που θελεις να προσφερεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα