Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Classic

Radiatedsoul
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Radiatedsoul,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 minutes ago, nikosaek2121 said:

αξίζει να περιμένω να μπουν τα ranks για να πάω rank 3 για το extra 10%  στο mount ?, 

Νοουμένου πως μέχρι τώρα ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει καν το πότε θα μπεί το όλο honor system, δεν νομίζω να αξίζει η αναμονή - τα 9-10 gold που θα εξοικονομήσεις αφ'ενός είναι πολύ μικρό ποσό απο τα 45+ (όπου τα περισσότερα quest με gold rewards δίνουν απο 1g και άνω), αφ'ετέρου ειδικά στις επόμενες περιοχές (π.χ. Tanaris, Hinterlands, Feralas, Plaguelands κ.ο.κ.) θα σε ταλαιπωρήσει λίγο περισσότερο το πήγαινε-έλα (ειδικά κάτι ρημάδια quests που σε στέλνουν και.... υπερατλαντικόmaelstrom ( :P ) ταξίδι) αν δεν έχεις το 60-63% (με trinket) mount speed.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μεχρι να ανακοινωσουν το ολο honor συστημα,πιο πολυ πρεπει να προβληματιζει καποιον για ποσο καιρο ακομα θα παιζει το Classic(κοινως ποσες συνδρομες θα πληρωσει/βαλει)παρα τα gold για το καθε mount :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nikosaek2121 είπε

Έχω 72 gold level 39 , ήθελα να ρωτήσω παιδιά που ξέρουν , αξίζει να περιμένω να μπουν τα ranks για να πάω rank 3 για το extra 10%  στο mount ?, επίσης πόσο χρόνο και τι ακριβώς χρειάζεται για το rank 30 kills κτλπ διότι δεν έχω ιδέα από αυτό το σύστημα, να προσθέσω ότι είμαι bm hunter και έχω το cheetah με 36% movment speed.

90g θες για το mount (σύνολο).Μια χαρά είσαι δλδ,μέσα στα 40-41 θα το έχεις. Φυσικά και δεν αξίζει να περιμένεις εφτασες πολύ κοντά :).Σαν hunter δεν καίγεσαι και ολας να το πάρεις ακριβώς στα 40.

3 ώρες πριν, Silverage είπε

Δεν αξίζει για το μικρό mount. Για το 100% αξίζει αλλά μέχρι να μαζέψεις 1000g θα έχει βγει ετσι και αλλιώς.l

Εγώ είμαι 43 lvl και εχω 80g, ακόμα δεν έχω πάρει mount  αλλά δεν ξέρω γιατί έχω τόσο λίγα. Ούτε άχρηστα spells αγοράζω, ούτε απο το AH πράγματα.

Έπρεπε να κάνεις raw gold/xp farm όταν εφτασες 38 και έβλεπες ότι δεν μαζεύονταν.Αν κάποιος δεν έχει gathering proffesions(skinning/easy money), είναι άτυχος γενικά από drops λογικό είναι να μην έχει τα 90 gold στα 40.

Στο guild έχουμε έναν hunter, ο τύπος ανέβηκε απο 12-55 σκοτώνοντας beasts με skinning και leatherworking(για να κάνει flip τα mats)

Έχει 1230g και γεμάτα δυο bank alts με materials😂.Μην υποτιμάτε το raw grind(με το κατάλληλο class)...

Για όσους έχουν επιλέξει gnome με το εκνευριστικό mount mechanostrider  υπάρχει τρόπος να το κάνουν αθόρυβο και να ησυχάσει το κεφάλι τους.

https://old.reddit.com/r/classicwow/comments/d6vsf3/are_you_tired_of_the_noise_from_your_own_or_other/

Επεξ/σία από Apaleytos80
  • Like 1

31 minutes ago, Apaleytos80 said:

Έπρεπε να κάνεις raw gold/xp farm όταν εφτασες 38 και έβλεπες ότι δεν μαζεύονταν.Αν κάποιος δεν έχει gathering proffesions(skinning/easy money), είναι άτυχος γενικά από drops λογικό είναι να μην έχει τα 90 gold στα 40.

Πάντως για τα pet classes (hunter και σε λιγότερο βαθμό warlock), μια καλή επιλογή στα 40-41 είναι επίσης το solo dungeon farming, ως beast master hunter είχα κάνει 3-4 ωρίτσες solo SM Graveyard runs στα 41 (πράσινα elites, έδιναν δηλαδή λίγο exp. ακόμη) και είχα average περίπου 1-3g ανά 20 λεπτά (όσο ήθελε ένα "full" clear) - με επιλεκτικά pulls* και καλή χρήση των cooldown, υπάρχει πιθανότητα για weapon drops (περισσότερα λεφτά), herbs και πιθανά spawn για 1 ή 2 chests, που άνετα μου "συμπλήρωσε" το υπόλοιπο που χρειαζόμουν (είμουν κάπου στα 75g μια και ήθελα να αγοράζω όλα τα skills, καλώς ή κακώς :P ).

*To μόνο κομμάτι που παιδεύει λίγο είναι το μεγάλο group δίπλα απο τον Interrogator Vishas, μια και ήθελε σταθερά συνδυασμό traps, cooldowns και Feign Death (με dead pet), αλλά anyway εκείνο το καθαρίζεις μόνο αν έχει κάνει spawn Solid Chest.

• Like 1

Η καλύτερη λύση για farming νομίζω είναι αυτό που είχε γράψει ένας φίλος λίγο πίσω, πας 30lvl και farmαρεις SM. Προσωπικά 32lvl είχα 52 gold και μετά από 5 dungeons και 3-4 quest είμαι 34lvl με 69 gold. Αν και θα κάνω μερικά runs ακόμη για το fun κυρίως, νομίζω πως πλέον και μόνο από τα quest μπορώ να φτάσω 90 μέχρι τα 40. 

Επίσης, να πω κάτι που μου έκανε εντύπωση. Το hype για το παιχνίδι πέρασε, πλέον και το Population έχει χαλαρώσει νομίζω αλλά κυρίως δεν υπάρχουν νέοι παίκτες (τουλάχιστον στον server που είμαι εγώ), όταν βλέπεις μικρό λεβελ χαρακτήρα είναι κυρίως άτομα που έφτιαξαν δεύτερο-τρίτο χαρακτήρα. Έχουν "ερημώσει" τα starting areas. Τώρα αν ξεκινήσιε ένας νέος παίκτης πιστεύω θα ξενερώσει άσχημα. 

Επέστρεψα από το 14-15 όπου τελευταία έπαιξα το Draenor. Αν κατάλαβα καλά μετά από αυτό  βγήκε το Legion και το τελευταίο το Battle of Azeroth, σωστά;

Αξίζει να ασχοληθώ πιστεύετε με το Classic ή να πάρω τα expansion για να παω 120? Αυτό που ρωτάω στην ουσία είναι αν είναι ωραίο καθώς διάβασα το παραπάνω post περί ξενέρας ίσως για κάποιο που το αρχίσει τώρα το Classic και το σκέφτομαι... Επίσης, προτείνεται κάποιο server γιατί βλέπω τώρα ότι έιναι όλα διαφορετικά.

Παλιότερα έπαιζα σε pro επίπεδο αλλά από MoP και μετά μόνο casual μόνο και μόνο γιατί το είχα ξεκινήσει από το 0. Τώρα είπα να το κάνω ένα 3μηνάκι μέχρι τις γιορτές και να αράζω τα βράδυα για κανένα dungeon χεχε

Σας ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω μόνο το BFA πρέπει να αγοράσεις πλέον. Με συνδρομή έχεις διαθέσιμο το 1-110 αλλά και το classic.Τώρα αν αξίζει να δοκιμάσεις το BFA η να παίξεις classic,εξαρτάται και από τα γούστα σου. Έχουν διαφορετική νοοτροπία σαν games.WoD,legion είναι νεκρό content και το BFA προσωπικά δεν μου άρεσε(αν και ίσως να έστρωσε με τα patches).

Πιστεύω ότι αν δεν σε ενοχλούν τα μερικά χρονοβόρα πράγματα του classic,θα περάσεις καλύτερα.Για σερβερ αρχικά PvE η PvP. Εγώ για πρώτη φορά πήγα σε pve server και δεν το μετάνιωσα. Χαλαρουητα,κάνω τα AoE μου,παίζω με χαμηλά HP/mana και δεν με νοιάζει. Αράζω τον χαρακτήρα οπού θέλω. Μάλλον θα ξεκινήσω και σε PvP για τον χαβαλέ.

Τώρα για επιλογή PvP server δεν έχω γνώμη.Σε PvE όπου να ναι.Αν ξεκινήσεις στον Νethergarde keep(ένας εκ των τριών) στείλε pm να σου δώσω μια βοήθεια στο ξεκίνημα(Alliance).

Επεξ/σία από Apaleytos80

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βλεπω να εχει περασει κανενα hype. Ακομα γεματοι ειναι οι server και ειναι και υπερδιπλασιοι σε αριθμο απο την αρχικη προβλεψη.

Ακομα και ο bloodfang που ειμαι και ηταν απο τους τελευταιους που ξεκινησαν, ειναι high τα βραδια και δυσκολευομαι με τα quests.

Κακως ξεκινησανε τωρα το Dire Maul. Επρεπε σε κανενα μηνα να βγαλουν ολο το phase 2.

Ηδη παντως γινονται καθημερινα σφαγες στα γνωστα σημεια. Φαντασου να μπει και το Honor. Ευτυχως θα εχω 60ρησει μεχρι τοτε.

Παντως ειναι σιγουρα πιο ευκολο απο το original vanilla. Πολλοι unnamed elites σχεδον σολαρονται σε παρομοιο level και σχεδον ολοι ανετα οταν πρασινισουν.

Δεν ηταν ετσι. Ισως ειναι αλλαγες που εγιναν στην 1.12 στο vanilla οποτε οταν επαιζα τοτε στις παλαιοτερες εκδοσεις να ηταν διαφορετικα.

Επεξ/σία από Bspus
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 minutes ago, Bspus said:

Παντως ειναι σιγουρα πιο ευκολο απο το original vanilla. Πολλοι unnamed elites σχεδον σολαρονται σε παρομοιο level και σχεδον ολοι ανετα οταν πρασινισουν.

Δεν ηταν ετσι. Ισως ειναι αλλαγες που εγιναν στην 1.12 στο vanilla οποτε οταν επαιζα τοτε στις παλαιοτερες εκδοσεις να ηταν διαφορετικα.

Κοίτα, εν μέρει παίζει ρόλο και γενικά η "γνώση" που δεν υπήρχε στο vanilla - είτε μιλάμε για optimal builds, stat priorities, rotations κ.τ.λ. σίγουρα την πρώτη φορά κάναμε πολλά πράγματα διαφορετικά/λάθος, οπότε και δυσκόλευε το πράμα αρκετά.

Περί "hype", νομίζω εξαρτάται απο το server και την ώρα κυρίως - παίζοντας απόγευμα/βράδυ, ο Nethergarde Keep έχει αρκετή κίνηση αλλά (τουλάχιστον για group content) περιορίζεται σε δύο tiers, τα 30-44 και τα 52-60 (κρίνοντας πάντα απο LFG/Trade chat). Βλέπεις συχνά groups για ZF ή SM στο ένα άκρo και απο την άλλη τα συνήθη farm groups για Strat/Scholo/UBRS ή ακόμα και 2-3 MC/Onyxia PUG runs (τα Σ/Κ συνήθως) - however, υπάρχει σχεδόν μηδενικό ενδιαφέρον για Sunken Temple (50~) ή Maraudon (46+, με εξαίρεση τα Princess runs για το BiS ring), ενώ και τα groups για BRD άρχισαν να αραιώνουν επικίνδυνα (90% των περιπτώσεων θέλουν συγκεκριμένα farm runs, π.χ. Emperor για το quest ή Arena/General runs για trinket/armor sets). Αυτός να είναι πιθανόν και ο λόγος που κυκλοφόρησε "πρόωρα" το Dire Maul, μια και "καλύπτει" το κενό μεταξύ 44-55 για όσους επικεντρώνονται στα dungeons για leveling.

Επεξ/σία από Greygore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζα οτι το Dire Maul ειναι για 55+  αρα δεν καλυπτει το κενο 44-55

Και δεν νομιζω οτι υπαρχει κενο εδω που τα λεμε. Και uldaman βλεπω κοσμο. To Maraudon ειναι οντως βασανο. Και εγω για princess μονο βλεπω να πηγαινω και να σολαρω μερικες ευκολες quests με το rogue αμα γινω λιγο overleveled

Η ευκολια δεν εχει να κανει μονο με τη γνωση. Μιλαμε καθαρα για το ποσο αντεχει/χτυπαει ενας elite και σιγουρα εχει γινει re-tuning. Απλως αυτο εγινε μαλλον στο 1.12 το 2006 οποτε τους συγκεκριμενους εχθρους τους αντιμετωπιζα οταν ηταν δυνατοτεροι.

Επεξ/σία από Bspus
  • Like 1

My bad, όντως απο 55 ξεκινάει (δεν ξέρω με ποιό το μπερδεύω, αλλά στο official release blog λέει για 54-60) οπότε my apologies. 

Όσο για το κενό, να επισημάνω πως μιλαω αποκλειστικά για τον Nethergarde Keep (το οποίο αναφέρω στο προηγούμενο post), αν σε άλλα servers ο κόσμος "τρέχει" συχνά Uldaman/ST/Mara τότε καλώς, σε εμάς for sure όμως τις τελευταίες 1-2 εβδομάδες η πλειοψηφία των Trade/LFG post ζητάνε αποκλειστικά ZF/SM/Strat/UBRS, άντε και κανένα RFC/WC στα πιο χαμηλά levels (κάτι που μου έσπασε λίγο τα νεύρα μια και είχα το μισό quest log με quests απο Uldaman/Sunken Temple/Maraudon σε διάφορες φάσεις του leveling, μέχρι που κατάφερνα μετά απο 30-40 λεπτά να μαζέψω μόνος μου group και τα καθαρίζαμε σιγά-σιγά).

Για τυχόν re-tuning δεν άκουσα κάτι, δεν το θεωρώ απίθανο όμως μια και "πατάει" στην 1.12 όπως λές, αλλά (πάλι απο προσωπικές εμπειρίες) η διαφορά σε hunter τουλάχιστον είναι τεράστια - απο Survival hunter με οτι να'ναι gear και itemization ανύπαρκτο (θυμάμαι έδινα έμφαση στο να κάνω replace σε mail και αρνούμουν κατηγορηματικά να φορέσω leather πέρα απο τα 40+ για κάποιο λόγο) στο vanilla, σε BM με "σωστό" build 31/20/0 και targeted dungeon runs για "BiS" και semi-BiS items, καθώς και πολύ καλύτερο understanding του όλου skill system για τα pets στο Classic, όσο να'ναι κάνει μεγάλη διαφορά :P .

Εν το μεταξύ, αν παίζει κανένας άλλος hunter θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία - ιδέα μου είναι ή το mana efficiency στο Classic είναι κάπως... περίεργο; Δεν θυμάμαι να είχα τόσο πρόβλημα με το mana στο Vanilla, εδώ όμως κατάντησα να χαλάω 2 stacks απο νερά σε κάθε dungeon run και μου κάθεται κάπως περίεργο να κάνω rely στο autoshot τόσο πολύ...

Και γω έχω τον mage μου(56) στον Nethergrade keep και όντος η PUG δραστηριοτητα 55+ είναι αμελητεεα. SM/Uldaman ζητάνε στο LFG και κανα ZF/Mara/ST αραιά και που.

90% ζητάνε τανκ. Λογική η έλλειψη,δεν είναι και ότι καλύτερο να τανκαρεις σε pug .Βασικά αν δεν έχεις κάνα τανκ σε friendlist η από guild δύσκολα πας οπουδήποτε. Μέχρι και το αλτ μου τον pala,τανκ τον γύρισα 😁.

Τρια βράδια έψαχνα για BRD και τελικά βαρέθηκα και πήγα για ΑΟΕ 😂 με τπτ δεν βρίσκω τα pre-bis έτσι. Φυσικά και έπεσε η κίνηση από κόσμο,απλά λιγόστεψαν τα layers.Αν παρατηρήσει κάποιος χαρακτήρες 20-30 είναι ντυμένοι με μπλεδακια crafted μέχρι και εpic οπλα βλέπω δλδ είναι αλτς. Οι τουρίστες τα παράτησαν και σε ένα βαθμό το hype έχει καταλαγιάσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά όταν έγραψα για το hype, εννοούσα ότι μπήκαν στον σέρβερ μου πχ 10Κ παίκτες το πρώτο 10ήμερο και αυτοί παίζουν, πρέπει να είναι ελάχιστοι αυτοί που ξεκίνησαν μετά τις 5-10 Σεπτέμβρη.

Εμένα με εξαίρεση τα gathering quests που σου βγάζουν την Παναγία μου αρέσει σαν παιχνίδι. Κάπου εκεί το είχα αφήσει καμιά 10ετία πριν οπότε δεν με ενοχλεί που δεν έχει πράγματα που μπήκαν αργότερα γιατί δεν τα έζησα. Το πιο ωραίο είναι πως δείχνει να είναι casual friendly ενώ παλαιότερα το σταμάτησα ακριβώς για αυτό, όλοι οι γνωστοί μου έπαιζαν hardcore και δεν μπορούσα να ακολουθήσω, τώρα μεγαλώσαμε και πάμε χαλαρά.

Υ.Γ.: Εγώ έκανα priest γιατί πίστευα δεν θα έχει πολλούς healers και πλέον πραγματικά σκέφτομαι να το γυρίσω στα 40 σε φουλ shadow.

Επεξ/σία από Hawk_K
  • Like 1

Mograine PvP είναι γεμάτος κόσμος σε όλα τα zones. Έχει από τα πιο balance ally horde ratio κοντά στο 50:50. Υπάρχουν πολλά guild από φουλ hardcore μέχρι τελείως casual και social. Πιστεύω είναι ιδανική επιλογή για όποιον θέλει έναν pvp server.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...