Greygore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 1 hour ago, Hawk_K said: Minimum level για να πας stranglethorn? Stranglethorn γενικά είναι πολύ μεγάλο το level range, όπως και τα Barrens είναι "χωρισμένο" σε δύο κομμάτια - το βόρειο το είχα κάνει μεταξύ 32-37 (τα αρχικά quest του Nesingwary και κάποια απο τα Venture Co./troll questlines) και το νότιο κομμάτι στα 45-46 (τελειώματα του Zanzil chain, Nesingwary quests και οι πειρατές). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk_K Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Βόρεια πως πας; Περπατάς από το booty bay η υπάρχει άλλος τρόπος; Εγώ είμαι 31 lvl τώρα αλλά βαριέμαι και το tarren mill και το barrens-thousand needles. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Just now, Hawk_K said: Βόρεια πως πας; Περπατάς από το booty bay η υπάρχει άλλος τρόπος; Εγώ είμαι 31 lvl τώρα αλλά βαριέμαι και το tarren mill και το barrens-thousand needles. Αν είσαι Horde, υπάρχει zeppelin route απο Orgrimmar ή Undercity - το path ονομάζεται "Grom'gol Base Camp". Για Alliance, σε παίρνει το παιχνίδι κατ'ευθείαν απο την νότια έξοδο του Duskwood αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Hawk_K είπε Βόρεια πως πας; Περπατάς από το booty bay η υπάρχει άλλος τρόπος; Εγώ είμαι 31 lvl τώρα αλλά βαριέμαι και το tarren mill και το barrens-thousand needles. δεν αξιζει εισαι πολύ μικρο lvl...Θα ψοφας συνεχεια...Καθαρησε tarren mill Είναι όλα πολύ κοντα και ευκολα! Το thousand needles οντως είναι σπαστικο! Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από Αλεξανδρος A.92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk_K Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε δεν αξιζει εισαι πολύ μικρο lvl...Θα ψοφας συνεχεια...Καθαρησε tarren mill Είναι όλα πολύ κοντα και ευκολα! Το thousand needles οντως είναι σπαστικο! Θα δώσω στο tarren mill μία ακόμη ευκαιρία να ανέβω μερικά λέβελ ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrHavoC Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) από το 30 lvl και μετά grindάρεις Scarlet Monastery μέχρι και το 41-42 lvl. Και βγάζεις καλό gear και xpάρεις και καλά λεφτά και μαθαίνεις να παίζεις καλύτερα την κλάση σου. Ορίστε και guide : https://www.wowisclassic.com/en/dungeon-guide/scarlet-monastery/ Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από MrHavoC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Ναι και θα χασεις ολη την μαγεια να εξερευνησεις τον κοσμο; Αυτο μπορεις να το κανεις εαν δημιουργησεις επιπλεον χαρακτηρες. Την 1η φορα θα την απολαυσεις. Οπως εγω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scroll Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Στις 30/9/2019 στις 3:01 ΜΜ, rakneraser είπε Καλησπέρα ψάχνω Έλληνα στον RP server Hydraxian Waterlords από Horde που είμαι Εχω μπλέξει με Άγγλους Φίλε μου καλησπέρα, ποιο είναι το char name / battle tag σου? Παίζω στον Hydraxian Waterlords με warrior. w/ Tzortzoglou ή κάνε add mentos#2487. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Έχω κάψει φλάντζα να ανεβάσω τον warrior(είπα να μαζοχιστώ και να ανεβάσω warrior) και ακόμα να πάω 60.Τα quests δεν αξίζουν.Εκτός του ότι παίρνουν δέκα ώρες να τα τελειώσεις αν είναι στο lvl σου ούτε gold για το mount θα βγάλεις ούτε gear θα βρεις.Εγω φαρμαρω μόνο dungeons και quest μόνο μεχρι να βρω group.Απο scarlet monastery μέχρι και το mail chest μου έπεσε και το πούλησα για να πάρω mount και από zul farak πήρα το επικό two hand.Τώρα φαρμάρω princess και sunken temple και σε δύο lvl πάω καρφί για brd μέχρι τα 60. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 47 λεπτά πριν, Solatorobo είπε Έχω κάψει φλάντζα να ανεβάσω τον warrior(είπα να μαζοχιστώ και να ανεβάσω warrior) και ακόμα να πάω 60.Τα quests δεν αξίζουν.Εκτός του ότι παίρνουν δέκα ώρες να τα τελειώσεις αν είναι στο lvl σου ούτε gold για το mount θα βγάλεις ούτε gear θα βρεις.Εγω φαρμαρω μόνο dungeons και quest μόνο μεχρι να βρω group.Απο scarlet monastery μέχρι και το mail chest μου έπεσε και το πούλησα για να πάρω mount και από zul farak πήρα το επικό two hand.Τώρα φαρμάρω princess και sunken temple και σε δύο lvl πάω καρφί για brd μέχρι τα 60. Το 2h από zul farrak δεν λέει. Πολύ καλύτερο το ravager από SM ή ακόμα και το ww axe από το warrior quest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Το 2h από zul farrak δεν λέει. Πολύ καλύτερο το ravager από SM ή ακόμα και το ww axe από το warrior quest. Το ravager το κάνω equip όταν έχει πολλά mobs και απλά τον αφήνω να περιστρέφεται.Το axe από το war q το άφησα στην τράπεζα για συλλογή.Ειναι πολύ καλό αν βρεις άτομο και το πάρεις αμέσως στα 30 γιατί το ravager είναι πιο χρήσιμο στα dungeons.Το ravager με βόλεψε απίστευτα στο sm cath και zul farak που όλοι ζητάνε aoe group. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Solatorobo είπε Το ravager το κάνω equip όταν έχει πολλά mobs και απλά τον αφήνω να περιστρέφεται.Το axe από το war q το άφησα στην τράπεζα για συλλογή.Ειναι πολύ καλό αν βρεις άτομο και το πάρεις αμέσως στα 30 γιατί το ravager είναι πιο χρήσιμο στα dungeons.Το ravager με βόλεψε απίστευτα στο sm cath και zul farak που όλοι ζητάνε aoe group. Αυτό το ravager axe δεν μου έπεσε ακόμα,έχω πάει 20-25 φόρες με τον tankadin μου συνήθως με spellcleave AOE groups(δλδ άμα το ρίξει το πήρα).Μια φορά έπεσε,οι warrior πήγανε πάσο και μου το πήρε ένας retardin που είχε το bonebiter(είχε πει πάω πάσο και αυτός αλλά άλλαξε γνώμη 😂).Τώρα στα 43 άρχισα τανκαρω Uldaman μάλλον δεν ξαναπάω SM. 15% drop chance έχει,άμα το δείτε πάρτε το. Edit: To έριξε Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από Apaleytos80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosaek2121 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 13/10/2019 στις 11:40 ΠΜ, Apaleytos80 είπε Αυτό το ravager axe δεν μου έπεσε ακόμα,έχω πάει 20-25 φόρες με τον tankadin μου συνήθως με spellcleave AOE groups(δλδ άμα το ρίξει το πήρα).Μια φορά έπεσε,οι warrior πήγανε πάσο και μου το πήρε ένας retardin που είχε το bonebiter(είχε πει πάω πάσο και αυτός αλλά άλλαξε γνώμη 😂).Τώρα στα 43 άρχισα τανκαρω Uldaman μάλλον δεν ξαναπάω SM. 15% drop chance έχει,άμα το δείτε πάρτε το. Edit: To έριξε Έχω 72 gold level 39 , ήθελα να ρωτήσω παιδιά που ξέρουν , αξίζει να περιμένω να μπουν τα ranks για να πάω rank 3 για το extra 10% στο mount ?, επίσης πόσο χρόνο και τι ακριβώς χρειάζεται για το rank 30 kills κτλπ διότι δεν έχω ιδέα από αυτό το σύστημα, να προσθέσω ότι είμαι bm hunter και έχω το cheetah με 36% movment speed. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από nikosaek2121 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δεν αξίζει για το μικρό mount. Για το 100% αξίζει αλλά μέχρι να μαζέψεις 1000g θα έχει βγει ετσι και αλλιώς.l Εγώ είμαι 43 lvl και εχω 80g, ακόμα δεν έχω πάρει mount αλλά δεν ξέρω γιατί έχω τόσο λίγα. Ούτε άχρηστα spells αγοράζω, ούτε απο το AH πράγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μετα απο τοσους χαρακτηρες και εμπειρια, πιστευω οτι τα παω καλα με την οικονομια. Πλεον βεβαια αφιερωνω και αρκετες ωρες στο AH και στο ψαρεμα. 24 level, 23 gold. Καλα ειναι! Σχεδον ολο το gold το εχω βγαλει απο το ψαρεμα! Τρελα λεφτα! Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από elpaso1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα