elpaso1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μάλλον υπάρχουν αρκετοί πρωτάρηδες όπως εγώ! Τώρα ξεκίνησα και εναν shaman επιτέλους! Πλέον τα έχω δοκιμάσει όλα. Νομίζω ο warrior είναι με διαφορά ο χειρότερος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, elpaso1 είπε Μάλλον υπάρχουν αρκετοί πρωτάρηδες όπως εγώ! Τώρα ξεκίνησα και εναν shaman επιτέλους! Πλέον τα έχω δοκιμάσει όλα. Νομίζω ο warrior είναι με διαφορά ο χειρότερος! Ο χειρότερος μέχρι τα 25lvl.. Μετά μπορεί να είναι ο καλύτερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 40αρισα σημερα το πρωι, 82G 66S ειχα πανω μου. Αρκετα καλα νομιζω για πρωταρη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 1 hour ago, Αλεξανδρος A.92 said: 40αρισα σημερα το πρωι, 82G 66S ειχα πανω μου. Αρκετα καλα νομιζω για πρωταρη 1ος σου char δλδ και πρωτη φορα wow; Ποσες ωρες played εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Τι ρωτάς? Με 12 χαρακτήρες που έχεις παει καμια 25αρια πρέπει να έχεις γράψει παραπάνω ώρες στο κοντέρ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ με αρκετή οικονομία και καμία σπατάλη στο auction house κατάφερα και πήρα το epic mount προχθές. Ηρέμησα και από αυτό. 6 ώρες πριν, elpaso1 είπε Μάλλον υπάρχουν αρκετοί πρωτάρηδες όπως εγώ! Τώρα ξεκίνησα και εναν shaman επιτέλους! Πλέον τα έχω δοκιμάσει όλα. Νομίζω ο warrior είναι με διαφορά ο χειρότερος! @elpaso1 Εγώ αρχίζω να είμαι βέβαιος ότι είσαι εσύ. https://eu.forums.blizzard.com/en/wow/t/why-i-always-create-new-characters/92718 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2019 από Liapisftw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 32 minutes ago, Liapisftw said: Εγώ με αρκετή οικονομία και καμία σπατάλη στο auction house κατάφερα και πήρα το epic mount προχθές. Ηρέμησα και από αυτό. @elpaso1 Εγώ αρχίζω να είμαι βέβαιος ότι είσαι εσύ. https://eu.forums.blizzard.com/en/wow/t/why-i-always-create-new-characters/92718 Όντως φίλε έχεις δίκιο. Εγώ είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 15 ώρες πριν, elpaso1 είπε 1ος σου char δλδ και πρωτη φορα wow; Ποσες ωρες played εχεις; yep πρωτη φορα πληρωσα για Wow. Μικροτερος ημουν παιδι του L2 και φανατικος Hater του wow xP Πως βλεπω ποσες ωρες εχω παιξει?Το λεει στο battle net? Χοντρικα μπορω να σου πω απο 29 Αυγουστου που εκανα το subscription παιζω σχεδον καθε απογευμα 3-4 ωρες. Εκτος απο μια εβδομαδα που επηξα στην δουλεια και δεν μπηκα καθολου απο Δευτερα εως Παρασκευη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 /played Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, ma3stros είπε /played 5days 8hours 44secs αλλα φανταζομαι ειναι καποια 15λεπτα afk μεσα σε αυτο. Οπως ειπα 3-4 ωρες καθε μερα μεσο ορο...Εχω κανει και κατι seasons 8ωρα και καποιες μερες που δεν μπηκα καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_rom Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε yep πρωτη φορα πληρωσα για Wow. Μικροτερος ημουν παιδι του L2 και φανατικος Hater του wow xP Χαχα και εγώ τα ίδια, και γω γύρω στα 90 gold είχα στα 40 το mount το πήρα 41 χωρίς ιδιαίτερο gold farm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrHavoC Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ashbringer orc warrior δεν είχα παίξει τότε, τώρα ήρθε η ώρα και το απολαμβάνω Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από MrHavoC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk_K Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Minimum level για να πας stranglethorn? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 44 λεπτά πριν, Hawk_K είπε Minimum level για να πας stranglethorn? 40 θα ελεγα. Εγω τοτε πηγα και παρολαυτα δεν ηταν και πολύ ευκολα και καποια Q εκει μιλανε για 44αρια και 45mobs. Υπαρχουν βεβαια και Q με 35αρια πολύ ευκολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 14 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε 40 θα ελεγα. Εγω τοτε πηγα και παρολαυτα δεν ηταν και πολύ ευκολα και καποια Q εκει μιλανε για 44αρια και 45mobs. Υπαρχουν βεβαια και Q με 35αρια πολύ ευκολα. Βόρεια εγω ξεκίνησα στα 33 μια χαρά βγαίνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα