elpaso1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 39 minutes ago, giorgos_rom said: Εγώ προσωπικά δεν βάζω skills άλλα τα teleport, professions, conjure food κ.τ.λ Reveal hidden contents Και τα εχεις και αυτα με hotkeys; Χρησιμο θα ηταν και τα spells που ενεργοποιουνται μετα απο dodges κτλ, καθως δεν φαινονται ευκολα στην κατω μπαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iddqdiddqd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, elpaso1 είπε Και τα εχεις και αυτα με hotkeys; Χρησιμο θα ηταν και τα spells που ενεργοποιουνται μετα απο dodges κτλ, καθως δεν φαινονται ευκολα στην κατω μπαρα. Για πράγματα που κάνεις αραιά και όχι υπό πίεση δεν έχεις λόγο να κάνεις bind. Για κάτι που παίζει συχνά αλλα σε χαλαρο κλιμα βάλε κάτι με modifier. Πχ μου αρεσει το mount στο ctrl+F Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_rom Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βλέπω συχνά players που είναι 6-7 μαζί και κάνουν ταυτόχρονα τα πάντα (ίδια spell κ.τ.λ) bot είναι? επιτρέπετε? π.χ. Spoiler Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgos_rom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, giorgos_rom είπε Βλέπω συχνά players που είναι 6-7 μαζί και κάνουν ταυτόχρονα τα πάντα (ίδια spell κ.τ.λ) bot είναι? επιτρέπετε? π.χ. Απόκρυψη περιεχομένων Είναι ένας παίκτης με πολλούς λογαριασμούς. Λέγεται multiboxing. Επιτρέπεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_rom Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Silverage είπε Είναι ένας παίκτης με πολλούς λογαριασμούς. Λέγεται multiboxing. Επιτρέπεται. Ναι άλλα κάνει σίγουρα use κάποιο macro προγραμμα η κάτι τέτοιο, έκανε spell ταυτόχρονα σε όλους σαν να είναι ένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, giorgos_rom είπε Ναι άλλα κάνει σίγουρα use κάποιο macro προγραμμα η κάτι τέτοιο, έκανε spell ταυτόχρονα σε όλους σαν να είναι ένας. Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 υπαρχουν και addons για multibox 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, aekoupoli said: υπαρχουν και addons για multibox Δλδ αυτοι στο pvp θα μαμανε και θα δερνουνε; Και για ποιο λογο ειναι νομιμο κατι τετοιο; Για να τα τσεπωνει η blizzard διπλα και τριπλα; Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από elpaso1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Όσο κουλό και αν ακούγεται για casual φάση για το leveling και μόνο το έβαλα και εγώ να παίξω να θυμηθώ εποχές 2007 που αν και δεν το είχα παίξει για πολύ καιρό (έπαιξα πιο πολύ TBC, Cataclysm, Legion). Είμαι συνειδητοποιημένος ότι δεν πάω για Raid γιατί δεν παίζει χρόνος για κάτι τέτοιο, αλλά ας φτααααασουμε πρώτα lvl 60 και βλέπουμε. Για την ώρα απολαμβάνω το περπάτημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Γιατι το raid ποση ωρα θελει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Εξαρτάται απο το πόσο "νιώθει" η ομάδα. Μπορεί να κάθεσαι και ένα 3ωρο και να ψωφάς συνέχεια, μπορεί και σε 30' να έχει τελειώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
altair Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν μπορω να σκεφτω τι θα γινει στο 60 ειναι πολυ νωρις για εμενα . Σκεφτομαι ποσο περιεχομενο εχει τοτε και τι δουλεια εχει να πεσει για αυτο δεν ανγχωνομαι να φτασω. Βλεπω πχ στον ρεταιλ char μου απο το 2004, Brood of Nozdormu Exalted, Ηydaxian waterlords exalted, argent dawn revered και με tabard . Να κτίσεις fire res και αλλα και αλλα. Αααπειρες ωρες .. Αραγε σε ποια έκδοση του vanilla θα σταματησουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Στα 36 Lvl με 54gold παω καλα για mount? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 15 minutes ago, altair said: Βλεπω πχ στον ρεταιλ char μου απο το 2004, Brood of Nozdormu Exalted, Ηydaxian waterlords exalted, argent dawn revered και με tabard The horror, δεν θέλω καν να τα θυμάμαι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakitsan95 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Στα 36 Lvl με 54gold παω καλα για mount? Αναλογα αν θα ψωνισεις σκιλς η οχι. Γενικα γυρω στα 7 g το λεβελ με πηγαινε εμενα. Το πολυ στα 41 με οικονομια θα το εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα