Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Classic

Radiatedsoul
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Radiatedsoul,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και όμως τότε ήταν οι εποχές που καταλάβαινες τον noob, από τον descent - μια ματιά στο gemming του και είχες βγάλει συμπέρασμα, γιατί τέτοια site ήταν που πρόσδιδαν βάθος σε ένα game που όλοι νόμιζαν ότι δεν έχει.

Για μένα η επιτομή του Game ήταν το BC/WoTLK. Μέχρι εκεί - αν είχε σταματήσει ή το Classic πάει μέχρι αυτά τα expansions ξαναγράφομαι επιτόπου, πετάω κονσόλες, τηλεοράσεις, στήνω "υπόγειο" τα πάντα. Πραγματικά ατμοσφαιρικές καταστάσεις. (Halaa PvP 😅)

Επεξ/σία από Inside X
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

21 λεπτά πριν, Inside X είπε

Για μένα η επιτομή του Game ήταν το BC/WoTLK. 

Θα συμφωνησω, αν και το WoTLK δεν ηταν στα ιδια επιπεδα. Το απολυτο καψιμο το εριξα στο BC, το παιχνιδι εκει απογειωθηκε ιδιαιτερα στο pve του. Το WoTLK απο την αλλη μας εδωσε ενα απο τα δυσκολοτερα raids (ULDUAR) και καποια μικροτερα πιο fun raids, αλλα δεν ειχε KAEL κτλπ. Αν και το Lore ηταν απιστευτο, στο BC ειχε πολυ πιο challenging content και πολυ πιο hardcore. Μεχρι και τα heroic dungeons ηθελε skill για να μπεις και οχι γιουρια. 

• Like 1

@najinblue3 Έτσι - έχεις δίκιο, απλά έβαλα και το WoTLK, στην εξίσωση λόγω κάποιων QoL features και φυσικά το setting Northrend/Arthas.

Εκεί χτυπήσαμε peak. Μετά το παράτησα. :( 

• Like 1

49 λεπτά πριν, Inside X είπε

@najinblue3 Έτσι - έχεις δίκιο, απλά έβαλα και το WoTLK, στην εξίσωση λόγω κάποιων QoL features και φυσικά το setting Northrend/Arthas.

Εκεί χτυπήσαμε peak. Μετά το παράτησα. :( 

Κ εγω μετα το Heroic Lich King σταματησα να παιζω WoW. Δεν μου αρεσε καθολου οτι βλεπαμε οτι θα μπει στο cataclysm και μετα αρχισαν οι υποχρεωσεις οποτε 0 χρονος. 

Εγώ έπαιξα και λίγο Cataclysm αλλά σύντομα σταμάτησα βλέποντας που πήγαινε η δουλειά... (Raid Finders/heroics-raids του κώλου κτλ....).

Τίποτα, τι συζητάμε μόνο αγάπη για την περίοδο BC/WoTK.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαιξα λιγο retail, μιλαμε για 100% διαφορετικο παιχνιδι!

Σας ειπα οτι ξεκινησα και εναν human warrior και ειμαι λεβελ 17; Ειναι ο μοναδικος χαρακτηρας που παιζει να εχω πεθανει πανω απο 30 φορες μεχρι στιγμης. Πραγματικα εχω κουραστει! Και καλα τανκ!! Πολυ δυσκολος!

Επισης, επειδη ειναι ο 5ος χαρακτηρας που παιζω Human εχει μπει Questie για να τελειωνω μπαμ-μπαμ τα quests. Επισης ειναι πολυ βολικο που δειχνει τα λεβελ των quest για να μπορεις να καταλαβεις ποιο ειναι στα επιπεδα σου. Καθως μπορει καποιος να ειναι κιτρινο, αλλα να ειναι 4 λεβελ πανω απο εσενα, οποτε αδυνατο να ολοκληρωθει σολο. Ετσι γλυτωνεις αρκετο χρονο και μπορεις να βλεπεις ποια quests ειναι στο λεβελ σου και να πηγαινει πετωντας στο αναλογα zone καθε φορα. Μεγαλη ευκολια.. Βεβαια οταν και εφοσον παω ποτε 30 level ( και δεν φτιαξω καινουριο χαρακτηρα!! ) και παω σε καινουρια zones, εκει θα βγαλω το objective tracker, καθως θελω να ψαχνω και λιγο τα καινουρια quests. Αλλα τωρα αυτα που εχω κανει, δεν προκεται να καθομαι να τα ψαχνω παλι και 2η και 3η φορα! Αν και στο westfall νομιζω τα εχω μαθει σχεδον ολα τα quests απ'εξω! Μισο μηνα παιζω human!

Επεξ/σία από elpaso1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Σας ειπα οτι ξεκινησα και εναν human warrior και ειμαι λεβελ 17; Ειναι ο μοναδικος χαρακτηρας που παιζει να εχω πεθανει πανω απο 30 φορες μεχρι στιγμης. Πραγματικα εχω κουραστει! Και καλα τανκ!! Πολυ δυσκολος!

Επισης, επειδη ειναι ο 5ος χαρακτηρας που παιζω Human εχει μπει Questie για να τελειωνω μπαμ-μπαμ τα quests. Επισης ειναι πολυ βολικο που δειχνει τα λεβελ των quest για να μπορεις να καταλαβεις ποιο ειναι στα επιπεδα σου. Καθως μπορει καποιος να ειναι κιτρινο, αλλα να ειναι 4 λεβελ πανω απο εσενα, οποτε αδυνατο να ολοκληρωθει σολο. Ετσι γλυτωνεις αρκετο χρονο και μπορεις να βλεπεις ποια quests ειναι στο λεβελ σου και να πηγαινει πετωντας στο αναλογα zone καθε φορα. Μεγαλη ευκολια.. Βεβαια οταν και εφοσον παω ποτε 30 level ( και δεν φτιαξω καινουριο χαρακτηρα!! ) και παω σε καινουρια zones, εκει θα βγαλω το objective tracker, καθως θελω να ψαχνω και λιγο τα καινουρια quests. Αλλα τωρα αυτα που εχω κανει, δεν προκεται να καθομαι να τα ψαχνω παλι και 2η και 3η φορα! Αν και στο westfall νομιζω τα εχω μαθει σχεδον ολα τα quests απ'εξω! Μισο μηνα παιζω human!

Δώσε πόνο @elpaso1 έχεις δρόμο ακόμα. 50 χαρακτήρες είναι το όριο.

Άμα φτάσεις ποτέ 40lvl και πάρεις mount,θα πεις τι έκανα τόσο ποδαρόδρομο σε τόσα alts ο μ....😁

Επεξ/σία από Apaleytos80

7 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Μονό με ένα addon παίζεις? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, Apaleytos80 said:

Δώσε πόνο @elpaso1 έχεις δρόμο ακόμα. 50 χαρακτήρες είναι το όριο.

Άμα φτάσεις ποτέ 40lvl και πάρεις mount,θα πεις τι έκανα τόσο ποδαρόδρομο σε τόσα alts ο μ....😁

50 χαρακτηρες ανα account ή ανα σερβερ; Ισχυει... Πολυ περπατημα!

10 hours ago, giorgos_rom said:

Μονό με ένα addon παίζεις? 

Τα υπολοιπα ειναι cosmetic, πχ sexy map, bagnon κτλ..

Επεξ/σία από elpaso1

17 ώρες πριν, elpaso1 είπε

αλλα να ειναι 4 λεβελ πανω απο εσενα, οποτε αδυνατο να ολοκληρωθει σολο

μπορει να ειναι κιτρινο το Quest αλλα τα mobs που πρεπει να κυνηγησεις να ειναι χαμηλοτερο lvl...Solo μεχρι και κοκκινα Q εχω κανει.

Βλεπω σχεδον ολοι οι streamers εχουν ενεργοποιημενοι και μια διπλη μπαρα στα δεξια της οθονης. Αλλα δεν πρεπει να ειναι τα βασικα skills. Που ακριβως τους βοηθαει;

17 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Βλεπω σχεδον ολοι οι streamers εχουν ενεργοποιημενοι και μια διπλη μπαρα στα δεξια της οθονης. Αλλα δεν πρεπει να ειναι τα βασικα skills. Που ακριβως τους βοηθαει;

Όταν φτάσεις στο σημείο που έχεις πάνω απο 24 spells θα καταλάβεις :D

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δλδ και εκεινα spells ειναι; Γιατι πχ βλεπω και αντικειμενα οπως το Hearthstone.

Btw μολις εγκατεστησα το Warcraft III + The Frozen Throne, για να παιξω τα campaign! Ποτε δεν ειχα ασχοληθει παλια, μονο Online επαιζα! Παλι καλα λειτουργουν τα Cd! Λετε να περιμενω για το Reforged; Θα βγει σε λιγους μηνες λογικα.

Επεξ/σία από elpaso1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, elpaso1 είπε

Εγώ προσωπικά δεν βάζω skills άλλα τα teleport, professions, conjure food  κ.τ.λ

Spoiler

image.png.78a7aa4d114e5e488b0df59bff931bf0.png

Επεξ/σία από giorgos_rom

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...