Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Classic

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Radiatedsoul,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elpaso1 είπε

Καλύτερα μην πάρεις mount στα 40 και μάζεψε χρήμα για το epic mount στα 60! 

Όποιος το κάνει αυτό... ΉΡΩΑΣ πραγματικά 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το speed του mount σε σχέση με τον ποδαρόδρομο πόσο είναι x2 ?

Είμαι κοντά στα 41 άλλα δυστυχώς έκανα πολλές λάθος επιλογές σαν νέος player  και είμαι στα 80g τώρα.

Επεξ/σία από giorgos_rom
Δημοσ.

+60%

Το epic mount θέλει κάπου 900g για να το πάρεις. Εγώ δεν έχω δει κανέναν να το έχει μέχρι στιγμής και αν δεις στο twitch όλους τους streamers κανένας δεν είναι κοντά στα 900g. Οι πιο πολλοί είναι κάπου στα μισά. Και έχουν και όλους τους βλάκες που τους στέλνουν χρήματα, αντικείμενα και consumables τζάμπα.

Δημοσ.

60% επιπλέον το απλό mount, 100% το epic.

Το απλό θεωρώ πως το αγοράζεις σχετικά εύκολα. Ακόμη κι εγώ τότε το 2005 ως noobάς το είχα πάρει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Silverage είπε

+60%

Το epic mount θέλει κάπου 900g για να το πάρεις. Εγώ δεν έχω δει κανέναν να το έχει μέχρι στιγμής και αν δεις στο twitch όλους τους streamers κανένας δεν είναι κοντά στα 900g. Οι πιο πολλοί είναι κάπου στα μισά. Και έχουν και όλους τους βλάκες που τους στέλνουν χρήματα, αντικείμενα και consumables τζάμπα.

Το έχουν αρκετοί στον server που παίζω (Dreadmist) σίγουρα 3-4 από το guild που είμαι

Από ότι υπολογίζω θα έχω 300-350g στα 60, θα θέλει farming σίγουρα, αλλα βγαίνουν τα gold σχετικά άνετα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nikosggg3 είπε

Στο battle.net  συνδέεστε κανονικα?.  εδω και 2 ωρες δεν μπορω να κανω log in . offline με βαζει.

Κανονικά.

Δημοσ.

ναι ε?. αρα εγω θα εχω το προβλημα με την συνδεση wind . και απο οτι εμαθα πριν απο λιγο, και ενας φιλος μου που εχει και αυτος wind δεν μπορει να μπει ουτε αυτος.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Hawk_K είπε

Είμαι 27lvl και έχω 27 gold, το έχω να τα μαζέψω για mount μέχρι τα 40 ή να προχωρήσω σε πιο αιματηρές προσπάθειες;

εγώ είμαι 27lvl και έχω 5g :P

και όχι τπτ, παίζω και 15 χρόνια :D

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, nevermore είπε

Άρα εγώ ο νουμπας που είμαι 25 LVL με τα 10g καλά πάω ε?😁

Μόλις πας 26 για train new skills, να δω πόσα θα μείνουν 😄😄 😄

Τι πράγμα κι αυτό... Απο την μια χαρά που παίρνεις new skills, απο την άλλη απελπισία που δεν μένει τάλιρο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...