Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Classic

Radiatedsoul
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Radiatedsoul,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόνο αυτό βρήκα... δεν έχω ιδέα

As announced by Brazilian World of Warcraft Facebook page, reaching level 60 in World of Warcraft: Classic will unlock the Battle for Azeroth expansion and a free level 110 boost. Presumably once per account, though the details are light so far as to the specific requirements or restrictions - we'll update this post as soon as we know more!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 hours ago, omghi2u said:

μμμμ τοτε κανε λιγο υπομονη μεχρι να μπει ο elpaso1 και να σου πει να ξεκινησεις καινουριο χαρακτηρα απο την αρχη xD

Σήμερα έφτιαξα έναν human rogue, αλλά μου φαίνεται παλούκι. Ανεβαίνει λεβελ πιο δύσκολα από τον παλαντιν και πεθαίνω αρκετές φορές! Θέλει διάβασμα. 

4 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Σήμερα έφτιαξα έναν human rogue, αλλά μου φαίνεται παλούκι. Ανεβαίνει λεβελ πιο δύσκολα από τον παλαντιν και πεθαίνω αρκετές φορές! Θέλει διάβασμα. 

Ε οχι και πιο δυσκολα απο paladin

Τα πρωτα levels ειναι οντως τραγικα. Μετα φτιαχνει πολυ. Οταν αποκτησεις το vanish θα μπορεις να γλυτωνεις απο δυσκολες καταστασεις και βεβαιο θανατο

10 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Παντως rogues ηταν τα πρωτα classes που εγιναν 60 το 2005. 

Λοιπον εκανα ενα λοκ που εχει συμπαθητική αντοχή στο ξύλο  (δεν ξαναπερναω αυτη την διαδικασια με τον μαγο που εχω στο ρεταιλ) και παιζω χαλαρα και ησυχα στον ten storms xD

12 ώρες πριν, elpaso1 είπε

ποσους εχεις φτιαξει? 

• Like 1

14 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

11 χαρακτηρες, αλλα εσβησα τους 3, καθως δεν μπορω να φτιαξω διαφορετικο faction σε pvp server!

εισαι Θεος!

• Like 1

Τι μου θυμίσατε ρε παίδες.

Μόλις είδα το thread :D Παλιούρας εδώ. ud loki. Καμιά φορά που παίζω λολ με τους μικρούς, βλέπω τα 4-5 κουμπιά που πρέπει να πατήσω, και σκεφτόμουν της παλιές καλές εποχές του wow, που ήθελα 15 δάχτυλα για να κάνω αυτό που "πρέπει". Τσίτα στα shortcuts.

Όσοι γουστάρετε να "λεβελάρετε" πιο άνετα, φτιάχνεις new character--> level μεχρι 15-20 Που πάει σφαίρα και μετά αράζεις ah. Υπάρχουν πολλά boe items, που θέλει κόσμος για τα Q, kai βαριέται να φαρμάρει. Βρίσκεις τέτοια quests( απο π.χ. wowhead) , πας ah και τα σηκώνεις όλα και τα πουλας με ανατίμηση. Γενικότερα ο περισσότερος κόσμος( όπως και στην ζωή μας) βαριέται να κάνει κάποιες ρουτίνες, οπότε πάει ah και αγοράζει το καινούργιο item για να γουστάρει, στο λβλ 10-20-30-40 κλπ, Οι περισσότεροι επειδή είναι καινούργοι δεν γνωρίζουν ότι τα items αυτά, πάνε για πέταμα μετά από μερικά lvls. Τους τα πουλάς έσυ.Τα 100g γίνονται 200 και 300 πολλές φορές σε μία μέρα. Γενικότερα, εάν μάθετε πια items χρειάζονται για craft, αγοράζεται ΟΛΕΣ τις πρώτες ύλες από το ah και μετά αγοράζεται και το τελικό προϊόν και το πουλάτε σε ανατίμηση. Στα ποτς ειδικά για raids επειδή όλοι αγοράζουν τελευταία ώρα γίνεται Ο χαμός! Ένα μήνα raids sto ah και θα βγάλεις πιο πολλά άλογα και από τους άραβες.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλα εγω που ειμαι καινουριος παικτης θελω να εξερευνησω τον χαρτι, οχι να την βγαζω στο AH ολη την ημερα! :D

Να κανω μια ερωτηση. Παιζω mograine τωρα και παρατηρω οτι στο AH οι τιμες ειναι αυξημενες σε σχεση με αλλους server που επαιζα. Πχ για ενα linen bag πληρωσω 2.90-3S, ενω σε αλλους servers την εβρισκα μεχρι και 1.90S! Μεγαλη διαφορα! Γιατι;

Καμια Ελληνικη guild παιζει; Alliance Rogue. Ονομα lazostat οποιος θελει να κανουμε τα quests στο westfall και DM αργοτερα. Ειμαι 15 προς 16 τωρα!

Επεξ/σία από elpaso1

1 ώρα πριν, elpaso1 είπε

Ναι αλλα εγω που ειμαι καινουριος παικτης θελω να εξερευνησω τον χαρτι, οχι να την βγαζω στο AH ολη την ημερα! :D

Να κανω μια ερωτηση. Παιζω mograine τωρα και παρατηρω οτι στο AH οι τιμες ειναι αυξημενες σε σχεση με αλλους server που επαιζα. Πχ για ενα linen bag πληρωσω 2.90-3S, ενω σε αλλους servers την εβρισκα μεχρι και 1.90S! Μεγαλη διαφορα! Γιατι;

Καμια Ελληνικη guild παιζει; Alliance Rogue. Ονομα lazostat οποιος θελει να κανουμε τα quests στο westfall και DM αργοτερα. Ειμαι 15 προς 16 τωρα!

Παίζει να έχω δει κάτι ποστ σου στα forums του wow

2 ώρες πριν, elpaso1 είπε

γτ με περισσοτερο κοσμο αυξανεται η ζητηση -> αριβοτερες τιμες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...