Silverage Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πήγα πριν καμιά εβδομάδα. Αν πεθάνετε μόλις μπείτε στα Western Plaguelands σηκωθείτε στο νεκροταφείο, είναι δίπλα απο το flight path και τον τάφο του Uther. Επίσης πάρτε και το Green Hills of Stranglethorn που πρέπει να βρεις τις σελίδες. Τις αγόρασα όλες απο AH με λιγότερο απο 1g. Δίνει 7800 exp. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από Silverage 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σημερα εφτιαξα και εναν Human Paladin στον Gehennas , ετσι επειδη βαρεθηκα να μπαινω στους servers χωρις αναμονη! Θελω και λιγο ταλαιπωρια! Με hunter δε βρισκω τα πραγματα να βελτιωνονται, ειμαι αρκετα νουμπας! Ενταξει για να βαραω απλα mob 1vs1 μαζι με το pet, μια χαρα, αλλα για τα υπολοιπα mechanics, δυσκολο! Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από elpaso1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redeye998 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, elpaso1 είπε Σημερα εφτιαξα και εναν Human Paladin στον Gehennas , ετσι επειδη βαρεθηκα να μπαινω στους servers χωρις αναμονη! Θελω και λιγο ταλαιπωρια! Με hunter δε βρισκω τα πραγματα να βελτιωνονται, ειμαι αρκετα νουμπας! Ενταξει για να βαραω απλα mob 1vs1 μαζι με το pet, μια χαρα, αλλα για τα υπολοιπα mechanics, δυσκολο! Νομίζω πρέπει να ξέρεις πως, στις τελικες φασεις του παιχνιδιού, δηλαδή μετά τα 60 που κάνεις μεγάλα groups για τις δύσκολες μάχες, βασικός ρόλος του Paladin είναι το healing (holy), καθώς ο Retribution φαίνεται αρκετά περιορισμένος σε αυτό το κομμάτι. Αν θες να παίξεις damage, οι warriors ειναι πολύ πιο προτιμότερο class - μιλώντας πάντα για PvE και όχι PvP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Να το διαβασα. Λογικα θα παω rep μεχρι καποιο level και μετα θα το γυρισω σε holy. Θα παιζω βεβαια και τον hunter και ο,τι μου αρεσει περισσοτερο! Τωρα θα εχω ενα 4ημερο που θα μπορω να το λιωσω 12ωρα την ημερα! Μου αρεσει και ο hunter ρε γμτ, ειναι πολυ καλος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sariot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημερα στον shazzrah υπαρχει κανενα ελληνικο alliance guild? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 χαρά στο κουράγιο σας να τρέχετε τα barrens πάνω κάτω με τα πόδια . Αν και μου είπαν , δεν το παίζω το παιχνίδι, ότι στο Taurajo έχει fly master , που δεν υπήρχε στο 1.12 vanilla , και μπήκε πολύ αργότερα. Άπότι έχω καταλάβει 100 % vanilla δεν είναι , γιατί εύκολα mount στο 40 lvl δεν έπαιρνες , ούτε ανέβαινες τόσο άνετα όπως με το classic . Μ΄άρεσε που το STV είναι ,κλασσικά , σφαγείο ,όπως και το 2005. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, evkar said: γιατί εύκολα mount στο 40 lvl δεν έπαιρνες , ούτε ανέβαινες τόσο άνετα όπως με το classic . Φαντάζομαι αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με τα resources που έχουμε διαθέσιμα 15 χρόνια μετά Είτε είναι γνώση (που πας για quests, ποιά είναι τα πιο αποτελεσματικά builds, ποιά skills αγοράζεις και ποιά όχι κ.τ.λ.), είτε είναι addons (βλέπω γενικά το Questie να παίζει πολύ, όπως και το Atlas), είτε online resources (WoWhead Classic*, Discord, streams...), σίγουρα ο περισσότερος κόσμος έχει πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες πλέον παρά όταν ξεκινούσαμε *Και ναί, είχαμε και τότε το ThottBot και το... Allakhazam (νομίζω;) αλλά απο όσο θυμάμαι ήταν συνεχώς work-in-progress και τα sources τους ήταν ανακριβή σε αρκετές περιπτώσεις (ειδικά όσο αφορά drop rates/shared spawn locations). Edit: Πάντως έχω "κολλήσει" εδώ και 2-3 μέρες στο 35-37 range και προσπαθώ να θυμηθώ τι έχω αφήσει απο level-appropriate zones - κάτι μεταξύ STV (άπειρο beast grind), Arathi (το οποίο είναι τόσο γεμάτο με κόσμο που κάνεις 10 λεπτά κυνήγι για να πετύχεις untagged mob, ειδικά στις elite areas, π.χ. Stromgarde) - με βλέπω να ξεκινάω λίγο πιο "νωρίς" Dustwallow γιατί δεν με ψήνει ιδιαίτερα το SM farmfest προς το παρόν Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από Greygore 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosaek2121 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, evkar είπε χαρά στο κουράγιο σας να τρέχετε τα barrens πάνω κάτω με τα πόδια . Αν και μου είπαν , δεν το παίζω το παιχνίδι, ότι στο Taurajo έχει fly master , που δεν υπήρχε στο 1.12 vanilla , και μπήκε πολύ αργότερα. Άπότι έχω καταλάβει 100 % vanilla δεν είναι , γιατί εύκολα mount στο 40 lvl δεν έπαιρνες , ούτε ανέβαινες τόσο άνετα όπως με το classic . Μ΄άρεσε που το STV είναι ,κλασσικά , σφαγείο ,όπως και το 2005. Και τα 2 flying paths που λες υπήρχαν στην vanilla, και το Mount που λες εγώ προσωπικά αμφιβάλλω αν θα καταφέρω άνετα να το πάρω στα 40, ιδικά να αποφύγω το μπατορλίκι με το που το αγοράσω γιατί θα μείνω με 0 gold. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk_K Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα, αξίζει να δώσω 50 silver για expert herbalism? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iddqdiddqd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, Hawk_K είπε Καλημέρα, αξίζει να δώσω 50 silver για expert herbalism? Προφανώς. Ως gathering profession θα τα βγάλει τα λεφτά του, και σχετικά σύντομα. Αν είσαι μόνο πολύ low level για να συναντήσεις αντίστοιχα φυτά ΚΑΙ θες τα λεφτά για κάτι άλλο άμεσα (training η bags πχ) τρεναρέ το λίγο. Αλλά ακομα και έτσι ειναι κατι που θα το αγοράσεις στάνταρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Greygore είπε Φαντάζομαι αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με τα resources που έχουμε διαθέσιμα 15 χρόνια μετά Είτε είναι γνώση (που πας για quests, ποιά είναι τα πιο αποτελεσματικά builds, ποιά skills αγοράζεις και ποιά όχι κ.τ.λ.), είτε είναι addons (βλέπω γενικά το Questie να παίζει πολύ, όπως και το Atlas), είτε online resources (WoWhead Classic*, Discord, streams...), σίγουρα ο περισσότερος κόσμος έχει πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες πλέον παρά όταν ξεκινούσαμε *Και ναί, είχαμε και τότε το ThottBot και το... Allakhazam (νομίζω;) αλλά απο όσο θυμάμαι ήταν συνεχώς work-in-progress και τα sources τους ήταν ανακριβή σε αρκετές περιπτώσεις (ειδικά όσο αφορά drop rates/shared spawn locations). Edit: Πάντως έχω "κολλήσει" εδώ και 2-3 μέρες στο 35-37 range και προσπαθώ να θυμηθώ τι έχω αφήσει απο level-appropriate zones - κάτι μεταξύ STV (άπειρο beast grind), Arathi (το οποίο είναι τόσο γεμάτο με κόσμο που κάνεις 10 λεπτά κυνήγι για να πετύχεις untagged mob, ειδικά στις elite areas, π.χ. Stromgarde) - με βλέπω να ξεκινάω λίγο πιο "νωρίς" Dustwallow γιατί δεν με ψήνει ιδιαίτερα το SM farmfest προς το παρόν shimmering flats (η ερημος στο thousands needles) αδερφε? Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από omghi2u Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Εμένα το addon level 35 με στέλνει desolace. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk_K Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, iddqdiddqd είπε Προφανώς. Ως gathering profession θα τα βγάλει τα λεφτά του, και σχετικά σύντομα. Αν είσαι μόνο πολύ low level για να συναντήσεις αντίστοιχα φυτά ΚΑΙ θες τα λεφτά για κάτι άλλο άμεσα (training η bags πχ) τρεναρέ το λίγο. Αλλά ακομα και έτσι ειναι κατι που θα το αγοράσεις στάνταρ. 23 lvl είμαι τώρα σε barrens. Δεν έχω βρει κάποιο φυτό προς το παρόν που να ζητάει πάνω από 150 herb οπότε λέω να το τρενάρω λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, omghi2u said: shimmering flats (η ερημος στο thousands needles) αδερφε? Σαν καλό bot (BM hunter), είχα καταφέρει να "καθαρίσω" τα περισσότερα απο το 32-33~ Έμεινε μόνο εκείνη η βλακεία που σε στέλνει πέρα-δώθε (Shimmering Flats > Booty Bay > Stranglethorn > Booty Bay > Swamp Of Sorrows > Booty Bay > Shimmering Flats > Badlands > κάπου εδώ το παράτησα καθώς έχασα κάθε ελπίδα να τελειώσω όλο το chain πριν φτάσω βαθιά γεράματα) , οπότε όπως το βλέπω, Dustwallow και ελπίζω προς λίγα death ή Arathi και υπομονή μπας και προλάβω κανένα spawn ή SM Cathedral spam με λίγο RFD για να σπάει η μονοτονία... Ευχαριστώ πάντως ❤️ Edit: Και Desolace έχω καθαρίσει γενικά τα πάντα εκτός 1-2 elite που περιμένω να πάνε at least πορτοκαλί χρώμα πριν κάνω μια προσπάθεια, και πάλι ευχαριστώ @Silverage! Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από Greygore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 μμμμ τοτε κανε λιγο υπομονη μεχρι να μπει ο elpaso1 και να σου πει να ξεκινησεις καινουριο χαρακτηρα απο την αρχη xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα