Radiatedsoul Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Liapisftw είπε Server? flamelash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk_K Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα, να ρωτήσω πόσο gold χρειάζεται για το πρώτο Mount? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redeye998 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, Hawk_K είπε Καλημέρα, να ρωτήσω πόσο gold χρειάζεται για το πρώτο Mount? 20g το skill και 80g το αντικείμενο (σύνολο 100), και αν είσαι honored με την πόλη σου (που αν έχεις κάνει τα βασικά quest θα είσαι) είναι 18g/72g (σύνολο 90) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 γενικα από τι βλεπω οσοι πανε 41-43 παιρνουν το mount ψιλοευκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redeye998 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ προσωπικά σαν Priest όταν πάτησα 40 είχα 87g μετά από spells. Τα έπιασα όσο έκανα SM runs οπότε δε το χρειάστηκα. Το πήρα στα 41 και μου περίσσεψαν 10g ακόμα. Το "κόλπο" είναι στο να μην αγοράζεις όλα σου τα spells, γιατί 1ον, δε τα χρειάζεσαι όλα στο lvlup, και 2ον αν τα πάρεις όλα το ταμείο θα είναι μείον και ούτε repair δε θα μπορείς να κάνεις Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από redeye998 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, Radiatedsoul είπε Σημερα με kickarane απο μια ελληνικη guild , για μια παρεξηγηση με item roll στο zul farrak. Χωρις να μιλησω εγω, απλα kick. Ωραια πραγματα, ποιο αλλο παιχνιδι προσφερει τετοιες συγκινήσεις; Νόμιζα ότι αυτά είχαν κόψει χρόνια τώρα, αλλά φαίνεται το vanilla έφερε και παλιές "I HAVE THE POWER" αυταπάτες σε άτομα που έχουν θέσεις σε guilds... Πραγματικά λες και φύγαμε στο παρελθόν. Εκτός αν αυτός που σε kickαρε είναι 15 χρονών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redeye998 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Σε εμας μια μέρα μας έκαναν whisper απο άτοκα εκτός guild για ένα περιστατικό ninja από δικό μας guild member. Φέραμε το άτομο σε συνομιλία και έφαγε kick κυρίως γιατί ξεκίνησε να μιλάει (αρκετά) άσχημα. Σίγουρα υπήρξε ένταση και από εμάς, και δε το διαχειριστήκαμε με τον βέλτιστο τρόπο, αλλά προσωπικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το πώς ένα μικρό ninja περιστατικό σε μικρό dungeon φτάνει κατευθείαν στα αυτιά ενός Guild Master ή officer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk_K Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Πως τα μαζεύεις τα gold οεο? Είμαι 22lvl priest και έχω 8 gold. Proffession herbalism και alchemy. Να αλλάξω το alchemy με κάποιο gather? Aυτό με τα spell οκ το κανω, δεν τα αγοράζω όλα. Εδώ και αρκετά level μόνο το flash heal αγόρασα. Γενικά μαζεύω ότι σκουπίδι βρίσκω και το πουλάω αλλά πολλά μου φαίνονται. Δεν θυμάμαι βέβαια, μεγαλώνοντας μπορεί να τα μαζεύεις και πιο εύκολα σαν rewards κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redeye998 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μαζεύονται, μην αγχώνεσαι. Τα items-σκουπίδια που θα μαζεύεις αργότερα θα πουλιούνται πιο ακριβά, ιδιαίτερα τα γκρι όπλα, και τα άχρηστα rewards από quest, τα οποία είναι καλό να βάλεις vendor price για να βλέπεις ποιο είναι το ακριβότερο έτσι ώστε να το διαλέγεις για πούλημα. Για τα professions, αρχικά δεν αξίζει να τα ανεβάζεις. Καλό είναι να έχεις ένα skinning και ότι βγάζεις να φεύγει vendor. Τώρα βέβαια στα 20+ δε ξέρω αν αξίζει να αλλάξεις. Γενικά τα professions στην αρχή κοστίζουν, αλλά μετά θα βγάλεις σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ είμαι 35 lvl και έχω 27g. Κυρίως απο quest βγαίνουν και απο αυτά που πουλάς στους vendors. Και αν κάτσει και κάνα καλό πράσινο το βάζω Auction House και βγαίνει κάνα ψιλό. Επίσης δεν αγοράζω όλα τα spells. Μόνο τα βασικά. Π.χ. έχω κάτι Frost Ward, Fire Ward, Dampen Magic που είναι άχρηστα αλλά θέλουν 1,20g το καθένα. Δεν αξίζουν να ξοδέψεις χρήματα. Δεν νομίζω ότι θα μαζέψω τα 100g στα 40 αλλά θα είμαι κοντά οπότε μπορεί στα 42-43 να το πάρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakitsan95 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) και εγω 32 lvl με 25 gold. Βασικα αυτο που με γονατιζει εμενα ειναι τα skills. Πλεον μεχρι τα 40 θα αγοραζω μονο τα απαραιτητα. Lootαροντας τα παντα και με λιγο AH βγαινουν τα λεφτα. Stonespine Horde Amstel, αν παιζει καποιος στον ιδιο σερβερ. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από tsakitsan95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, tsakitsan95 είπε και εγω 32 lvl με 25 gold. Βασικα αυτο που με γονατιζει εμενα ειναι τα skills. Πλεον μεχρι τα 40 θα αγοραζω μονο τα απαραιτητα. Lootαροντας τα παντα και με λιγο AH βγαινουν τα λεφτα. Stonespine Horde Amstel, αν παιζει καποιος στον ιδιο σερβερ. εγω αυτό κανω από τα 25-26. Lvl up 3-4 skills και όλα πουλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι ανάλογα και τι quests κάνεις, έχει ορισμένα που αν τα ξέρεις, δίνουν πολύ gold για τα level τους - π.χ. έχει ένα στα 37-41 στο STV όπου το reward είναι more-or-less άχρηστο (2H Mace με +15 spirit) άλλα πουλάει για 1,45g. At the moment, είμαι κάπου στα 36 level και κάτι ψιλά, με καμιά 30ριά gold - σίγουρα δεν φτάνω 90g κατ'ευθείαν μόλις χτυπήσω το 40, αλλά σίγουρα πιο... doable απο την πρώτη φορά By the way, μικρό PSA - για όσους είναι level 30+ υπάρχει in-game event που δίνει πολύ exp με σχετικά λίγο effort. To quest ονομάζεται Honoring a Hero, ξεκινά απο (H)Orgrimmar/(A)Ironforge, το οποίο ζητά να χρησιμοποιήσετε ένα item στον τάφο του Grom/Uther αντίστοιχα. Για Horde, η περιοχή είναι τα demon ruins στα νοτιο-ανατολικά του Splintertree Post (Ashenvale FP), όπου υπάρχουν κάποια lv30 demons. Για Alliance είναι λίγο πιο δύσκολο, καθώς ο τάφος βρίσκεται στα Eastern Plaguelands, αλλά απο τα comments στο WoWhead λέγεται πως με level 30 είναι δυνατόν να περάσει χαρακτήρας απο εκεί χωρίς πολλά aggro. Τα rewards είναι αρκετά καλά, με περίπου 6,600 xp καθώς και 200 reputation για όλα τα home factions. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από Greygore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, Greygore είπε Τα rewards είναι αρκετά καλά, με περίπου 6,600 xp καθώς και 200 reputation για όλα τα home factions. 6600? χαχαχα το μεγαλυτερο μεχρι τα 28 lvl Που εχω δει πρεπει να είναι καπου στα 2750...Δεν θυμαμαι 3*** 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Έχει ορισμένα elite που δίνουν μέχρι 3,500~ (το τελευταίο που θυμάμαι είναι Thousand Needles/STV με τα elite murlocs), νομίζω και τα dungeon quests κάπου εκεί πρέπει να είναι αλλά ναι... το συγκεκριμένο seasonal είναι ο ορισμός του free exp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα