Xorxhs! Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, SPANK είπε Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την βρισιά από το χιούμορ πόσο μάλλον αν η αναφορά είναι για παιχνίδι. Το ίδιο λέμε. Το χιουμορ αρκετων παραμένει στάσιμο, όμοιο με αυτό των δεκάχρονων. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από Xorxhs! 3 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ γελάω με αυτά τα ονόματα. Ίσα ίσα καταλαβαίνω ότι ειναι Έλληνας. Τα απαίσια είναι τύπου vaggos, thanasis13, kwstasgr, κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, SPANK είπε Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την βρισιά από το χιούμορ πόσο μάλλον αν η αναφορά είναι για παιχνίδι. Με ολο το σεβασμο εχει δικιο. Ειναι απλα χαμηλου (χαμηλοτατου) επιπεδου αν ειναι "χιουμορ" δυστυχως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, Sartiv είπε Με ολο το σεβασμο εχει δικιο. Ειναι απλα χαμηλου (χαμηλοτατου) επιπεδου αν ειναι "χιουμορ" δυστυχως. Ας μην βγούμε άλλο offtopic ο καθένας κάνει ότι νομίζει όλα τα πράγματα για άλλους είναι αστεία για άλλους σοβαρά κτλπ, ας συνεχίσουμε στα του παιχνιδιού . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσωπικα δεκα φορες να βλεπω ονοματα τυπου Stathisgr ή koproskylo ή ktinos,παρα ονοματα που περιεχουν βρισιες,τουλαχιστον αν ο αλλος εχει σκοπο να φτασει που λεμε 60level και να συνεχισει να παιζει. Τωρα οκ αν του δωσει η blizzard καποιου trial 2-3-7 ημερες και φτιαξει ενα χαρακτηρα για χαβαλε και μετα δεν ασχοληθει ξανα,ας βαλει οτι θελει. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Mirage Raceway καμια Ελληνικη guild; Μη με αναγκασετε να φτιαξω και αλλο λογαριασμο σε αλλο σερβερ! Θα παω 60 σε 2 χρονια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, SPANK είπε Ας μην βγούμε άλλο offtopic ο καθένας κάνει ότι νομίζει όλα τα πράγματα για άλλους είναι αστεία για άλλους σοβαρά κτλπ, ας συνεχίσουμε στα του παιχνιδιού . εγώ πάντως το βρήκα αστειοτατο και μπράβο σου για αυτό. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Mirage Raceway καμια Ελληνικη guild; Μη με αναγκασετε να φτιαξω και αλλο λογαριασμο σε αλλο σερβερ! Θα παω 60 σε 2 χρονια! τωρα εχεις παρει το κολαι...δεν εγινε κατι να αρχισεις παλι απο την αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, elpaso1 είπε Mirage Raceway καμια Ελληνικη guild; Μη με αναγκασετε να φτιαξω και αλλο λογαριασμο σε αλλο σερβερ! Θα παω 60 σε 2 χρονια! Εχεις καταληξει σε καποιο χαρακτηρα η ακομα το σκεφτεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, najinblue3 είπε Εχεις καταληξει σε καποιο χαρακτηρα η ακομα το σκεφτεσαι? Έχει 50 χαρακτήρες όριο,ακόμη υπάρχει δρόμος 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Top όνομα πάντως στο wow όλα αυτά τα χρόνια ήταν το αξεπέραστο Kostakisgosu 😂😂😂!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 12 hours ago, najinblue3 said: Εχεις καταληξει σε καποιο χαρακτηρα η ακομα το σκεφτεσαι? Hunter Trolling! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk_K Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Σήμερα έκανα το πρώτο μου dungeon (wailing caverns) με ένα πάρτι ότι να ναι και πραγματικά τελείωσε και ένιωσα κουρασμένος. Περίπου 1,5 ώρα πήρε. Εντωμεταξύ στο greed δεν μου έδωσε ούτε ένα item έλεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Hawk_K είπε Σήμερα έκανα το πρώτο μου dungeon (wailing caverns) με ένα πάρτι ότι να ναι και πραγματικά τελείωσε και ένιωσα κουρασμένος. Περίπου 1,5 ώρα πήρε. Εντωμεταξύ στο greed δεν μου έδωσε ούτε ένα item έλεος. τι lvl το party? Εγω με καλο Party απο το guild το βγαλαμε σε ~50 λεπτα αλλα καποιοι ηταν 25αρηδες. Και ηταν σχετικα ευκολο. μετα που μπηκα με randoms οντως φανηκε βουνο xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redeye998 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Εμεις έχουμε έναν Vagos, Panteleimon, StaTesera, Nekrofilos, κάτι άλλο με νεκρό, και διάφορα άλλα υπέροχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα