nevermore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, gregpec2 είπε Αν έχεις leatherworking ως 2ο profession τα κρατάς για πρώτη ύλη, αλλιώς τα πουλάς στο ah για μέγιστο κέρδος. Thnx, Οπότε κοιτάω περίπου τι τιμές παίζουν στο ah Και αναλόγως βάζω και εγώ...
gregpec2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, nevermore είπε Thnx, Οπότε κοιτάω περίπου τι τιμές παίζουν στο ah Και αναλόγως βάζω και εγώ... Ακριβώς. 1
nevermore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, gregpec2 είπε Ακριβώς. Για εξοικονόμηση χρόνου έκανα έναν lvl1 char, τον πήγα εκεί που έχει ah, για να μπορώ να στέλνω με Mail τα Items gia sell? Σωστή κίνηση ή υπάρχει και κάτι άλλο? sorry για το πρήξιμο.. 1
gregpec2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, nevermore είπε Για εξοικονόμηση χρόνου έκανα έναν lvl1 char, τον πήγα εκεί που έχει ah, για να μπορώ να στέλνω με Mail τα Items gia sell? Σωστή κίνηση ή υπάρχει και κάτι άλλο? sorry για το πρήξιμο.. Υπάρχει και η τράπεζα αν δεν έχεις χώρο, έχει σε κάθε πόλη. Επίσης μπορείς να αγοράσεις/φτίαξεις μεγαλύτερες τσάντες. Σωστή η σκέψη σου για τους λεγόμενους 'bank characters'.
Liapisftw Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Απλά επειδή το 70% είναι σκινερς για το lvling δύσκολα να τα σπρώξεις AH. Εγώ όπως και οι περισσότεροι τα πουλάμε vendor
omghi2u Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Να ξαναρωτησω , στον razorgore παιζει κανεις σας ? Horde side , γινεται λιγο κουραστικο/βαρετο οταν παιζεις μονος
Liapisftw Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, omghi2u είπε Να ξαναρωτησω , στον razorgore παιζει κανεις σας ? Horde side , γινεται λιγο κουραστικο/βαρετο οταν παιζεις μονος Οι πιο πολλοι από όσο ξέρω είμαστε mograine. Μερικά παιδιά παίζουν και σε άλλους.
nevermore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Liapisftw είπε Οι πιο πολλοι από όσο ξέρω είμαστε mograine. Μερικά παιδιά παίζουν και σε άλλους. Ισχύει.. Εγώ τον παράτησα τον Mograine λόγω queue.. Τώρα έχω κάνει στον pyrewood village έναν orc warlock, name kukuxumusu
farcry33 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, omghi2u είπε Να ξαναρωτησω , στον razorgore παιζει κανεις σας ? Horde side , γινεται λιγο κουραστικο/βαρετο οταν παιζεις μονος Αφου σου στειλα μυνημα παιζω εχουμε και ελληνικο guild με 70+ ατομα πες το nickname σου εδω η σε πμ 😊
diramos99 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Στο TEN STORMS παίζει κανείς ? Troll Hunter, Artemias 1
nikosaek2121 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, diramos99 είπε Στο TEN STORMS παίζει κανείς ? Troll Hunter, Artemia Καλησπέρα φίλε παίζω εγώ Orc Hunter Alaniaris . Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από nikosaek2121
Mamatereza Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στον Ashbringer και τον Skullflame υπαρχει Ελληνικο community απ τη μερια των Horde? Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από Mamatereza
elpaso1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 On 07/09/2019 at 19:47, gregpec2 said: Θα βγει και έκτακτο δελτίο ειδήσεων όταν 60αρίσεις Μέχρι και το μεσημέρι έπαιζα night elf hunter τον πήγα μέχρι 18, τωρα το βράδυ ξεκίνησα troll hunter τον πήγα 10. Μάλλον παίζω..
Hawk_K Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, Mamatereza είπε Στον Ashbringer και τον Skullflame υπαρχει Ελληνικο community απ τη μερια των Horde? Skullflame σε horde υπάρχει το ΠΑΣΟΚ Πάντως αν και ξεκίνησα να πάιζω με φίλους και μπορούσα να κάτσω με τις ώρες, έπαιξα 2-3 μέρες μόνος και με κούρασε γρήγορα. Οκ βρίσκεις και γκρουπάκια κτλ, αλλά δεν είναι το ίδιο. 1
elpaso1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Mirage Raceway Horde υπαρχει guild Ελληνικη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα