elpaso1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδια και εγω Dreadmist ειμαι με Mage Gnome. Υπαρχει καμια Ελληνικη Guild εκει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariskard Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 ... έκανα συνδρομή για ένα μήνα και κατεβάζω τον client για να μπω στο classic. Θα "ξανακυλήσω" μετά από χρόνια μου φαίνεται... (έχω μείνει στην εποχή mists of pandaria). Υπάρχει κάποιος server με περισσότερους εξ υμών μέσα, σε περίπτωση που φτάσω σε φάση για guild και ομαδικό παιχνίδι; Θα ξεκινήσω casually σόλο ελλείψει χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Ξέρει κανείς αν μπορεί ο client του του elvui (έχω τον https://www.tukui.org/download.php?client=win) να βλέπει το elvui classic? Γιατί δεν το βλέπει με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Παιζει κανεις razorgore? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, omghi2u είπε Παιζει κανεις razorgore? Alli h horde ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Horde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το retail. Εάν ξεκινήσει κάποιος να παίζει τώρα, θα έχει όλα τα expansion με τη μία; Δλδ τα starting zones ήδη θα είναι αλλαγμένα μετά το cataclysm; Δεν χάνεται έτσι όλη η εμπειρία; Θα μου πεις για αυτό έφεραν το classic ξανά πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, greg4 είπε Ξέρει κανείς αν μπορεί ο client του του elvui (έχω τον https://www.tukui.org/download.php?client=win) να βλέπει το elvui classic? Γιατί δεν το βλέπει με τίποτα Εγώ από GitHub τα κατεβάζω. Κοιτάω ανά 2/3 μέρες και ότι γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Sugizo είπε Αυτό με τον mage και τον warlock είναι αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos121 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, ariskard είπε ... έκανα συνδρομή για ένα μήνα και κατεβάζω τον client για να μπω στο classic. Θα "ξανακυλήσω" μετά από χρόνια μου φαίνεται... (έχω μείνει στην εποχή mists of pandaria). Υπάρχει κάποιος server με περισσότερους εξ υμών μέσα, σε περίπτωση που φτάσω σε φάση για guild και ομαδικό παιχνίδι; Θα ξεκινήσω casually σόλο ελλείψει χρόνου. Μπορείς να ερθεις στον server Mograine όπου έχουμε horde guild. Δες πληροφορίες εδώ : https://eu.forums.blizzard.com/en/wow/t/h-server-mograine-momentum-new-semi-hardcore-greek-raiding-guild/69123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Μου φαινεται τωρα που θα γινει το server transfer θα φυγω απο Dreadmist και θα ερθω Mograine, λολ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, elpaso1 είπε Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το retail. Εάν ξεκινήσει κάποιος να παίζει τώρα, θα έχει όλα τα expansion με τη μία; Δλδ τα starting zones ήδη θα είναι αλλαγμένα μετά το cataclysm; Δεν χάνεται έτσι όλη η εμπειρία; Θα μου πεις για αυτό έφεραν το classic ξανά πίσω. Αν αγορασεις το BFA, ναι. Ναι ολα θα ειναι αλλαγμενα.. Η εμπειρια θα ειναι διαφορετικη ωστοσω. Αλλο το κλασσικ αλλο το retail παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Sartiv είπε Αν αγορασεις το BFA, ναι. Ναι ολα θα ειναι αλλαγμενα.. Η εμπειρια θα ειναι διαφορετικη ωστοσω. Αλλο το κλασσικ αλλο το retail παντως... Και να μην το αγορασει, θα παιζει legion που επισης ειναι ολα αλλαγμενα. Ειχα δοκιμασει το cataclysm καποια στιγμη για λιγο. Ηδη το Lore ειχε χαλασει γιατι πηγαινες πχ στο northrend και εβλεπες να παιζουν σκηνες με τον Bolyvar Fondragon να ψαχνει τον Arthas, ο οποιος υποτιθεται ειχε ηδη πεθανει στο Cataclysm. Λες και ταξιδευες στο χρονο. Το παιχνιδι επρεπε να εχει σταματησει στο wrath. Μετα να βγαζανε wow 2 η καποιο αλλο IP 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα