Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Classic

Radiatedsoul
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Radiatedsoul,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Θελω να πω, ωραια ολα αυτα με την εξερευνηση και θα γουσταρα τρελα εαν ημουν σε μικροτερη ηλικια και δεν ειχα και αλλες υποχρεωσεις. Αλλα τωρα ειναι αρκετα δυσκολο αυτο. Δε μπορω να πληρωνω συνδρομη την blizzard κανα 6μηνο για να βγαλω τα quests στο classic. Μονο και μονο για αυτο το λογο σκεφτομαι να βαλω καποιο addon.

Και μεταξυ μας, το θεωρω αυτονοητο να υπηρχαν αυτα τα marks στο minimap, προφανως και η blizzard δεν τα εβαλε, για να ασχολουμαστε περισσοτερο με το παιχνιδι και η συνδρομη να ανανεωνεται. Μονο και μονο για να κανεις βολτα ολο το ironforge, θελεις 1 ημερα παιχνιδιου! Ναι σιγουρα, εχει γαματα τοπια και σκηνικα και πολυ ωραια ατμοσφαιρα, αλλα κατανταει κουραστικο, τουλαχιστον για εμενα που μπαινω 2,3 ωρες την ημερα για να παιξω και τις 2.5 απλα ψαχνω απο εδω και απο εκει και ρωταω στα φορουμ! 

Δεδομένου ότι παίζεις πρώτη φορά, και έχεις μια τάση να αλλάζεις χαρακτήρες, θα έλεγα ότι έχεις άνετα κανα δι-τριμηνάκι μπροστά σου, και αυτό αν βρεις main. Για "όλα τα quest" δεν ξέρω αν σε φτάνει εξάμηνο εκτός αν ανεβάσεις φουλ ρυθμούς.

Δε το λέω για κακό, αλλά για να ξέρεις τι να περιμένεις. Επίσης, παίζεις γιατί χαίρεσαι το παιχνίδι. Ούτε βραβείο έχει το παιχνίδι στο τέλος, ούτε κανένα τρελό cinematic. Αν είναι μπαμ αγγαρεία, και έχεις φτάσει ξερωγώ L25 και έχεις δει και λίγο dungeons, παράτα το. Δεν αλλάζει από εκεί και πέρα. Άλλα τοπία, άλλες ιστορίες, αλλά το core ίδιο και ο ρυθμός ίδιος μη σου πω και λιιιγο πιο αργός. Από την άλλη μπορείς ξερωγώ να φαρμάρεις και να λεβελάρεις όταν κοιμίζεις το μικρό, και όταν έχεις πιο πολύ χρόνο να πας για dungeons που είναι πιο "χορταστικά".

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Παιδια ειμαι gnome mage και πηγα stormwind μεσω τραμ. Ειδα στο ιντερνετ οτι στο stormwind υπαρχουν 50+ quests, οπως επισης και στο ironforge! Εχω χαθει στην κυριολεξια. Για να γινουν αυτα τα quests θελει μηνες.. Τι να κανω;  Να καθαρισω πρωτα τα quest απο την περιοχη μου;  Πως ξερω εαν καποιο quest αξιζει οντως και θα δωσει αρκετο exp;

Επισης καποια quest εμφανιζονται, αφου κανω πρωτα καποια αλλα. Και μπορει να μην τα δω και καθολου, αφου θα θελει να φερνω βολτες συνεχεια στις πολεις. Και καποια αλλα quest εχουν πανω μπλε γκρι θαυμαστικο, που σημαινει οτι πρεπει να ανεβασω λεβελ πρωτα. Αλλα ποσα λεβελ ακριβως; Εχω χαθει τελειως!

Ενταξει θα μου πειτε τωρα, ολο κλαιγομαι, αλλοι παιζουν το παιχνιδι χρονια για να το τερματισουν!

Για να σε βοηθήσω.

Χονδρικά:
Για κάθε νέο χαρακτήρα υπάρχει μία συγκεκριμένη γραμμή quest. Γραμμή εννοώντας ότι τελειώνοντας το ένα οδηγείσαι στο άλλο, και όταν ολοκληρώσεις όλα τα quest σε μία περιοχή το τελευταίο quest θα σε οδηγήσει σε νέα περιοχή κτλ.
Αυτό ισχύει για κάθε χαρακτήρα. Παράδειγμα αν φτιάξεις Human θα οδηγηθείς κάποια στιγμή στο Stormwind(όπου Stormwind βάλε τυχαία πόλη γενικεύοντας). Αν φτιάξεις Dwarf θα σε οδηγήσουν στο Ironforge
Αν εσύ έχεις οδηγηθεί στο Stormwind και φύγεις από μόνος σου χωρίς να σου πει κάποιο quest και πας Ironforge (πάλι βάλε τυχαία πόλη όπου Ironforge), θα πετύχεις όλα τα quest που ναι μεν είναι για το level σου, αλλά είναι από διαφορετική quest line οπότε χάνεις τη σειρά εύκολα, και αν είσαι και newbie όπως εσύ καλή ώρα... Τα χάνεις.

Το μεγάλο λάθος σου είναι ότι δεν παίζεις το παιχνίδι ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ και με έναν παίχτη. Παίξε καημένε γραμμικά, κάνε ή μην κάνεις proffessions, το παιχνίδι δεν τιμωρεί. Και 60lvl να φτάσεις χωρίς professions πάλι θα μπορείς να ανεβάσεις τότε. Και λάθος talents να επιλέξεις πάλι θα μπορείς να τα διορθώσεις. Γενικά μην είσαι βιαστικός να καταλάβεις όλο το παιχνίδι από το lvl10. ΔΕΝ γίνεται αυτό. Απλά παίξε, κάνε λάθη και μάθε όπως μάθαμε ΌΛΟΙ όσοι σου απαντάμε τώρα. Μόνο έτσι θα το ευχαριστηθείς χωρίς να πελαγώσεις.

• Like 2

2 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Παιδια ειμαι gnome mage και πηγα stormwind μεσω τραμ. Ειδα στο ιντερνετ οτι στο stormwind υπαρχουν 50+ quests, οπως επισης και στο ironforge! Εχω χαθει στην κυριολεξια. Για να γινουν αυτα τα quests θελει μηνες.. Τι να κανω;  Να καθαρισω πρωτα τα quest απο την περιοχη μου;  Πως ξερω εαν καποιο quest αξιζει οντως και θα δωσει αρκετο exp;

Επισης καποια quest εμφανιζονται, αφου κανω πρωτα καποια αλλα. Και μπορει να μην τα δω και καθολου, αφου θα θελει να φερνω βολτες συνεχεια στις πολεις. Και καποια αλλα quest εχουν πανω μπλε γκρι θαυμαστικο, που σημαινει οτι πρεπει να ανεβασω λεβελ πρωτα. Αλλα ποσα λεβελ ακριβως; Εχω χαθει τελειως!

Ενταξει θα μου πειτε τωρα, ολο κλαιγομαι, αλλοι παιζουν το παιχνιδι χρονια για να το τερματισουν!

Το WoW ΔΕΝ τερματιζεται. 

• Like 2
  • Thanks 1

20 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Το WoW ΔΕΝ τερματιζεται. 

Θες να μου πεις ότι αν κάνεις 20 συνεχόμενα Nelf flips δεν θεωρείται τερματισμός??

Υ.Γ  +5 δλδ απο αυτόν

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ; 

4 βράδια προσπάθησα στον Golemagg βρεθηκα να περιμενω 5 + ώρες και στο τέλος να με παίρνει ο υπνος γιατι το πρωί είχα δουλειά . 

Να αφήνω ανοιχτά 2 Pc ολη μέρα για το Queue δεν παίζει με την καμία . 

Αποφάσισα μιας και που όλες αυτές τις ημέρες κατάφερα να παίξω μια φορά να πετάξω τα 9 1/2 level Που πήραν τα 2 account Και να πάω αλλού .

Μιλάμε ΠΑΝΤΑ για PVP και ΜΟΝΟ PVP

Με την καμία FULL αλλά High . 

ALLIANCE 

Επιλογές αυτή την στιγμή 

Gangling - DreadMist - SkullFlame .

Προτάσεις ; 

10 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

4 βράδια προσπάθησα στον Golemagg βρεθηκα να περιμενω 5 + ώρες και στο τέλος να με παίρνει ο υπνος γιατι το πρωί είχα δουλειά . 

Αποφάσισα μιας και που όλες αυτές τις ημέρες κατάφερα να παίξω μια φορά να πετάξω τα 9 1/2 level Που πήραν τα 2 account Και να πάω αλλού .

ALLIANCE 

Επιλογές αυτή την στιγμή 

Προτάσεις ; 

Ελα στο bloodfang. Και εγω αγανακτισα με το Mograine και εφυγα οσο ειναι νωρις.

Τα απογευματα ο bloodfang ειναι medium και εχει αρκετο κοσμο, ουτε χαμος ουτε νεκρα

• Thanks 1

22 ώρες πριν, Greygore είπε

Φαντάζομαι εν μέρει περιλαμβάνει και εμένα το "διάβαζω εδώ στο φόρουμ" so, για να ξεκαθαρίσω -

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

αρχικά η απάντηση μου προσωπικά πήγαινε στους φίλους/ες πιο πίσω που λέγανε πως "θα φαρμάρω casually 2-3 ώρες την βδομάδα ZG/AQ". Νομίζω θα συμφωνήσεις πως ένα 40ρι group που αποτελείται απο τους world firsts (world 100 firsts ξέρω γω) lv60 (ή έστω τους πρώτους που μπορούσαν να μπουν MC 6 μέρες πάνω-κάτω μετά το launch στα 57-60) δεν θα μπορούσες να τους χαρακτηρίσεις ως "casuals" έτσι; 'Η πως η δυσκολία του entry-level raid δεν συγκρίνεται με π.χ. Patchwerk ή ακόμα και Vaelastrasz (τα οποίο απο όσο θυμάμαι και να χτυπιέσαι δεν το βγάζεις "σχεδόν γυμνός" λόγω του ότι είναι gear check fights). Ή ακόμα πως ίσως, ΙΣΩΣ ότι γράφω εγώ (και τα αντίστοιχα απο τους υπόλοιπους) είναι απόρροια εμπειριών πριν απο 15 χρόνια και οκ, ίσως τα θυμόμαστε λίγο "φουσκωμένα"΄(έστω αν, χα χα χα, "αμφιβάλλεις αν παίζαμε τότε");

Αλλά οκ, φαίνεται πιο "ωραίο" στο reply να παρερμηνεύεις λίγο ώστε να  "πιάσει" η ειρωνία - για την οποία by the way να σε (σας) ευχαριστήσω, καθώς είναι πολύ sobering συναίσθημα να χαραμίζεις 40-50 λεπτά απο την ζωή σου γράφοντας (και κάνοντας research στα λεγόμενα σου ώστε να κρατηθεί ένα στοιχειώδες επίπεδο στη συζήτηση) και μετά όταν επιστρέφεις σπίτι να βρίσκεις απαντήσεις επιπέδου "LOL CAZULS" και "😝😘😝😘😝😘😝".

Incidentally, εκτός απο μερικά posts όπου ίσως να έπρεπε να χρησιμοποιηθούν διαφορετικές λέξεις/φράσεις, πραγματικά 60-κάτι σελίδες δεν είδα πολλούς που να είναι ιδιαίτερα "αρνητικόι" προς το Classic/Vanilla - εξ'αρχής δεν κατάλαβα γιατί υπήρχαν τόσο... επιθετικές αντιδράσεις σε σχόλια του στυλ "χρειάζεσαι πολύ ελεύθερο χρόνο" ή "θες αρκετό farming". Τουλάχιστον προσωπικά, παίζω (χαλαρά) Classic αλλά δεν νομίζω να αναιρεί αυτά που είπα (και πιστεύω πως εξακολουθούν να ισχύουν σε επίπεδο casual play), και όμως στα περισσότερα μου post οι αντιδράσεις ήταν λες και θάβω το παιχνίδι και βρίζω απο πάνω και όσους σκοπεύουν να παίξουν :P . Λίγος σεβασμός (έστω για τον χρόνο που διαθέτει κάποιος για να συμμετέχει στη συζήτηση) δεν βλάπτει...

Φιλικά πάντα (αν και λίγο απογοητευμένα) -- επίσης να ευχαριστήσω τον φίλο @Bspus για τις αρκετά πιο κόσμιες και φιλικές απαντήσεις :) 

P.S. Αν κάποιος δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και το ψήνει, θα πρότεινα να αποφύγετε τα Tauren για αρχή όπως ο διάολος το λιβάνι - πραγματικά είχα ξεχάσει πόσο μα πόσο χάλια (χρονοβόρο και... boring γενικά) είναι το Mulgore σε σύγκριση με τα υπόλοιπα starting areas (για δοκιμή ξεκίνησα και dwarf σε άλλο server και μιλάμε πως ούτε στον μισό χρόνο "έφτασα" τον Tauren μου στα level 15) :P 

Τοτε κάτι κάνεις λάθος :) διοτι εγω θα συνιστούσα το αντίθετο εντελώς....!!!!

14 ώρες πριν, Fulgore είπε

Για να περασεις addons στο παιχνιδι,πρεπει να ξερεις πρωτα απο ολα οτι υπαρχουν(και τι κανουν)και που να τα βρεις :P

Δεν νομιζω οτι οι περισσοτεροι που παιζουν αυτη την στιγμη classic(γενικα μιλώντας),εχουν περασει add ons.

Για να μην αγχωνεσαι τσαμπα,εδω εχει ολα μαζεμενα αυτα που ρωτας(ή τα περισσοτερα τελος παντων)

https://classic.wowhead.com/guides/mage-leveling-classic-wow

Οι περισσοτεροι παιζουν με addons τα οποια βέβαια ειναι πολύ πιο περιορισμένα σε αριθμό από το retail (ευλογο)

Συγκεκριμένα εγω χρησιμοποιώ τα εξής

• bartender 4
  • questie
  • atlas loot
  • titan panel classic
  • prat 3
  • real mob health
  • sexy map
  • monkey quest + monkey buddy
  • DBM

Κανε ενα λογαριασμο στο TWITCH, πηγαινε στην κατηγορία MODS, διάλεξε το World of Warcraft

Να προσέξεις στη δεξια πάνω γωνία ώς source game να είναι το Wow Classic και οχι Wow Retail

Διάλεξε το addon που θες και κάνε install. Αυτόματα καταχωρείται στον φάκελο Addon του παιχνιδιου

Ολα τα υπόλοιπα είναι ευκολα και παραμετροποιήσιμα in game

Καλημέρα σε όλους

2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Παιδες κανα AddOn για τα Actions bars να προτεινεται εχετε?

Bartender 4

https://www.warcrafttavern.com/addons/bartender4/

11 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

ALLIANCE 

Επιλογές αυτή την στιγμή 

Προτάσεις ; 

Dreadmist : Full---->High, ποτέ queue Προς το παρόν

• Thanks 1

1 hour ago, whiteman7 said:

Τοτε κάτι κάνεις λάθος :) διοτι εγω θα συνιστούσα το αντίθετο εντελώς....!!!!

Παίζει και αυτό το ενδεχόμενο :P Το θέμα με Mulgore είναι πως, αντίθετα με Elwynn/Dun Morogh/Teldrassil/Durotar: 1. Υπάρχει μεγαλύτερη αναλογία απο RNG quests (Μάζεψε Χ claws κ.τ.λ.) προς τα πιο "γρήγορα" kill X enemies quests, 2. Γενικά σαν περιοχή και quest positioning είναι λίγο... σκόρπια (αρκετά περισσότερο περπάτημα και πήγαινε-έλα, ειδικά εκείνα τα vision quests/πάνω-κάτω στην Thunder Bluff) και 3. Με το που σε "σπρώχνει" στο επόμενο quest hub (Crossroads), είναι η μόνη starting area που σε αναγκάζει να περάσεις απο higher-level περιοχή (lower Barrens, όπου τα enemies είναι lv19-22, ενώ στην καλύτερη θα είσαι 12-13), οπότε κάνει την συνέχεια λίγο πιο "επικίνδυνη" (ή καλύτερα χρονοβόρα :P ).

Το τελευταίο ειδικά το αναφέρανε αρκετά τις τελευταίες 2 μέρες στο Barrens chat (όταν η συζήτηση δηλαδή δεν γύριζε είτε στα πολιτικά, στο link spam ή στην.... γυναίκα του Mankrik :P :P :P ).

1 ώρα πριν, Poseidwn είπε

Και εγω εκεί είμαι αλλά χθές κατά τις 10:30 είχε 920 άτομα

Στον Dreadmist είμαι προς το παρων με 2 chars, παιζει και μια φίλη μαζι

• Stamatis - Undead Warlock
  • Stamatakos - Resto Druid

Κανε με add η δώσε μου το nickname σου ΄ωστε να τα πουμε και ingame

58 λεπτά πριν, EvilEyes είπε

Και εγώ dreadmist έκανα τελικά μαζί με άλλους δύο φίλους. Ωραίος server με καλό πληθυσμό και στις 4 μέρες που παίζω δεν είχα ποτέ queue.

το ίδιο με τον παραπανω :)

• Like 2

51 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

Στον Dreadmist είμαι προς το παρων με 2 chars, παιζει και μια φίλη μαζι

• Stamatis - Undead Warlock
  • Stamatakos - Resto Druid

Κανε με add η δώσε μου το nickname σου ΄ωστε να τα πουμε και ingame

το ίδιο με τον παραπανω :)

Θα σε κάνω add το μεσημέρι που θα μπω. Όνομα Mariene undead priest. 

• Like 1

Δεν ξερω αν ενδιαφέρεται κανείς αλλά:

Υπάρχει αυτή την στιγμή ένα "bug" με το ElvUI και το RealMobHealth και δεν εμφανίζει σωστά το life.
Η λύση είναι να κάνετε τα παρακάτω βήματα: 

Επίσης λένε ότι σε κάποιο επόμενο update του ElvUI θα ενσωματωθεί ο κώδικας που χρειάζεται, έτσι ώστε να μην χρειαστούν manual λύσεις. 

Αυτά~

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...