Sugizo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν ξέρω εάν πολλοί είναι από το retail η απλά νέοι παίχτες που το δοκιμάζουν λόγο hype.. αλλα όντως έχει παρα πολλούς newbs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Εχεις πετυχει τιποτα αστεια ως τωρα σκηνικα και το λες αυτο? Τιποτα ωραιες ατακες να γραφουν στο trade chat ή στο General? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδια ειμαι gnome mage και πηγα stormwind μεσω τραμ. Ειδα στο ιντερνετ οτι στο stormwind υπαρχουν 50+ quests, οπως επισης και στο ironforge! Εχω χαθει στην κυριολεξια. Για να γινουν αυτα τα quests θελει μηνες.. Τι να κανω; Να καθαρισω πρωτα τα quest απο την περιοχη μου; Πως ξερω εαν καποιο quest αξιζει οντως και θα δωσει αρκετο exp; Επισης καποια quest εμφανιζονται, αφου κανω πρωτα καποια αλλα. Και μπορει να μην τα δω και καθολου, αφου θα θελει να φερνω βολτες συνεχεια στις πολεις. Και καποια αλλα quest εχουν πανω μπλε γκρι θαυμαστικο, που σημαινει οτι πρεπει να ανεβασω λεβελ πρωτα. Αλλα ποσα λεβελ ακριβως; Εχω χαθει τελειως! Ενταξει θα μου πειτε τωρα, ολο κλαιγομαι, αλλοι παιζουν το παιχνιδι χρονια για να το τερματισουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @elpaso1Μην ξεκινήσεις με engineering. Όπως είπαν και πιο πίσω θέλει πολλά λεφτά. Σκέψου ότι στα 40 level θα θες 100 gold για να πάρεις το 1ο άλογο/mount και στα 60 1000 gold. Οπότε, αν θες πάρε το ζευγάρι proffessions (herb/alch) οσάν mage, ή πάρε ότι κι ο greygore (skinning/herbalism) για να τα πουλάς όλα στο AH και να βγάζεις λεφτά. Πήγαινε πίσω Ironforge και συνέχισε το questing σου από εκεί που άφησες τα πιο πολλά quests. Θα σε οδηγήσουν στην επόμενη περιοχή του lvl σου κοκ. Τα γκρι q είναι για πιο χαμηλό lvl από σένα και δεν ενδείκνυνται. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από Mpiftekis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Τι φάση με το queue σήμερα? Πέρασαν κάνα hotfix που ανεβάζει πάλι τα άτομα(κάτι διάβασα ότι θα το περάσουν στο patch day) ή απλά έφυγαν οι μισοί+? Σχεδόν 2 ώρες queue στον gehennas ενώ προηγούμενη βδομάδα είχε χαλαρά 6ωρο + τέτοιες ώρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εχεις πετυχει τιποτα αστεια ως τωρα σκηνικα και το λες αυτο? Τιποτα ωραιες ατακες να γραφουν στο trade chat ή στο General? τραγικά pulls από multiple mob groups και να μην περιμένουν ποτε τα patrol να φύγουν πριν pullαρουν πχ Ερωτήσεις στο chat για διαφορα training (weapon/proffesion etc) και που τα κανεις, εν έτη 2019! και γενικα κοσμο που παρόλα όλα τα addons, ψάχνει τι να κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, Xero1991 είπε Τι φάση με το queue σήμερα? Πέρασαν κάνα hotfix που ανεβάζει πάλι τα άτομα(κάτι διάβασα ότι θα το περάσουν στο patch day) ή απλά έφυγαν οι μισοί+? Σχεδόν 2 ώρες queue στον gehennas ενώ προηγούμενη βδομάδα είχε χαλαρά 6ωρο + τέτοιες ώρες Αυτοι που περιμεναν στην ουρα 6 ωρες αλλαξαν σερβερ, ανοιξαν χτες και αλλους δυο καινουργιους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Sugizo είπε και γενικα κοσμο που παρόλα όλα τα addons, ψάχνει τι να κάνει Για να περασεις addons στο παιχνιδι,πρεπει να ξερεις πρωτα απο ολα οτι υπαρχουν(και τι κανουν)και που να τα βρεις Δεν νομιζω οτι οι περισσοτεροι που παιζουν αυτη την στιγμη classic(γενικα μιλώντας),εχουν περασει add ons. 34 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Πως ξερω εαν καποιο quest αξιζει οντως και θα δωσει αρκετο exp; Για να μην αγχωνεσαι τσαμπα,εδω εχει ολα μαζεμενα αυτα που ρωτας(ή τα περισσοτερα τελος παντων) https://classic.wowhead.com/guides/mage-leveling-classic-wow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για να περασεις addons στο παιχνιδι,πρεπει να ξερεις πρωτα απο ολα οτι υπαρχουν(και τι κανουν)και που να τα βρεις Δεν νομιζω οτι οι περισσοτεροι που παιζουν αυτη την στιγμη classic(γενικα μιλώντας),εχουν περασει add ons. Πάντως, "ανακάλυψα" ότι το twitch έχει support για classic, οπότε πέρασα τα βασικά από εκεί. Αν και λίγο που το είχα ψάξει pro-release δεν τα έχει όλα. Ααα να μην ξεχάσω να πω, ότι μέχρι στιγμής, το ElvUI παίζει πολύ καλά στο classic, και δεν μου έχει βγάλει θέματα με άλλα addons όπως διάβαζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για να μην αγχωνεσαι τσαμπα,εδω εχει ολα μαζεμενα αυτα που ρωτας(ή τα περισσοτερα τελος παντων) https://classic.wowhead.com/guides/mage-leveling-classic-wow τρελος αγχος κλαιω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εχεις πετυχει τιποτα αστεια ως τωρα σκηνικα και το λες αυτο? Τιποτα ωραιες ατακες να γραφουν στο trade chat ή στο General? Φαινεται απο τις ερωτησεις που κανουν. Ενα μεγαλο ποσοστο επισης εχει να παιξει απο εποχες vanilla και χωρις να ηταν hardcore τοτε. Γι αυτους ειναι σχεδον σαν πρωτη φορα παλι. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από Bspus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, najinblue3 είπε τρελος αγχος κλαιω Νομιζω οτι θα του λυσει καπως στα χερια ο παραπανω οδηγος για το μεγαλυτερο κομματι του leveling,γιατι τωρα τον βλεπω πιο πολυ χρονο να περναει στο θεμα εδω ρωτώντας,παρα παιζοντας το παιχνιδι. 12 λεπτά πριν, Xero1991 είπε Πάντως, "ανακάλυψα" ότι το twitch έχει support για classic, οπότε πέρασα τα βασικά από εκεί. Θετικο αυτο αν ισχυει(δεν το γνωριζα). 6 λεπτά πριν, Bspus είπε Φαινεται απο τις ερωτησεις που κανουν. Ενα μεγαλο ποσοστο επισης εχει να παιξει απο εποχες vanilla και χωρις να ηταν hardcore τοτε. Γι αυτους ειναι σχεδον σαν πρωτη φορα παλι. Μπορει και να εχεις και δικιο,δεν εχω βρει ακομα καποιο poll με στατιστικα ως τωρα(ξερω βεβαια οτι ειναι νωρις ακομα και δεν ειναι και ευκολη υποθεση)για τον κοσμο που παιζει στο classic,τι εμπειρια απο το wow εχει ή ηλικιακα ποσο ειναι κλπ. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για να μην αγχωνεσαι τσαμπα,εδω εχει ολα μαζεμενα αυτα που ρωτας(ή τα περισσοτερα τελος παντων) https://classic.wowhead.com/guides/mage-leveling-classic-wow Λέει δεν διαβάζει guides γιατί χάνεται η μαγεία του game.Ο elpaso1 πρέπει να έχει δοκιμάσει σχεδόν όλους τους πιθανούς συνδυασμούς race/class/professions. Φήμες λένε ότι δεν θα σταματήσει αν δεν ξεκλειδώσει το bonus stage που περιέχει, Horde paladin και Alliance shamman 😋😂🤣. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 13 minutes ago, Fulgore said: Νομιζω οτι θα του λυσει καπως στα χερια ο παραπανω οδηγος για το μεγαλυτερο κομματι του leveling,γιατι τωρα τον βλεπω πιο πολυ χρονο να περναει στο θεμα εδω ρωτώντας,παρα παιζοντας το παιχνιδι. Αυτο που λες ισχυει. Περισσοτερο ειμαι σε τσατ, παρα παιζω. Επισης περισσοτερο ειμαι νεκρος, τρεχω, ψαχνω, κανω Professions, παρα πολεμαω. Θα μου πεις ετσι ειναι το παιχνιδι. Οκ. αλλα εγω πριν εβαλα το μωρο για υπνο και μεσα στην 1 ωρα που κοιμηθηκε απλα εκανα Professions και εφερνα βολτες στο τραμ, καθως ειχα χαθει. Ουτε που καταλαβα ποτε περασει η 1 ωρα και τωρα το μωρο ξυπνησε, οποτε κανα το βραδυ θα παιξω.. Θελω να πω, ωραια ολα αυτα με την εξερευνηση και θα γουσταρα τρελα εαν ημουν σε μικροτερη ηλικια και δεν ειχα και αλλες υποχρεωσεις. Αλλα τωρα ειναι αρκετα δυσκολο αυτο. Δε μπορω να πληρωνω συνδρομη την blizzard κανα 6μηνο για να βγαλω τα quests στο classic. Μονο και μονο για αυτο το λογο σκεφτομαι να βαλω καποιο addon. Και μεταξυ μας, το θεωρω αυτονοητο να υπηρχαν αυτα τα marks στο minimap, προφανως και η blizzard δεν τα εβαλε, για να ασχολουμαστε περισσοτερο με το παιχνιδι και η συνδρομη να ανανεωνεται. Μονο και μονο για να κανεις βολτα ολο το ironforge, θελεις 1 ημερα παιχνιδιου! Ναι σιγουρα, εχει γαματα τοπια και σκηνικα και πολυ ωραια ατμοσφαιρα, αλλα κατανταει κουραστικο, τουλαχιστον για εμενα που μπαινω 2,3 ωρες την ημερα για να παιξω και τις 2.5 απλα ψαχνω απο εδω και απο εκει και ρωταω στα φορουμ! 11 minutes ago, Apaleytos80 said: Λέει δεν διαβάζει guides γιατί χάνεται η μαγεία του game.Ο elpaso1 πρέπει να έχει δοκιμάσει σχεδόν όλους τους πιθανούς συνδυασμούς race/class/professions. Φήμες λένε ότι δεν θα σταματήσει αν δεν ξεκλειδώσει το bonus stage που περιέχει, Horde paladin και Alliance shamman 😋😂🤣. Ρε λες να ξεκλειδωσω και αυτα τα καινουρια; Horde Paladin, ε; Καλη φαση ακουγεται! 59 minutes ago, Mpiftekis said: @elpaso1Μην ξεκινήσεις με engineering. Όπως είπαν και πιο πίσω θέλει πολλά λεφτά. Σκέψου ότι στα 40 level θα θες 100 gold για να πάρεις το 1ο άλογο/mount και στα 60 1000 gold. Οπότε, αν θες πάρε το ζευγάρι proffessions (herb/alch) οσάν mage, ή πάρε ότι κι ο greygore (skinning/herbalism) για να τα πουλάς όλα στο AH και να βγάζεις λεφτά. Πήγαινε πίσω Ironforge και συνέχισε το questing σου από εκεί που άφησες τα πιο πολλά quests. Θα σε οδηγήσουν στην επόμενη περιοχή του lvl σου κοκ. Τα γκρι q είναι για πιο χαμηλό lvl από σένα και δεν ενδείκνυνται. Ηδη εχω ξεκινησει engineering/mining και ειμαι Απο 100level στο καθενα. Εχω μεχρι στιγμης 1.50gold στο συνολο. Απλα αναρωτιεμαι αυτοι που παιζουν engineering/tailoring πως την παλευουν.. Δλδ τις πρωτες υλες πως τις βρισκουν; Ειναι ολη την ημερα στο AH ή βοηθιουνται μεταξυ τους στις guilds; Δεν βγαινει νοημα αλλιως. Δλδ λες να τα παρατησω τα profession; Θα ξαναπαω πισω ironforge, απλα και εκει γινεται ενας χαμος με τα quests! 1 hour ago, Fulgore said: Πριν κατι μερες εγραψες το παραπανω,σου ρωτησα απο που προκυπτει και μου λες οτι πετυχες καπου ενα excel που το ανεφερε αυτο.Κοινως τρεχα γυρευε. Τωρα μας λες οτι το Wow πολλοι θα το ξεκινησουν για πρωτη φορα με το Classic.Σου λεω απο που προκυπτει παλι αυτο? Και μου απαντας επειδη καποια ατομα δεν ειχαν γεννηθει οταν βγηκε το wow. Και τα λεω αυτα υπο την εννοια οτι δεν υπαρχει καποια επισημη καταμετρηση ουτε για τις ηλικιες οσων παιζουν classic,ουτε για την εθνικοτητα των παικτων σε καθε server,τουλαχιστον οχι ακομα. Στο discord το ειχε ανεβασει ενα παιδι το excel, τωρα δεν ξερω περισσοτερες πληροφοριες, αλλα θα κατσω να το βρω. Επισης στο discord καθημερινα διαβαζω μηνυματα απο καινουρια ατομα στον χωρο που εχουν αγορασει συνδρομη. Δεν ειμαι ο μοναδικος βρε παιδες που εχει ξεκινησει το Classic, χωρις να εχει παιξει προηγουμενως το Retail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Ηδη εχω ξεκινησει engineering/mining και ειμαι Απο 100level στο καθενα. Εχω μεχρι στιγμης 1.50gold στο συνολο. Απλα αναρωτιεμαι αυτοι που παιζουν engineering/tailoring πως την παλευουν.. Δλδ τις πρωτες υλες πως τις βρισκουν; Ειναι ολη την ημερα στο AH ή βοηθιουνται μεταξυ τους στις guilds; Δεν βγαινει νοημα αλλιως. Δλδ λες να τα παρατησω τα profession; Θα ξαναπαω πισω ironforge, απλα και εκει γινεται ενας χαμος με τα quests! Αν ειναι σε οργανωμενο guild μπορει να τους παρεχουν αλλοι τις πρωτες υλες για να εξυπηρετουν ολο το guild Παιζει επισης να εχουν πολλους characters στον ιδιο server. Μπορει να εχουν καποιον με gathering skills που θα ειναι συνεχως εξω και φαρμαρει υλικα και gold και καποιον αλλο μονιμως μεσα στην πολη να του στελνουν τα υλικα μεσω mail για να φτιαχνει. Και φυσικα ουτε τα λεφτα θα ειναι προβλημα τοτε γιατι οι 60ρηδες ευκολα φαρμαρουν δεκαδες gold τη μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα