Fulgore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, najinblue3 είπε οχι εννοω για το raid σκαγανε με pvp gear... Α αναφερεσαι τοτε που βγαλανε τους αρχικους pvp περιορισμους και αγοραζες gladiator gear απλα φαρμαροντας τα BG. Ναι αν θυμαμαι καλα τα πρωτα τοτε gladiator των 70 πρεπει να ηταν ισως λιγο χειροτερα σε stats(επειδη ειχαν και resilience στα stats)απο τα τοτε Tier 4 των πρωτων raid των 70. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Εφτιαξα και Undead Rogue. ΛΟΛ! Καλη φαση και αυτο! Βασικα πιο πολυ μου αρεσει ο rogue χαρακτηρας. Ηταν αυτο που ηθελα εξ'αρχης.. Λες..; Τωρα απο Classes μενουν τα shaman,warlock και paladin ( αλλα παλαντιν δεν θα παιξω ), και απο Races μονο Orcs, αλλα παλι δε θα παιξω καθως δεν ειναι καλοι ουτε Shamans, ουτε Warlocks! Και εχουν και το ιδιο starting zone με troll, που εχω παιξει! Λιωσιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Εφτιαξα και Undead Rogue. ΛΟΛ! Καλη φαση και αυτο! Βασικα πιο πολυ μου αρεσει ο rogue χαρακτηρας. Ηταν αυτο που ηθελα εξ'αρχης.. Λες..; Τωρα απο Classes μενουν τα shaman,warlock και paladin ( αλλα παλαντιν δεν θα παιξω ), και απο Races μονο Orcs, αλλα παλι δε θα παιξω καθως δεν ειναι καλοι ουτε Shamans, ουτε Warlocks! Και εχουν και το ιδιο starting zone με troll, που εχω παιξει! Λιωσιμο! Orc για PvP είναι πάρα πολύ καλα (+25% stun resist) Πχ melee Sham είναι τοπ το ορκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οποιος θελει να δεις πως ηταν το παλιο wow στα 60 απο πλευρας ωρων για raids,τι κλιμα και ορεξη υπηρχε στις guild,ποσο ευκολα επαιφταν τα raids περαν των πρωτων και παει λεγοντας και δεν βαριεται,ας κατσει να ριξει μια ματια στο κεντρικο θεμα που υπαρχει στο forum για το αρχικο Wow. Για να του λυθουν ολες οι αποριες για το ποσο ευκολο ή χρονοβορο ηταν ή δεν ηταν τοτε το παιχνιδι απο τα ιδια τα ατομα που επαιζαν για την κατασταση απο πλευρας χρονου,,grinding,raids/bosses και παει λεγοντας. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από Fulgore 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Crash - DisconecT - Launcher error - ΖΖΖΖ connection to server lost μας πηγαινε Ειχαμε παρει το κουτι με το παιχνιδι και ντουκου τη συνδρομη με πιστωτικη και τραβαγαμε τα μαλλια μας οσοι ειχαμε τοτε Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Υπαρχει λογος που κανουν συγκεκριμενα με shamans; damage , heals , mobility 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Οποιος θελει να δεις πως ηταν το παλιο wow στα 60 απο πλευρας ωρων για raids,τι κλιμα και ορεξη υπηρχε στις guild,ποσο ευκολα επαιφταν τα raids περαν των πρωτων και παει λεγοντας και δεν βαριεται,ας κατσει να ριξει μια ματια στο κεντρικο θεμα που υπαρχει στο forum για το αρχικο Wow. Για να του λυθουν ολες οι αποριες για το ποσο ευκολο ή χρονοβορο ηταν ή δεν ηταν τοτε το παιχνιδι απο τα ιδια τα ατομα που επαιζαν για την κατασταση απο πλευρας χρονου,,grinding,raids/bosses και παει λεγοντας. ναι, σε καταλαβαίνω, έπαιζα κι εγώ τότε (από απρίλιο 05 + beta) αλλα πόσες φορες πρέπει να ειπωθεί ότι vanila =/= classic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 On 01/09/2019 at 05:39, Boju said: Μα πως γίνεται; Εγώ διαβάζω εδώ στο φόρουμ ότι πρέπει να φαρμάρεις 8 ώρες τη μέρα consumables, 8 ώρες gear από dungeons και 8 ώρες να κάνεις RAID... Άσε το attunement! Και να τα κάνεις αυτά για μήνες γιατί το wow ακούω θέλει άπειρο χρόνο και μπλα μπλα μπλα... Και τώρα με το που 60ρησαν κάποιοι σχεδόν γυμνοί από gear καθαρίσαν MC στο πρώτο try; 😝😘 Φαντάζομαι εν μέρει περιλαμβάνει και εμένα το "διάβαζω εδώ στο φόρουμ" so, για να ξεκαθαρίσω - Spoiler αρχικά η απάντηση μου προσωπικά πήγαινε στους φίλους/ες πιο πίσω που λέγανε πως "θα φαρμάρω casually 2-3 ώρες την βδομάδα ZG/AQ". Νομίζω θα συμφωνήσεις πως ένα 40ρι group που αποτελείται απο τους world firsts (world 100 firsts ξέρω γω) lv60 (ή έστω τους πρώτους που μπορούσαν να μπουν MC 6 μέρες πάνω-κάτω μετά το launch στα 57-60) δεν θα μπορούσες να τους χαρακτηρίσεις ως "casuals" έτσι; 'Η πως η δυσκολία του entry-level raid δεν συγκρίνεται με π.χ. Patchwerk ή ακόμα και Vaelastrasz (τα οποίο απο όσο θυμάμαι και να χτυπιέσαι δεν το βγάζεις "σχεδόν γυμνός" λόγω του ότι είναι gear check fights). Ή ακόμα πως ίσως, ΙΣΩΣ ότι γράφω εγώ (και τα αντίστοιχα απο τους υπόλοιπους) είναι απόρροια εμπειριών πριν απο 15 χρόνια και οκ, ίσως τα θυμόμαστε λίγο "φουσκωμένα"΄(έστω αν, χα χα χα, "αμφιβάλλεις αν παίζαμε τότε"); Αλλά οκ, φαίνεται πιο "ωραίο" στο reply να παρερμηνεύεις λίγο ώστε να "πιάσει" η ειρωνία - για την οποία by the way να σε (σας) ευχαριστήσω, καθώς είναι πολύ sobering συναίσθημα να χαραμίζεις 40-50 λεπτά απο την ζωή σου γράφοντας (και κάνοντας research στα λεγόμενα σου ώστε να κρατηθεί ένα στοιχειώδες επίπεδο στη συζήτηση) και μετά όταν επιστρέφεις σπίτι να βρίσκεις απαντήσεις επιπέδου "LOL CAZULS" και "😝😘😝😘😝😘😝". Incidentally, εκτός απο μερικά posts όπου ίσως να έπρεπε να χρησιμοποιηθούν διαφορετικές λέξεις/φράσεις, πραγματικά 60-κάτι σελίδες δεν είδα πολλούς που να είναι ιδιαίτερα "αρνητικόι" προς το Classic/Vanilla - εξ'αρχής δεν κατάλαβα γιατί υπήρχαν τόσο... επιθετικές αντιδράσεις σε σχόλια του στυλ "χρειάζεσαι πολύ ελεύθερο χρόνο" ή "θες αρκετό farming". Τουλάχιστον προσωπικά, παίζω (χαλαρά) Classic αλλά δεν νομίζω να αναιρεί αυτά που είπα (και πιστεύω πως εξακολουθούν να ισχύουν σε επίπεδο casual play), και όμως στα περισσότερα μου post οι αντιδράσεις ήταν λες και θάβω το παιχνίδι και βρίζω απο πάνω και όσους σκοπεύουν να παίξουν . Λίγος σεβασμός (έστω για τον χρόνο που διαθέτει κάποιος για να συμμετέχει στη συζήτηση) δεν βλάπτει... Φιλικά πάντα (αν και λίγο απογοητευμένα) -- επίσης να ευχαριστήσω τον φίλο @Bspus για τις αρκετά πιο κόσμιες και φιλικές απαντήσεις P.S. Αν κάποιος δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και το ψήνει, θα πρότεινα να αποφύγετε τα Tauren για αρχή όπως ο διάολος το λιβάνι - πραγματικά είχα ξεχάσει πόσο μα πόσο χάλια (χρονοβόρο και... boring γενικά) είναι το Mulgore σε σύγκριση με τα υπόλοιπα starting areas (για δοκιμή ξεκίνησα και dwarf σε άλλο server και μιλάμε πως ούτε στον μισό χρόνο "έφτασα" τον Tauren μου στα level 15) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 6 hours ago, Fulgore said: Οποιος θελει να δεις πως ηταν το παλιο wow στα 60 απο πλευρας ωρων για raids,τι κλιμα και ορεξη υπηρχε στις guild,ποσο ευκολα επαιφταν τα raids περαν των πρωτων και παει λεγοντας και δεν βαριεται,ας κατσει να ριξει μια ματια στο κεντρικο θεμα που υπαρχει στο forum για το αρχικο Wow. Για να του λυθουν ολες οι αποριες για το ποσο ευκολο ή χρονοβορο ηταν ή δεν ηταν τοτε το παιχνιδι απο τα ιδια τα ατομα που επαιζαν για την κατασταση απο πλευρας χρονου,,grinding,raids/bosses και παει λεγοντας. Μα αν καταλαβαινω καλα το vanilla δεν ειναι το ιδιο με το classic; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakitsan95 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Αναρωτιεμαι πραγματικα που θα βγαλει αυτο το πραγμα με το classic. Σε ενα χρονο που θα βαρεθουμε απλα θα το παρατησουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, omghi2u said: damage , heals , mobility Αν και shaman δεν ασχολήθηκα πριν το TBC, ειδικά στο PVP θυμάμαι πως μεταξύ Windfury και Frost Shock ήταν απο τα πιο... επίφοβα class, ειδικά αν είσουν cloth class (θυμάμαι λέγαν ιστορίες στο guild που είμουν τότε πως φεύγαν one-shot απο WF shaman με το 2Η axe απο Ragnaros ) Edit: Στο Twitter (WoWHead account) αναφέρουν πως ίσως να δίνουν free lv110 boost + BfA expansion σε όλους τους παίκτες που φτάνουν lv60 στο Classic - ξεκίνησε απο ένα post στο Βραζιλιάνικο WoW Facebook (αλλά το κατέβασαν αργότερα), οπότε κανένας δεν είναι σίγουρος 100% αν ισχύει. Makes sense πάντως, η ActiBlizz πάντα χρησιμοποιούσε τα franchise της για cross-promote (βλ. preorder bonuses, cross-franchise events, και πάει λέγοντας), οπότε άνετα μπορώ να πιστέψω πως θέλουν να εκμεταλλευτούν το popularity του Classic για να ανεβάσουν τα retention rates του Retail Edit 2: Source Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από Greygore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, elpaso1 είπε Πολλες φορες μου βγαζει στο Minimap οτι υπαρχει πετρα για να κανω mining, αλλα οσο και να ψαχνω δεν την βρισκω. Ειτε ειναι bug, ειτε ειναι στην κορυφη βουνου και δεν υπαρχει τροπος να παω εκει. Πολυ πιθανό να είναι σε σπηλιά underground. Ψάξε για την είσοδο της εκεί τριγύρω αλλά το πιθανότερο να σε οδηγήσει εκεί κάποιο quest. Πάντως τόσο χρόνο που έφαγες να φτιάχνεις χαρακτήρες, τώρα θα είχες πάει τον πρώτο σου 30.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, petran91 είπε Πολυ πιθανό να είναι σε σπηλιά underground. Ψάξε για την είσοδο της εκεί τριγύρω αλλά το πιθανότερο να σε οδηγήσει εκεί κάποιο quest. Πάντως τόσο χρόνο που έφαγες να φτιάχνεις χαρακτήρες, τώρα θα είχες πάει τον πρώτο σου 30.. Τι 30...Αυτός θα είχε φάει και τον Jokerd 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosaek2121 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και το Fishing παιδιά σαν proffesion μην τo αγνοείται, αν και λίγο βαρετό προσφέρει αρκετά λεφτά. Fishing και Cooking Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από nikosaek2121 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, nikosaek2121 said: Και το Fishing παιδιά σαν proffesion μην τo αγνοείται, αν και λίγο βαρετό προσφέρει αρκετά λεφτά. Fishing και Cooking Low-level cash tech παλιά ήταν τα Deviate fish αν θυμάμαι σωστά, σε ορισμένα server είχε αρκετά λεφτά το farm τους έξω απο Wailing Caverns (με 40-50 fishing αν δεν κάνω λάθος;) αλλά το "πρόβλημα" είναι πως είναι πολύ χρονοβόρο (ενώ με άλλα professions μπορείς να κάνεις leveling παράλληλα) - ειδικά το skinning που λέει ο @Boju λίγες σελίδες πιο πίσω είναι σίγουρα το πιο efficient απο άποψη gold/exp. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από Greygore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα