Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Classic

Radiatedsoul
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Radiatedsoul,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Επειδη καθησα και τους παρακολουθησα,μιλαμε για ατομα που αυτα τα bosses τα φαρμαραν σε prive servers για καιρο πριν πανε τωρα να τα ριξουν One shot.

Εσυ πως νομιζεις οτι καταφεραν να μαζεψουν ολοκληρη guild με ποσους 60ριδες σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα?

Και ο αλλος με τον Gnome mage που πηγε πρωτος 60,αναφερει μαλιστα οτι ειχε ηδη κανει σε Prive servers αναλογο level up και αρα γνωριζε πολυ καλα που και πως να ανεβει.

Η μηπως και το level up στο vanilla τελικα δεν ηταν καθολου χρονοβορο και πηγαινες 60level για πλακα?

Οι APES δεν βρήκαν άτομα για raid αλλά μετακινήθηκαν απο τον πριβέ σέρβερ που ήταν όλο το guild.

Το gnome που πήγε 60 έκανε layering abuse από ένα σημείο και μετά (έμπαινε σε group για να αλλάζει layer για να έχει συνέχεια mobs)

Επεξ/σία από Sugizo
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εχω φτιαξει 5 διαφορετικους χαρακτηρες, τους πηγα λεβελ 10, και μαλλον θα συνεχισω με τον gnome mage στον Dreadmist Server. Αξιζει να μπω σε guild απο τωρα ή οχι;

Επισης εχω διαλεξει engineering/mining. Παιζω πρωτη φορα το συγκεκριμενο παιχνιδι. Ειναι καλα professions; Το καλυτερο λενε ειναι engineering/tailoring, αλλα απο τα λιγα που εχω καταλαβει θελει περισσοτερο χρονο. Αυτα που φτιαχνω με το engineering τα πουλαω; Ειναι κατι δυναμιτες και πετρες, δεν χρειαζονται σε εμενα. Τα πουλαω σε AH ή Vendors;

Σχετκα με το mining και τα battered chests που βρισκονται δαισπαρτα στο χαρτη, θα ηθελα να ρωτησω εαν εμφανιζονται σε τυχαια σημεια ή στα ιδια, απλα εχουν respawn time; Και το κακο ειναι με quest items ή ακομα και με τα προαναφερθεντα, οτι οποιος προλαβει πρωτος τα πηρε, και μετα ο αλλος πρεπει να περιμενει ξανα απο την αρχη! Τι γινεται σε περιπτωση που εισαι σε γκρουπ; Ολοι παιρουν το quest item; Και γιατι καποιες φορες σε πρασινα αντικειμενα μου βγαζει επιλογη για greed,take,pass;

Παρατηρω οτι περισσοτερο στο παιχνιδι περπαταω ψαχνωντας τα μερη, παρα πολεμαω! Αλλα μαλλον ειναι λογικο κατι τετοιο για new players. Παντως τα τοπια απλα φανταστικα!

Ακομα ζοριζομαι λιγο με τις μαχες, ειδικα αν εχω 2,3 μετωπα. Παιζω ηδη καμια εβδομαδα και δεν το εχω ακομα με το χειρισμο! Γνωριζετε εαν υπαρχει τροπος με καποιο hotkey να μετακινουμαι απο την μια μπαρα με τα spells στην αλλη; Και επισης, γιατι συνηθως οι streamers παιζουν με την καμερα απο πανω τους και max distance;

Τελος, ενας αρχαριος σαν εμενα εχει δυνατοτητα να κανεις dungeons,raids,pvp ή οχι; Σιγουρα θα προτιμηθουν παικτες με καλυτερη εμπειρια. Μηπως παιζω χωρις λογο; Δλδ αν θα παω 60 λεβελ θα εχει ψωμι το παιχνιδι μετα ή κανεις δεν θα θελει εναν νουμπα; Επισης εχω ενα μωρο και ο χρονος ειναι περιορισμενος. Στα guild απαιτουν να εισαι συνεχως μεσα στο παιχνιδι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Εσυ πως νομιζεις οτι καταφεραν να μαζεψουν ολοκληρη guild με ποσους 60ριδες σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα?

Και ο αλλος με τον Gnome mage που πηγε πρωτος 60,αναφερει μαλιστα οτι ειχε ηδη κανει σε Prive servers αναλογο level up και αρα γνωριζε πολυ καλα που και πως να ανεβει.

Η μηπως και το level up στο vanilla τελικα δεν ηταν καθολου χρονοβορο και πηγαινες 60level για πλακα?

Το lvling είναι μια διαδικασία που έχει στάνταρ χρονική απαίτηση: 10 μέρες +- 2 μέρες ανάλογα την εμπειρία το class κτλ. Είναι γνωστό σε όλους αυτό.

Επειδή είσαι μάλλον από αυτούς που τόσο καιρό διέδιδαν τους μύθους ότι "το wow θέλει να μην έχεις ζωή για να κάνεις raid", και βλέπω ακόμα και τώρα λες δικαιολογίες του στυλ "ναι αλλά αυτοί ήταν πολύ έμπειροι από private servers", σε πληροφορώ ότι OΛΑ τα guild το ένα μετά το άλλο θα αρχίσουν να ρίχνουν Ragnaros/Onyxia, ΟΛΑ την πρώτη-δεύτερη βδομάδα αφότου μαζέψουν σαράντα 60άρηδες, με πράσινα items και χωρίς καμιά προετοιμασία. Και σε λίγο καιρό θα αρχίσουν και τα PUG raids που ίσως μάλιστα αρχίσουν και ποιο νωρίς από τα οργανωμένα guilds που θα περιμένουν φίλους και γνωστούς να 60ρήσουν 🤔... Υπόψιν μάλιστα ότι οι APES οι μισοί δεν ήταν καν 60 στο kill, 56 έως 59 lvl ήταν 😂

5 ώρες πριν, greg4 είπε

Καμία σχέση. Δεν γίνεται να συγκριθεί η δυσκολία ενός mythic end game boss με Ragnar os. 

Άμα κάτσεις και δεις βίντεο η διαφορά στα mechanics είναι χαωτικη.. Δεν υπάρχει καν μέτρο σύγκρισης. Επισης μιλάμε για ένα boss που υπάρχει 15 χρόνια τώρα και έχει σκοτωθεί ένας θεός ξέρει πόσες φορές και που το γνωρίζουν και τέλεια.. 

Η μεγάλη δυσκολία τότε ήταν το άγνωστο, οι τεχνικοί περιορισμοί της εποχής και να βρεις 40ppl που δεν ήταν afk.

Λογικά και σε naxx το ίδιο θα γίνει, θα μετράμε λεπτά ή ώρες μέχρι να πέσει. Άλλες εποχές.

😂😂

Συμφωνώ 100% με αυτά που λες για τα raids του classic, και το ποιες ήταν οι δυσκολίες του τότε, και κάποιοι επισημαίνουμε εδώ και καιρό το πόσο εύκολα και προσιτά είναι πλέον για όλους, όμως όσων αφορά το επίπεδο των παιχτών (παίχτες private servers vs method κτλ) διαφωνώ. Και δεν μπορούμε να πούμε ότι οι μεν είναι καλύτεροι λόγω mythic γιατί είναι άλλο παιχνίδι. Η σύγκριση θα γίνει στο παιχνίδι που παίζουν όλοι ταυτόχρονα. Βέβαια μπορείς να πεις ότι το lvlάρισμα οι μεν το λιώσαν περισσότερο και πήραν κάποιο avantage, αλλά στόχο την πρώτη βδομάδα είχαν και οι method. Θα δούμε τι θα γίνει στο BWL που θα είναι όλοι το ίδιο έτοιμοι...

Επεξ/σία από Boju
  • Like 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει καμία σημασία ποιος έριξε το τάδε Boss πρώτος, ποιός πήγε level 60 , ποιος χρησιμοποίησε την καλύτερη τακτική και κέρδισε χρόνο στο Leveling, πόσο Hardcore είναι το παιχνίδι και τα Raids , πόσες ώρες farming απαιτείται από τα Raids κτλπ. 

Σημασία έχει να ευχαριστιέσαι το παιχνίδι , να παίζεις και να περνάς ευχάριστα την ώρα σου κι'ας είσαι ο τελευταίος των μοϊκανών που πήγες level 60 , που έκανες το τάδε dungeon raid κτλπ. Χαρείτε το παιχνίδι και μην σας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, σε λίγο θα μας ενδιαφέρει δηλαδή και πίος έπαιξε το classic πρώτος από το διάστημα. 

Υ.Γ. όλα αυτά τα λέει ένα άτομο το οποίο και ήταν ( 2009 ), και είναι σε pvp Server , και απεχθάνεται κάθε είδος αυτοματισμού LFG  που υπάρχει στο Retail.

Επεξ/σία από nikosaek2121
  • Like 10

26 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε

Σημασία έχει να ευχαριστιέσαι το παιχνίδι , να παίζεις και να περνάς ευχάριστα την ώρα σου κι'ας είσαι ο τελευταίος των μοϊκανών που πήγες level 60 , που έκανες το τάδε dungeon raid κτλπ. Χαρείτε το παιχνίδι και μην σας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, σε λίγο θα μας ενδιαφέρει δηλαδή και πίος έπαιξε το classic πρώτος από το διάστημα. 

Έτερον εκάτερον. Το ότι συζητάμε για τον Μπολτ, τον Λεμπρόν, τον Κάρι, τον Κριστιάνο και τον Μέσι, τον Φέντερερ και τον Ναδάλ δεν σημαίνει ότι δεν μαζευόμαστε με τους φίλους μας για να απολαύσουμε ένα μπασκετάκι, ή ένα 5x5, ή δεν πάμε να τρέξουμε 4-5 χιλιόμετρα χαλαρά σε ένα πάρκο για να νιώθουμε καλύτερα όλη την υπόλοιπη μέρα. Ίσα ίσα που νομίζω ότι όλοι αυτοί εμπνέουν τον κόσμο να αθληθεί.

Το ίδιο συμβαίνει και με το gaming που ιδιαίτερα μετά την εξάπλωση του streaming, έχει αρκετό ανταγωνιστικό ενδιαφέρον. Άλλωστε με κάτι πρέπει να ασχολούμαστε τις 2 ώρες του queue 😁🤣🤣

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Boju είπε

Έτερον εκάτερον. Το ότι συζητάμε για τον Μπολτ, τον Λεμπρόν, τον Κάρι, τον Κριστιάνο και τον Μέσι, τον Φέντερερ και τον Ναδάλ δεν σημαίνει ότι δεν μαζευόμαστε με τους φίλους μας για να απολαύσουμε ένα μπασκετάκι, ή ένα 5x5, ή δεν πάμε να τρέξουμε 4-5 χιλιόμετρα χαλαρά σε ένα πάρκο για να νιώθουμε καλύτερα όλη την υπόλοιπη μέρα. Ίσα ίσα που νομίζω ότι όλοι αυτοί εμπνέουν τον κόσμο να αθληθεί.

Το ίδιο συμβαίνει και με το gaming που ιδιαίτερα μετά την εξάπλωση του streaming, έχει αρκετό ανταγωνιστικό ενδιαφέρον. Άλλωστε με κάτι πρέπει να ασχολούμαστε τις 2 ώρες του queue 😁🤣🤣

Αυτό ακριβώς φίλε, δεν είναι ανάγκη να είσαι Lebron ή Curry για α ευχαρηστηθείς ένα 5χ5 με τους φίλους σου, έτσι στα βιντεοπαιχνίδια το πρώτο μέλημα είναι η ευχαρίστηση, το ότι κάποιος ( γνωστός , Streamer ) πήγε level 60 ή έριξε το τάδε Boss 1 ώρα νωρίτερα ούτε κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο-δύσκολο, ούτε πρέπει να χαλάει την ευχαρίστηση μας σαν παίχτες για το παιχνίδι. 

Επεξ/σία από nikosaek2121

5 ώρες πριν, Boju είπε

Επειδή είσαι μάλλον από αυτούς που τόσο καιρό διέδιδαν τους μύθους ότι "το wow θέλει να μην έχεις ζωή για να κάνεις raid",

Ποτε δεν το εγραψα αυτο.

Εγραψα οτι αν ηθελες να κανεις σοβαρο raid/progress(κοινως να φας στα 60 naxxramas ή στα 70 Sunwell),ναι εκει ειναι μεγαλυτερες οι απαιτησεις και σε guild αλλα και σε χρονο.Δεν προκειται να ετρωγες αυτα τα raid με guild που εκαναν 1μερα raid την εβδομαδα.

Και αναφερομουν παντα στο ΤΟΤΕ.

Γιατι και οι Method μολις αρχισουν τα raid θα τα ξεπεταξουν τωρα σε χρονο DT ακομα και Naxxramas. Αυτο σημαινει οτι ακομα και guild με ατομα που δεν εχουν εμπειρια απο το Wow  θα μπουν στα raid και θα αρχισουν να τα κανουν ολα One Shot?Μην τρελαθουμε τωρα.

Αν ηταν τοσο γελειο το raiding ,τοτε δεν θα ειχαν κανει clear το Naxxramas παγκοσμιως μονο 60guild απο τα εκατομ. Του κοσμου που επαιζε.

Ουτε ολοι αυτοι που παιζουν και στους prive servers καθονται και ασχολουνται με το raiding και καταφερνουν να κανουν clear το καθε expansion.

Για να ξερουμε τι λεμε.

Γιατι οταν μιλαμε για progress δεν μιλαμε μονο για τα πρωτα raids,αλλα απο το πρωτο μεχρι και το τελευταιο.

Και σε Naxxramas ή Sunwell πολλες guild,ακομα και hardcore ειχαν φαει σφαλιαρες και δεν τα ειχαν κανει Clear.

Mc και Ragnaros δεν ήταν ποτέ πραγματικά δύσκολα .Από BWL και πάνω άρχιζε η δυσκολία ,μην μου πείτε ότι έχετε ξεχάσει τον Vael , που ψηφίστηκε "most hated Boss in WoW History" ,και ο απόλυτος 'Guildbreaker". Μετά έρχεται το AQ40 και βέβαια το Naxx, που μετά από πολλά χρόνια η blizz αποκάλυψε ότι μόλις το 2% των παικτών είχαν φτάσει Naxx. Λάθη επίλαθών δηλ. αυτό ήταν το vanilla. Απλά το community feeling ,το πρωτόγνωρο του παιχνιδιού , τα 40αρια raids και η οργάνωσή τους , το πολύ απλό σύστημα talents , (π.χ. ο Hunter έπρεπε να είναι λίγο από όλα , και BM και ΜΜ και SV ) , η έλλειψη του αυτοματισμού ,στυλ LFG LFR κλπ έκαναν και κάνουν τη διαφορά.  Η blizz θα έπρεπε να φέρει πολλά στοιχεία από vanilla στο retail ,που χάθηκαν με το χρόνο. Κατά τα άλλα   τα σημερινά raids σε μηχανισμούς , οργάνωση skill κλπ  είναι πολύ πιο δύσκολα και σύνθετα ,και δεν συγκρίνονται ούτε για αστείο με vanilla. Αν και πιστεύω  ότι το wow πέτυχε τόσο πολύ γιατί είχε κατά βάση απλό gameplay  ,ήταν ένα απλό παιχνίδι που μπορούσε ο καθένας χωρίς τρομερό skill και εξοπλισμό να παίξει . Στην απλότητα βρίσκεται η χάρη ,που έλεγαν και οι ancient greeks.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Xero1991 είπε

Με κάλυψαν οι από πάνω για την "δυσκολία" των raid.
Επίσης, αν φάνε όλα τα raid τόσο γρήγορα, τι σκατά θα κάνουν μετά?

Θα παρακαλανε να μπει το black temple k το sunwell

οσους ειδα να κανουν clear mt, ηταν σε private servers και τα ειχαν κανει ολα δεκαδες φορες. Eμενα δε μου λεει τπτ το clear στο classic, οταν μπορουν και να κανουν μηνες πριν το live release. 

Επεξ/σία από najinblue3

1 ώρα πριν, Boju είπε

Όχι μόνο ως casual αλλά σε PUGs θα τα φαρμάρουν. Λίγο υπομονή σε κάνα μήνα που θα έχουν 60αρήσει αρκετοί και θα αρχίσουν τα "LFM MC fast run".

Παμε παλι τα ιδια.

Αλλο το Molten Core σαν δυσκολια και ''φαρμαρισμα''και αλλο το Naxxramas.

Και το Karazhan στα 70 οι περισσοτεροι και με pugs το φαρμαραν προς το τελος.Ποσοι Casuals ομως ειδαν Sunwell(περαν των trash runs)?

Ο Casual που θα φαρμαρει ολα τα raid ποιος ειναι ακριβως?Αυτος που ζητημα αν θα παει 60 πριν το παρατησει?Η αυτος που θα παει 60 και μετα θα το παρατησει?

Γιατι εγω μια χαρα θυμαμαι πολλους Casuals μεχρι και σε Karazhan(και με pugs)να ψοφανε. 

5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Παμε παλι τα ιδια.

Αλλο το Molten Core σαν δυσκολια και ''φαρμαρισμα''και αλλο το Naxxramas.

Και το Karazhan στα 70 οι περισσοτεροι και με pugs το φαρμαραν προς το τελος.Ποσοι Casuals ομως ειδαν Sunwell(περαν των trash runs)?

Ο Casual που θα φαρμαρει ολα τα raid ποιος ειναι ακριβως?Αυτος που ζητημα αν θα παει 60 πριν το παρατησει?Η αυτος που θα παει 60 και μετα θα το παρατησει?

Γιατι εγω μια χαρα θυμαμαι πολλους Casuals μεχρι και σε Karazhan(και με pugs)να ψοφανε. 

Κara εχω ακομα screenshots. Μου σκαγανε μυτη rogues με gladiator gear και τα mongoose enchants...

4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ναι ηταν αρκετα δημοφιλες προορισμος για pvp εξω απο το raid και grull lair.

οχι εννοω για το raid σκαγανε με pvp gear...

19 hours ago, omghi2u said:

το Multiboxing παει συννεφο και εδω... δεν ξερω και εγω ποσους shamans x 5 εχω δει σε ολα τα questing areas απο χθες που ξεκινησα.

Υπαρχει λογος που κανουν συγκεκριμενα με shamans;

7 hours ago, nikosaek2121 said:

Υ.Γ. όλα αυτά τα λέει ένα άτομο το οποίο και ήταν ( 2009 ), και είναι σε pvp Server , και απεχθάνεται κάθε είδος αυτοματισμού LFG  που υπάρχει στο Retail.

Οταν λες οτι υπαρχει αυτοματισμος στο LFG τι εννοεις;

Τωρα αυτο σχετικα με τους Private servers, χωρις να εχω παιξει wow ολα αυτα τα χρονια, παρα μονο που ξεκινησα το classic πριν λιγες ημερες, η λογικη λεει οτι οντως αυτοι που επαιζαν στο private, μπορουσα να εξασκηθουν πολυ καλα στο classic wow. Ενω οι παικτες του retail οχι, αφου απ'οτι καταλαβαινω οι πιστες και πολλα mechanics αλλαξαν.

Θελω να ρωτησω εαν γνωριζετε μηπως ειναι bug. Πολλες φορες μου βγαζει στο Minimap οτι υπαρχει πετρα για να κανω mining, αλλα οσο και να ψαχνω δεν την βρισκω. Ειτε ειναι bug, ειτε ειναι στην κορυφη βουνου και δεν υπαρχει τροπος να παω εκει. Μεχρι στιγμης σε 2 ημερες 14 level κσι συνεχιζω. Mage Gnome.

Αυτα τα naxx και λοιπα ονοματα που λετε ειναι τα boss απο το καθε expansion; Και οταν λετε οτι ελαχιστοι τα εχουν νικησει; Τοσο δυσκολα ειναι; Και τα πολεμανε 40 ατομα ταυτοχρονα; 8 ομαδες των 5 ατομων; Οι ομαδες αυτες αλληλεπριδουν μεταξυ τους ή μονο η καθε 5αδα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...