Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, thepunisher303 είπε Θα σου προτεινα να αλλαξεις recount με 'Details!', να βαλεις τα RealMobHealth, Vendor Price, EZ Quest & What's Training. ok θα το τσεκαρω! Αρα αλλαζω το recount με το Details και το Questie με το Ez Quest και ολα τα αλλα απλα τα προσθετω? απο Junk items τι πουλαω?Οτι δεν μπαινει σε Q? Γιατι με το Inv υπαρχει θεμα...πρωτο bag ποτε παιρνεις? Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από Αλεξανδρος A.92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Το onebag3 σου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα? Το λέω γιατί μου βγάζει ένα error και μου προτείνει να το απενεργοποιησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosaek2121 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, diramos99 είπε Τελικά σε ποια server έχει Έλληνες? παίζω στο ten storms αυτή την στιγμή - δεν εχει queues εκεί Καλησπέρα φίλε και εγώ ten storms έχω μπει από την πρώτη μέρα που βγήκε ο Server, στην αρχή παραλίγο να τον εγκατέλειπα διότι ήταν άδειος, στην starting zone φαντάσου 4 ώρα τα ξημερώματα έκανα questing μόνος, αλλά από την επόμενη μέρα κιόλας έχει άφθονο κόσμο και χωρίς καθόλου Que, μόνο μια φορά αντιμετώπισα Que και ήταν μόνο 180 άτομα σε 3 λεπτά μπήκα, Γενικά πολύ ωραίος server παίζεις άνετα, μέχρι στιγμής είμαι level 13 orc hunter. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από nikosaek2121 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 32 λεπτά πριν, nevermore είπε Το onebag3 σου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα? Το λέω γιατί μου βγάζει ένα error και μου προτείνει να το απενεργοποιησω. 2 ωριτσες που επαιξα δεν μου εβγαλε κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverVAR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 mograine έχει πολλους έλληνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Έχει και πολύ queue... Τον εγκαταλείπω μέχρι να φτιάξει, δεν υπάρχει που δεν υπάρχει πολύς χρόνος, με αυτό δεν παλεύεται με τπτ! Ξεκινάω Horde αν είναι στον ten storms 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, nevermore είπε Έχει και πολύ queue... Τον εγκαταλείπω μέχρι να φτιάξει, δεν υπάρχει που δεν υπάρχει πολύς χρόνος, με αυτό δεν παλεύεται με τπτ! Ξεκινάω Horde αν είναι στον ten storms Αυτό κανε,και όταν βάλουν transfer στο μέλλον πας όπου θες με καν 20αρικο.(PvE σερβερ πάει μόνο σε PvE,από PvP όπου θες). 1 ώρα πριν, nevermore είπε Το onebag3 σου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα? Το λέω γιατί μου βγάζει ένα error και μου προτείνει να το απενεργοποιησω. Υπάρχει και το inventorian για τις τσάντες.Το Leatrix Plus είναι ωραίο addon,κάνει αυτοματισμους, έχει σαν επιλογές sell junk,show vendor prices και άλλα πολλά.Το HealComm είναι βολικό αν παίζεις healer.Δείχνει στο health bar to αναμενόμενο γέμισμα σε ΗP όταν κάνεις cast.Τελος το Markme είναι ωραίο αν παίζεις τανκ σε dungeon γιατι μαρκάρεις mob στο φτερό .Με το twitch app κάνουν και update τα addons όποτε το προτιμώ. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από Apaleytos80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thepunisher303 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε ok θα το τσεκαρω! Αρα αλλαζω το recount με το Details και το Questie με το Ez Quest και ολα τα αλλα απλα τα προσθετω? απο Junk items τι πουλαω?Οτι δεν μπαινει σε Q? Γιατι με το Inv υπαρχει θεμα...πρωτο bag ποτε παιρνεις? Το Questie μαζι με το EZ Quest - το δευτερο απλα κανει autoaccept τα quest. Εγω πουλαω τα παντα, γενικα οταν ειναι junk δεν εχει καποια χρησιμοτητα. Πρωτο bag μπορει να πεσει απο mobs, η να σου κανει καποιος tailor. Ειναι φθηνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Τελικα δεν αντεξα . Ελεγα να αρχισω μετα τις 10 σεπτεμβρη αλλα ξεκινησα σημερα. Μπηκα Mograine Alliance. Με την πρωτη επαιξα το πρωι χωρις queue. Κανενα casual-friendly Alliance Guild υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, thepunisher303 είπε Εγω πουλαω τα παντα, γενικα οταν ειναι junk δεν εχει καποια χρησιμοτητα. Πρωτο bag μπορει να πεσει απο mobs, η να σου κανει καποιος tailor. Ειναι φθηνες. ναι βρηκα με 4silver mograine αυτη την στιγμη 6204 ατομα 3ωριτσες... edit: πως γινεται να αυξανεται το queue μου? edit2: σε 40 λεπτα εφτασα 6500+ πως γινεται αυτο ρε παιδια? Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από Αλεξανδρος A.92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosaek2121 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε ναι βρηκα με 4silver mograine αυτη την στιγμη 6204 ατομα 3ωριτσες... edit: πως γινεται να αυξανεται το queue μου? edit2: σε 40 λεπτα εφτασα 6500+ πως γινεται αυτο ρε παιδια? Άλλαξε Server, δεν αξίζει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε Άλλαξε Server, δεν αξίζει για πες σε ποιον...Με βλεπω να αλλαζω απο δευτερα. να μπω βραδυ να δω ποιος ειναι high. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeda Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Mograine alliance ή horde εχετε μαζευτεί όλοι ? Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από Zeda Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boju Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Zeda είπε Mograine alliance ή horde εχετε μαζευτεί όλοι ? Νομίζω έχει και από τα δύο αρκετούς αλλά πλέον προτείνεται μόνο για όσους έχουν σκοπό να μπαίνουν και να κάνουν 8ωρα+ sessions. Τρεις ώρες ακριβώς για να μπει σήμερα το μεσημέρι, ξεκινώντας από τα 5800 άτομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, Boju είπε Νομίζω έχει και από τα δύο αρκετούς αλλά πλέον προτείνεται μόνο για όσους έχουν σκοπό να μπαίνουν και να κάνουν 8ωρα+ sessions. Τρεις ώρες ακριβώς για να μπει σήμερα το μεσημέρι, ξεκινώντας από τα 5800 άτομα. Το αυτό. Για εμάς που θέλουμε να παίξουμε καμιά ωρίτσα δεν προτείνεται ο mograine. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα