najinblue3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, Boju είπε Αυτός είναι legit. Όπως και να χει πάντως οι method με το "race to world first" τρώνε τρελό τρολάρισμα. World last και τέτοια 😂😂 Δεν νομιζω να ασχολουνται σοβαρα tbh, εχουν ηδη 3 απο τους πιο skilled players στο WoW που εχουν clear το vanilla οταν βγηκε κ νομιζω χωρις το organization το ειχαν το "world first". Πιο πολυ για τα φραγκα το κανουν οπως εκανε παντα η Method σαν μια απο τις top tier guild Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε Είχα κάνει ένα toon στον mograine αλλά με τέτοια queue δεν παίζει να ασχοληθώ Ακόμα δεν αποφάσισα που θα παίξω,αν και δεν έχει και τόσο σημασία σαν ρετρόcasual 😋 Από ότι βλέπω χωρίς queue μόνο σε PvE σερβερ σε βάζει.WoW και PvE server δεν μου κάθετε καλά αλλά δεν γαμ....Μέχρι να 60αρισω θα έχουν ανοίξει τα BGs αχαχαχα. Νομίζω όλοι οι τελευταίοι PvP σερβερ που μπηκαν δεν εχουν queue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boju Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Δεν νομιζω να ασχολουνται σοβαρα tbh, εχουν ηδη 3 απο τους πιο skilled players στο WoW που εχουν clear το vanilla οταν βγηκε κ νομιζω χωρις το organization το ειχαν το "world first". Πιο πολυ για τα φραγκα το κανουν οπως εκανε παντα η Method σαν μια απο τις top tier guild Δε ξέρω σα δικαιολογία μου ακούγεται αυτό όταν έχεις στήσει ένα studio με τόσα άτομα τόσους σχολιαστές κτλ στο las vegas... Προφανώς για τα φράγκα γίνονται όλα επαγγελματίες είναι, αλλά δεν χάνουν κάτι δεκάδες χιλιάδες viewers (και άρα φράγκα) από αυτούς που βλέπουν το φαλακρό gnomaki και τους άλλους να πάνε για world first? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, Boju είπε Δε ξέρω σα δικαιολογία μου ακούγεται αυτό όταν έχεις στήσει ένα studio με τόσα άτομα τόσους σχολιαστές κτλ στο las vegas... Προφανώς για τα φράγκα γίνονται όλα επαγγελματίες είναι, αλλά δεν χάνουν κάτι δεκάδες χιλιάδες viewers (και άρα φράγκα) από αυτούς που βλέπουν το φαλακρό gnomaki και τους άλλους να πάνε για world first? Δε μπορουν να συναγωνιστουν με ατομα που χρονια λιωνανε σε private servers, και εχουν καει στο να ανεβαζουν χαρακτηρες κτλπ. Τα world first που επρεπε να κανει τα εκανε η Method και θα συνεχισει να τα κανει στο παιχνιδι γτ εχουν πραγματικα τα πιο skilled ατομα στο game κ μια φοβερη οργανωση. Η Method απλα εστησε το σκηνικο με streamers για χορηγους,χαβαλε κτλπ, και εχει ατομα να στριμαρει που ειναι απλα streamers και δε συμμετεχουν στο pve content με την guild Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Λοιπον θα φτιαξω ολα τα classes/races για να δω και τους κοσμους και ποιος χαρακτηρας μου αρεσει περισσοτερο. Μεχρι στιγμης εχω παιξει human warrior, night elf hunter, troll mage και απο εχθες το βραδυ παιζω tauren druid. Ωραιοι κοσμοι ολοι τους μεχρι στιγμης. Αν και με τον druid το σολο νομιζω ειναι πιο δυσκολο μεχρι στιγμης; Και εχει και πιο δυσκολα mobs; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Τους βλέπεις όμως, κλείνουν τα μάτια τους απο τη νύστα αφού παίζουν 15 ώρες την ημέρα. Σαν βασανιστήριο είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Λοιπον θα φτιαξω ολα τα classes/races για να δω και τους κοσμους και ποιος χαρακτηρας μου αρεσει περισσοτερο. Μεχρι στιγμης εχω παιξει human warrior, night elf hunter, troll mage και απο εχθες το βραδυ παιζω tauren druid. Ωραιοι κοσμοι ολοι τους μεχρι στιγμης. Αν και με τον druid το σολο νομιζω ειναι πιο δυσκολο μεχρι στιγμης; Και εχει και πιο δυσκολα mobs; Ποιος ο λόγος να το κάνεις αυτό? Από ένα συγκεκριμένο level και μετά όλοι στο ίδιο μέρος βρισκονται. Μόνο η αρχική περιοχή του καθενός αλλάζει. Θα βαρεθεις το game έτσι, παίξε με έναν χαρακτήρα και άσε τους άλλους! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Όπως ειπώθηκε, δεν αξίζει να το κάνεις αυτό. Στα τόσα μικρά level δεν καταλαβαίνεις και πολλά για το κάθε class. Διάλεξε αυτό που θεωρείς οτι σου αρέσει περισσότερο και παίξε μόνο με αυτό. Το παιχνίδι θέλει πολύ χρόνο, αν δεν κάνεις focus στην αρχή σε έναν χαρακτήρα, θα κάνεις μήνες για να 60ρίσεις και θα πελαγώσεις καθώς θα "ανοίξεις" πολλές εκρεμμότητες. Όσο για το druid, ίσα ίσα για εμένα είναι η ιδανική επιλογή, καθώς έχει πολλά πλεονεκτήματα λόγω flexibility. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από Sorath Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boju Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Άρχισε το σχέδιο εξόντωσης τους queue στον Mograine 🤣 Αλλά εντάξει δεν πιάνεται γιατί είναι κυριλέ μνμ στα αγγλικά 😄 3 ώρες πριν, najinblue3 είπε και εχει ατομα να στριμαρει που ειναι απλα streamers Φυσικά έχουν και τους streamers/mediocre παίχτες αλλά έχουν και παίχτες όπως ο Kennymarsh που είναι 55 (2ος αυτή τη στιγμή στον κόσμο) και ο οποίος κάνει ότι μπορεί για το world first, και τον βοηθάνε όλοι οι method, (ακόμα και για να μην βγει afk). Ο οποίος Kennymarsh όχι μόνο δεν είναι "απλά streamer" αλλά έχει ήδη 2-3 world first σε private servers. Όπως καταλαβαίνεις δεν κάνουν κανέναν χαβαλέ οι method. Θέλουν να έχουν τον πρώτο γιατί έτσι παίρνουν viewers, και άρα έτσι παίρνουν χορηγούς και άρα έτσι ζούνε. Και για να καταλάβεις πόσο χάνουν οι method, αυτή τη στιγμή έχουν στο twitch 25k viewers, και το φαλακρό gnomaki που πάει σφαίρα (57) έχει 36k! Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από Boju Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, elpaso1 είπε Λοιπον θα φτιαξω ολα τα classes/races για να δω και τους κοσμους και ποιος χαρακτηρας μου αρεσει περισσοτερο. Μεχρι στιγμης εχω παιξει human warrior, night elf hunter, troll mage και απο εχθες το βραδυ παιζω tauren druid. Ωραιοι κοσμοι ολοι τους μεχρι στιγμης. Αν και με τον druid το σολο νομιζω ειναι πιο δυσκολο μεχρι στιγμης; Και εχει και πιο δυσκολα mobs; Διάβασε καν guide γενικά για τα proffesions κτλ σαν νέος παίχτης. Πρέπει να παίζεις ένα χαρακτήρα στο classic,κοινός "main".Ανέβασε τον hunter εύκολο class στο lvling/farming. Διαλέγεις owl/cat/boar,δες τα pet εδώ https://www.wow-petopia.com/classic/ .Αν είσαι σε pve server καλύτερο είναι owl,σε pvp cat,ίσως και boar,τρώει τα πάντα(μέχρι τα 32 που η γάτα παίρνει dash skill) για low lvl. Spec https://classicdb.ch/?talent#ca0GdxxRp αυτό μέχρι τα 40. Μέχρι τα 60 έτσι https://classicdb.ch/?talent#ca0GdxxRptVohx Δεν χρειάζεται να μαθαίνεις όλα τα skills,ψαξτο λίγο, googlare το Δες αυτο για αρχη Spoiler Αυτός έχει κάποια βιντεακια εισαγωγικά για hunter αλλά και για λίγο πιο προχωρημενους Spoiler https://www.youtube.com/channel/UCalhzgLp30uVqAS29SkwI6g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Τρομερό το φιξ της Blizz για τα queue times πάντως. Πριν το fix στον Gehennas 11k++ position, 500λεπτά. Μετά το fix, 11k++ position 370 λεπτά. Ευτυχώς έβαλα remote και άνοιξα το WoW από δουλειά. Οπότε σε 6-7 ώρες που θα γυρίσω θα κάτσει μπαμ μπαμ. Υ.Γ Ούτε θέλω να ξέρω τι θα γίνει το ΣΚ, ειλικρινά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Alliance FTW 🧡 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Το καραφλο gnom ακι παντως εχει σπασει ρεκορ 4 μπαρες πριν τα 60. Εχει το σχεδον το 1/3 των συνολικων views στο twitch απο ολους τους αλλους μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redeye998 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μάλλον το εγχείρημά μας για να κάνουμε τον Mograine ελληνικό realm έχει δουλέψει αρκετά μέχρι τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Meanwhile in wow classic world ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα