Liapisftw Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 19 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε Είχα κάνει ένα toon στον mograine αλλά με τέτοια queue δεν παίζει να ασχοληθώ Ακόμα δεν αποφάσισα που θα παίξω,αν και δεν έχει και τόσο σημασία σαν ρετρόcasual 😋 Από ότι βλέπω χωρίς queue μόνο σε PvE σερβερ σε βάζει.WoW και PvE server δεν μου κάθετε καλά αλλά δεν γαμ....Μέχρι να 60αρισω θα έχουν ανοίξει τα BGs αχαχαχα. Εγώ τα bg δεν τα αντέχω. Είναι υπερβολικά κουραστικά κατά την γνώμη μου. Blackrock mountain μόνο!! 😂
Apaleytos80 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 50 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Εγώ τα bg δεν τα αντέχω. Είναι υπερβολικά κουραστικά κατά την γνώμη μου. Blackrock mountain μόνο!! 😂 Τυπικός edgy UD rogue αχαχαχαχ 😂
elpaso1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Τα profession ομως ειναι απαραιτητα εαν δεν εισαι σε καποια guild; Επισης μου εκανε εντυπωση καποιους που εγραφαν οτι δεν ασχολουνται με raids και pvp, επειδη ολη την ημερα ψαρευουν για το guild τους. Δλδ λες και ειναι σκλαβοι.. Γιατι να το κανουν αυτο;
Apaleytos80 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Αφήστε τα auto-clicker bots ρε "λαμογια" να μπει ο κόσμος μέσα αχαχαχαχ😁
Liapisftw Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 23 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε Αφήστε τα auto-clicker bots ρε "λαμογια" να μπει ο κόσμος μέσα αχαχαχαχ😁 Άσε τους pve server και έλα pvp να γουστάρουμε
chris_g92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Της blizzard γίνεται να τις καουν τα γραφεία? Πολύ θα χαιρομουν. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από chris_g92
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πολυ χαιρομαι που εχουν μια γευση απο "classic WOW experience " Παλια ετρωγες το DC και ακριβως την ωρα που ηταν να παρεις κατι για τον κοπο σου σε 8ωρο raid Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από Mhlogiatros
nevermore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Άρα μιλάμε για ''all around'' εμπειρία Γουστάρω p.s. queue 164 1 min μπαίνω! Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από nevermore
Apaleytos80 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Άσε τους pve server και έλα pvp να γουστάρουμε Άμα δεν είχε queue θα σήκωνα ένα druid να κάνουμε gank παρέα με rogue ααχαχαχ 😁 Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από Apaleytos80
Liapisftw Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε Άμα δεν είχε queue θα σήκωνα ένα druid να κάνουμε gank παρέα με rogue ααχαχαχ 😁 Κάντο στεγνά. Τα queue θα στρώσουν. Κρίμα για λίγες μέρες ταλαιπωρίας να χάσεις όλο το game σε ξενερωτο σέρβερ
nevermore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω αρκετές απορίες αλλά για αρχή μία θα κάνω... Αρχή είμαι ακόμη και θα το πάω χαλαρά, χρόνος δεν υπάρχει πολύς ούτως ή άλλως. Ποια είναι τα πιο must development skills? Έχω βρει στην αρχή, στο brill, μία first aid trainer, Θα μου χρησιμεύσουν τα bandages ή τζάμπα κόπος? θενξ ! Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από nevermore
Liapisftw Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, nevermore είπε Έχω αρκετές απορίες αλλά για αρχή μία θα κάνω... Αρχή είμαι ακόμη και θα το πάω χαλαρά, χρόνος δεν υπάρχει πολύς ούτως ή άλλως. Ποια είναι τα πιο must development skills? Έχω βρει στην αρχή, στο brill, μία first aid trainer, Θα μου χρησιμεύσουν τα bandages ή τζάμπα κόπος? θενξ ! First aid οπωσδήποτε σαν secondary proffession. Επίσης αν σου αρέσουν το fishing και το cooking πέρα από τα 2 main proffessions που θα επιλέξεις.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Behind the Scenes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα