Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Classic

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Radiatedsoul,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, heavyrain είπε

Ε τοοοτε ετσι ετυχε να ειμαι, ειχα βρει θυμαμαι ενα warrior, ονόματι Marvel, εξαιρετικό τανκ και με φώναζε πάντα στα γκρουπ του, όποτε δέθηκα με τον ρόλο, ασε που έβρισκα παντα γκρουπ ως healer, αν και ο main Μου ειναι mage απ το 2005.

Μου φαίνεται θα μας κάνουν να αλλαξοπιστήσουμε στα γεράματα να πάμε Horde😋

Πλακα πλακα επαιζα ενα σαμανο 😎

Επεξ/σία από Apaleytos80
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, heavyrain είπε

Σκέφτομαι βεβαια σοβαρα να ξεκινησω shaman, μια και ποτε δεν ενοιωσα στη πραξη τα τριπλα proc του windfury ❤️

Στο 1.12 έχει φτιαχτεί αυτό 😋 

Γίνεται όμως hit->hand of justice proc (το trinket)->windfury proc που και πάλι κόβει καλά 😂

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε

Μου φαίνεται θα μας κάνουν να αλλαξοπιστήσουμε στα γεράματα να πάμε Horde😋

Πλακα πλακα επαιζα ενα σαμανο 😎

Το θεμα ειναι, επειδη ειναι πολυ time consuming το παιχνιδι να βρεις να παιξεις κατι που θα το γουσταρεις, και κυριως με παρεα. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, heavyrain είπε

Το θεμα ειναι, επειδη ειναι πολυ time consuming το παιχνιδι να βρεις να παιξεις κατι που θα το γουσταρεις, και κυριως με παρεα. 

Spoiler

Δημοσ.

Πωω έφτιαξα έναν orc lock και έναν undead rogue που δεν έχω παίξει ποτέ. Κι εκεί που είμουνα σίγουρος θα παίξω lock, μ άρεσε το toon του rogue και λέω να ξεκινήσω αυτόν... 😓🤸‍♂️

Δημοσ.

High o Mograine ήδη, full όλοι οι παλιοί pvp/pve, medium οι υπόλοιποι καινούριοι και οι RP. Δεν μας βλέπω να παίζουμε...

Δημοσ.

Να φανταστω το παιχνιδι θελει αρκετες ωρες; Δεν εχω παιξει ποτε μου Wow και δεν εχω πολλες ωρες διαθεσιμες μεσα στην ημερα.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Να φανταστω το παιχνιδι θελει αρκετες ωρες; Δεν εχω παιξει ποτε μου Wow και δεν εχω πολλες ωρες διαθεσιμες μεσα στην ημερα.

Εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις και πόσο γρήγορα θες να το πετύχεις.

Μπορείς να παίξεις και χαλαρά αφιερώνοντας λίγο χρόνο. Μιας και είσαι και καινούργιος, θα το ευχαριστηθείς και περισσότερο έτσι το παιχνίδι, "χαζεύοντάς" το.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...