Liapisftw Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Sorath είπε Να ξέρετε, σημειώνω ονόματα σε περίπτωση που φάω κανα gang.... κανε horde να γουσταρουμε γιατι θα ριξω τρελο gank!!
Boju Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε Εχω ακομα το οριο των τριων ονοματων, στον Mograine Ναι ρε τι σκατά. Μήπως τρώνε σουβλάκια και το ξέχασαν όπως στο VAR; 2
Liapisftw Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Radiatedsoul είπε Alliance εφτιαξα χαχαχα blacklisted!! χαχαχαχ
Sorath Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Liapisftw είπε κανε horde να γουσταρουμε γιατι θα ριξω τρελο gank!! Χαχαχαχα.... πάντα Alliance έπαιζα και απο PvP είμαι χάλιας! To limit χαρακτήρων είναι ακόμη 3 και μάλιστα σε όλους τους servers αθροιστικά Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από Sorath
heavyrain Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Sorath είπε Να ξέρετε, σημειώνω ονόματα σε περίπτωση που φάω κανα gang.... Τι gank μωρε να κανω ως priest!👹
Liapisftw Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, heavyrain είπε Τι gank μωρε να κανω ως priest!👹 εγω παντως οταν βλεπω shadow priest τρεχω να κρυφτω!! 2
Agent_Orange Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Tauren Warrior Cenotaph reporting in 😄 2
heavyrain Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Liapisftw είπε εγω παντως οταν βλεπω shadow priest τρεχω να κρυφτω!! γτπ ηταν στο classic. Βεβαια θα levelaro shadow λογικα. Εκτος αν βρω παρεα να κανουμε μαζι quest, που θα το θελα πολυ, και μεινω healer. 1
Boju Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Έφυγε ο περιορισμός των ονομάτων. Γιούρια για alts και banks 😋 1
Apaleytos80 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, heavyrain είπε γτπ ηταν στο classic. Βεβαια θα levelaro shadow λογικα. Εκτος αν βρω παρεα να κανουμε μαζι quest, που θα το θελα πολυ, και μεινω healer. Θα βάλεις αυτά τα ταλεντς https://classicdb.ch/?talent#bVZZx μετά έφυγεs για shadow.Δεν είναι ανάγκη να είσαι holy sto lvling, Shadow priests" Melting faces" δεν είναι meme,γαμ...ετα είναι εναντίων τους Απλα ξεμένουν από mana μέχρι και στο pvp αχαχαχα. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από Apaleytos80
heavyrain Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε Θα βάλεις αυτά τα ταλεντς https://classicdb.ch/?talent#bVZZx μετά έφυγεs για shadow.Δεν είναι ανάγκη να είσαι holy sto lvling, Shadow priests" Melting faces" δεν είναι meme,γαμ...ετα είναι εναντίων τους Απλα ξεμένουν από mana μέχρι και στο pvp αχαχαχα. Ναι μωρε, αλλα θελω να κανω και dungeons που τα λατρευω. Ειδικα αμα βρω σταθερα γκρουπ οπως παλια που με φωναζαν συνεχεια τα healαρω. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από heavyrain 1
Sorath Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Όντως αρχικά healing specs δεν χρειάζονται. Λίγο να το έχεις εσύ και το group σου, healάρεις άνετα και σε dungeon. 1
Boju Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, heavyrain είπε Ναι μωρε, αλλα θελω να κανω και dungeons που τα λατρευω. Ειδικα αμα βρω σταθερα γκρουπ οπως παλια που με φωναζαν συνεχεια τα healαρω. Έτσι dedication στο role από την αρχή μέχρι το τέλος! Αλλά δυστυχώς alliance... /σπιτ 🤣
heavyrain Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Ε τοοοτε ετσι ετυχε να ειμαι, ειχα βρει θυμαμαι ενα warrior, ονόματι Marvel, εξαιρετικό τανκ και με φώναζε πάντα στα γκρουπ του, όποτε δέθηκα με τον ρόλο, ασε που έβρισκα παντα γκρουπ ως healer, αν και ο main Μου ειναι mage απ το 2005. Σκέφτομαι βεβαια σοβαρα να ξεκινησω shaman, μια και ποτε δεν ενοιωσα στη πραξη τα τριπλα proc του windfury ❤️
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα