Sugizo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Radiatedsoul είπε Δευτερα 9:00 το απογευμα ωρα Ελλαδος 19:00 CEST (Vienna) άρα 20:00 Ελλάδος νομίζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 20:00 ωρα Ελλαδος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 3 hours ago, Apaleytos80 said: Reveal hidden contents Δεν είμαι κατά του Discord απεναντίας ,απλά το έφερα σαν παράδειγμα για αυτούς που αναζητάνε μια "ρομαντική" αυθεντική βανιλλα wow εμπειρια και είναι εναντίον των addons. τι discord ρε,μονο βεντριλο ρομαντικα! 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Για να επιλέξω server,θα περιμένω μέχρι και μια βδομάδα.Να δω που πάει ο κόσμος,να ομαλοποιηθουν λίγο τα πράγματα.Θα κουμπώσω όμως ένα token να δω το μπούγιο στο launch για χαβαλέ 😁.Ούτε φτερό κότας δεν θα υπάρχει,πανικός χαχαχαχ... 58 λεπτά πριν, Anastazio είπε τι discord ρε,μονο βεντριλο ρομαντικα! 😂 Βεντριλο και περιορισμό ταχύτητας σε PSTN lvl ,να λαγκαρει για ρετρό αίσθηση αχαχαχ "Ειμαστε ετοιμοι?" "Ναι,ναι" "οχι,ρε φουστη μου επεσε ο ventrilo" αχαχαχ Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Apaleytos80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν ειναι ενα ''κακο''που ειχε το classic wow(θα το δειτε βεβαια και στην πραξη)σε σχεση με το Wow αργοτερα απο Wrath κυριως και μετα,ειναι οτι μπορουσες να παιξεις σε endgame επιπεδο(raids)οτι class γουσταρες και οτι class σου επεβαλαν οι αλλοι. ''Θελω εγω να παιξω Boomkin ή αρκουδα tank στο classic στα raids.''' ''Συγνωμη φιλε,μονο mages,rogues,warriors και δεν θυμαμαι ποια αλλα dps classes αξιζουν μονο.Αρα ή παιζεις κατι απο αυτα τα class ή κοιτα αλλου''. Hybrid dps οπως τα παραπανω πηγαν ακλαυτα,και το ιδιο φυσικα ισχυει και για αναλογα tanks και healers. Ενα παιχνιδι το παιζει καποιος(και κυριως το πληρωνει)για να παιζει οτι αυτος γουσταρει,και οτι πανε να του επιβαλουν οι αλλοι. Οι φιλοι μου ολοι παιζουν πχ horde αλλα εγω θελω να παιξω Paladin?Τι ακριβως θα κανω? Θα τους παρατησω για να παω να παιξω μονος μου alliance paladin ή θα παιξω μαζι τους horde αλλα μια αλλη class που δεν μαρεσει σε ενα παιχνιδι που το πληρωνω ομως? Καλως ή κακως στο classic και εν μερη(σε λιγοτερο βαθμο)tbc μονο συγκεκριμενα classes μπορουσες να παιξεις αν ηθελες να ασχοληθεις με το raid και ηταν και πιο ευκολο να βρεις raiding guild. Αλλη πατατα του παλιου wow που αφορουσε και το ιδιο το armor. Εισαι warrior και αντι να φορας μονο Plate armor,φοραγες και leather. ''Rogue συγνωμη αλλα τα stats ειναι καλυτερα και μπορω να φορεσω leather,αρα το χρειαζομαι ή αλλιως κλαψε σε μια γωνια'' Γιαυτο λεω οτι ορισμενοι μαλλον εχετε σχηματισει μια τελειως ουτοπικη φαση για το classic μιας και δεν βλεπω να αναφερεται τιποτα απο αυτα. Και για αυτο τον λογο και δεν εχουν ολοι τις ιδιες(καλυτερες)εντυπωσεις για το wow του τοτε. Ναι τα θυμομαστε ολα αυτα, απλως δεν αποτελουν προβλημα για εμας. Αλιμονο αν ο warrior δεν μπορουσε να βαλει leather... με ποια λογικη? Επειδη καποιοι μπορει να τσακωθουν στο loot? Κομματι του παιχνιδιου ειναι και αυτο.. Απλως επιβεβαιωνετα για μια ακομη φορα ποσο διαφορετικο ειναι το κοινο στο οποιο απευθυνεται το classic. Το ξερουμε οτι δεν εχουν ολοι τις καλυτερες εντυπωσεις για το wow του τοτε. Αυτοι ειναι πολυ ευχαριστημενοι με το retail η με οτιδηποτε αλλο εχουν βρει και παιζουν. Για τους υπολοιπους που θελουν το classic μας ενδιαφερει πως θα το κρινουν Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Bspus 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν ειναι ενα ''κακο''που ειχε το classic wow(θα το δειτε βεβαια και στην πραξη)σε σχεση με το Wow αργοτερα απο Wrath κυριως και μετα,ειναι οτι μπορουσες να παιξεις σε endgame επιπεδο(raids)οτι class γουσταρες και οτι class σου επεβαλαν οι αλλοι. ''Θελω εγω να παιξω Boomkin ή αρκουδα tank στο classic στα raids.''' ''Συγνωμη φιλε,μονο mages,rogues,warriors και δεν θυμαμαι ποια αλλα dps classes αξιζουν μονο.Αρα ή παιζεις κατι απο αυτα τα class ή κοιτα αλλου''. Hybrid dps οπως τα παραπανω πηγαν ακλαυτα,και το ιδιο φυσικα ισχυει και για αναλογα tanks και healers. Ενα παιχνιδι το παιζει καποιος(και κυριως το πληρωνει)για να παιζει οτι αυτος γουσταρει,και οτι πανε να του επιβαλουν οι αλλοι. Οι φιλοι μου ολοι παιζουν πχ horde αλλα εγω θελω να παιξω Paladin?Τι ακριβως θα κανω? Θα τους παρατησω για να παω να παιξω μονος μου alliance paladin ή θα παιξω μαζι τους horde αλλα μια αλλη class που δεν μαρεσει σε ενα παιχνιδι που το πληρωνω ομως? Καλως ή κακως στο classic και εν μερη(σε λιγοτερο βαθμο)tbc μονο συγκεκριμενα classes μπορουσες να παιξεις αν ηθελες να ασχοληθεις με το raid και ηταν και πιο ευκολο να βρεις raiding guild. Αλλη πατατα του παλιου wow που αφορουσε και το ιδιο το armor. Εισαι warrior και αντι να φορας μονο Plate armor,φοραγες και leather. ''Rogue συγνωμη αλλα τα stats ειναι καλυτερα και μπορω να φορεσω leather,αρα το χρειαζομαι ή αλλιως κλαψε σε μια γωνια'' Γιαυτο λεω οτι ορισμενοι μαλλον εχετε σχηματισει μια τελειως ουτοπικη φαση για το classic μιας και δεν βλεπω να αναφερεται τιποτα απο αυτα. Και για αυτο τον λογο και δεν εχουν ολοι τις ιδιες(καλυτερες)εντυπωσεις για το wow του τοτε. Τα hybrid είναι support classes, δεν έχει κανένα νόημα να έχουν ιδιους ρόλους με τα pure DPS classes. Προσωπικά δεν με ενδιέφερε να κάνω raid ως melee/elemental sham... ήξερα ότι ως healer ήμουν από τους πιο χρήσιμους στο raid και μου έφτανε. Αυτό που πονούσε περισσότερο εάν είχες παίξει hybrid στο vanila, ήταν τα respecc για να κανεις PvP. Όπου όλως τυχαίως τα hybrid class ήταν παρα πολύ καλά. Για τα factions που λες, προσωπικά μου άρεσε απίστευτα το ότι τα 2 faction είχαν κάτι το τελείως διαφορετικό μεταξύ τους, shamans και paladins, αλλα σε καμια περίπτωση νομίζω δεν έγινε ο λόγος που κάποιος διάλεγε faction, συνήθως ακολουθούσες τους γνωστούς/φίλους σου και μετά διάλεγες class. Για τους warrior που λες και το γεγονός ότι μπορούσαν να φορέσουν leather, νομίζω αυτό έκανε το game πιο random και άρα πιο ενδιαφέρον. Έπαιζα rogue main από τέλος vanila μέχρι τέλος WotLK, δεν είχα θέμα εάν κάποιος καλός fury warrior τσιμπούσε κάνα leather εδώ και εκεί.. Προσωπική άποψη όλα αυτά φυσικά Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Sugizo 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, Bspus είπε Ναι τα θυμομαστε ολα αυτα, απλως δεν αποτελουν προβλημα για εμας. Γιατι εγραψα πουθενα οτι τα παραπανω αποτελουν προβλημα για εσας? Γιαυτο κιολας και τα ανεφερα σαν ''κακο'',δεν θυμαμαι να ειπα πουθενα οτι το γεγονος οτι δεν μπορεις να παιξεις πχ σαν Horde paladin σημαινει οτι δεν πρεπει να παιξεις καθολου Wow classic. Μην ξεχνατε οτι οσοι συμμετεχουν/θα συμμετεχουν στο παρον θεμα,δεν εχουν ολοι προσωπικη αποψη απο το παλιο Wow,για να ξερουν τι παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Sugizo είπε Αυτό που πονούσε περισσότερο εάν είχες παίξει hybrid στο vanila, ήταν τα respecc για να κανεις PvP. Όπου όλος τυχαίος τα hybrid class ήταν παρα πολύ καλά. Για τον druid Moonglow/resto,καλό είναι για BGs,mass pvp και pve.Το ΗΟΤW/NS ειναι τανκ/healer spec δεν κάνει για pvp. Το deep resto με swiftmend κάνεις και pve και pvp heal.Τώρα για paladin κατι σε "shockadin"(31/20/0) η holy/reckoning κανει και για τα δυο.Σε shaman υπαρχει το 30/0/21 που κάνει και ωραίο burst dmg.Για παπά δεν ξέρω καθόλου. Τωρα για αρχή αρχή θα πάνε όλοι σε "deep" healing specs.Το καλό με τα ταλεντς του βανιλλα ειναι οτι δεν χάνεις και πάρα πολύ από το βέλτιστο εκτος αν πας για min-max, Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Apaleytos80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε Για τον druid Moonglow/resto,καλό είναι για BGs,mass pvp και pve.Το ΗΟΤW/NS ειναι τανκ/healer spec δεν κάνει για pvp. Το deep resto με swiftmend κάνεις και pve και pvp heal.Τώρα για paladin κατι σε "shockadin"(31/20/0) η holy/reckoning κανει και για τα δυο.Σε shaman υπαρχει το 30/0/21 που κάνει και ωραίο burst dmg.Για παπά δεν ξέρω καθόλου. Τωρα για αρχή αρχή θα πάνε όλοι σε "deep" healing specs.Το καλό με τα ταλεντς του βανιλλα ειναι οτι δεν χάνεις και πάρα πολύ από το βέλτιστο εκτος αν πας για min-max, Μιλάω για hybrid classes όχι για τα spec τους, κάθε hybrid class είχε ένα καλο PvP spec πχ: Sham: 2h Enhancement, elemental Priest: Disco, Shadow Druid: Feral , Boomkin (γενικα οι καλυτεροι flag carriers ως feral νομιζω?) Paladins: Shockadin, Retri αν τα θυμαμαι καλα, μπορει να πεφτω εξω σε μερικα builds Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Sugizo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Sugizo είπε Μιλάω για hybrid classes όχι για τα spec τους, κάθε hybrid class είχε ένα καλο PvP spec πχ: Sham: 2h Enhancement, elemental Priest: Disco, Shadow Druid: Feral , Boomkin (οι καλυτεροι flag carriers) Paladins: Shockadin, Retri αν τα θυμαμαι καλα, μπορει να πεφτω εξω σε μερικα builds Εγώ έγραψα για spec των healers που κάνεις heal τόσο σε pvp αλλά και pve χωρίς να κάνεις respec όλη την ώρα. Τώρα άμα θες να είσαι healeras στα raids και shadow στα BGs πλέρωνε 😁 Αυτη τη φορά θα έχουν θέση (σε ένα βαθμό) και τα meme specs στα raids. Έχουν κάνει καλό research στους private servers όλα αυτά τα χρόνια.Spelladins(ret pala με spell dmg gear),powershifting ferals η OOMkins,enchantment shammans,rets.Θες πολλά consumables και είναι για tryhards αλλά δουλεύουν. Λευτεριά στα meme specs αχαχαχ 😂 Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Apaleytos80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boju Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε 'Θελω εγω να παιξω Boomkin ή αρκουδα tank στο classic στα raids.''' ''Συγνωμη φιλε,μονο mages,rogues,warriors και δεν θυμαμαι ποια αλλα dps classes αξιζουν μονο.Αρα ή παιζεις κατι απο αυτα τα class ή κοιτα αλλου''. Δεν ισχύουν ρε φίλε αυτά πλέον έλεος... Θες να βάλουμε ένα στοίχημα ότι όχι μόνο bears offtanks θα είναι συνηθισμένα στα raids αλλά ότι θα δούμε και bear main tank σε Ragnaros; Όσο για boomkins και shadow priests για πλάκα θα έχουν raid spots και πιστεύω και χειρότερα meme specs ίσως αρχίσουν να έχουν regular spots. Εγώ την πρώτη φορά που έριξα Ragnaros στη ζωή μου, ως warlock, είχα για weapon αυτό: https://www.wowhead.com/item=18082/zumrahs-vexing-cane Requires lvl 44, χωρίς καν +dmg! Τόσο NOOB! Και warlock κι όλας που αρχίζει και κάνει dmg από bwl και μετά. Δηλαδή είχα εγώ spot το 2005 ντυμένος κλόουν, και δεν θα έχει boomkin το 2019 ειδικά άμα κάνει και minmaxing; Μη λέμε ότι θέμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Boju είπε Δεν ισχύουν ρε φίλε αυτά πλέον έλεος... Θες να βάλουμε ένα στοίχημα ότι όχι μόνο bears offtanks θα είναι συνηθισμένα στα raids αλλά ότι θα δούμε και bear main tank σε Ragnaros; Δεν ξέρω πόσο διαφορα θα έχουν τα raid bosses στo classic με τους private servers,αλλά εκεί oi αρκουδιαριδες έχουν κάνει ΜΤ σχεδόν τα πάντα. Άσε που έχουν και Νο1 threat και ντύνονται σχετικά εύκολα. Ο τύπος παίζει 0/30/21 έχει πολλά βίντεο σαν druid και warrior tank Spoiler Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Apaleytos80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boju Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε Δεν ξέρω πόσο διάφορα θα έχουν τα raid bosses στo classic με τους private servers,αλλά εκεί oi αρκουδιαριδες έχουν κάνει ΜΤ σχεδόν τα πάντα. Άσε που έχουν και Νο1 threat. Έτσι είναι και άκου και το άλλο. Θα δεις να γίνονται μόδα fury/prot warriors main tanks, ΧΩΡΙΣ ΑΣΠΙΔΑ για maximum threat generation, για να ξερνάει το raid όλο το dmg που έχει μια κι έξω, και οι healers όλο το heal μέχρι oom και 3 - 2 - 1 τα λέγαμε next boss. Που άμα έλεγες στο vanilla warrior να τανκάρει χωρίς ασπίδα θα σε κλείναν στο τρελοκομείο, και καθόμασταν και σταματούσαμε το dmg και ανάβαμε τσιγάρο για να μην πάρουμε aggro από το main tank (ειδικά horde side). Και ο άλλος λέει θα φάει πορτα το boomkin ......... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Εγω τα παραπανω τα γραφω για το τι πετυχαινα στο αρχικο wow. Τωρα αν αυτα δεν τα δουμε στο classic,μακαρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα