Liapisftw Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Εγώ θα πάω horde με 2 φιλαράκια. Όταν βγήκε ο firemaw είπαμε να πάμε εκεί για να γλυτωσουμε τα queue αλλά γέμισε και αυτός και με τους καινούριους 4 που άνοιξαν τα έχω ψιλοχασει.. το βασικό ειναι να έχει υγιές ally/horde ratio. Πάντως δεν νομίζω να μπω στον Mograine επειδή το βλέπω να γεμίζει και αυτός. Με βλέπω για razoregore..
Bspus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Sorath είπε Είμαι πολύ περίεργος πως θα καταλήξει τελικά αυτό το εγχείρημα. Το vanilla αν δεν πούμε οτι ήταν δύσκολο, τουλάχιστον σίγουρα θα συμφωνήσουμε οτι απαιτούσε πολύ, μα πολύ χρόνο. Δεν είναι τυχαίο, που ότι νέο καλούδι έφερναν τα expansion γινόνταν αποδεκτά (τουλάχιστον στην αρχή) με χαρά και ενθουσιασμό (daily quests, LFG, quest tracking, dual specs κτλ κτλ). Και αναρωτιέμαι τι είδους παίχτες θα μπουν να παίξουν. Αυτοί που το αναπολούν; Οι τότε 20-25αρηδες (όπως κι εγώ), σήμερα 40+. Και πόσο χρόνο να έχεις να διαθέσεις σήμερα με τις τόσες υποχρεώσεις; Ήδη με κάποιους συμπαίκτες και συνάδελφους σκεφτόμασταν τι τραβάγαμε τότε πριν 15 χρόνια, και λέμε "ρε φίλε, αποκλείεται να κάθομαι πάλι 3-4 ώρες να κάνω ενα απλό dungeon...". Και ΟΚ πες νοσταλγία. Πόσο καιρό να σε κρατήσει αυτό ως κίνητρο; Δεν νομίζω πολύ.... Απο την άλλη νέοι παίκτες, ειδικά αυτοί που ξεκίνησαν να παίζουν τα τελευταία χρόνια WoW, προβλέπω να φρικάρουν και αναρωτιούνται μετά απο λίγο, πως διάολο είχε κάνει τέτοιο πάταγο αυτό το παιχνίδι έτσι όπως ήταν τότε. Ειδικά η νέα γενιά, που τα θέλει όλα εύκολα και γρήγορα, δεν νομίζω να αντέξει στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις του vanilla wow. Στην αρχη οντως ολα γινονταν δεκτα με χαρα γιατι κανεις δεν ειχε προβλεψει τις προεκτασεις που θα ειχαν. Ουτε οι blizzard ουτε οι fans. Εκ των υστερων αποδειχτηκε ποσο βαθια επηρεασαν το χαρακτηρα του παιχνιδιου. Δεν θα πω οτι το κανανε χειροτερο (αυτο ειναι απλα η προσωπικη μου αποψη) αλλα σιγουρα το αλλοιωσανε σε τετοιο βαθμο ωστε να διχασουν το κοινο. Ποιοι θα μπουν? Καταρχην η πλειοψηφια των Private server communities, τα οποια ειναι αρκετα μεγαλα. Επισης πολυς κοσμος που εχει παρατησει το retail αλλα ποτε δεν ασχοληθηκε για οποιοδηποτε λογο με private servers. Επισης μεγαλο κομματι. Σιγουρα πολλοι τουριστες του retail και νεαροτερα ατομα. Οι περισσοτεροι θα φυγουν, καποιοι μπορει να μεινουν. Μην κανεις το λαθος να θεωρεις οτι επειδη η νεα γενια δεν ασχολειται με τετοια παιχνιδια, αυτα δεν θα εχουν κοινο. Τα MMO ειναι niche απο μονα τους, και αυτα στο στυλ του classic ειναι niche μεσα στο niche. Αλλα κοινο υπαρχει. Η νοσταλγια ειναι σιγουρα παραγοντας αλλα δεν εξηγει απο μονη της το φαινομενο. Επισης οι πιο πολλοι ξερουμε ηδη οτι το εγχειρημα εχει ημερομηνια ληξης, δεν εχουμε ψευδαισθησεις οτι θα παιζουμε για παντα το ιδιο παιχνιδι αν μεινει με το περιορισμενο περιεχομενο. Ακομα και καποιοι classic streamers εχουν παραδεχτει ανοιχτα οτι θα πρεπει να υπαρχει σχεδιο για μετα, καθως επισης και οτι ολοι θελουν στο μελλον να δουν παρομοια αλλα καινουρια franchises. Το μεγαλο στοιχημα με το classic ειναι κατα ποσο θα πεισει developers και publishers εκει εξω οτι η αγορα ειναι αρκετα μεγαλη για να ασχοληθουνε με μας. Οπως εχω πει και στο παρελθον, θυμησου την ολη φαση με τα isometric RPGs και turn based tactics/strategy games. Υπηρχε μια περιοδος που τα genres θεωρουνταν ξεπερασμενα και νεκρα και κανεις δεν ηθελε να ασχοληθει. Μετα, και λογω crowdfunding αποδειχτηκε οτι υπηρχε ενα μεγαλο κοινο εκει εξω που λαχταρουσε τετοια παιχνιδια και πολλα indie studios αρχισαν να καλυπτουν αυτο το κενο. Πλεον εχουμε ξανα μεγαλη ποικιλια και αρκετα καλης ποιοτητας απο τετοια παιχνιδια. Καμια σημασια δεν εχει οτι το μεγαλυτερο κομματι του gaming πληθυσμου τα εχει χεσμενα Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Bspus 2
redeye998 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, Liapisftw είπε Εγώ θα πάω horde με 2 φιλαράκια. Όταν βγήκε ο firemaw είπαμε να πάμε εκεί για να γλυτωσουμε τα queue αλλά γέμισε και αυτός και με τους καινούριους 4 που άνοιξαν τα έχω ψιλοχασει.. το βασικό ειναι να έχει υγιές ally/horde ratio. Πάντως δεν νομίζω να μπω στον Mograine επειδή το βλέπω να γεμίζει και αυτός. Με βλέπω για razoregore.. Έτσι όπως γέμισε ο Shazzrah και ο Golemagg, έτσι γέμισε και ο Gehennas. Μετά τις ανακοινώσεις της Blizzard, ο Firemaw φαίνεται να έχει παραπάνω κόσμο απο αυτούς, τουλάχιστον στο παραπάνω poll. Εγώ θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε Mograine ή κάποιον πιο high-pop realm, έστω τη 2η μέρα, γιατί δε θα αξίζει να χαντακωθείς σε έναν low-pop αργότερα. Μη ξεχνάς ότι αυτοί οι 4-5 τελευταίοι δεν είναι ακόμα προσβάσιμοι και θα ανοίξουν τελευταία στιγμή, οπότε απλά δοκίμασέ το. 1
Boju Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, Sorath είπε Και πόσο χρόνο να έχεις να διαθέσεις σήμερα με τις τόσες υποχρεώσεις; Ήδη με κάποιους συμπαίκτες και συνάδελφους σκεφτόμασταν τι τραβάγαμε τότε πριν 15 χρόνια, και λέμε "ρε φίλε, αποκλείεται να κάθομαι πάλι 3-4 ώρες να κάνω ενα απλό dungeon...". Και μόλις το είπες αυτό με τους φίλους σου, μετά σχολιάσατε τι έγινε χθες στο survivor, στο οποίο παρακολουθείτε τον Ντάνο επί τέσσερις ώρες κάθε μέρα να κυλιέται στις λάσπες και να ξεκατινιάζεται... Εφόσον εκατομμύρια Έλληνες έχουν χρόνο να βλέπουν 4 ώρες τη μέρα, 6 μέρες τη βδομάδα survivor τότε φαντάζομαι ότι έχουν άφθονο χρόνο να παίξουν wow η όποιο άλλο παιχνίδι θέλουν. Αυτός ο χρόνος btw θα αντιστοιχούσε σε hardcore+ παίχτη στο classic... 2
Boju Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Update για το ερωτηματολόγιο: (Όποιος δεν το έχει συμπληρώσει ακόμα, ας κάνει ένα κόπο) Προς το παρόν φαίνεται πολύ καλή επιλογή ο Mograine. Στις γενικές απαντήσεις του ερωτηματολογίου, όχι μόνο από Έλληνες, είναι ο πιο γεμάτος από αυτούς που θα ανοίξουν αύριο, αλλά ακόμα ας πούμε φαίνεται να έχει τον μισό κόσμο του Golemagg, που φαίνεται να είναι ο λιγότερο φουλαρισμένος από τους παλιούς. Και έχει και 50-50 horde/alliance. Δείτε εδώ. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Boju
Sorath Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Pardon; Δεν έχω δει ούτε επεισόδιο του Survivor, ούτε εγώ ούτε οι φίλοι μου, και φυσικά δεν έχουμε σπαταλήσει ούτε λεπτό για να το σχολιάσουμε. Προσωπικά, δεν βλέπω τηλεόραση τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια.... Πόσο δε άλλωστε στο καιρό της κρίσης, με τόσο σκουπίδι υλικό. Επι του θέματος, 4 ώρες καθημερινά για το classic wow, δεν φτάνει ούτε καν για να ξεφύγεις απο τα όρια του casual. Για hardcore; Άστο.... πολλές πολλές οι ώρες....
Boju Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Sorath είπε Pardon; Ναι ρε συ εντάξει με αφορμή εσένα ήταν το σχόλιο μην θίγεσαι. Εσύ μπορεί να μην έχεις χρόνο ούτε να κλάσεις, sorry για την έκφραση, αλλά πάρα πολύς κόσμος και χρόνο έχει για να ψυχαγωγηθεί (ευτυχώς) και από ότι φαίνεται (δυστυχώς) από τις τηλεθεάσεις κτλ, τον σπαταλάει σε χαζομάρες τύπου survivor. 23 λεπτά πριν, Sorath είπε Επι του θέματος, 4 ώρες καθημερινά για το classic wow, δεν φτάνει ούτε καν για να ξεφύγεις απο τα όρια του casual. Κλασσικός μύθος. Κάνε μια βόλτα από το guild recruitment section και θα δεις ότι τα semi-hardcore guilds απαιτούν 2-3 τετράωρα τη βδομάδα για raid. Οπότε αν εσύ παίζεις 5 τετράωρα τη βδομάδα, πας και γεμάτος με consumables στο raid για να τοπάρεις dmg/healing meters να γουστάρεις 😋 Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Boju
Sorath Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω περάσει απο διάφορες φάσεις στο παιχνίδι. Εντελώς casual, semi & hardcore παίχτης. Και το χειρότερο και most consuming είναι να είσαι semi.... Και εξηγώ γιατί: Σε ένα semi-guild που απλά raidάρει μερικές ώρίτσες την βδομάδα, οι απαιτήσεις είναι τυπικές με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι απο μέτρια μέχρι απλά καλή. Αυτό σημαίνει, slow pace στα raids, αρκετά wipes και slow progress. Διαφωνίες μεταξύ μελών - Leaders και γενικά μια ανακατοσούρα. Όταν μπήκα σε hardcore guild (τότε ήταν μέσα στα 100 καλύτερα παγκοσμίως), μέσα σε ελάχιστες ώρες καθαρίζαμε όλο το διαθέσιμο content. Γιατί υπήρχε αυστηρή πειθαρχία, όλοι έπαιζαν απίστευτα (είχα πάθει σοκ όταν είδα πόσο dps έβγαζαν) και γενικά όλα δούλευαν τέλεια. Το αποτέλεσμα ήταν, με πολύ λιγότερες ώρες να κάνεις σοβαρό progress και να ευχαριστιέσαι παιχνίδι. Αλλά για να φτάσεις μέχρι το σημείο να ξέρεις τι πραγματικά κάνεις, να έχεις φτιάξει ένα καλό χαρακτήρα, να έχεις τα professions σου και τα mats σου ώστε να καταφέρεις να γίνει μέλος μιας hardcore ομάδας, θέλει πολύ προσπάθεια πριν και εκεί είναι που επενδύεις πολλές ώρες στο παιχνίδι. Μόνο για να 60ρίσεις στο classic θέλει σεβαστό χρόνο. Για να βάλεις τα μπλεδάκια μετά θέλει επίσης τρελό χρόνο, μόνο και μόνο για να καταφέρνεις να βγάζεις πχ ένα BRD την ημέρα, το 4ωρο είναι οριακό. Θυμίζω την διαδικασία. Chat για να βρεις όμάδα, άντε να πας μέχρι εκεί, να ξεκινήσεις, να ξαναμπεις μετά απο κανα wipe, να ψάξεις ξανά για κάποιον που έφυγε, άντε να έρθει πίσω, να ξανακαθαρίσεις τα respawns κτλ κτλ.... Τα θυμάμαι και ανατριχιάζω! Πόσο καμμένοι ήμασταν τότε; Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Sorath 3
aliakas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 12 λεπτά πριν, Sorath είπε Έχω περάσει απο διάφορες φάσεις στο παιχνίδι. Εντελώς casual, semi & hardcore παίχτης. Και το χειρότερο και most consuming είναι να είσαι semi.... Και εξηγώ γιατί: Σε ένα semi-guild που απλά raidάρει μερικές ώρίτσες την βδομάδα, οι απαιτήσεις είναι τυπικές με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι απο μέτρια μέχρι απλά καλή. Αυτό σημαίνει, slow pace στα raids, αρκετά wipes και slow progress. Διαφωνίες μεταξύ μελών - Leaders και γενικά μια ανακατοσούρα. Όταν μπήκα σε hardcore guild (τότε ήταν μέσα στα 100 καλύτερα παγκοσμίως), μέσα σε ελάχιστες ώρες καθαρίζαμε όλο το διαθέσιμο content. Γιατί υπήρχε αυστηρή πειθαρχία, όλοι έπαιζαν απίστευτα (είχα πάθε σοκ όταν είδα πόσο dps έβγαζαν) και γενικά όλα δούλευαν τέλεια. Το αποτέλεσμα ήταν, με πολύ λιγότερες ώρες να κάνεις σοβαρό progress και να ευχαριστιέσαι παιχνίδι. Αλλά για να φτάσεις μέχρι το σημείο να ξέρεις τι πραγματικά κάνεις, να έχεις φτιάξει ένα καλό χαρακτήρα, να έχεις τα professions σου και τα mats σου ώστε να καταφέρεις να γίνει μέλος μιας hardcore ομάδας, θέλει πολύ προσπάθεια πριν και εκεί είναι που επενδύεις πολλές ώρες στο παιχνίδι. Μόνο για να 60ρίσεις στο classic θέλει σεβαστό χρόνο. Για να βάλεις τα μπλεδάκια μετά θέλει επίσης τρελό χρόνο, μόνο και μόνο για να καταφέρνεις να βγάζεις πχ ένα BRD την ημέρα, το 4ωρο είναι οριακό. Θυμίζω την διαδικασία. Chat για να βρεις όμάδα, άντε να πας μέχρι εκεί, να ξεκινήσεις, να ξαναμπεις μετά απο κανα wipe, να ψάξεις ξανά για κάποιον που έφυγε, άντε να έρθει πίσω, να ξανακαθαρίσεις τα respawns κτλ κτλ.... Τα θυμάμαι και ανατριχιάζω! Πόσο καμμένοι ήμασταν τότε; Γιαυτό και είναι τρελή αποτυχία η ελλειψη του LFG εν έτη 2019
Liapisftw Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 22 λεπτά πριν, Sorath είπε Έχω περάσει απο διάφορες φάσεις στο παιχνίδι. Εντελώς casual, semi & hardcore παίχτης. Και το χειρότερο και most consuming είναι να είσαι semi.... Και εξηγώ γιατί: Σε ένα semi-guild που απλά raidάρει μερικές ώρίτσες την βδομάδα, οι απαιτήσεις είναι τυπικές με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι απο μέτρια μέχρι απλά καλή. Αυτό σημαίνει, slow pace στα raids, αρκετά wipes και slow progress. Διαφωνίες μεταξύ μελών - Leaders και γενικά μια ανακατοσούρα. Όταν μπήκα σε hardcore guild (τότε ήταν μέσα στα 100 καλύτερα παγκοσμίως), μέσα σε ελάχιστες ώρες καθαρίζαμε όλο το διαθέσιμο content. Γιατί υπήρχε αυστηρή πειθαρχία, όλοι έπαιζαν απίστευτα (είχα πάθει σοκ όταν είδα πόσο dps έβγαζαν) και γενικά όλα δούλευαν τέλεια. Το αποτέλεσμα ήταν, με πολύ λιγότερες ώρες να κάνεις σοβαρό progress και να ευχαριστιέσαι παιχνίδι. Αλλά για να φτάσεις μέχρι το σημείο να ξέρεις τι πραγματικά κάνεις, να έχεις φτιάξει ένα καλό χαρακτήρα, να έχεις τα professions σου και τα mats σου ώστε να καταφέρεις να γίνει μέλος μιας hardcore ομάδας, θέλει πολύ προσπάθεια πριν και εκεί είναι που επενδύεις πολλές ώρες στο παιχνίδι. Μόνο για να 60ρίσεις στο classic θέλει σεβαστό χρόνο. Για να βάλεις τα μπλεδάκια μετά θέλει επίσης τρελό χρόνο, μόνο και μόνο για να καταφέρνεις να βγάζεις πχ ένα BRD την ημέρα, το 4ωρο είναι οριακό. Θυμίζω την διαδικασία. Chat για να βρεις όμάδα, άντε να πας μέχρι εκεί, να ξεκινήσεις, να ξαναμπεις μετά απο κανα wipe, να ψάξεις ξανά για κάποιον που έφυγε, άντε να έρθει πίσω, να ξανακαθαρίσεις τα respawns κτλ κτλ.... Τα θυμάμαι και ανατριχιάζω! Πόσο καμμένοι ήμασταν τότε; Πλέον διαβάζω για κάτι clear molten core στα 20 λεπτά και bwl στα 35. Έχουν ξεφύγει τα πράγματα. Σε έναν pserver που έπαιζα σε ένα απλά καλό guild που ήμουν κάναμε full clear mc και bwl σε περίπου 2.30ωρες. 1
Boju Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι προφανές ότι ένα hardcore guild, για τον χρόνο που επενδύει στην αρχή με συνεχή 8ωρα, αποζημιώνεται αργότερα όταν μπει το raid σε farm status. Τώρα αυτά που λες για τα semi-hardcore guilds για διαφωνίες, ανακατοσούρες, slow progress κτλ αυτό δεν έχει καμιά σχέση με τον τύπο του guild. Κάθε guild είναι διαφορετικό. Και μην ξεχνάς ότι πλέον δεν είμαστε στο 2005. Το theorycrafting και η εμπειρία από τους private servers μιας δεκαετίας+ έχουν κάνει πολύ διαφορετικό το game. O Ragnaros έκανε να πέσει 5 μήνες(!) στο vanilla. Αν αντέξει 1 βδομάδα στο κλάσσικ από τη στιγμή που θα μπει το πρώτο guild με 60άρηδες θα είναι θαύμα. H άποψη μου είναι ότι τα semi hardcore guilds θα αρχίσουν να φαρμάρουν Onyxia + MC στον πρώτο μήνα, από τη στιγμή που θα μπουν, και μέσα σε λίγες ωρίτσες. Στον ίδιο χρόνο τα hardcore guilds θα έχουν αρχίσει να τα φαρμάρουν αυτά με 20-25 άτομα και απλά θα μαζεύουν gear για speed runs. 10 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Πλέον διαβάζω για κάτι clear molten core στα 20 λεπτά και bwl στα 35. Έχουν ξεφύγει τα πράγματα. Σε έναν pserver που έπαιζα σε ένα απλά καλό guild που ήμουν κάναμε full clear mc και bwl σε περίπου 2.30ωρες. Έτσι ακριβώς είναι. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Boju
Apaleytos80 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Sorath είπε Για να βάλεις τα μπλεδάκια μετά θέλει επίσης τρελό χρόνο, μόνο και μόνο για να καταφέρνεις να βγάζεις πχ ένα BRD την ημέρα, το 4ωρο είναι οριακό. Θυμίζω την διαδικασία. Chat για να βρεις όμάδα, άντε να πας μέχρι εκεί, να ξεκινήσεις, να ξαναμπεις μετά απο κανα wipe, να ψάξεις ξανά για κάποιον που έφυγε, άντε να έρθει πίσω, να ξανακαθαρίσεις τα respawns κτλ κτλ.... Τα θυμάμαι και ανατριχιάζω! Πόσο καμμένοι ήμασταν τότε; Καμμένοι υπήρχαν και τότε,καμμένοι υπάρχουν η θα προκύψουν πάλι.Δεν τους είδες που παρολιγο να βγούνε στους δρόμους να κάψουν τα σουτιέν τους για το LFG addon.Μα δεν είναι automated, μα δεν κανει auto join, μα δεν κανει teleport, μα δεν εξαιρεί παίχτες που δεν το χρησιμοποιουν, είναι σαν πινάκας είναι που μεταφέρει αυτά που γράφουν στο chat.....OXI !!! #Myclasic #Nomods #ClassicSpirit #CasualsgotoBFA . Έτσι με την αλμύρα το θέλουν όπως παλιά 😂 Τώρα αυτό που λένε ότι θα κάνουν "progression" παίζοντας 2-3 ώρες την μέρα .Μάλλον θα πάρουν και κανα δυο βδομάδες άδεια να 60αρισουν .Λογικά έχουν και άριστη γνώση του game κάτι που ο μέσος παίχτης δεν... Παίξε μήνα-μήνα όπως σε πάει και εγώ δεν έχω προσδοκίες. Άμα βαρεθεις βαρέθηκες, άμα ξεμεινεις από χρόνο λόγω υποχρεώσεων συνεχίζεις αργότερα δεν πάει πουθενά εκεί θα είναι το classic. Έτσι για την νοσταλγία και το hype 😉 Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Apaleytos80 2
nikosaek2121 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Apaleytos80 είπε Καμμένοι υπήρχαν και τότε,καμμένοι υπάρχουν η θα προκύψουν πάλι.Δεν τους είδες που παρολιγο να βγούνε στους δρόμους να κάψουν τα σουτιέν τους για το LFG addon.Μα δεν είναι automated, μα δεν κανει auto join, μα δεν κανει teleport, μα δεν εξαιρεί παίχτες που δεν το χρησιμοποιουν, είναι σαν πινάκας είναι που μεταφέρει αυτά που γράφουν στο chat.....OXI !!! #Myclasic #Nomods #ClassicSpirit #CasualsgotoBFA . Έτσι με την αλμύρα το θέλουν όπως παλιά 😂 Τώρα αυτό που λένε ότι θα κάνουν "progression" παίζοντας 2-3 ώρες την μέρα .Μάλλον θα πάρουν και κανα δυο βδομάδες άδεια να 60αρισουν .Λογικά έχουν και άριστη γνώση του game κάτι που ο μέσος παίχτης δεν... Παίξε μήνα-μήνα όπως σε πάει και εγώ δεν έχω προσδοκίες. Άμα βαρεθεις βαρέθηκες, άμα ξεμεινεις από χρόνο λόγω υποχρεώσεων συνεχίζεις αργότερα δεν πάει πουθενά εκεί θα είναι το classic. Έτσι για την νοσταλγία και το hype 😉 Το Addon που αναφέρεσαι είχε αυτόματο Invite , δηλαδή μπορούσες να το ορίσεις με το που σου κάνει Whisper ένας παίχτης κατευθείαν να στήλει Invite αν αναφέρετε η λέξη κλειδί δηλαδή π.χ. Tank . Για αυτό τον λόγο διαμαρτυρήθηκε το community. Σαφώς όμως λόγο και της εμπειρίας του classic ακόμα και μη automated να ήταν δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από nikosaek2121
Liapisftw Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, redeye998 είπε Έτσι όπως γέμισε ο Shazzrah και ο Golemagg, έτσι γέμισε και ο Gehennas. Μετά τις ανακοινώσεις της Blizzard, ο Firemaw φαίνεται να έχει παραπάνω κόσμο απο αυτούς, τουλάχιστον στο παραπάνω poll. Εγώ θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε Mograine ή κάποιον πιο high-pop realm, έστω τη 2η μέρα, γιατί δε θα αξίζει να χαντακωθείς σε έναν low-pop αργότερα. Μη ξεχνάς ότι αυτοί οι 4-5 τελευταίοι δεν είναι ακόμα προσβάσιμοι και θα ανοίξουν τελευταία στιγμή, οπότε απλά δοκίμασέ το. Έχετε κάποιο guild στον mograine?
Apaleytos80 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε Το Addon που αναφέρεσαι είχε αυτόματο Invite , δηλαδή μπορούσες να το ορίσεις με το που σου κάνει Whisper ένας παίχτης κατευθείαν να στήλει Invite αν αναφέρετε η λέξη κλειδί δηλαδή π.χ. Tank . Για αυτό τον λόγο διαμαρτυρήθηκε το community. Σαφώς όμως λόγο και της εμπειρίας του classic ακόμα και μη automated να ήταν δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά την εμπειρια σε ένα game την επιλεγεί ο παίχτης.Ανέβα 60 σκοτώνοντας μόνο mobs,παίξε με 5man party μόνο dungeons (γίνεται στο classic και αξίζει από XP),κανε solo lvling μέχρι τα 60 με quests,μπες σε ένα guild και κανε ένα συνδυασμό από δαύτα. Από την στιγμή που το addon δεν προσφέρει κάποιο πλεονέκτημα μιας και τραβάει πληροφορίες από το chat και δεν εξαίρει κάποιον που το πρόβλημα.Θα βγάλουμε και το Questie η θα έχετε το thotbot στο άλλο μόνιτορ?.Το ότι κάποιοι θα βρίσκουν παρτυ από το server discord ενώ πολύς κόσμος, ειδικά οι dad gamers δεν το ξέρουν καν,δεν δημιουργεί ένα μειονέκτημα για αυτούς?.Είχατε server discord to 2005?. Υπήρχε κάτι τέτοιο ? https://classicwow.live/ Η κάτι τέτοιο? http://www.wowdownrank.com/# Μονό ρομαντισμός είναι 😋 Στην τελική ας βγάλει άκρη η blizzard αν θέλει κάποια addon η όχι δεν είναι δίκη μου δουλειά,απλά την άποψη μου μεταφέρω. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Apaleytos80
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα