Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Classic

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Radiatedsoul,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikosaek2121 είπε

Εγώ παντός παιδιά δεν ξέρω εσείς τι σκέφτεστε, είμαι διατεθειμένος να το ρισκάρω και να μπω σε έναν Low-Medium server

Κι εγώ σε κάποιον low-medium θα μπω. Θα κάνω μια δοκιμή στον Gehennas πρώτα αλλά βλέπω έγινε full οπότε δεν με βλέπω να μένω. Και γενικά νομίζω και οι καινούριοι θα γίνουν medium και high αμέσως. Μόνο το queue από Shazzrah και Golemagg γεμίζει άλλους δύο χαλαρά. Νομίζετε ότι ο άλλος θα κάτσει να περιμένει 5 ώρες για να μπει στον Shazzrah? Κι άντε να περιμένει την πρώτη φορά, μόλις φάει ένα disconnect ή ένα afk θα ξαναπεριμένει άλλες πέντε;

• Like 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλα, μην ξεχναμε οτι ολοι εχουν δεσμευσει απο 3 χαρακτηρες που και οι 3 μετρανε αλλα μονο ενας θα μπορει να παιζει.

Δεν ξερουμε ποιος θα ειναι ο main του καθενος και αμα βλεπει τρελα queues καποιος θα loggaρει σε αλλο χαρακτηρα.

Και πλεον νομιζω μεχρι 50 μπορεις να δεσμευσεις με 10 στο καθε realm. Λογικο ειναι να φαινονται τιγκαρισμενα, θα δουμε στην πραξη πως θα παει και ποσο θα βοηθησει το layering

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Silverage είπε

Το θέμα είναι ότι δεν έχει πιο κάτω απο low. Είτε 100 άτομα έχει είτε 10000 το ίδιο θα δείχνει.

Το μόνο που με φοβίζει είναι αυτό που είπε ο φίλος ο Silverage, βέβαια ένας Medium Server το βράδυ του launch για πλάκα γίνεται High- Full την άλλη μέρα. Επίσης υπάρχει πάντα και το ρίσκο του Faction σε έναν server, δηλαδή να πλημμυρίσει ο Server σε πολύ μεγάλο ποσοστό με παίχτες από το ένα Faction, Horde η Alliance.

Επεξ/σία από nikosaek2121
Δημοσ.

Ο πρωτος απο τους καινουργιους που θα παει high αμεσως στο launch ειναι ο Mograine λογω ονοματος, ετσι λενε τουλαχιστον.

Αμα δω μεγαλη ουρα στους αλλους εκει θα παω να παιξω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντωμεταξύ εκτός από μας επιστρέφουν και τα celebrities όπως ο Henry Cavill (ο σούπερμαν 😋) και ο KUNGEN, ο γνωστός gm/main tank των Nihilum, για πολλούς του καλύτερου guild όλων των εποχών, με world first σε AQ40 και Naxx... Εντωμεταξύ θυμάμαι και μια άλλη ηθοποιό Mila Kunis που ήταν πολύ πορωμένη στο vanilla. Άμα επιστρέψει κι αυτή είμαστε κομπλέ 😎😍

https://twitter.com/WowKungen/status/1164885982585479168

Επεξ/σία από Boju
  • Like 1
Δημοσ.

και ο Brandon Routh μαζι με την γυναικα, οι οποιοι ειναι φανατικοι παικτες του παιχνιδιου, μολις ανακοινωσαν οτι θα γυρισουν τα τελευταια επεισοδια τους στη σειρα Legends of Tomorrow, στην οποια παιζουν μαζι. 

συμπτωση; :P

Δημοσ.

Έχει ένα ερωτηματολόγιο για να φανεί η γλώσσα/εθνικότητα ανάλογα με τον server. Όποιος θέλει ας απαντήσει να πάρουμε μια ιδέα.

Ερωτηματολόγιο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffL6BkLVqQdm4YzT6N4vSf_lALddcBSKslr1qxtrznmO5VMw/viewform

Αποτελέσματα: https://docs.google.com/spreadsheets/d/14LUJjOp-BOOPT1J0vid1Pf3MzUbYULs-kzYlL2lMrRY/htmlview?usp=sharing&sle=true

Μέχρι στιγμής στις σχεδόν 14000 απαντήσεις έχουμε μόνο 65 Έλληνες και αυτοί μοιρασμένοι:

wowgreek.png.8ea704649cd213b6fee5ed976f099144.png

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Boju είπε

Η απάντηση της Blizzard, σχετικά με τον ντόρο που έχει επικρατήσει τελευταία στο Reddit με ένα Addon που προσφέρει στους παίχτες ορισμένα αυτοματοποιημένα στοιχεία LFG. 

https://us.forums.blizzard.com/en/wow/t/classiclfg-addon/263761/10?u=nukecrater-illidan

Θέλω να τονίσω ότι η έλλειψη τέτοιων αυτοματοποιημένων επιλογών από το παιχνίδι είναι υψίστης σημασίας, διότι διαλύουν δραματικά το Community του Server, και δεν ανήκουν σε καμία περίπτωση στην εμπειρία του Classic. 

Δημοσ.

Με ελαχιστες εξαιρεσεις, η συμπεριφορα της Blizzard οσον αφορα το classic ειναι αναπαντεχα θετικη.

Αυτο με το LFG addon επιβεβαιωνει οτι το εχουν παρει στα σοβαρα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν ήταν αυτοματοποιημένο δεν θα με πείραζε το LFG addon.Δλδ αν ήταν σαν λίστα με "αγγελίες" και εσύ έκανες pm τον party leader δεν είχα πρόβλημα. Από το να κάθομαι να κοιτάω το chat channel και όλα του τα spam...

Τώρα για την επιλογή σερβερ και γω δεν ξέρω που να πάω. Μάλλον για πρώτη φορά θα παίξω σε PVE server,αν και μου φαίνεται πολύ περίεργο στο BFA(το δοκίμασα δεν μου άρεσε σαν expansion) με warmode off να τριγυρνάς ανάμεσα στην αντίπαλη faction.Εξαρτάται και από τον ρυθμό του lvling,αν μείνω πίσω πολύ,αυξάνονται οι πιθανότητες για ganking.Προσωπικά δεν gankaro(εκτός σπάνιων περιπτώσεων).θα τις παίξω σε κάνα gathering node η αν κυνηγάμε τα ίδια μοβ και έτσι. Ειδικά το corpse camping σε lower lvl πολύ μαλ....Όταν ξεκίνησα παλιά όλοι οι φίλοι ήταν Alliance στον Genjuro η αλλιώς Greekjuro.Όσο περνούσαν τα expansions μέναμε και λιγότεροι Alliance αλλά και αυτό είχε την φάση του να είσαι το underdog από αναλογία πληθυσμού(αν παίζεις οργανωμένα στο pvp). Είμαι faction flexible,δεν έχω πρόβλημα,αλλά μάλλον θα παίξω πάλι Alliance γιατί δυο φίλοι(που έχουν σκοπό να ξεκινήσουν classic) παίζουν μόνο Alliance.Το aliiance/horde ratio είναι  σημαντικό τόσο σε pve αλλά και pvp σερβερ. Σε pve αν και όχι και τόσο σημαντικό μπορεί και να οδηγησει σε "dead AH" αν είναι καν 80/20.Σε pvp είναι πολύ χειρότερα γιατί άνω του 55/45 αρχίζει και γίνεται φανερό στο Wpvp.Να τις παίζεις όλο 1 Vs 2&3 δεν είναι και τόσο ευχάριστο.

Τώρα για race/class ακόμα το σκέφτομαι,είμαι ανάμεσα σε gnomaki mage και NE hunter(γατούλα pet και shadowmeld η κανα owl).Δυνατοί και οι δυο στο farm,χαλαρό range dps.Αρχίζω να κλείνω προς hunter λογω της ταχυτητας του(36%+) με aspect σε BM. Πολυ ποδαρόδρομο το vanilla αχαχαχ.

Επεξ/σία από Apaleytos80
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Έχουμε ξεκινήσει να μαζεύουμε κάποια άτομα στη guild μας, που πλέον φτάνουν τα 35 περίπου members. Δεν έχουμε αποφασίσει σε ποιο server να πάμε, μιας και τα πράγματα φαίνονται αρκετά χαοτικά, ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση των 5 νέων realms. 

Για μας δεν έχει τόσο σημασία να μπει κάποιος στο guild ή σε ποιο faction θα παίζει. Αυτό που θέλουμε είναι να δημιουργηθεί μια όμορφη ελληνική κοινότητα. 

Τί θα λέγατε να συμφωνήσουμε να βουτήξουμε όλοι σε έναν server, και να το μεταδώσουμε όσο μπορούμε? 

Επεξ/σία από redeye998
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε

Αν δεν ήταν αυτοματοποιημένο δεν θα με πείραζε το LFG addon.Δλδ αν ήταν σαν λίστα με "αγγελίες" και εσύ έκανες pm τον party leader δεν είχα πρόβλημα. Από το να κάθομαι να κοιτάω το chat channel και όλα του τα spam...

οποιος θελει να βρει guild ή group ή σταθερη παρέα μπορει να παει σε forums και να κανει application οπως γινοτανε παλια. βγαζουνε το classic για να υπαρχει η παλια εμπειρια του socialization.

Επεξ/σία από babality
  • Super Moderators
Δημοσ.

Γμτ, κάθε post που διαβάζω με κάνει να επαναλαμβάνω όλο και πιο δυνατά το "με λένε Χάρη κι είμαι καθαρός!"...

Δημοσ.

Πάντως και εμείς (Singularity guild) το συζητάμε ακόμα για τον server και υπάρχει ενδιαφέρον για τους νέους server για να αποφύγουμε τα queues. Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει τα νεότερα μπορεί να μπει στο discord μας : discord.gg/EmkUxMW

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, babality είπε

οποιος θελει να βρει guild ή group ή σταθερη παρέα μπορει να παει σε forums και να κανει application οπως γινοτανε παλια. βγαζουνε το classic για να υπαρχει η παλια εμπειρια του socialization.

Καταλαβαίνω το "vanilla feeling" σκεπτικό.Προσωπικά δεν έχω διάθεση να μπω σε κανένα guild/forum κατά την διάρκεια του lvling, 2-3 φίλοι που θα παίξουμε μαζί μου φτάνουν.Αν φτάσω 50lvl+ λογικά τότε θα ψάξω για guild. Απλα μου φαίνεται βολικό (στα casual μου μάτια 😁),ένα LFG addon,αρκεί να μην σε κανει τελεπορτ & autojoin.Νομίζω το addon υπήρχε στο 1.13 patch η κάτι ανάλογο από ότι διάβασα,αλλά κανένας δεν το χρησιμοποιουσε,εκτός αν κάνω λάθος.Το δικό μου account το ξεκίνησα τέλος βανιλλα/αρχες TBC και δεν ήξερα καν τι είναι τα addons κτλ για να θυμάμαι.Με "βάζανε" τα ξαδέρφια μου να παίζω hunter/warrior στα BGs να μη χάσουν ranks στο βανιλλα,έτοιμο φραπεδακι και άδειο τασάκι να με περιμένει , αχαχαχα τρελές εποχές. Οσο για το "socialization" έχοντας παίξει τόσα ΜΜΟς,σε guilds,clans κτλ δεν τρελαίνομαι μη σου πω το βαριέμαι και ολας πλέον που μεγαλώσαμε. Ελπίζω να μην πεταχτεί κανένας σαν πορδη να πει "τράβα στο retail" 😋.

Στο χέρι της blizzard να κάνει ban όσα addons θεωρεί μη συμβατά με το classic.

Επεξ/σία από Apaleytos80

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...