Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Classic

Radiatedsoul
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Radiatedsoul,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

58 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Τίποτα δε παίζει και τίποτα δεν αναμένεται να παίξει σύντομα.

Εδώ και 15 χρόνια το genre είναι στάσιμο. Όταν βγήκε το WoW το gameplay του ήταν ανεκτό και ίσως μάλιστα και fun. 15 χρόνια μετά και το genre δεν έχει εξελιχθεί στο κομμάτι του gameplay στο ελάχιστο. Το ένα σκουπίδι μετά το άλλο.

Μιλάω καθαρά για το κομμάτι του gameplay. Δε το χωράει το μυαλό μου ότι εν έτη 2019 το καλύτερο gameplay που έχει να μου προσφέρει ένα MMORPG είναι να κάνω target ένα άψυχο doll και να πατάω "13521412" ξανά και ξανά με την ίδια σειρά μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Μηδενικό interaction με τον εκάστοτε εχθρό/boss/raid. Αν ήταν απλά QuickTimeEvents τι διαφορά θα είχε δηλαδή?

Ο κόσμος που παίζει το Χ και το Ψ παιχνίδι δε δείχνει ότι είναι καλό το τάδε παιχνίδι αλλά ότι υπάρχει κοινό για MMORPGs. Περίπου δηλαδή σαν τις εκλογές στην Ελλάδα. Το ότι βγαίνει το τάδε κόμμα με 40% δεν είναι επειδή γαμάει και δέρνει αλλά επειδή κάποιο πρέπει να βγει.

Το Wildstar μια χαρά potential είχε πάντως επειδή το έπαιξα όταν βγήκε, απλά το content ήταν αυστηρά hardcore only στην αρχή και οι χάλια επιδόσεις με AMD CPUs έκαναν πολύ κόσμο να μην το προχωρήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

14 ώρες πριν, Sugizo είπε

Τότε δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύεις ότι στο θέμα για το WoW classic μας ενδιαφέρει η προσωπική σου άποψη για το FFO? Oo

Άσε ρε τον κόσμο να εκφραστεί ελεύθερα! Για το hype δουλεύουν όλοι :devil::devil:🚀🚀

4 και σήμερα 💉💉💉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Silverage είπε

Το googlara, απαίσιο είναι.

Μια απορία, γιατί όλοι είχαν το autoattack στην μπάρα τότε; 

γιατί όλοι ήμασταν n00bs 😁

Επίσης: 0 Keybind και Addons

Επεξ/σία από Sugizo

19 ώρες πριν, Sugizo είπε

Average players 10-20k στο steam charts... θραύση 

Υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλά άτομα που δν παίζουμε steam version-οπως και εγω- γιατί όταν είχε βγει δν υπήρχε.Και κάνεις μετά δν θα κάτσει να το αλλάξει..Κόσμος υπάρχει παντού (ελάχιστες εξαιρέσεις).Τώρα όπως είπαν κ άλλοι σαν pve content είναι πολύ μπροστά (boss mechanics ,fight mechanics, skills,story, Jobs (είναι το class)) .σαν pvp είναι πίσω..δν είναι άσχημο αλλά δν είναι σαν το pvp που όλοι ξέρουμε.

• Like 2

Μην ξεχνάμε ότι την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας θα υπάρχει και ο παράγοντας της εμπειρίας του Launch , δηλαδή όπως ήταν το παιχνίδι πλημμυρισμένο από κόσμο σε όλα τα μικρά Zones, πιστεύω μια εμπειρία που θα ήθελε ο κάθε παίχτης να συμετάσχει , και αυτός που παίζει το Live wow και αυτός που μόλις αγόρασε το Game , γενικά μια τάση από όλους τις πρώτες μέρες να φτιάξουν έναν χαρακτήρα και να παίξουν. Βέβαια μην προεξοφλείται ότι όλοι αυτοί θα εγκαταλείψουν συντόμος το παιχνίδι, αντιθέτως.

19 ώρες πριν, Fulgore είπε

Θυμαμαι πισω στο 2005-2006 που ειχε βγει το Wow,καποιοι γραφανε τοτε οτι δεν τους αρεσαν τα καρτουνιστικα γραφικα του,αρα ειναι οπως το βλεπει κανεις.

Το έχω πει αυτό σε internet cafe και επέστρεψα στο l2 μου. Ωραίες εποχές

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kontinos είπε

Ναι, μια εμπειρια με lag, queues, disconnects, tagging(?), σιγουρα θα θελει πολυς κοσμος να συμμετασχει σε αυτο. 

Μα για αυτό τον λόγο λέει η Blizzard ότι θα υπάρχουν μάλλον μεγάλα queues την πρώτη μέρα, ΄΄ ( για τα Lag και τα Disconnects που λες κάτσε και θα δούμε, μιλάμε για ένα προετημασμένο Launch εν έτη 2019), ΄΄ διότι το Live WoW θα νεκρώσει, όλοι θα φτιάξουν από έναν Character για να δοκιμάσουν το παιχνίδι.

Επεξ/σία από nikosaek2121

Λέτε για το Final Fantasy ότι έχει καλύτερο story, boss mechanics, class και τέτοια. Για το story και τα  class δεν ξέρω αλλά τα  bosses σε κάτι βιντεάκια που είδα δεν έχουν κάτι διαφορετικό απο του WoW.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...