najinblue3 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ρωτησε ο συμφορουμιτης πιο πισω αν υπαρχει καποιο πραγματικα αξιολογο mmo και του απαντησα οτι ναι υπαρχει που ειναι και κυριως Pve focused σε αντιθεση με τα Κορεατικα που ειναι περισσοτερο pvp. Αν διαφωνεις και εχεις να προτεινεις καποιο καλυτερο Pve focused mmorpg,ειμαστε ολοι αυτιά. Μου αρεσει που απαντας σοβαρα. Το ff14 οχι απλα ειναι καλο, εχει το καλυτερο pve content με διαφορα. Τωρα εδω μεσα που λεει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του τι περιμενεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ρωτησε ο συμφορουμιτης πιο πισω αν υπαρχει καποιο πραγματικα αξιολογο mmo και του απαντησα οτι ναι υπαρχει που ειναι και κυριως Pve focused σε αντιθεση με τα Κορεατικα που ειναι περισσοτερο pvp. Αν διαφωνεις και εχεις να προτεινεις καποιο καλυτερο Pve focused mmorpg,ειμαστε ολοι αυτιά. αναφερθηκες στην "θραυση" που κανει το FFO και οτι πολυς κοσμος μεταπηδησε απο το WOW προς τα εκει. τα νουμερα ομως δεν δειχνουν αυτη την εικονα. αυτο σχολιασα, οχι το αν το FFO ειναι αξιολογο εναλλακτικο MMO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, KilliK είπε αναφερθηκες στην "θραυση" που κανει το FFO και οτι πολυς κοσμος μεταπηδησε απο το WOW προς τα εκει. τα νουμερα ομως δεν δειχνουν αυτη την εικονα. αυτο σχολιασα, οχι το αν το FFO ειναι αξιολογο εναλλακτικο MMO. Τελικα περαν του steam οπως μας εδειξε και ο συμφορουμιτης @Greygore πιο πισω που τον ευχαριστω(μιας και ουτε εγω παλιοτερα δεν γνωριζα οτι επαιζε τετοια διαφορα μεταξυ του steam και του ξεχωριστου Client για το εν λογω παιχνιδιου),τελικα το εν λογω παιχνιδι Α)ειναι αξιολογο σε περιπτωση που καποιος ψαχνει μια εναλλακτικη σε Pve mmorpg σημερα περαν του Wow Classic και του Wow? Β)Εχει κανει τελικα θραυση και εχει μπολικο κοσμο ή παιζουν 3 και ο κουκος οπως σε κατι παλιοτερα mmorpg τυπου Rift? 12 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Μου αρεσει που απαντας σοβαρα. Το ff14 οχι απλα ειναι καλο, εχει το καλυτερο pve content με διαφορα. Τωρα εδω μεσα που λεει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του τι περιμενεις Τιποτα δεν περιμενω να σου πω την αληθεια,απλα αφου μπαινουμε στον κοπο να σχολιαζουμε σε ενα forum,ας αναφερω τουλαχιστον (προς ενημερωση οσων δεν ασχολουντα κυριως) τι αλλο παιζει στην αγορα περαν του wow/classic. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Λέτε για PvE συνεχεια, δηλαδή είναι MMO χωρίς PvP? λογικό να έχει πολύ χαμηλότερα νούμερα 30 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Μου αρεσει που απαντας σοβαρα. Το ff14 οχι απλα ειναι καλο, εχει το καλυτερο pve content με διαφορα. Τωρα εδω μεσα που λεει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του τι περιμενεις Ο καθένας εδώ μέσα λέει την άποψη του, σωστή/λάθος αυτό δεν μπορείς να το κρίνεις μιας κι ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα. Προσωπικά σιχαίνομαι τα anime-style γραφικά Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από Sugizo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, Sugizo είπε Προσωπικά σιχαίνομαι τα anime-style γραφικά Προσωπικα αδιαφορω για την αποψη σου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Διάβασα όλα σας τα σχόλια ξάπλα στο κρεβατακι μου. Και ότι βρήκα σε Facebook groups για το wow classic. Μια απορία έχω. Αυτό το “layering” τι είναι; Χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boju Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) To layering χωρίζει έναν server σε παράλληλους κόσμους. Δηλαδή σκέψου έναν server με 100 άτομα, 50 στο layer A και 50 στο layer B. Αν και οι 100 είστε στο ίδιο σημείο του χάρτη και κοιτάξεις γύρω γύρω θα δείς μόνο αυτούς που είναι στο ίδιο layer με σένα. Επίσης αν κάνεις invite για party με κάποιον, έναν φίλο σου ας πούμε που είναι σε άλλο layer, τότε εμφανίζεται στο δικό σου. Θα είναι μόνο για την πρώτη φάση του παιχνιδιού γιατί σκέψου στο ξεκίνημα θα είναι χιλιάδες άτομα στο ίδιο σημείο και 1ον. δεν θα έβρισκες mob ούτε για πλάκα ζωντανό 2ον. όπως εξήγησε χθες ένα developer, αν ένα server έχει 10000 (τυχαίο το νούμερο) άτομα μοιρασμένα σε όλο τον κόσμο είναι OK, αν έχει 10000 άτομα σε ένα σημείο δεν τα σηκώνει. Το layer επίσης δεν είναι κάτι που διαλέγεις, τυχαία σε βάζει κάπου, τυχαία σε αλλάζει είναι δυναμικό εντελώς. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από Boju Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Σε ευχαριστώ το είχα προσέξει αυτό που λες, στις μεγάλες πόλεις! Ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω τι θα παίξω. Δεν έχω ιδέα αν θα φτάσω ως τα raid - δε το νομίζω κιόλας... Θα φτιάξω 3-4 χαρακτήρες και θα αποφασίσω επιτόπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 43 λεπτά πριν, Sugizo είπε Προσωπικά σιχαίνομαι τα anime-style γραφικά Θυμαμαι πισω στο 2005-2006 που ειχε βγει το Wow,καποιοι γραφανε τοτε οτι δεν τους αρεσαν τα καρτουνιστικα γραφικα του,αρα ειναι οπως το βλεπει κανεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 58 λεπτά πριν, Fulgore είπε τι αλλο παιζει στην αγορα περαν του wow/classic. Εγω απο την εποχη που σταματησα (Wotlk 25 hc ηταν το τελευταιο μου raid), εχω παιξει παρα πολλα αλλα θα σου πω αυτα που μου αφησαν τις καλυτερες στιγμες FF14 πολυ ανωτερο απο το οτιδηποτε pve-wise, τρομερα jobs κ classes ESO απιστευτος κοσμος, πολυ καλο questing, καταπληκτικο pvp, το pve του το βρηκα πραγματικα αδιαφορο γι αυτο και σταματησα. Παιζω λιγο να δω απο καθε expansion αλλα δε με τραβαει να μεινω. Αυτα τα 2 ειναι ισως ο μεγαλυτερος αντιπαλος του WoW. Τωρα με το classic πραγματικα οσο κ αν θελω να παιξω, δεν εχω χρονο. Το WoW το ξεκινησα day1 κ ηταν τοτε αλλες εποχες, 0 υποχρεωσεις κτλπ, μολις ειχα περασει φοιτητης στο BC που το εκαψα, και ειναι το καλυτερο expansion του παιχνιδιου imho. Τωρα σκεφτομαι να βαλω μια καρτα να το δω παλι, αλλα αν παιξω 2-3 ωρες per week παλι καλα. Εσυ θα παιξεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitroglou7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε τι αλλο παιζει στην αγορα περαν του wow/classic. Τίποτα δε παίζει και τίποτα δεν αναμένεται να παίξει σύντομα. Εδώ και 15 χρόνια το genre είναι στάσιμο. Όταν βγήκε το WoW το gameplay του ήταν ανεκτό και ίσως μάλιστα και fun. 15 χρόνια μετά και το genre δεν έχει εξελιχθεί στο κομμάτι του gameplay στο ελάχιστο. Το ένα σκουπίδι μετά το άλλο. Μιλάω καθαρά για το κομμάτι του gameplay. Δε το χωράει το μυαλό μου ότι εν έτη 2019 το καλύτερο gameplay που έχει να μου προσφέρει ένα MMORPG είναι να κάνω target ένα άψυχο doll και να πατάω "13521412" ξανά και ξανά με την ίδια σειρά μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Μηδενικό interaction με τον εκάστοτε εχθρό/boss/raid. Αν ήταν απλά QuickTimeEvents τι διαφορά θα είχε δηλαδή? Ο κόσμος που παίζει το Χ και το Ψ παιχνίδι δε δείχνει ότι είναι καλό το τάδε παιχνίδι αλλά ότι υπάρχει κοινό για MMORPGs. Περίπου δηλαδή σαν τις εκλογές στην Ελλάδα. Το ότι βγαίνει το τάδε κόμμα με 40% δεν είναι επειδή γαμάει και δέρνει αλλά επειδή κάποιο πρέπει να βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boju Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 33 λεπτά πριν, sp3cial είπε Δεν έχω ιδέα αν θα φτάσω ως τα raid - δε το νομίζω κιόλας... Θα φτιάξω 3-4 χαρακτήρες και θα αποφασίσω επιτόπου Αν φτάσεις 60 και έχεις κανέναν healer το πιθανότερο είναι να σε πάρουν για raid με το ζόρι 😄 Το να φτάσει τώρα κάποιος νέος παίχτης 60 πιστεύω θέλει γύρω στις 250 ώρες, +- 50 ώρες ανάλογα με το class. Οπότε υπολόγισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Προσωπικα αδιαφορω για την αποψη σου Τότε δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύεις ότι στο θέμα για το WoW classic μας ενδιαφέρει η προσωπική σου άποψη για το FFO? Oo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Έχω παίξει εφτά χρονια wow με διακοπές.. αλλά ότι θυμάμαι, θυμάμαι. Απλά αυτό που σκεφτομαι είναι ότι το classic wow είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό που ξέρουμε σήμερα! Είμαι μεταξύ mage ή shaman αν και τείνω προς τον μάγο. Είμαι περιεργη να δω πως είναι το classic, καθώς το είχα ξεκινήσει πολύ αργότερα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Εσυ θα παιξεις? Ετσι οπως το περιγραφεις στο περιπου ειμαι και εγω(απο πλευρας expansions,σχολων και ηλικιας). Αν εννοεις το ''θα παιξω'' αν ασχοληθω πολυ,τοτε η απαντηση ειναι οχι. Βγαινουν τοσα πολλα παιχνιδια πλεον μαζεμενα(ο καθενας μας σιγουρα θα εχει ενα μεγαλο backlog)που δεν υπαρχει νοημα να ασχοληθω με το Wow,που ειναι και ο ιδιος λογος που εχω σταματησει και το κανονικο retail. Τωρα ισως και εγω να παιξω για κανα μηνα που μου εχουν πει 2 γνωστοι μου,αλλα για παραπανω δεν ειμαι οχι και εν μερη δεν το θεωρω οτι θα παιξω με την κυριολεκτικη εννοια το παιχνιδι. Ευτυχως εγω προσωπικα τα εζησα αυτα τα χρονια(λιγοτερο το classic,περισσοτερο το tbc)αρα δεν μου λειπει το παλιο wow. Ακομα και σε μη official server που δοκιμασα μια φορα,μολις πηγα max level μετα απο λιγες μερες το αφησα. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα