chill Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Ελπίζω για τους καημένους τους healers να μετράνε τα kills στα bg's. Έφτασα τα 100.000 kills μετά από πολύ καιρό στο game.....θα μπορούσα να είχα κάνει σε αριθμό μια μικρή hordογεννοκτονία αλλά φευ αν έκανες heal δεν έπαιρνες kill. Όσοι ρολάρετε healer - δηλαδή priest οι άλλοι ήταν άχρηστοι κομπάρσοι vanilla - μην ασχοληθείτε με proffs, απλά ξεκινήστε να χρεώνεται dungeons. Εγώ έπαιρνα 1g από κάθε συμμετέχοντα. Ειδικά στα 10άρια.....ωωω έκανα money party. Μετά whine αν το group δεν ήταν καλό ζητούσα περισσότερα. Να μου τα σκάνε λοιπόν για να μην φύγω....αχ τι ωραίες εποχές. Ομοίως όποιος lock/pala ήθελε mount κόστιζε σε gold. Είχα φτάσει 60 lvl και πήρα epic πουλώντας healing υπηρεσίες. Απίστευτες στιγμές. Βέβαια οι priests ήμασταν 3+ ο κούκος. Πιο εύκολα έβρισκες dragon of nightmare να χει κάνει spawn παρά priest!!!! Γενικότερα τα πρώτα 2 χρόνια σαν priest ένιωθα ντίβα. Τόσο παρακάλι που τρώγαμε εκεί μέσα δεν τρώει η καλύτερη γκόμενα από pussyslave (ελληνιστή μου**δουλο) Πρώτη φορά train έκανα στο 20+ lvl. Τόσο n00b ήμουν αλλά και τόσο gosu που σκότωνα τα mobs με smite για 20 ολόκληρα lvls!!!! ΑV μάχες 100 χρόνια.....έπαιρνες το ram και ένιωθες καύλα. Είχαμε και ganking squad ελληνικό με ventrilo 24/7 στο tyrs hand - easter plaguelands (δεν υπάρχει εδώ και καιρό στο παιχνίδι καθότι εκεί έγινε το starting area των dk). Όποιος θυμάται το quest με το μήλο όπου γινόσουν scarlet....ε γινόμασταν scarlet και βιάζαμε ότι κόκκινο έμπαινε μέσα. Πολλαπλά posts για μας στους officials servers, μπινελίκια, κατάρες κλπ. Μιλάμε τώρα νύχτα μέρα ήμασταν εκεί...."Avengers with rams". Lightning's Blade ο server. 4άδα mage/priest/paladin/lock και καμιά φορά και warrior. Κάνανε raid για να μας σκοτώσουν. Αξέχαστες στιγμές!!! Το συνεχίσαμε και λίγο στο tbc στο throne of elementals αλλά ok πόσο ganking να κάνεις πχια. Τόσα χρόνια μετά ακόμα θυμάμαι τις πρώτες μέρες στο παιχνίδι....."θέλετε να κάνουμε party να σας πάω στην πόλη των elfs" και δώστου δρόμοοοο και περπάτημα για ώρες.....δώστου καύχημα γιατί σκότωσες βαν κλιφ......η πρώτη είσοδος στην stormwind......ο hogger στο elwynn, duskwood η καταχνιά.....τι απίστευτες gaming στιγμές!!!! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boju Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, chill είπε Όσοι ρολάρετε healer - δηλαδή priest οι άλλοι ήταν άχρηστοι κομπάρσοι Αυτό ίσχυε στην αρχή όταν κανείς δεν ήξερε που παν τα τέσσερα. Βασικά οι priests είναι πολύ καλοί στα πάντα αλλά πουθενά οι καλύτεροι και μόνο το shield ίσως να τους δίνει ένα αβαντάζ. Single target οι paladins είναι οι καλύτεροι, raid healing οι shamans είναι οι καλύτεροι. Οπότε με εξαίρεση dwarf priest για alliance, priests/paladins/shamans έχουν ελάχιστη διαφορά και πάνω κάτω τις ίδιες θέσεις πιάνουν στα raid. Από αυτούς τους τρεις λίγο υστερούν οι druids αλλά αν παίζει καλά ο άλλος και προσέχει το overheal θα είναι μια χαρά. Αλλά ναι healers και warriors είναι ότι πιο περιζήτητο στο game, σε φάση που και ο χειρότερος του κόσμου να είσαι θα βρίσκεις πάντα dungeon/raid/guild. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από Boju 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 33 λεπτά πριν, chill είπε Ελπίζω για τους καημένους τους healers να μετράνε τα kills στα bg's. Έφτασα τα 100.000 kills μετά από πολύ καιρό στο game.....θα μπορούσα να είχα κάνει σε αριθμό μια μικρή hordογεννοκτονία αλλά φευ αν έκανες heal δεν έπαιρνες kill. Όσοι ρολάρετε healer - δηλαδή priest οι άλλοι ήταν άχρηστοι κομπάρσοι vanilla - μην ασχοληθείτε με proffs, απλά ξεκινήστε να χρεώνεται dungeons. Εγώ έπαιρνα 1g από κάθε συμμετέχοντα. Ειδικά στα 10άρια.....ωωω έκανα money party. Μετά whine αν το group δεν ήταν καλό ζητούσα περισσότερα. Να μου τα σκάνε λοιπόν για να μην φύγω....αχ τι ωραίες εποχές. Ομοίως όποιος lock/pala ήθελε mount κόστιζε σε gold. Είχα φτάσει 60 lvl και πήρα epic πουλώντας healing υπηρεσίες. Απίστευτες στιγμές. Βέβαια οι priests ήμασταν 3+ ο κούκος. Πιο εύκολα έβρισκες dragon of nightmare να χει κάνει spawn παρά priest!!!! Γενικότερα τα πρώτα 2 χρόνια σαν priest ένιωθα ντίβα. Τόσο παρακάλι που τρώγαμε εκεί μέσα δεν τρώει η καλύτερη γκόμενα από pussyslave (ελληνιστή μου**δουλο) Πρώτη φορά train έκανα στο 20+ lvl. Τόσο n00b ήμουν αλλά και τόσο gosu που σκότωνα τα mobs με smite για 20 ολόκληρα lvls!!!! ΑV μάχες 100 χρόνια.....έπαιρνες το ram και ένιωθες καύλα. Είχαμε και ganking squad ελληνικό με ventrilo 24/7 στο tyrs hand - easter plaguelands (δεν υπάρχει εδώ και καιρό στο παιχνίδι καθότι εκεί έγινε το starting area των dk). Όποιος θυμάται το quest με το μήλο όπου γινόσουν scarlet....ε γινόμασταν scarlet και βιάζαμε ότι κόκκινο έμπαινε μέσα. Πολλαπλά posts για μας στους officials servers, μπινελίκια, κατάρες κλπ. Μιλάμε τώρα νύχτα μέρα ήμασταν εκεί...."Avengers with rams". Lightning's Blade ο server. 4άδα mage/priest/paladin/lock και καμιά φορά και warrior. Κάνανε raid για να μας σκοτώσουν. Αξέχαστες στιγμές!!! Το συνεχίσαμε και λίγο στο tbc στο throne of elementals αλλά ok πόσο ganking να κάνεις πχια. Τόσα χρόνια μετά ακόμα θυμάμαι τις πρώτες μέρες στο παιχνίδι....."θέλετε να κάνουμε party να σας πάω στην πόλη των elfs" και δώστου δρόμοοοο και περπάτημα για ώρες.....δώστου καύχημα γιατί σκότωσες βαν κλιφ......η πρώτη είσοδος στην stormwind......ο hogger στο elwynn, duskwood η καταχνιά.....τι απίστευτες gaming στιγμές!!!! Με έφτιαξες άσχημα... Συγκεκριμένα οι μάχες σε arathi basin (pvp) ήταν επικές... Φοβερό σύστημα ranking, μπορούσες συνέχεια να παίζεις pvp.... Φυσικά και θα επιστρέψω σε wow classic... Το συναίσθημα θα είναι το ίδιο δυνατό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Silverage είπε Και εγώ δεν πιστεύω ότι θα έχει τόσο πολύ κόσμο. Στην αρχή για κάνα μήνα, μετά θα πέσει. Για πείτε, τί προτείνεται να παίξουμε; Αρχικά σκεφτόμουν για paladin αλλά άρχισα να το ξανασκέφτομαι γιατί σαν dps είναι χάλια, tank δεν παίζει γιατί στο vanilla tank ήταν μόνο ο warrior και σαν healer, απ'ότι βλέπω και στο κανονικό δεν με τραβάει το στύλ του και τον ψιλοβαριέμαι. Hunter, Druid, Warrior, Warlock δεν μου αρέσουν οπότε μένει να διαλέξω ανάμεσα σε Rogue, Priest, Paladin, Mage. Όταν δεν ξέρεις τι να παίξεις η απάντηση είναι .....mage 1 κουμπί frostbolt πατάς,δεν εξαρτάται από gear ,burst dps,νεράκια ψωμάκια,πορταλς,φαρμινγκ. Κάθε raid θέλει μια ντουζίνα mage 😋. Τώρα για τανκ εξαρτάται αν μιλάμε για endgame η lvling/5mans γιατί στο lvling και ο pala τανκαρει με λίγο προσοχή και concetration από holy tree.Σίγουρα ο warrior είναι ΤΟ τανκ αλλά και τα bear tanks δεν είναι άσχημα.Με το 0/30/21 HΟΤW/NS build ο druid είναι εντάξει σαν ΟΤ/healer.Σαν ΟΤ/Dps feral "μια χαρα" dmg κάνει με powershifting (helmet από LW και MCP για τους tryhards ) Paladin θα ρολαρα με κανα warrior duo.Πλέον έχουμε πάνω κάτω όλοι και δεύτερο μόνιτορ,βάζεις seal,autoattack και βλέπεις καμιά σειρά η κάτι πιο πικάντικο στο άλλο μόνιτορ να περάσει η ώρα αχαχαχαχχ. Priest σε alliance είναι μονόδρομος ο νάνος τόσο για pve & pvp (fear ward/stoneform).Οι μισοί horde θα είναι UD rogues να σε κυνηγάνε 😋 Σαν χεσμένοι πάνε οι νάνοι ρε γαμώτο με τα παλιά character models. Rogues κλασικοί gankers γνωστοί και μη εξαιρετέοι 😁 Εγώ μάλλον θα παίξω gnomaki mage duo με priest νάνο (παίζει μόνο Alliance το φιλαράκι).Από νοσταλγία ψήνομαι και για druid. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από Apaleytos80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά όποιος έχει διάθεση και καλή θέληση λίγες οδηγίες για ναυτιλλομένους. Σκέφτομαι με παρέα να μπω WoW classic αλλά δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου, δεν έχω αγοράσει το παιχνίδι, δεν είχα λογαριασμό, παλιούς χαρακτήρες κλπ, και έχω μπερδευτεί λίγο με το τι πρέπει να πατήσω στον client. Ενδιαφέρομαι μόνο για το Classic. Βλέπω πως υπάρχει δυνατότητα να παίξω δωρεάν μέχρι level 20 αλλά όταν πάω για download (πχ από το try ή play for free) νομίζω είναι το κανονικό των 62+ GB, όχι το classic. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει? Επίσης όταν πάω να αγοράσω το παιχνίδι βλέπω πχ την εξάμηνη (ή μηνιαία ή ετήσια) προσφορά συνδρομής που "includes access to WoW and WoW Classic". Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει η φάση και δε θέλω να ξοδέψω άδικα πολλά χρήματα, οπότε ποιο είναι το ελάχιστο που πρέπει να πληρώσω για να παίξω και τι παίρνω με αυτό? Πχ αν αγοράσω ένα μήνα συνδρομή και τίποτε άλλο, μπορώ να κατεβάσω το classic και να παίξω? Ή υπάρχει επιλογή για free play στο classic μέχρι το lvl 20? Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από Tobajara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, Tobajara είπε Παιδιά όποιος έχει διάθεση και καλή θέληση λίγες οδηγίες για ναυτιλλομένους. Σκέφτομαι με παρέα να μπω WoW classic αλλά δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου, δεν έχω αγοράσει το παιχνίδι, δεν είχα λογαριασμό, παλιούς χαρακτήρες κλπ, και έχω μπερδευτεί λίγο με το τι πρέπει να πατήσω στον client. Ενδιαφέρομαι μόνο για το Classic. Βλέπω πως υπάρχει δυνατότητα να παίξω δωρεάν μέχρι level 20 αλλά όταν πάω για download (πχ από το try ή play for free) νομίζω είναι το κανονικό των 62+ GB, όχι το classic. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει? Επίσης όταν πάω να αγοράσω το παιχνίδι βλέπω πχ την εξάμηνη (ή μηνιαία ή ετήσια) προσφορά συνδρομής που "includes access to WoW and WoW Classic". Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει η φάση και δε θέλω να ξοδέψω άδικα πολλά χρήματα, οπότε ποιο είναι το ελάχιστο που πρέπει να πληρώσω για να παίξω και τι παίρνω με αυτό? Πχ αν αγοράσω ένα μήνα συνδρομή και τίποτε άλλο, μπορώ να κατεβάσω το classic και να παίξω? Ή υπάρχει επιλογή για free play στο classic μέχρι το lvl 20? Αν σε ενδιαφέρει μόνο το classic δεν χρειάζεσαι τπτ άλλο εκτός από συνδρομή. Δλδ είτε 13 ευρώ από το shop για μηνά είτε αγοράζεις κάρτα δίμηνη από μαγαζί. Spoiler https://eu.shop.battle.net/en-gb/product/world-of-warcraft-subscription 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boju Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Το μόνο που χρειάζεσαι είναι συνδρομή οπότε αν δεν είσαι σίγουρος για το πόσο θα παίξεις κάνεις συνδρομή για ένα μήνα και είσαι έτοιμος (προσοχή όμως ανανεώνεται αυτόματα αν δεν την κόψεις χειροκίνητα). Εννοείται ότι κάνεις λογαριασμό στο battle.net πριν αγοράσεις την συνδρομή. Αφότου αγοράσεις την συνδρομή, το client που έχεις κατεβάσει και λέει play for free, θα λέει σκέτο play και από πάνω θα έχει ένα μενού που θα διαλέγεις WoW ή WoW Classic. Διαλέγεις WoW Classic και αρχίζει να κατεβαίνει το game. Δες και εδώ https://worldofwarcraft.com/en-gb/wowclassic έχει οδηγίες και screenshots. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syban Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Επίσης υπομονή μέχρι της 27/8 που ανοίγει ο Server μέχρι τότε μόνο τον χαρακτήρα που θες μπορείς να φτιάξεις, και όλοι ξεκινάνε εκείνη την μέρα από το 0 ότι και να έχουν στο κανονικό wow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos112 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Σημαντική ερώτηση, κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί με το γκειμ σοβαρα (κοινώς noob) αξίζει να το ξεκινήσει το classic; η θα πέσουν καρπαζιές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Όλοι noobs ήταν όταν βγήκε το παιχνίδι άρα αξίζει ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 @Tobajara κατεβαζεις το παιχνιδι δωρεαν, 6γβ περιπου, και με 13ευρω αγοραζεις ενα μηνα συνδρομη, ειναι το μικροτερο που μπορεις να αγορασεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Όλοι noobs ήταν όταν βγήκε το παιχνίδι άρα αξίζει ναι. Τωρα ομως δεν θα ειναι, οποτε εχει βαση η ερωτηση. Φυσικα αξιζει, αλλα να ξερεις οτι χωρις να μπεις σε καποιο guild θα εχεις αρκετες δυσκολιες καθως μεγαλο μερος του περιεχομενου δεν βγαινει χωρις συμπαικτες. Και επειδη πολλα guilds εχουν προσδοκιες, καλο ειναι να μπεις σε καποιο casual και newbie friendly. Να ειναι προθυμοι να σου εξηγησουν καποια πραγματα αντι να βριζουν. Πολυ σημαντικο 16 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε @Tobajara κατεβαζεις το παιχνιδι δωρεαν, 6γβ περιπου, και με 13ευρω αγοραζεις ενα μηνα συνδρομη, ειναι το μικροτερο που μπορεις να αγορασεις Ουτε 4gb δεν ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boju Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 23 λεπτά πριν, Manos112 είπε Σημαντική ερώτηση, κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί με το γκειμ σοβαρα (κοινώς noob) αξίζει να το ξεκινήσει το classic; η θα πέσουν καρπαζιές; Απο ποιον να πέσουν καρπαζιές;;; Νομίζω σας έχουν αγχώσει κάτι άτομα που αμφιβάλλω αν έχουν παίξει ποτέ, και που παρουσιάζουν το WoW σαν κάτι τέρμα hardcore και ότι πρέπει να το κάνεις δουλειά για να το ευχαριστηθείς, το οποίο ισχύει μόνο αν είσαι σε guild που πάει για world first. Εγώ είμουνα σε guild που στον server μας είμασταν δεύτεροι-τρίτοι σε progress και τα είχαμε καθαρίσει σχεδόν όλα μέχρι Naxx, και δεν είχε καθίσει να φαρμάρει ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΤΕ consumables, δηλαδή φαγητά pots κτλ, εκτός από τα tanks που υποχρεωτικά θέλουν flasks, food buffs κτλ, και εκτός από Ragnaros ας πούμε που θέλει fire pots και κάτι τέτοιες εξαιρέσεις... Μπαίναμε, κάναμε το raid μας, βγάζαμε το γέλιο μας, παίρναμε το loot και μετά άμα είχαμε χρόνο κάναμε και τα dungeon η μπαίναμε bg και αυτά... Και όλα αυτά χωρίς να έχουμε, στην αρχή τουλάχιστον, ούτε το 10% της γνώσης που υπάρχει σήμερα για το game... Αν σ' αρέσουν τα mmo αξίζει 100% να παίξεις και ανάλογα με τους ρυθμούς σου έχει για όλα τα γούστα. Από social μέχρι ότι θες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosaek2121 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Παιδιά στις 27/8 τι ώρα Ελλάδος ανοίγουν οι Servers ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε Όταν δεν ξέρεις τι να παίξεις η απάντηση είναι .....mage 1 κουμπί frostbolt πατάς,δεν εξαρτάται από gear ,burst dps,νεράκια ψωμάκια,πορταλς,φαρμινγκ. Κάθε raid θέλει μια ντουζίνα mage 😋. Τώρα για τανκ εξαρτάται αν μιλάμε για endgame η lvling/5mans γιατί στο lvling και ο pala τανκαρει με λίγο προσοχή και concetration από holy tree.Σίγουρα ο warrior είναι ΤΟ τανκ αλλά και τα bear tanks δεν είναι άσχημα.Με το 0/30/21 HΟΤW/NS build ο druid είναι εντάξει σαν ΟΤ/healer.Σαν ΟΤ/Dps feral "μια χαρα" dmg κάνει με powershifting (helmet από LW και MCP για τους tryhards ) Paladin θα ρολαρα με κανα warrior duo.Πλέον έχουμε πάνω κάτω όλοι και δεύτερο μόνιτορ,βάζεις seal,autoattack και βλέπεις καμιά σειρά η κάτι πιο πικάντικο στο άλλο μόνιτορ να περάσει η ώρα αχαχαχαχχ. Priest σε alliance είναι μονόδρομος ο νάνος τόσο για pve & pvp (fear ward/stoneform).Οι μισοί horde θα είναι UD rogues να σε κυνηγάνε 😋 Σαν χεσμένοι πάνε οι νάνοι ρε γαμώτο με τα παλιά character models. Rogues κλασικοί gankers γνωστοί και μη εξαιρετέοι 😁 Εγώ μάλλον θα παίξω gnomaki mage duo με priest νάνο (παίζει μόνο Alliance το φιλαράκι).Από νοσταλγία ψήνομαι και για druid. Ναι και εγώ κλίνω προς mage για τις ευκολίες του. Ήταν και ο πρώτος μου χαρακτήρας. Alliance mage μέχρι lvl 10. Μετά το γύρισα σε blood elf warlock μέχρι lvl 70, μετά στο Cataclysm έκανα boost 85 lvl undead rogue όπου έπαιζα αποκλειστικά μέχρι μέσα του WoD. Έπειτα έπιασα τον priest και παράλληλα rogue και στο Legion συνέχισα με priest/rogue/paladin. Στο BfA παίζω priest/paladin. Ένας λόγως να έπαιζα priest θα ήταν να κάνω το quest του Benediction. Θυμάμαι μικρός τον θείο μου που το πάλευε μέρες μέχρι να περάσει το τελικό quest. Μπορεί αργότερα να φτιάξω και κάναν alt αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να τον ντύσεις όσο περνάει ο καιρός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα