Bspus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Εγω παντως μεσα Σεπτεμβρη θα ανανεωσω συνδρομη. Μεχρι τοτε ελπιζω να εχει ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο να δω που θα παω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos121 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Η “Singularity” είναι μια καινούργια ελληνική Horde Guild στον server Gehennas που βασίζεται σε μια μικρή ομάδα βετεράνων παιχτών του WoW. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σοβαρό και ταυτόχρονα ευχάριστο community και να ζήσουμε σε όσο υψηλότερο επίπεδο το classic 40 man raid σε όλη του την έκταση. Ιδανικά, ενδιαφερόμαστε για έμπειρους παίχτες αλλά αν είσαι νέος και ενδιαφέρεσαι, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας! Αν ενδιαφέρεστε ελάτε στο discord μας να μιλήσουμε. forum link: https://eu.forums.blizzard.com/en/wow/t/h-gehennas-singularity-new-semi-hardcore-greek-raiding-guild/69123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, Boju είπε Συμφωνώ @skanjos με όλα όσα είπες, και πιστεύω κι εγώ ότι θα δούμε τον 4ο pvp πολύ σύντομα αλλά νομίζω ότι ο φόβος σου να νεκρώσουν αυτοί οι servers είναι τραβηγμένος. Σκέψου ότι και οι 13 αυτοί ευρωπαϊκοί, και δεν ξέρω κι εγώ οι πόσοι αμερικάνικοι, εκτός του ότι είναι mega-servers, έχουν γεμίσει με τον κόσμο που περιμένει χρόνια το κλάσικ και που επιπλέον έβαλε και 15 μέρες χαμένες κάρτα απλά για να πιάσει όνομα... Θα μου κάνει εντύπωση αν και ένα 10% αυτών των παιχτών σταματήσει πριν παίξει όλο το κλάσικ, δηλαδή μέχρι Ναξράμας. Θα το ξαναπώ ότι αυτή τη στιγμή όλο το hype που υπάρχει για το κλάσικ υπάρχει από την κοινότητα των private servers, από τους παλιούς παίχτες και από στόμα σε στόμα. Γι αυτό και το επικρατέστερο ηλικιακό group είναι αυτή τη στιγμή 25-35 ετών! Μιλάμε για μηδενική διαφήμιση από τη blizzard. Με το ζόρι κάτι tweets έχει κάνει κι αυτά τώρα τελευταία. Βασικά στο μόνο μέρος που έβαλε διαφήμιση ήταν το linkedin lol. Μια διαφήμιση στην tv να βάλει, και δεν μιλάω για κανένα superbowl ή κάτι τέτοιο, θα χρειαστεί 20 καινούργιους servers σε μια μέρα... Τότε ναι θα γέμιζε αλεξιπτωτιστές το game και πολλοί από αυτούς τους servers θα νέκρωναν κάποια στιγμή. Προσωπικά αυτή τη στιγμή είμαι για Gehennas, δηλαδή τον τελευταίο που άνοιξε, αλλά αν φουλάρει και ανοίξει 4ος πριν την έναρξη μπόρεί να πάω στον 4ο. Συμφωνώ και επαυξάνω για το θέμα της διαφήμισης. Έπραξε σωστά η Blizzard.Είδαμε τι συνέβη σε games σαν Archage,άνοιγαν αβέρτα servers να μπει ο κόσμος και μετά.... Τώρα η επιλογή server είναι δίκοπο μαχαίρι Queue times Vs μελλοντική Βιωσιμότητα.Δεν πιστεύω ότι και κάνα 2-3 server ακόμα να ανοίξουνε θα είναι επίφοβοι για το μέλλον. Προσωπικά δεν μπορώ να περιμένω στην ουρά ξενερώνω και άμα παίζεις duo και μπει ο ένας η φάει DC ο ένας από τους δυο,άντε περίμενε...Τώρα την νοοτροπία μακριά από σερβερς με Ελληνες η Ιταλους η κάτι τέτοια μου φαίνονται λίγο κουλά. Ο μέσος όρος ηλικίας παιχτών μπορεί να είναι και 30+ όποτε λογικά θα είναι καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με τον Greekjuro του παρελθόντος 😋.Αν και ομιλώ την αγγλική μια χαρά θα προτιμούσα ελληνικό guild να λέμε καμιά μαλ... να περνάει η ώρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Τώρα θα δεις τι εστί undead mage με engineering. Πανωλεθρία των class Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 27 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τώρα θα δεις τι εστί undead mage με engineering. Πανωλεθρία των class Τότε engineering είχανε μόνο οι ψαγμένοι. Πλέον είναι σίγουρο ότι οποίος έχει έστω και μέτριο ενδιαφέρον για PVP με τα πλεονεκτηματα που δίνει το proff είναι μονόδρομος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Και ο warrior θα μπαίνει με free action potion και healer από πίσω στα BGs και θα φεύγουν κομμάτια. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 40 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε Θα ανοίγεις το wow το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά,μπαίνεις queue,μέχρι να σχολάσεις θα είσαι μέσα στανταρ... 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε Θα ανοίγεις το wow το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά,μπαίνεις queue,μέχρι να σχολάσεις θα είσαι μέσα στανταρ... 😋 Kαι μόλις ξανακάτσεις στο PC, kicked από AFK timer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boju Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 10000+ queue στον Shazzrah 10000+ queue στον Αμερικάνικο Herod 1 καινούριος Γερμανικός 1 καινούριος Ευρωπαϊκός PVP 2 καινούριοι Αμερικάνικοι PVP Πέραν απ' τους καινούριους που άνοιξαν την προηγούμενη βδομάδα. Και όλα αυτά μια βδομάδα πριν βγει το game και μόνο απο τρελαμένους 25άρηδες 30άρηδες και 40ρηδες με παιδιά που δεν κρατιούνται να πιάσουν όνομα για το toon που θα παίζουν 😂 😂🤣🤣 Νομίζω η Blizzard δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε με το κλάσικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Όσο πλησιάζει στο launch όλο και περισσότεροι θα ανανεώνουν συνδρομές Πιστεύω άλλοι 2 σέρβερ ανοίγουν άνετα Let's see Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μην ανησυχειτε, μεχρι να μπει ο Οκτωβριος θα ειναι ολα αδεια. Απο νοσταλγια ειναι ολα αυτα, κανεις δεν θυμαται ποσο χαλια ηταν το vanilla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boju Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, Bspus είπε Μην ανησυχειτε, μεχρι να μπει ο Οκτωβριος θα ειναι ολα αδεια. Απο νοσταλγια ειναι ολα αυτα, κανεις δεν θυμαται ποσο χαλια ηταν το vanilla Ποιον Οκτώβριο μια βδομάδα και πολύ είναι. Μη σου πω στην beta και το stress test έχουν σταματήσει ήδη οι περισσότεροι. 😋😋 Όλοι αυτοί που βλέπεις "θυμήθηκαν" και σταμάτησαν ήδη 💀: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Rank 14 warrior 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Και εγώ δεν πιστεύω ότι θα έχει τόσο πολύ κόσμο. Στην αρχή για κάνα μήνα, μετά θα πέσει. Για πείτε, τί προτείνεται να παίξουμε; Αρχικά σκεφτόμουν για paladin αλλά άρχισα να το ξανασκέφτομαι γιατί σαν dps είναι χάλια, tank δεν παίζει γιατί στο vanilla tank ήταν μόνο ο warrior και σαν healer, απ'ότι βλέπω και στο κανονικό δεν με τραβάει το στύλ του και τον ψιλοβαριέμαι. Hunter, Druid, Warrior, Warlock δεν μου αρέσουν οπότε μένει να διαλέξω ανάμεσα σε Rogue, Priest, Paladin, Mage. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από Silverage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα