Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Classic

Radiatedsoul
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Radiatedsoul,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα με το φιλαράκι που θα ξεκινήσουμε, και οι τρεις φαίνονται καλές επιλογές.

Τώρα αν Shazzrah και Golemagg είναι full στο launch, θα πάμε αναγκάστηκα Gehennas (English PVP παντα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Sugizo είπε

Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα με το φιλαράκι που θα ξεκινήσουμε, και οι τρεις φαίνονται καλές επιλογές.

Τώρα αν Shazzrah και Golemagg είναι full στο launch, θα πάμε αναγκάστηκα Gehennas (English PVP παντα)

Και εγώ με 2 φιλαράκια που θα παίξουμε χαλαρά δεν ξέρουμε που θα πάμε. PvP εννοείται.

Από τελευταίο post της blizzard:

• Το layering θα φύγει πριν τελειώσει το πρώτο phase, στην ουσία δηλαδή είναι μόνο για το lvling για να μην βρίσκεις όλα τα mobs σκοτωμένα.
  • Οι servers που είναι medium έχουν περισσότερο κόσμο από όσο είχε ο πιο γεμάτος server το 2006. Φανταστείτε δηλαδή τι γίνεται με τους High και τους Full.

Οπότε προσωπικά αρχίζω να το σκέφτομαι για Gehennas που είναι στο medium τώρα. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ προσωπικά δεν έχω παίξει ποτέ vanilla wow , ξεκίνησα από τις αρχές του Wotlk. Θυμάμαι μόλις χτύπησα πρώτη φορά 80 και πρόλαβα για λίγο την απουσία του Dungeon Finder πόσο πιο συναρπαστικό ήταν τόσο το leveling με έναν κόσμο πιο active όσο και το Endgame. Με την προσθήκη αυτόν των μηχανών LFR LFD σαν να έφυγε λίγο η μαγεία από το παιχνίδι, πλέων μπορεί να αμφισβητήθει ο όρος (MMO)-RPG διότι το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί σαν ένα απλό RPG χωρίς να χρειαστεί καν να έρθεις σε επικοινωνία με άλλον παίχτη.

Αυτή είναι ο προσωπικός λόγος που θα παίξω Classic WoW.

Επεξ/σία από nikosaek2121
  • Like 3

Καλό χρυσό το κλασικό, για την εποχή του. Μεγάλωσα με ΜΜΟ, Ultima online, EverQuest, daoc και wow  από τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας.

Ναι ήταν καλό για την εποχή του, όχι γιατί ήταν καλύτερο σα παιχνίδι, αλλά γιατί είχε τις ευκολίες που αλλά παιχνίδια δεν είχαν.  Όπως πχ το food και drink, instances για dungeons κτλ. Που για να γεμίσεις μάνα στο EverQuest μέχρι το 40 έπρεπε να έχεις ανοιχτό το spell book και να μη βλέπεις τίποτα.

Έτσι ο κόσμος το προτίμησε από τον ανταγωνισμό και έγινε το φαινόμενο το οποίο έγινε. Αλλά πάλι σε σχέση με το σημερινό παιχνίδι, αποτελεί βαρβαρότητα. Πολύ περπάτημα, πολύ χαμένο χρόνο, σε διεργασίες που σήμερα θεωρούνται δεδομένες από τα νέα παιχνίδια .

Όλοι με νοσταλγία θυμόμαστε την πρώτη φορά σε raid 40 άτομα. Η όταν σαν priest έβγαζες το quest για benediction. Αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν, σε μια Ελλάδα με ΠΑΣΟΚ, όπου ο φοιτητής είχε το χρόνο να παίζει 15 ώρες την ημέρα και λεφτά για delivery.

Καλό, χρυσό, απομεινάρι άλλης εποχής που για να δεις progress πολύ απλά πρέπει να είσαι no lifer.

• Like 1

3 λεπτά πριν, StigmaX είπε

Καλό χρυσό το κλασικό, για την εποχή του. Μεγάλωσα με ΜΜΟ, Ultima online, EverQuest, daoc και wow  από τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας.

Ναι ήταν καλό για την εποχή του, όχι γιατί ήταν καλύτερο σα παιχνίδι, αλλά γιατί είχε τις ευκολίες που αλλά παιχνίδια δεν είχαν.  Όπως πχ το food και drink, instances για dungeons κτλ. Που για να γεμίσεις μάνα στο EverQuest μέχρι το 40 έπρεπε να έχεις ανοιχτό το spell book και να μη βλέπεις τίποτα.

Έτσι ο κόσμος το προτίμησε από τον ανταγωνισμό και έγινε το φαινόμενο το οποίο έγινε. Αλλά πάλι σε σχέση με το σημερινό παιχνίδι, αποτελεί βαρβαρότητα. Πολύ περπάτημα, πολύ χαμένο χρόνο, σε διεργασίες που σήμερα θεωρούνται δεδομένες από τα νέα παιχνίδια .

Όλοι με νοσταλγία θυμόμαστε την πρώτη φορά σε raid 40 άτομα. Η όταν σαν priest έβγαζες το quest για benediction. Αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν, σε μια Ελλάδα με ΠΑΣΟΚ, όπου ο φοιτητής είχε το χρόνο να παίζει 15 ώρες την ημέρα και λεφτά για delivery.

Καλό, χρυσό, απομεινάρι άλλης εποχής που για να δεις progress πολύ απλά πρέπει να είσαι no lifer.

Απλα ο περισσοτερος κόσμος δεν θα δει progress η θα φτάσει καν στα 60. Εγώ με ένα φιλαράκι θα ρολαρουμε mage/priest για AOE χαβαλε (κανα δυο βδομάδες μετα το launch). Πολυ αμφιβάλω αν θα φτάσουμε καν στα 40.Δεν γαμ.... την πλάκα του θα έχει να θυμηθούμε τα παλιά. Συμφωνώ για το no-lifer μέρος.Δεν είναι μόνο αυτό,αλλά στον χρόνο που διαθέτω θα ήθελα να μπορώ να παίζω και κανα άλλο game για τα επόμενα 1-2 χρόνια 😋.Προσπαθήσαμε να βρούμε και μερικούς φίλους από τα παλιά( IRL φίλοι οι περισσότεροι) και κανένας δεν έχει χρόνο πλέον. Εδω δεν προλαβαίνουν να κλασουν οι περισσότεροι dad gamers το progression τους μάρανε αχαχαχαχ.

Ακόμα και με όλες τις απαλεψιες που έχει το vanilla>retail.

Έκατσα και διάβασα όλες τις ιστορίες σας, γέλασα πάρα πολύ. Εγώ δοκίμασα το wow όταν τελείωνε το wotlk νομίζω(?) το 2009 όταν ξεκινούσα να σπουδάζω χωρίς καμία παρέα δυστυχώς. Και οπότε δεν έχω καμία ιστορία, σχεδόν όσο έχω παίξει ήταν με μεγάλα διαλείμματα και solo. Ίσως να του δώσω μία ευκαιρία να δω πώς ήταν το παιχνίδι "παρθένο" :P. Aν και χλωμό να καώ τόσο πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνω update το post με μερικά από τα ελληνικά guilds που έχουν αρχίσει ήδη να ετοιμάζονται

Gehennas (PVP)

1. SINGULARITY Horde/Semi-Hardcore

Golemagg (PVP)

1. ELEMENTS Alliance/Semi-Hardcore

Επίσης

• Killcount Lost Alliance/Semi-Hardcore - Ελληνικό κατά βάση αλλά δέχονται και ξένους οπότε μιλάνε Αγγλικά.
  • Seven Sins Alliance - Δεν είναι ελληνικό αλλά έχει Έλληνα guild master και αν κρίνω από τα ονόματα σίγουρα 5-6 ακόμα Έλληνες

Shazrah (PVP)

1. OMEGA-Gaming Alliance Μπορεί να αλλάξουν server

Δεν έχουν αποφασίσει server

1. Greek Titans Community Alliance/Casual
  2. Incurable Horde

Αν βρείτε άλλους πείτε.

Επεξ/σία από Boju
  • Like 1

κάτι για τους σερβερ, υπολογίζω πάνω απο μισό κόσμο να έρχεται με συνδρομή την τελευταία μέρα, οπότε ακόμα και ο τελευταιος σερβερ θα γίνει φουλ. πιστέυω θα υπάρχουν τρελά que times και θα δούμε τουλάχιστον έναν 4ο μπορει και 5ο σέρβερ... προσωπικά δε ξέρω, να παίξω σε έναν σέρβερ με 1 ώρα que ή να πάω σε έναν πιο άδειο. το θέμα είναι οτι οι πρώτοι σέρβερ θα έχουν πάντα κόσμο ενώ οι άλλοι μπορεί να νεκρώσουν γιατί αυτοί που θα βάλουν κάρτα όταν βγει θα παίξουν κάνα 2μηνο -3μηνο και μετά θα σταματήσουν. οπότε σκέφτομαι να μπω σε έναν απο τους πρώτους 2 και ας περιμένω

• Like 2

Συμφωνώ @skanjos με όλα όσα είπες, και πιστεύω κι εγώ ότι θα δούμε τον 4ο pvp πολύ σύντομα αλλά νομίζω ότι ο φόβος σου να νεκρώσουν αυτοί οι servers είναι τραβηγμένος.

Σκέψου ότι και οι 13 αυτοί ευρωπαϊκοί, και δεν ξέρω κι εγώ οι πόσοι αμερικάνικοι, εκτός του ότι είναι mega-servers, έχουν γεμίσει με τον κόσμο που περιμένει χρόνια το κλάσικ και που επιπλέον έβαλε και 15 μέρες χαμένες κάρτα απλά για να πιάσει όνομα... Θα μου κάνει εντύπωση αν και ένα 10% αυτών των παιχτών σταματήσει πριν παίξει όλο το κλάσικ, δηλαδή μέχρι Ναξράμας.

Θα το ξαναπώ ότι αυτή τη στιγμή όλο το hype που υπάρχει για το κλάσικ υπάρχει από την κοινότητα των private servers, από τους παλιούς παίχτες και από στόμα σε στόμα. Γι αυτό και το επικρατέστερο ηλικιακό group είναι αυτή τη στιγμή 25-35 ετών! Μιλάμε για μηδενική διαφήμιση από τη blizzard. Με το ζόρι κάτι tweets έχει κάνει κι αυτά τώρα τελευταία. Βασικά στο μόνο μέρος που έβαλε διαφήμιση ήταν το linkedin lol. Μια διαφήμιση στην tv να βάλει, και δεν μιλάω για κανένα superbowl ή κάτι τέτοιο, θα χρειαστεί 20 καινούργιους servers σε μια μέρα... Τότε ναι θα γέμιζε αλεξιπτωτιστές το game και πολλοί από αυτούς τους servers θα νέκρωναν κάποια στιγμή.

Προσωπικά αυτή τη στιγμή είμαι για Gehennas, δηλαδή τον τελευταίο που άνοιξε, αλλά αν φουλάρει και ανοίξει 4ος πριν την έναρξη μπόρεί να πάω στον 4ο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...