Προς το περιεχόμενο

World of Warcraft Classic

Radiatedsoul
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Radiatedsoul,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Έχετε κάποιο guild στον mograine?

Singularity λέγονται. Αυτοί βασικά πήραν μια πρωτοβουλία να μας "οργανώσουν" κι εμάς από το φόρουμ μπας και πάμε κάπου όλοι μαζί.

ΥΓ1: Ξέρει κανείς το discord από αυτούς εδώ: https://www.facebook.com/omegagaminghellas/ ?

ΥΓ2: Συνεχίστε να ψηφίζετε στο exit poll 😂🤣 250+ ψήφοι από Greece μέχρι στιγμής. Δώστε HYPE!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, Apaleytos80 είπε

Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά την εμπειρια σε ένα game την επιλεγεί ο παίχτης.Ανέβα 60 σκοτώνοντας μόνο mobs,παίξε με 5man party μόνο dungeons (γίνεται στο classic και αξίζει από XP),κανε solo lvling μέχρι τα 60 με quests,μπες σε ένα guild και κανε ένα συνδυασμό από δαύτα. Από την στιγμή που το addon δεν προσφέρει κάποιο πλεονέκτημα μιας και τραβάει πληροφορίες από το chat και δεν εξαίρει κάποιον που το πρόβλημα.Θα βγάλουμε και το Questie η θα έχετε το thotbot στο άλλο μόνιτορ?.Το ότι κάποιοι θα βρίσκουν παρτυ από το server discord ενώ πολύς κόσμος, ειδικά οι dad gamers δεν το ξέρουν καν,δεν δημιουργεί ένα μειονέκτημα για αυτούς?.Είχατε server discord to 2005?.

Υπήρχε κάτι τέτοιο ? https://classicwow.live/ Η κάτι τέτοιο? http://www.wowdownrank.com/# Μονό ρομαντισμός είναι 😋

Στην τελική ας βγάλει άκρη η blizzard αν θέλει κάποια addon η όχι δεν είναι δίκη μου δουλειά,απλά την άποψη μου μεταφέρω.

Να σου πω την αλήθεια το Discord ελάχιστα το έχω χρησιμοποιήσει και δεν το ξέρω καλα , αλλά από το Discord δηλαδή πως θα βρίσκει κάποιος Group θα γίνει Server στο discord που θα είναι μέσα όλα τα άτομα που παίζουν στον Server του classic ? Από το Discord θα φτιάχνεις Group με φίλους guild κτλπ. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποιος αυτοματισμός σε αυτό. Και εγώ μπορώ να στείλω ένα SMS στους φίλους μου για να συνεννοηθούμε να φτιάξουμε Group , και πάλι δεν υπάρχει κάποιος αυτοματισμός ούτε βλέπω κάποιο μειονεκτήματα πλεονέκτημα έναντι άλλον παιχτών.

• Like 1

22 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε

Να σου πω την αλήθεια το Discord ελάχιστα το έχω χρησιμοποιήσει και δεν το ξέρω καλα , αλλά από το Discord δηλαδή πως θα βρίσκει κάποιος Group θα γίνει Server στο discord που θα είναι μέσα όλα τα άτομα που παίζουν στον Server του classic ? Από το Discord θα φτιάχνεις Group με φίλους guild κτλπ. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποιος αυτοματισμός σε αυτό. Και εγώ μπορώ να στείλω ένα SMS στους φίλους μου για να συνεννοηθούμε να φτιάξουμε Group , και πάλι δεν υπάρχει κάποιος αυτοματισμός ούτε βλέπω κάποιο μειονεκτήματα πλεονέκτημα έναντι άλλον παιχτών.

Spoiler

d3bbf161088753bc0edb20375279a518.png

Δεν είμαι κατά του Discord απεναντίας ,απλά το έφερα σαν παράδειγμα για αυτούς που αναζητάνε μια "ρομαντική"  αυθεντική βανιλλα wow εμπειρια και είναι εναντίον των addons.

• Like 1

9 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε

αναζητάνε μια "ρομαντική"  αυθεντική βανιλλα wow εμπειρια και είναι εναντίον των addons.

Σε διαβεβαιώ ότι κανείς δεν αναζητά μια ρομαντική αυθεντική βανίλλα εμπειρία γιατί κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Αυτά είναι για τα memes, και για όσους νομίζουν ότι περιμένουμε το παιχνίδι από νοσταλγία. Η αλήθεια είναι ότι απλά περιμένουμε να παίξουμε την παιχνιδάρα που λέγεται WoW. Ίσως τα απλά πράγματα είναι και τα δυσκολότερα να κατανοήσει κάποιος τελικά...

Στην συγκεκριμένη περίπτωση για το συγκεκριμένο addon συμφωνώ με αυτά που είπες, ότι δλδ δεν είναι τόσο τραγικό, αλλά νομίζω ότι για μεγάλο μέρος της community και από ότι φαίνεται και για την blizzard, ισχύει το "όποιος έχει καεί από το χυλό φυσάει και το γιαούρτι". Το LFG ήταν από αυτές τις "ευκολίες" που άλλαξε τραγικά το game, οπότε είναι αναμενόμενο να το φοβούνται οι περισσότεροι, σε όποια εκδοχή κι αν είναι.

Τώρα για το discord κι αυτά συμφωνώ με την απάντηση του @nikosaek2121 περι αυτοματισμού και να θυμίσω ότι και ventrillo υπήρχε στο vanilla, και server/guild chats στο irc, και thottbot και addons κτλ κτλ...

• Like 2

Βρηκα και αυτους εδω για mograine

The Inner Circle Είμαστε μια μεγάλη ομάδα φίλων, συμπεριλαμβανομένη απο εμπειρα μελη, που επαιζαν Classic WoW από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και στους Private Servers. Είμαστε οργανωμένοι και αναζηταμε παίκτες όχι μόνο παλιους αλλά και νεους να ενωθούν μαζί μας στο Word of Warcraft! Το πλάνο μας είναι να αρχίσουμε τα raid περίπου στις πρώτες 4-6 εβδομάδες, (EPGP Loot System / Loot Council). Επίσης, θα δημιουργηθούν ομάδες για leveling, PvE και PvP. Θέλουμε ενεργούς, κοινωνικούς παίκτες που θα εχουν διαθεση για το Classic 100%.
Server MOGRAINE-ALLIANCE
Μπορειτε να μας βρειτε εδω και να ρωτησετε οτι θελετε

https://discord.gg/4YeES87
  • Like 1
  • Thanks 1

Στο Wildstar μπήκα σε Ελληνικό guild για progress και καλά και πήγε κατά διαόλου η όλη κατάσταση. Μόνο 5-6 έπαιζαν καλά και ήταν για progress, οι υπόλοιποι ούτε skill είχαν, ούτε έπαιζαν όσο θα έπρεπε κλπ.

Και 'δω φοβάμαι για τα ίδια.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Boju είπε

Σε διαβεβαιώ ότι κανείς δεν αναζητά μια ρομαντική αυθεντική βανίλλα εμπειρία γιατί κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Αυτά είναι για τα memes, και για όσους νομίζουν ότι περιμένουμε το παιχνίδι από νοσταλγία. Η αλήθεια είναι ότι απλά περιμένουμε να παίξουμε την παιχνιδάρα που λέγεται WoW. Ίσως τα απλά πράγματα είναι και τα δυσκολότερα να κατανοήσει κάποιος τελικά...

Στην συγκεκριμένη περίπτωση για το συγκεκριμένο addon συμφωνώ με αυτά που είπες, ότι δλδ δεν είναι τόσο τραγικό, αλλά νομίζω ότι για μεγάλο μέρος της community και από ότι φαίνεται και για την blizzard, ισχύει το "όποιος έχει καεί από το χυλό φυσάει και το γιαούρτι". Το LFG ήταν από αυτές τις "ευκολίες" που άλλαξε τραγικά το game, οπότε είναι αναμενόμενο να το φοβούνται οι περισσότεροι, σε όποια εκδοχή κι αν είναι.

Τώρα για το discord κι αυτά συμφωνώ με την απάντηση του @nikosaek2121 περι αυτοματισμού και να θυμίσω ότι και ventrillo υπήρχε στο vanilla, και server/guild chats στο irc, και thottbot και addons κτλ κτλ...

Μια χαρά game είναι το vanilla wow. Μπορεί να συγκριθεί με TBC/WOTLK ? Αν υπήρχε η δυνατότητα να παίξω "classic TBC"  δηλαδή το vanilla+ η ακόμη "classic WOTLK",σε official server ούτε που θα το ακουμπούσα το υπάρχων classic.Με private servers δεν ασχολούμαι. Το retail wow το σιχαίνομαι. Τώρα αν κάποιος δεν είναι ρομαντικός και απλά περίμενε 15 χρονιά να ξαναπαίξει wow στην peak μορφή(κατ αυτόν) γιατί πραγματικά το αγαπάει μπράβο του. Καταλαβαίνω τον φόβο με το "LFG addon" αλλά βλέπω και το μίσος που υπάρχει σε addons creators se forums,σχόλια κτλ. Τώρα αν oι φόβοι  των "Purists" οτι θα χαθεί η "κοινωνικοποιηση" του wow με ένα τέτοιο addon είναι δικαιολογημενος να το κρίνει η blizzard,εγώ τους βρίσκω ακραίους. Όσο για το IRC,αν εσυ έβρισκες party για dungeon στο σερβερ chat του IRC εν έτη 2005 πραγματικά μαγκιά σου,είσαι πολύ ψαγμενος. Εμείς μπαίναμε irc να τρολλαρουμε η μήπως βρούμε καμία ξέμπαρκη γκόμενα αρχές του 2000😀.

Επεξ/σία από Apaleytos80
  • Like 1

Όντας παιχτης απ το μακρινό 2005, είμαι και εγώ σε φάση αναζήτησης σερβερ με αρκετούς Ελληνες, δεν ξέρω ακόμα σε τι σερβερ να ξεκινήσω. Θα παίξω alliance priest. Αν έχει μαζέψει κάποιος παρέα για να lelevαρουμε παρέα ας στείλει πμ. 

39 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε

Μια χαρά game είναι το vanilla wow. Μπορεί να συγκριθεί με TBC/WOTLK ? Αν υπήρχε η δυνατότητα να παίξω "classic TBC"  δηλαδή το vanilla+ η ακόμη "classic WOTLK",σε official server ούτε που θα το ακουμπούσα το υπάρχων classic.Με private servers δεν ασχολούμαι. Το retail wow το σιχαίνομαι.

Μου φαίνεται θα σε στεναχωρήσουν κι άλλο οι "purists", όπως τους αποκάλεσες, γιατί όταν λέμε classic+ εννοούμε καινούριο expansion/timeline για να αποφύγουμε TBC και Wotlk... Αρκετά πρώιμη συζήτηση, εδώ για τους επόμενους μήνες οι περισσότεροι θα lvlάρουν ακόμα, πάντως η blizzard έχει πει ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Πάντως για το TBC και το Wotlk θεωρώ ότι ήταν η αρχή του τέλους του WoW. Το TBC βασικά έβαλε τα flying mounts, καταστρέφοντας το world pvp και αφαιρώντας πολύ από το immersion του παιχνιδιού, έβαλε shamans και paladins παντού ξεκινώντας την ομογενοποίηση που επεκτάθηκε μετά και στα classes και έβαλε και το lfg που μετά έγινε το τραγικό dungeon finder στο Wotlk. Κάπου εκεί πρέπει να μπήκαν και άλλες μπούρδες όπως τα achievements, αλλά αυτά ίσως μπήκαν στο cata δεν θυμάμαι.

Και αν κάποιος πει ότι ήταν πετυχημένα expansions από θέμα κόσμου, το μεν πρώτο ήταν λόγω του ότι έχτισε στο hype του vanilla, και το δεύτερο επείδή ήταν το expansion με την ποιο διάσημη ιστορία στο lore του Warcraft...

• Like 1

18 λεπτά πριν, Boju είπε

έβαλε shamans και paladins παντού ξεκινώντας την ομογενοποίηση που επεκτάθηκε μετά και στα classes

Αν ειναι ενα ''κακο''που ειχε το classic wow(θα το δειτε βεβαια και στην πραξη)σε σχεση με το Wow αργοτερα απο Wrath κυριως και μετα,ειναι οτι μπορουσες να παιξεις σε endgame επιπεδο(raids)οτι class γουσταρες και οτι class σου επεβαλαν οι αλλοι.

''Θελω εγω να παιξω Boomkin ή αρκουδα tank στο classic στα raids.'''

''Συγνωμη φιλε,μονο mages,rogues,warriors και δεν θυμαμαι ποια αλλα dps classes αξιζουν μονο.Αρα ή παιζεις κατι απο αυτα τα class ή κοιτα αλλου''.

Hybrid dps οπως τα παραπανω πηγαν ακλαυτα,και το ιδιο φυσικα ισχυει και για αναλογα tanks και healers.

Ενα παιχνιδι το παιζει καποιος(και κυριως το πληρωνει)για να παιζει οτι αυτος γουσταρει,και οτι πανε να του επιβαλουν οι αλλοι.

Οι φιλοι μου ολοι παιζουν πχ horde αλλα εγω θελω να παιξω Paladin?Τι ακριβως θα κανω? Θα τους παρατησω για να παω να παιξω μονος μου alliance paladin ή θα παιξω μαζι τους horde αλλα μια αλλη class που δεν μαρεσει σε ενα παιχνιδι που το πληρωνω ομως?

Καλως ή κακως στο classic και εν μερη(σε λιγοτερο βαθμο)tbc μονο συγκεκριμενα classes μπορουσες να παιξεις αν ηθελες να ασχοληθεις με το raid και ηταν και πιο ευκολο να βρεις raiding guild.

Αλλη πατατα του παλιου wow που αφορουσε και το ιδιο το armor.

Εισαι warrior και αντι να φορας μονο Plate armor,φοραγες και leather. ''Rogue συγνωμη αλλα τα stats ειναι καλυτερα και μπορω να φορεσω leather,αρα το χρειαζομαι ή αλλιως κλαψε σε μια γωνια''

Γιαυτο λεω οτι ορισμενοι μαλλον εχετε σχηματισει μια τελειως ουτοπικη φαση για το classic μιας και δεν βλεπω να αναφερεται τιποτα απο αυτα.

Και για αυτο τον λογο και δεν εχουν ολοι τις ιδιες(καλυτερες)εντυπωσεις για το wow του τοτε.

• Like 3

Το vanilla είχε το παρεϊστικο και το social aspect του παιχνιδιού κάτι το οποίο χάθηκε τελείως μετά το tbc. Έχοντας παίξει όλα τα expansion εστω από λίγο μπορώ να πω ότι το vanilla ήταν το καλύτερο τουλάχιστον για εμένα.

Μπήκα στον nostalrius πριν 4 χρόνια για να δω αν οντως ήταν νοσταλγία και τα θυμόμουν λάθος αλλά το game όχι απλά με κράτησε αλλά το γουσταρα πολύ. Πιστεύω το ίδιο θα συμβεί και στο classic. Απλά όσοι περιμένουν να πατάνε ένα κουμπί και να γίνονται όλα και να βρεχει loot δεν είναι για αυτούς.

• Like 4

16 λεπτά πριν, Boju είπε

Μου φαίνεται θα σε στεναχωρήσουν κι άλλο οι "purists", όπως τους αποκάλεσες, γιατί όταν λέμε classic+ εννοούμε καινούριο expansion/timeline για να αποφύγουμε TBC και Wotlk... Αρκετά πρώιμη συζήτηση, εδώ για τους επόμενους μήνες οι περισσότεροι θα lvlάρουν ακόμα, πάντως η blizzard έχει πει ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Πάντως για το TBC και το Wotlk θεωρώ ότι ήταν η αρχή του τέλους του WoW. Το TBC βασικά έβαλε τα flying mounts, καταστρέφοντας το world pvp και αφαιρώντας πολύ από το immersion του παιχνιδιού, έβαλε shamans και paladins παντού ξεκινώντας την ομογενοποίηση που επεκτάθηκε μετά και στα classes και έβαλε και το lfg που μετά έγινε το τραγικό dungeon finder στο Wotlk. Κάπου εκεί πρέπει να μπήκαν και άλλες μπούρδες όπως τα achievements, αλλά αυτά ίσως μπήκαν στο cata δεν θυμάμαι.

Και αν κάποιος πει ότι ήταν πετυχημένα expansions από θέμα κόσμου, το μεν πρώτο ήταν λόγω του ότι έχτισε στο hype του vanilla, και το δεύτερο επείδή ήταν το expansion με την ποιο διάσημη ιστορία στο lore του Warcraft...

Σαν vanilla+ εννοούσα το TBC ,την βελτίωση των ταλεντς ,classes,δηλαδή σαν μια πιο "polished" version.Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την συνεχεία του classic μετά το Naxx. Καλό ακούγεται θα δώσει περισσότερη διάρκεια στο game μια παράπλευρη συνεχεία. Όσο για το flying του TBC μου άρεσε προσωπικά πάρα πολύ.Τα class ήταν πιο ολοκληρωμένα, περισσότερα viable spec ειδικά απο τα υβριδια οχι τα buff bots του vanilla και τα meme specs.Να σου πω την αλήθεια δεν μου άρεσαν τα κατσικοποδαρα spacegoats ούτε τα metrosexual ΒΕ. Όντως στο Wotlk άρχισε η ομογενοποιηση, αλλά μου άρεσε το content και το pvp του. Γούστα είναι αυτά,ότι αρέσει στον καθένα. Ότι λέω δεν το λέω με κακή διάθεση,θέλω να πετύχει το classic.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Το vanilla είχε το παρεϊστικο και το social aspect του παιχνιδιού κάτι το οποίο χάθηκε τελείως μετά το tbc.

Το vanilla wow οπως εν μερη και το Tbc και λιγοτερο το Wrath ενα πραγμα ειχαν το οποιο οδηγησε σε social κομματι,friend list,πιο ενεργες guild και παει λεγοντας.

Υπηρχε μεγαλυτερη αναγνωριση του τι ρολο βαραγε ο καθενας στον server.

Εσκαγες μουρη στην κεντρικη πολη με Atiesh ή με set απο Naxxramas/AQ και οι αλλοι σε βλεπανε σαν celebrity φαση.

Ξεχωριζες σαν την μυγα μεσα στο γαλα και εσυ και συνηθως η ιδια η guild.

Το gear και το progress ειχαν περισσοτερη αναγνωριση απο οτι τωρα.

Ακομα και τα class mounts ηταν ξεχωριστα λογω του chain quest που ειχαν.

Μια απο τα ιδια και με τους pvp τιτλους πχ.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 5

7 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Μπήκα στον nostalrius πριν 4 χρόνια για να δω αν οντως ήταν νοσταλγία και τα θυμόμουν λάθος αλλά το game όχι απλά με κράτησε αλλά το γουσταρα πολύ.

Θα σου πω κι εγώ την αίσθηση μου τώρα πιο πρόσφατα στην beta. Σε μια φάση αφότου έπαιξα λίγο με τα settings και αυτά, κάπου στο πρώτο ή δεύτερο quest, πραγματικά ένιωσα για μια στιγμή κάτι σαν τρόμο lol 🥶😱😂 Σε φάση που πάω να μπλέξω τώρα τι ξεκινάω... Και μέχρι να το επεξεργαστώ το συναίσθημα είχα ήδη φτάσει 7-8 lvl και πραγματικά σταμάτησα με το ζόρι γιατί λέω σε λίγες μέρες πάλι θα τα κάνω αυτά, οπότε ας σταματήσω. Δεν ξέρω αυτό το game έχει κάτι περίεργο lol

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...