Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω παρει ενα home cinema 5.1 και θελω να το τοποθετησω στο δωματιο μου

Στα πισω ηχεια για να κανω σωστο cable managment και να μην φαινονται τα καλωδια ασχημα στη μεση του τοιχου,χρειαζομαι καλωδιο 11 και 12 μετρων.

τα original της samsung ειναι 10μετρα.

μπορω να παρω καλωδιο και να το ενωσω με το καλωδιο που εχει το home cinema? και αν ναι τι καλωδιο να ζητησω?

Δημοσ.

ναι μπορεις , παρε το καλωδιο που εχεις ή κοψε ενα κομματακι 2 εκατοστα και πηγαινε σε ενα μαγαζι ηλεκτρονικων και παρε τον ιδιο τυπο ακριβως, παχος και κλωνους και ποιοτητα

θεωρητικά  ολα τα καλωδια και τα 5 πρεπει να ειναι ιδιου τυπου και ιδιου μηκους, τωρα οκ σε φτηνα συστηματα μερικες ατασταλιες επιτρεπονται και δεν θα ακουσεις και διαφορες

προσοχη με την πολικότητα

και φυσικα καλες ενωσεις αν μπορεις και με κολλητήρι ή ενα απλο θερμοσυστελομενο μακαρονι

Δημοσ.

Το σύστημα να υποθέσω ότι έχει fix το καλώδιο στα πίσω ηχεία και ειδικούς αντάπτορες από την πλευρά της μονάδας;

Δημοσ.

Από την πλευρά της μονάδας ναι είναι συγκεκριμένου τύπου..αλλα στα ηχεια μπαίνει γυμνό καλώδιο μέσα.. οπότε θα το κάνω έτσι όπως μου είπε ο φίλος απο πάνω..

Το γυμνό καλώδιο που θα το συνδέσω στα ηχεία να το περάσω λίγο με το καλαι και να το κάνω γαλβανιζε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκιμασε το πρωτα σκετο και μετα βαλε κολληση να δεις αν ακους διαφορά

Επεξ/σία από elgol
Δημοσ.
Στις 2/11/2018 στις 6:02 ΜΜ, MakisKratos είπε

Από την πλευρά της μονάδας ναι είναι συγκεκριμένου τύπου..αλλα στα ηχεια μπαίνει γυμνό καλώδιο μέσα.. οπότε θα το κάνω έτσι όπως μου είπε ο φίλος απο πάνω..

Το γυμνό καλώδιο που θα το συνδέσω στα ηχεία να το περάσω λίγο με το καλαι και να το κάνω γαλβανιζε?

MakisKratos το προχώρησες; θέλω και εγώ να επιμηκύνω το ένα από τα πίσω ηχεία σε ένα σύστημα Sony BDV-E2100.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, lofter είπε

MakisKratos το προχώρησες; θέλω και εγώ να επιμηκύνω το ένα από τα πίσω ηχεία σε ένα σύστημα Sony BDV-E2100.

Ναι όλα καλά!

Πήγα σε ενα κατάστημα με ηχητικά τύπου Νάκα και μου έδωσαν το κατάλληλο καλώδιο.. πολύ εύκολη η ένωση και ο ήχος ποιοτικός..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...