zenwalk23 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, ειχα κανει αιτηση για το συγκεκριμενο και απ οτι ειδα με δεχτηκαν για το challenge.Ειναι κανενας αλλος; Ξερει κανεις αν αξιζει και αν υπαρχει καμια προοπτικη απασχόλησης μετα το Deep Learning Nanodegree;Επειδη λογω δουλειας λειπω πανω απο 11 ωρες καθε μερα απο το σπιτι δεν ξερω αν αξιζει... Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από zenwalk23
Fortistis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δεν έπρεπε πρώτα να έχεις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και μετά να κάνεις apply;
Dinos_12345 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Αν κάνεις αρκετό effort στο forum, μπορείς να πάρεις το full NanoDegree και να το πας σοβαρά. Εγώ πήρα δύο, ένα για Android Basics και ένα για Android Development. Αξίζει αλλά χωρίς forum activity και slack activity, rip..
zenwalk23 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Fortistis είπε Δεν έπρεπε πρώτα να έχεις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και μετά να κάνεις apply; Σε ποια ερωτηση, στο αν θα παρακολουθησει κανενας αλλος; 1 ώρα πριν, Dinos_12345 είπε Αν κάνεις αρκετό effort στο forum, μπορείς να πάρεις το full NanoDegree και να το πας σοβαρά. Εγώ πήρα δύο, ένα για Android Basics και ένα για Android Development. Αξίζει αλλά χωρίς forum activity και slack activity, rip.. Α καλα, θελει και τετοια;Καποιον αλλο τροπο αξιολογησης δεν εχει;Γενικα, ειδα κατι ιστοριες για καποιους που βρηκαν δουλεια μπαμ σε μεγαλες εταιρειες τυπου Αμαζον και Γκουγκλ αλλα φανταζομαι οτι ειναι ενας στους 1000...
Dinos_12345 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, zenwalk23 είπε Σε ποια ερωτηση, στο αν θα παρακολουθησει κανενας αλλος; Α καλα, θελει και τετοια;Καποιον αλλο τροπο αξιολογησης δεν εχει;Γενικα, ειδα κατι ιστοριες για καποιους που βρηκαν δουλεια μπαμ σε μεγαλες εταιρειες τυπου Αμαζον και Γκουγκλ αλλα φανταζομαι οτι ειναι ενας στους 1000... Και Έλληνας έκανε στροφή καριέρας από Τραπεζικός σε Android Developer και πήγε Αγγλία, πέρσι. Υπάρχουν πολλά success stories. Αν υποθέσεις ότι αυτό είναι πολύ giving σε αυτά που προσφέρει και απαιτεί ολόκληρη την προσοχή σου, με προοπτική να σε στείλει σε εταιρία με 70K+/year μισθό, δεν νομίζω ότι ζητάει πολλά. Εγώ επειδή πέρσι είχα και σχολή, δεν ήμουν active στα forums, άλλοι ήταν και προφανώς προχώρησαν στο Full NanoDegree.
zenwalk23 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Απλα κυριολεκτικα εχω μολις 1 ωρα την ημερα + ΣΚ, δεν ξερω αν θα ειναι αρκετο.Παντως θα το κανω σιγουρα γιατι με ενδιαφερει το θεμα.Οταν λεμε active?Απαντησεις σε αλλους κτλ;
Fortistis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε Σε ποια ερωτηση, στο αν θα παρακολουθησει κανενας αλλος; Είναι εντυπωσιακό ότι από τις δύο ερωτήσεις που έκανες, χρησιμοποίησες αυτή που σε συμφέρει για να μην παραδεχθείς ότι έκανες λάθος. Όχι αδερφέ. Την άλλη ερώτηση λέω. Την «Ξέρει κανείς αν αξίζει». Αυτή την στιγμή έκανες apply κάπου και αφού ανακοινώθηκε ότι μπήκες, άρχισες να ρωτάς εάν αξίζει.
zenwalk23 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Ειναι εντυπωσιακο οτι πριν ηταν "αυτες οι ερωτησεις" και τωρα εγινε μια. 😁 Και για να απαντησω στην δικη σου ερωτηση, οχι.
Fortistis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε Ειναι εντυπωσιακο οτι πριν ηταν "αυτες οι ερωτησεις" και τωρα εγινε μια. 😁 Και για να απαντησω στην δικη σου ερωτηση, οχι. Είπα να μην σε μπερδέψω. Εδώ σου είναι δύσκολο να καταλάβεις τι εννοούσα και διάλεξες το «εάν θα παρακολουθήσει κανείς άλλος». Το να σου έλεγα ότι το «και» στο «αν αξίζει ΚΑΙ αν υπάρχει καμία προοπτική» δείχνει δύο ερωτήσεις, θα σε βραχυκύκλωνε. Από την απάντηση που έδωσες, φαίνεται ότι καλώς έπραξα. Και για να απαντήσω, είναι καλή πρακτική να έχεις απαντήσει πρώτα το «εάν αξίζει» και το «εάν υπάρχει προοπτική» πριν σπαταλήσεις τον χρόνο σου. Επίσης, είναι κακή πρακτική να παίρνεις μία θέση και μετά να την αρνείσαι επειδή δεν είχες το νιονιό να σκεφτείς πιο πριν εάν όντως την θες. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Fortistis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις