costacurta Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Το έκανα μια στο κανονικό μου λογαριασμό που έχω κουμπωμενη τη πειπαλ και τσίμπησα το ραδιόφωνο. Με την δεύτερη προσπάθεια τσίμπησα ένα usb 16gb. Τρίτη δεν δέχεται. Έκανα επιτόπου ένα λογαριασμό νέο με νέο μειλ και πήρα ένα παγουρακι και μια θήκη αυτοκινήτου. Μόνο με κωδικό χωρίς να κουμπώσω ούτε αριθμό από χρεωστική ούτε τπτ. Έκανα λοιπόν και δεύτερη προσπάθεια (δήλ σύνολο Τετάρτη)και πήρα μια θήκη για άρωμα και 2 λουράκια από ρολόι. Αυτή τη φορά όμως μου ήθελε 18 λεπτά για έξοδα αποστολής. Έβαλα λοιπόν τα στοιχεία από μια άλλη κάρτα και πέρασε κανονικά πάλι απλά χρέωσε τα 18 λεπτά. Όλα γκαις με την πρώτη προσπάθεια ο κωδικός πέρασε απευθείας και στο λογαριασμό της πειπαλ και στο νέο με την χρεωστική . Άρα δεν ξέρω γιατί δεν περνάει σε μερικούς Αυτα. Το τερμάτισα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι αλλο νά μέ ενδιαφέρει και το παράτησα
jokerakias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Να πω την αλήθεια με δυο διαφορετικά mail παρήγγειλα 4 πράγματα.Δοκιμασα και τρίτο και δεν το πέρασε ,άλλαξα και τα στοιχεία αλλά τίποτα.Για να μην τα πολυλογώ πήρα κάτι χριστουγεννιάτικα πραγματάκια που ήθελε η μητέρα
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δεν ασχολήθηκα καν .. άφησα το λαουτζίκο να νιώσει λίγο large.
kinderas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 μαλλον εχει προβλημα το συστημα τους....υπομονη!
shamrock1404 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, George b είπε Ενω στο μαιλ απο το paypal δεν φαινεται οτι χρεωση στις συναλλαγες στο paypal φαινεται οτι εγινε χρεωση. Εμένα μηδέν χρέωση στο PayPal
txcellas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Βάλτε τίποτα από αυτά που πήρατε να πάρουμε ιδέες.
shamrock1404 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 https://www.ebay.com/itm/Mini-Micro-USB-Stereo-Portable-Speaker-Music-Player-FM-Radio-PC-MP3-4-Notebook-/123362264716?_ul=GR https://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-Earphone-Magnetic-Headphones-Waterproof-Sports-Stereo-Headset-/401585212059?_ul=GR
mpokwsths Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, costacurta είπε Το έκανα μια στο κανονικό μου λογαριασμό που έχω κουμπωμενη τη πειπαλ και τσίμπησα το ραδιόφωνο. Με την δεύτερη προσπάθεια τσίμπησα ένα usb 16gb. Τρίτη δεν δέχεται. Έκανα επιτόπου ένα λογαριασμό νέο με νέο μειλ και πήρα ένα παγουρακι και μια θήκη αυτοκινήτου. Μόνο με κωδικό χωρίς να κουμπώσω ούτε αριθμό από χρεωστική ούτε τπτ. Έκανα λοιπόν και δεύτερη προσπάθεια (δήλ σύνολο Τετάρτη)και πήρα μια θήκη για άρωμα και 2 λουράκια από ρολόι. Αυτή τη φορά όμως μου ήθελε 18 λεπτά για έξοδα αποστολής. Έβαλα λοιπόν τα στοιχεία από μια άλλη κάρτα και πέρασε κανονικά πάλι απλά χρέωσε τα 18 λεπτά. Όλα γκαις με την πρώτη προσπάθεια ο κωδικός πέρασε απευθείας και στο λογαριασμό της πειπαλ και στο νέο με την χρεωστική . Άρα δεν ξέρω γιατί δεν περνάει σε μερικούς Αυτα. Το τερμάτισα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι αλλο νά μέ ενδιαφέρει και το παράτησα Θεούλης με πολύ ελεύθερο χρόνο 🤣
ulb Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο This code can't be applied to your order. Well... thank you 😑
opcorsa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, costacurta είπε Το έκανα μια στο κανονικό μου λογαριασμό που έχω κουμπωμενη τη πειπαλ και τσίμπησα το ραδιόφωνο. Με την δεύτερη προσπάθεια τσίμπησα ένα usb 16gb. Τρίτη δεν δέχεται. Έκανα επιτόπου ένα λογαριασμό νέο με νέο μειλ και πήρα ένα παγουρακι και μια θήκη αυτοκινήτου. Μόνο με κωδικό χωρίς να κουμπώσω ούτε αριθμό από χρεωστική ούτε τπτ. Έκανα λοιπόν και δεύτερη προσπάθεια (δήλ σύνολο Τετάρτη)και πήρα μια θήκη για άρωμα και 2 λουράκια από ρολόι. Αυτή τη φορά όμως μου ήθελε 18 λεπτά για έξοδα αποστολής. Έβαλα λοιπόν τα στοιχεία από μια άλλη κάρτα και πέρασε κανονικά πάλι απλά χρέωσε τα 18 λεπτά. Όλα γκαις με την πρώτη προσπάθεια ο κωδικός πέρασε απευθείας και στο λογαριασμό της πειπαλ και στο νέο με την χρεωστική . Άρα δεν ξέρω γιατί δεν περνάει σε μερικούς Αυτα. Το τερμάτισα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι αλλο νά μέ ενδιαφέρει και το παράτησα εσυ δεν την γλυτωνεις την μυνηση ή θα μου δωσεις τα μισα αγαθα που παρειγγειλες
papars Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Θεωρώ ότι αν παραγγείλω κάτι χριστουγεννιάτικο θα το έχω για τα επόμενα Χριστούγεννα. Ευχαριστώ πάντως, θα προσπαθήσω να τσιμπήσω ακουστικά.
opcorsa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, amagawd είπε Δεν ασχολήθηκα καν .. άφησα το λαουτζίκο να νιώσει λίγο large. αρτος και θεαματα στην πλεμπα τυπε
SofoS@ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Ούτε σε μένα δέχεται το κουπόνι αλλά στο myebay/summary βλέπω ένα voucher 10€ που λήγει στις 14/11, δεν βλεπω να αναφέρει κάτι για minimum price. Για τσεκάρετε το όσοι δεν σας δουλεύει το κουπόνι.
kkailas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, koooleeek είπε Thanks ρε TS @kkailas Αλήθεια ρε θυρία που τα βρίσκεται;;; Πάντα το είχα απορία. Πήρα και εγώ τον αρουραίο και το ραδιόφωνο τηλεόραση με βιασύνη. Κάτσε να μπω να δω τωρα με την ησυχία μου την ψώνισα... 😂😂😂 3η φορά ούτε εμένα τον πήρε. Και τις δυο φορές πλήρωσα με PP και τις δύο φορές 0,00€ χρέωσε... Email έστειλαν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις