stelios18120 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, tsoubas είπε κανε clean το browser γραψε το κουπωνει αν δεν το περναει ανανεωση περιμενε 2 λεπτα και δοκιμασε παλι ! εμενα για ενα προιον δεν το επαιρνε και μετα απο 3 λεπτα το πηρε που δοκιμασα παλι ! Εγώ προσωπικά; 😂😂 Λάθος άτομο quoταρες. (Κουπόνι είναι ρε συ,μου έβγαλες τα μάτια) Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από stelios18120
paylidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Με τον κύριο μου λογαριασμό δεν έπαιξε. Είχα άλλους το που θυμήθηκα από παλιά κ έπαιξε. Ευχαριστω ts 1
opcorsa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ζεις ένα δράμα τυπε. Έχασες μεγάλη ευκαιρία Εγώ στην θέση σου κατευθείαν Χάγη! 😁😁 τυπε, Στρασβούργο. Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 20 λεπτά πριν, paylidis είπε Με τον κύριο μου λογαριασμό δεν έπαιξε. Είχα άλλους το που θυμήθηκα από παλιά κ έπαιξε. Ευχαριστω ts αρα ειμαι ο μονος που εμεινε με το κουπονι στο χερι 1
Donfear Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Και εγω πηρα δυο μαγνητάκια για τα AirPods ...τωρα εαν θα ερθουν και τα δυο η το ενα τελικα δεν ξερω εστω θα ειναι ενα εξτρα για τα airpods γιατι τα χρειαζομουν ετσι και αλλιως και μου έκατσε με το κουπόνι τσαμπα...
Unlock solution Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, opcorsa είπε τυπε, Στρασβούργο. Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. αρα ειμαι ο μονος που εμεινε με το κουπονι στο χερι Μια από τα ίδια δεν το δέχεται με τιποτα 1 2
txcellas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Έκανα 2 παραγγελίες και στην τριτη δεν μπόρεσα! Αν βρείτε τρόπο ενημερώστε!
Dantε Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, opcorsa είπε τυπε, Στρασβούργο. Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. αρα ειμαι ο μονος που εμεινε με το κουπονι στο χερι Mπα και εγω. Και δε πολυψηνω να κανω 2ο account. Λογικα μεχρι 30/11 θα το φτιαξουν.
txcellas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, jokerakias είπε Το PayPal το βάζετε; Όχι δεν χρειάζεται 2 ώρες πριν, postfire είπε NAI με το ιδιο ακαουντ θα δοκιμασω απο το σπιτι 😂 Μπόρεσες από το σπιτι; Και εγώ θα προσπαθήσω σε κανα 2ωρο από το σπιτι
vgiozo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δύο παραγγελίες με άφησε κι εμένα να κάνω (paypal, δεν δοκίμασα χωρίς, δεν υπάρχει λόγος) - φορτιστή 3θυρος QC 3.0 - φορτιστή αυτοκινήτου διθυρος QC 3 - καλώδιο usb ugreen braided fast charge 1.5m type c - καλώδιο usb QC 3.0 1m ...έδωσα και 1,32€ συνολικά επιπλέον...νταξ. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από vgiozo
txcellas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, vgiozo είπε Δύο παραγγελίες με άφησε κι εμένα να κάνω (paypal, δεν δοκίμασα χωρίς, δεν υπάρχει λόγος) - φορτιστή 3θυρος QC 3.0 - φορτιστή αυτοκινήτου διθυρος QC 3 - καλώδιο usb ugreen braided fast charge 1.5m type c - καλώδιο usb QC 3.0 1m ...έδωσα και 1,32€ συνολικά επιπλέον...νταξ. Δεν θα εμπιστευόμουν φορτιστη προσωπικά.. εγώ μαλακιουλες πήρα. Ένα ραδιοφωνάκι και ένα μπρελόκ για τα κλειδιά. Και τα 2 τα ποσταραν παιδιά εδώ και τα είδα και τα πήρα!
bill987 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Στον λογαριασμό του αδερφού το πήρε κανονικά 2 φορές, στον δικό μου έχει μουλαρώσει και δεν το δέχεται με τίποτα!!!
George b Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Ενω στο μαιλ απο το paypal δεν φαινεται οτι χρεωση στις συναλλαγες στο paypal φαινεται οτι εγινε χρεωση.
opcorsa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Εγώ προσωπικά; 😂😂 Λάθος άτομο quoταρες. (Κουπόνι είναι ρε συ,μου έβγαλες τα μάτια) κουπονι που κουμπωνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις