opcorsa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 σε εβαυ.κομ τιποτα σε uk τιποτα με παυπαλ τιποτα με private browsing τιποτα με credit card τιποτα χωρις καρτα μονο με το κουπονι τιποτα με το κουπονι γραπτο τιποτα με το κουπονι ctrl +c ctrl+ v τιποτα ΕΛΕΟΣ 3
RedPriest Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, opcorsa είπε σε εβαυ.κομ τιποτα σε uk τιποτα με παυπαλ τιποτα με private browsing τιποτα με credit card τιποτα χωρις καρτα μονο με το κουπονι τιποτα με το κουπονι γραπτο τιποτα με το κουπονι ctrl +c ctrl+ v τιποτα ΕΛΕΟΣ Σου πήραν το κουπόνι οι άλλοι που το χρησιμοποίησαν 2 φορες 😂 1
evilakos! Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Πάντως σε εμένα που στην πρώτη παραγγελία φαίνεται να με χρέωσε η PP στα mail που έστειλε η eBay αργότερα φαίνονται κ οι δυο παραγγελίες μηδενικές. Τώρα τι θα γίνει δεν ξέρω. Ή θα πάρω πράγματα αξίας 10$ χωρίς να τα χρειάζομαι τσάμπα ή θα τα πάρω με 50% έκπτωση😉. Όπως κ να έχει ευχαριστώ τους γάτους εδώ των προσφορών...
opcorsa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, RedPriest είπε Σου πήραν το κουπόνι οι άλλοι που το χρησιμοποίησαν 2 φορες 😂 σε λιγο που θα ανοιξω θρεντ για μηνυση για υποκλοπη κουπονοιου ebay θα σου πω εγω θα κανουμε προσφυγη ολοι οι απατημενοι και θα γινει δεδικασμενο μετα χωρις πολλα πολλα 🤠
JohNickZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Πήρα δύο πράγματα, ραδιόφωνο και QC3 Hub, το δέχτηκε και στα δύο μολις. Ευχαριστώ TS.
Kostasallinone Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Good vibes only παιδιά, όχι απαισιοδοξία. Κάνεις εγγραφή με οτι να 'ναι στοιχεία και τα αλλάζεις προς το τέλος.
opcorsa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 επισης ας δημιουργηθει emoticon "Ελεος" να παταω σε οποιον καταφερνει να ριξει παραγγελια 1
BELL Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστω για το κουπονακι, αναγκαστηκα ωστοσο να φτιαξω καινουργιο λογαριασμο
iliasmach Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 πήρα και δεύτερο usb , δέχτηκε πάλι το κουπόνι κανονικά.
venuets Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 ευχαριστω πολυ αδερφε εκανα ειδη τρεις παραγγελιες. restart rooter αλλο browser αλλο mail και αλλο κινητο για οποιον ενδιαφερεται να το κανει!
naruto14 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δεν το δεχόταν ούτε σε μένα. Έφτιαξα smurf account και έκανα 2 παραγγελίες. Thanks TS.
madnifestah Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 Παραγγελίες και απο εμένα με το ίδιο κουπόνι/λογαριασμο/mail/paypal... ραδιοφωνάκι και bluetooth ακουστικά.. μια χαρα
stelios18120 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, opcorsa είπε σε εβαυ.κομ τιποτα σε uk τιποτα με παυπαλ τιποτα με private browsing τιποτα με credit card τιποτα χωρις καρτα μονο με το κουπονι τιποτα με το κουπονι γραπτο τιποτα με το κουπονι ctrl +c ctrl+ v τιποτα ΕΛΕΟΣ Ζεις ένα δράμα τυπε. Έχασες μεγάλη ευκαιρία Εγώ στην θέση σου κατευθείαν Χάγη! 😁😁
venuets Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, stelios18120 είπε Ζεις ένα δράμα τυπε. Έχασες μεγάλη ευκαιρία Εγώ στην θέση σου κατευθείαν Χάγη! 😁😁 κανε clean το browser γραψε το κουπωνει αν δεν το περναει ανανεωση περιμενε 2 λεπτα και δοκιμασε παλι ! εμενα για ενα προιον δεν το επαιρνε και μετα απο 3 λεπτα το πηρε που δοκιμασα παλι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις