Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stroumfita2 είπε

παιδιά έχετε υπόψιν σας ότι τα ταχυδρομία έχουν διαλύσει . Σε πολλές περιπτώσεις τα δέματα κάθονται πάνω από μήνα στο αεροδρόμιο, τους έχουν πει ότι θα φύγουν και οι μισοί οπότε...υπομονή.   

Φίλε στην δικιά μου περίπτωση με το ράδιο δεν παίζει να έγινε αυτό .

Γιατί  α. τα άλλα ήρθαν 

β. ο τύπος που τα πάει πόρτα πόρτα με ξέρει και πολλές φορές μου  το δίνει ακόμα και αν με δει στο δρόμο και πάω για να πάρω χαρτάκια για στριφτό!

γ. τόσα χρόνια δεν έχω κανένα πρόβλημα από '' τα δικά μου ΕΛΤΑ '' δεν ξέρω τι γίνεται αλλού , αλλά εκεί ακόμα έτσι να πας να ρωτήσεις για δέμα ...ρίχνουν μια ματιά ... οπότε με σιγουριά 99,9% και εφόσον δεν έστειλαν και στους άλλους 200 εδώ μέσα ( μάλλον ο τύπος πάει να βγάλει τσάμπα φράγκα ) από το κουπόνι , που εμείς δεν έχουμε κανένα κέρδος και εκεί ποντάρει , γιατί σου λέει σιγά μην κάτσει ο άλλος να ψάξει κάτι που δεν πλήρωσε!!!! άσε που μερικοί έκαναν και ακάουντ που ούτε που ξέρουν τους κωδικούς πλέον .  

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι γενικο το κακο δυστηχως με τα ελτα χαμος ,εμενα η λεντοταινια ειναι ετσι εδω και 2 μηνες

Στιγμιότυπο οθόνης (7).png

4 λεπτά πριν, maxdore217 είπε

Φίλε στην δικιά μου περίπτωση με το ράδιο δεν παίζει να έγινε αυτό .

Γιατί  α. τα άλλα ήρθαν 

β. ο τύπος που τα πάει πόρτα πόρτα με ξέρει και πολλές φορές μου  το δίνει ακόμα και αν με δει στο δρόμο και πάω για να πάρω χαρτάκια για στριφτό!

γ. τόσα χρόνια δεν έχω κανένα πρόβλημα από '' τα δικά μου ΕΛΤΑ '' δεν ξέρω τι γίνεται αλλού , αλλά εκεί ακόμα έτσι να πας να ρωτήσεις για δέμα ...ρίχνουν μια ματιά ... οπότε με σιγουριά 99,9% και εφόσον δεν έστειλαν και στους άλλους 200 εδώ μέσα ( μάλλον ο τύπος πάει να βγάλει τσάμπα φράγκα ) από το κουπόνι , που εμείς δεν έχουμε κανένα κέρδος και εκεί ποντάρει , γιατί σου λέει σιγά μην κάτσει ο άλλος να ψάξει κάτι που δεν πλήρωσε!!!! άσε που μερικοί έκαναν και ακάουντ που ούτε που ξέρουν τους κωδικούς πλέον .  

Τα ραδια και η λεντοταινιες δεν ηρθανε αν θυμαμαι καλα 

Δημοσ.

δεν είπα για τα ταχυδρομικά καταστήματα η τα κεντρα διανομής αλλά για το αεροδρόμιο, άμα ξεκολλήσουν από αεροδρόμιο και τους μέγα τελώνες μετά έρχονται μπαμ μπαμ  

• Like 3
Δημοσ.

Είχα παραγγείλει καμία δεκάρια. Ήρθαν τα μισά. Να το πω τα πιο άκυρα (κάτι ψευτομπρεσελε ρολογιών και κατι μπρελόκ) δυστυχώς και σε μένα αυτό που περίμενα το ραδιοφωνακι όπως και 2 διαφορετικό usb δέν ήρθαν. 

Από εκει και πέρα. 

Όμως επειδή παρακολουθούσα ανά διαστήματα την κατάσταση της παραγγελίας. Αφού λογικά εξαντλήθηκαν άλλαξαν την ημερομηνίας παραλαβής από τέλη Δεκέμβρη σε τέλη Μάρτη ως Απρίλη. Λογικά και γω σκέφτηκα εξαντλήθηκαν και όταν ξαναεχουν θα στείλουν άρα οκ χαλάλι η καθυστέρηση. Λοιπόν αυτή τη βδομάδα ξαναέβαλαν την παλιά ημερομηνία παραλαβή που φυσικά έχει περάσει εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον και τα βγάζει ότι έγινε κανονικά η αγορά. Πράγμα που φυσικά δεν ισχύει. 

Δεν ξέρω την φάση με τα δωρεάν νταξει δεν έχω και απαιτήσεις αλλά μήπως κάναν και αυτοί κάποια μαμούνια? 

Δημοσ.

Guys από Νοέμβρη μέχρι και σήμερα, έχουν χαθεί 3 παραγγελίες από ebay από διαφορετικούς πωλητές (χωρίς κουπόνι) που εστάλησαν με Yanwen. Το πακέτο έφτασε σε εύλογο χρονικό διάστημα στο Ελ. Βενιζέλος και από εκεί απλά σταμάτησε να ανανεώνεται το tracking. Είναι τυχαίο αυτό με το Yanwen?

Αν υπάρχει άλλο σχετικό θέμα ας το παραθέσει κάποιος.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, HouZer είπε

Εγώ πάντως μετά από καμιά δεκαριά μέιλ σε ebay που τους εξήγησα την κατάσταση πήρα πίσω ένα κουπονακι για να αγοράσω ότι θέλω.

οκ που έστειλες?

Δημοσ.

Είχα παραγγείλει ένα πορτοφόλι το οποίο ήρθε μέσα σε 3 εβδομάδες. Επίσης, μια καλωδιοταινία LED δεν έχει έρθει ακόμα. 

Offtopic (Ψιλο - ontopic): έχω παραγγείλει πολλά πράγματα απο ebay και ali εδώ και δύο μήνες και δεν έχει φτάσει τίποτα, παρά μόνο μια θήκη και ένας φορτιστής για το κινητό (απο τα περίπου 10 πράγματα). Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα με τα ΕΛΤΑ τον τελευταίο καιρό. Έχω γνωστή που έχει υποκατάστημα και μου είπε ότι τους έρχονται λίγα πράγματα πλέον. Όχι μόνο απο εξωτερικό, αλλά και εσωτερικό διακινούνται όλα με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. 

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 29/1/2019 στις 9:11 ΜΜ, bromiaris είπε

Τα συγκεκριμένα ήρθαν πριν 15 ημέρες και για δωρεάν είναι απλά τέλεια…

20190129_210740.jpg

Στις 29/1/2019 στις 10:00 ΜΜ, HateMe είπε

Πήρα και εγώ τέτοια. 
Σάπιος ήχος σε σχέση με τα akg του S9 που έχω. 

Τα χάρισα στο forum :P 

Στις 29/1/2019 στις 10:05 ΜΜ, bromiaris είπε

Τι ακριβώς συγκρίνεις είπαμε;;;;

Παρελαβα και εγω σημερα, μετα απο τοσο καιρο.

Χαλια ειναι, ουτε τσαμπα δεν λενε τιποτα, δεν προκειται να τα δουλεψω, σκουπιδια θα πανε απο μενα, δεν θελω να χαλασω τα αυτια κανενος. Ακομα και αν ηθελε να τα χαλασει, δεν θα γινω συνεργος σε κακοποιηση αυτιου! Συμφωνω απολυτα με τον 2ο. Συγκρινω με τον ηχο που πρεπει να ακουσεις (εστω και με παραχωρησεις σε ακουστικα των 5 ευρω κατι ακους) και δεν ακους σε αυτο παρα μονο μια αηδια που δεν μπορει καποιος να την μπερδεψει με μουσικη.

Χαλασα το κουπονι με αυτη τη σαβουρα! Πιο καλα να μην μου τo εστελνε ο Κινεζος να εβγαζε κατι παραπανω.

• Like 2
  • Thanks 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες, σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα το ραδιοφωνάκι (το περίμενα μεγαλύτερο) ενα RGB cable ΧΩΡΙΣ όμως το κοντρολ και ένα mouse. 

Άρα σίγουρα την μαλακία την έχουν κάνει τα ΕΛΤΑ.  Άλλη εξήγηση δεν έχω. 

Να σημειώσω εδώ πως δεν είχε υπάρξει κάποια επικοινωνία με παράπονα, resend κλπ. Το είχα αφήσει στην τύχη του.

Τα παρέλαβε δυστυχώς η μάνα μου επειδή έκανα μπάνιο εκείνη την ώρα αλλιώς θα ρωτούσα να μάθω λεπτομέρειες όπως το γιατί άργησαν τόσο κλπ κλπ. 

Αν ήρθαν και σε κανέναν άλλον, ας το γράψει. 

Όποιος επίσης ψήνεται, ας πάει μια βόλτα στα ΕΛΤΑ της περιοχής του και να ρωτήσει μπας και. 

Δημοσ.

4-5 παραγγελίες από Νοέμβριο(ebay) και δεν έχω παραλάβει ακόμα τίποτα. 

3 παραγγελίες από Aliexpress και παρέλαβα μέσα σε ούτε 3 βδομάδες (19 μερες) 

Δημοσ.

Και σε μενα ηρθε μια βαση κινητου για αυτοκινητο απο το δευτερο κουπονι. Πιστευω μεχρι το καλοκαιρι να μας εχουν ερθει τα υπολοιπα :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...