leros2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Tasosp22 είπε θα πας εκει που λεει purchase history και δεξια γραφει more actions. Θα σου εχει επιλογη i didnt receive it ή contact seller και θα πεις οτι δεν σου ηρθε και ζητας επιστροφη. εμ έλα που δεν έχει κάτι εκεί..
Tasosp22 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, leros2004 είπε εμ έλα που δεν έχει κάτι εκεί.. ισως επειδη εχει περασει η ημερομηνια παραλαβης που ειχαν δωσει . και μενα τωρα τα ιδια εμφανιζει .πριν περασει η ημερομηνια το ειχα κανει . Δοκιμασε απλα να του στειλεις μηνυμα. 1
leros2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Tasosp22 είπε ισως επειδη εχει περασει η ημερομηνια παραλαβης που ειχαν δωσει . και μενα τωρα τα ιδια εμφανιζει .πριν περασει η ημερομηνια το ειχα κανει . Δοκιμασε απλα να του στειλεις μηνυμα. Το βρήκα τελικά...
coyote2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, Tasosp22 είπε Και εγώ περιμένω το ραδιόφωνο και άλλα 2 πράγματα και φαίνονται από 8 Νοεμβρίου στην Ελλάδα. Ο ένας μου έκανε επιστροφή και ήρθε και εμαιλ απο το Paypal αλλά δεν εμφανίστηκε κάτι στην κάρτα και γράφει το εξής όπως θα δείτε στην φωτογραφία που ανέβασα '' Επιστροφή χρημάτων προς κουπόνι και όχι προς κάρτα '' Απόκρυψη περιεχομένων το ίδιο και σε μένα αρα δε θα τα πάρουμε....
alekout Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, leros2004 είπε Το βρήκα τελικά... Παιδιά γειά σας . Επειδή είχα ένα αντίστοιχο θέμα , να ενημερώσω οτι όταν η αγορά είναι παλιά , όταν ο πωλητής σου κάνει τον κινέζο , δηλ. απαντάει διάφορα ή οτι θα σου κάνει refund αλλά δεν το κάνει , εσύ δεν έχεις την δυνατότητα escalate . Το λέει και το ebay : Note: You can escalate a case only if it was opened within 30 days after the estimated or confirmed delivery date." Η λύση είναι να ανοίξεις case στο paypal . Εκεί έχεις περιθώριο 6 μήνες από την αγορά . Ελπίζω να βοηθήσω κάποιους . 1
JohNickZ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Από Paypal βρείτε την συναλλαγή της αγοράς κ πατήστε εκεί να ανοίξει θέμα (για όσους δεν το εμφανίζει στο ebay στο more actions) και θα σας οδηγήσει στο ebay resolution page. 1
HateMe Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Παρήγγειλα αυτά ξεχωριστά εγώ και δεν μπορώ ούτε με το tracking τους να δω τι γίνεται. Έχω ακόμα μέρες μπροστά μου βέβαια μέχρι τις 28 του μήνα.
talos_2002 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 48 λεπτά πριν, alekout είπε Η λύση είναι να ανοίξεις case στο paypal . Εκεί έχεις περιθώριο 6 μήνες από την αγορά . Ελπίζω να βοηθήσω κάποιους . Όταν είναι κουπόνι, δεν έχει νόημα. Περιμένω την ημερομηνία για να μπορώ να κάνω το μόνο που καταλαβαίνουν οι Κινέζοι, αρνητική στο eBay.
Oscar_Mike Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 και εμενα τα τρακιν δε δούλεψαν, και ξαφνικά χτες ήρθαν σπίτι μαζεμένα όπως είπα και πριν, οπότε κάντε λίγη υπομονή 1
basilis5 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 55 λεπτά πριν, talos_2002 είπε Όταν είναι κουπόνι, δεν έχει νόημα. Περιμένω την ημερομηνία για να μπορώ να κάνω το μόνο που καταλαβαίνουν οι Κινέζοι, αρνητική στο eBay. δεν ανοιγει ρουθουνι, ειναι τοσες πολλες οι αγορες γενικα, που οι λογαριασμοι ξεφυτρώνουν σαν μανηταρια. γενικα κακως ασχολουμαστε με τους κινεζους.. μαζι κι εγω που εκανα χρηση επισης (χωρις να εχω παραλαβει)
coyote2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Τελικά καταλάβαμε γιατί με τους αληθινούς λογαριασμούς ορισμένων φίλων δε τα καταφέραμε να παραγγείλουμε?
temitis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, thyra_7 είπε Απο τα ακουστικα του joytownonline μου εστειλαν αυτη την απαντηση Ενω για το ραδιοφωνακι μου ειπε θα το ξαναστειλει. Για να δουμε Κ μένα το ίδιο μνμ μου έστειλε κ όταν επέμεινα για refund πάλι τα ίδια μου έλεγε. Άνοιξα case κ σε μία μέρα μου έκανε refund
Oscar_Mike Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, coyote2 είπε Πηρες ραδιόφωνο ή κορδέλα με led? αυτά έχουν το πρόβλημα απ ότι φαίνεται.... όχι πήραμε κάτι POP Keychain ένα καλώδιο ugreen type-c, ένα ανταπτοράκι micro usb σε type-c και κάτι άλλες χαζομάρες που δε θυμάμαι, το keychain μου, που παρακολουθούσα το τρακιν του, το έδειχνε μέχρι εδώ και τέλος, και χτες ήταν σπίτι μου
coyote2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Oscar_Mike είπε όχι πήραμε κάτι POP Keychain ένα καλώδιο ugreen type-c, ένα ανταπτοράκι micro usb σε type-c και κάτι άλλες χαζομάρες που δε θυμάμαι, το keychain μου, που παρακολουθούσα το τρακιν του, το έδειχνε μέχρι εδώ και τέλος, και χτες ήταν σπίτι μου υπέροχα για τους μικρους.... μοιάζουν με αληθινά σαν του public?
Oscar_Mike Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, coyote2 είπε υπέροχα για τους μικρους.... μοιάζουν με αληθινά σαν του public? δεν τα εχω δει του public να σου πω την αλήθεια, αλλά στην πρώτη ευκαιρία θα σου ανεβάσω μερικές φωτο αν θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις