opcorsa Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Αδερφέ, αν δεις λεπτομέρειες στο paypal, το refund έγινε στον .... κωδικό προσφοράς, με λίγα λόγια στο ίδιο το ebay που σου έδωσε τον κωδικό. Τώρα οι μικροχρεώσεις που είχαμε κάποιοι (2,3 ευρώ, μπορεί και παραπάνω κάποιοι), μάλλον τα ξεχνάμε τα λεφτά αυτά. Δεν χάνουμε κάτι να στείλουμε μήνυμα στο ebay, αλλά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μάλλον κάναμε μάγκα τον κινέζο και τα τσέπωσε χοντρά. Για παράδειγμα ένα ροζ ραδιόφωνο που είχα παραγγείλει για την μικρή από παλαιότερο κουπόνι, ξέχασα να το κοιτάζω και τώρα που πέρασε η χρονική περίοδος που μπορώ ν' ανοίξω case, το κέρδισε ο πωλητής. Φανταστείτε να το έκανε παγκοσμίως το ίδιο κόλπο τι θα κέρδισε με το ίδιο κόλπο από αγοραστές που ξέχασαν ή δεν ενδιαφέρθηκαν ν' ανοίξουν case! Στο δεύτερο ραδιόφωνο που και αυτό εννοείτε δεν ήρθε, πρόλαβα να κάνω case αλλά ενώ ζήτησα να μου στείλει ξανά καινούργιο (ΔΕΝ επέλεξα refund στις επιλογές), αυτός χωρίς πολλά πολλά , επέστρεψε άμεσα τα λεφτά ..... στο κουπόνι! φιλε ναι, απλα δεν αναφερομαι στους κωδικους που φαγαμε φολα... λεω για κανονικα πραγματα που παρειγγειλα και πληρωσα.. απλα εγιναν οι παραγγελιες ταυτοχρονα μαζι με τα γυφτο κουπονια... εγω απλα περιμενω 2-3 εργασιμες να φανουν στην καρτα? εγω παραγγειλα με scam account τις προσφορες των κουπονιων, στον κανονικο μου λογαριασμο (10 χρονια και 70 παραγγελιες περιπου) δεν μου επερνε το κουπονι
coyote2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Spitfire_13 είπε Εμενα για παραγγελια 1/11/18 κατι BT ακουστικα δεν ηρθαν ποτε, επικοινωνησα με πωλητη και μου ειπε να στειλει καινουρια αν 8ελω αυτό ειναι το καλύτερο τελικά
thyra_7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Απο τα ακουστικα του joytownonline μου εστειλαν αυτη την απαντηση Ενω για το ραδιοφωνακι μου ειπε θα το ξαναστειλει. Για να δουμε
HouZer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έστειλα mail στο support to ebay περιγράφοντας την κατάσταση, και μου απάντησαν το παρακάτω: Έστειλα και στο paypal και περιμένω. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από HouZer 1
hasiotis_john Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρον αυτό, δηλαδή το refund που πήραμε μερικοί στο paypal μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε μελλοντικά? Πως ακριβώς θα λειτουργήσει το κουπόνι αυτό? (Please know once a refund has made, a coupon will be automatically a paypal credit...) Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από hasiotis_john
coyote2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Ενδιαφέρον αυτό, δηλαδή το refund που πήραμε μερικοί στο paypal μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε μελλοντικά? Πως ακριβώς θα λειτουργήσει το κουπόνι αυτό? (Please know once a refund has made, a coupon will be automatically a paypal credit...) Το βλέπω, αλλά δε βλέπω λεφτά, μόνο κουπόνι ρεφαουντ
kkailas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Τι tracking number σας εδωσε αυτος με τα ραδιοφωνακια; Να τσεκαρουμε μηπως εχει δωσει το ιδιο σε ολους *******5315YN ο δικος μου Carrier: YANWEN
chsam Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, kkailas είπε Τι tracking number σας εδωσε αυτος με τα ραδιοφωνακια; Να τσεκαρουμε μηπως εχει δωσει το ιδιο σε ολους *******5315YN ο δικος μου Carrier: YANWEN Οχι δεν εχω ιδιο.
coyote2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 αν κάποιου του εμφανιστούν τα πραγματικά λεφτα στο paypal και μπορεί να τα ξοδέψει ας ενημερώσει
Glikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Λογικά για τα αντικείμενα που συμπληρώσαμε 1-3 ευρώ π.χ., μέσω PP, δεν πρέπει να γίνει επστροφή χρημάτων στην κάρτα?
coyote2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 αν ανοίξεις τις συναλλαγές σου λεει ότι στα στείλανε. Απλά ίσως δεν εμφανίστηκαν ακόμη
Glikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, coyote2 είπε αν ανοίξεις τις συναλλαγές σου λεει ότι στα στείλανε. Απλά ίσως δεν εμφανίστηκαν ακόμη Ακόμα δεν έχω ζητήσει τα λεφτά. Περιμένω μπας και έρθουν, όσα έρθουν, αν έρθουν.
Tasosp22 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Και εγώ περιμένω το ραδιόφωνο και άλλα 2 πράγματα και φαίνονται από 8 Νοεμβρίου στην Ελλάδα. Ο ένας μου έκανε επιστροφή και ήρθε και εμαιλ απο το Paypal αλλά δεν εμφανίστηκε κάτι στην κάρτα και γράφει το εξής όπως θα δείτε στην φωτογραφία που ανέβασα '' Επιστροφή χρημάτων προς κουπόνι και όχι προς κάρτα '' Spoiler
leros2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Πως ζητάμε refund για πράγματα που αγοράσαμε τον Νοέμβριο (1η φουρνιά του κουπονιού) γιατί δεν τον βλέπω ως επιλογή στο ebay?
Tasosp22 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, leros2004 είπε Πως ζητάμε refund για πράγματα που αγοράσαμε τον Νοέμβριο (1η φουρνιά του κουπονιού) γιατί δεν τον βλέπω ως επιλογή στο ebay? θα πας εκει που λεει purchase history και δεξια γραφει more actions. Θα σου εχει επιλογη i didnt receive it ή contact seller και θα πεις οτι δεν σου ηρθε και ζητας επιστροφη. Αν δεν σου εμφανιζει τις αγορες του 2018 εχει πανω απο τα φιλτρα να επιλεξεις χρονολογια. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από Tasosp22
Προτεινόμενες αναρτήσεις