Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και σε έμενα δεν ήρθε το ραδιοφωνάκι από την προτελευταία καμπάνια

ούτε το ποντίκι από την τελευταία

Μαζεύουν τα 5ευρα του ebay οι κινέζοι και στέλνουν κοπανιστό αέρα

• Απαντ. 475
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από την πρώτη καμπάνια μου ήρθαν όλα απλά το ένα καλώδιο usb κάνει κάτι νερά...το κράτησα για μπεγλέρι...

Δημοσ.

εγω πρεπει να παρειγγειλα γυρω στα 6 πραγματα με τις 2 καμπανιες του εβαυ, χωρις να πληρωσω φραγκο

δυστυχως και σε εμενα δεν εχουν ερθει 5 απο τα 6... ηρθε ομως η αππλε θηκη που παρειγγειλα και ειναι σενια

για χρονο παραδοσης και τετοια δεν μπορω να ξερω γιατι παραγγελθηκαν απο ψευτικο προφιλ αλλα και παλι ελπιζω να ερθουν

το τραγικο ειναι οτι εχω ακομα 4 παραγγελιες που εχω παρει σοβαρα πραγματα μικρης αξιας και τα εχω πληρωσει και δεν εχουν ερθει και ανοιξα σημερα case να παρω πισω τα λεφτα και αν ερθουν ηρθαν...το τραγικο ειναι οτι πρωτη φορα μου συμβαινειαυτο τα τελευταια 5 χρονια... ειχα παρει 50-60 πραγματα και ηρθαν ολα..μονο τωρα χαθηκαν (?) πραγματα

μηπως παιζει τιποτα στα ελτα ?

Δημοσ.

Ούτε σε μένα ήρθε το ραδιοφωνάκι. Παραγγελία 30/11. Στο traking λέει ότι έφτασε στο ταχυδρομείο της χώρας προορισμού από τις 6/12 !!!!! 

Δημοσ.

μηπως εφτασαν αεροδρομιο και μας τα μαγαρισαν οι τελωνειακοι τα καλουδια?

με το κανονικο μου ακαουντ δεν τον επερνε τον κωδικο οποτε μπηκα με ψευτικους και δεν μπορω ουτε αρνητικη  κριτικη να αφησω πλεον :P

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mp3buddy είπε

Ούτε σε μένα ήρθε το ραδιοφωνάκι. Παραγγελία 30/11. Στο traking λέει ότι έφτασε στο ταχυδρομείο της χώρας προορισμού από τις 6/12 !!!!! 

Εμενα δεν μου δείχνει καν tracking number

Δημοσ.

Και εμένα δεν ήρθε τίποτα.

Βέβαια στην ημερομηνία αποστολής είχε Estimated delivery: Tue, Dec 18 - Wed, Jan 30 οπότε βλέπουμε έχει μέλλον ακόμα... 

Δημοσ.

Απο την πρωτη καμπανια εγω εχω παραλαβει εδω και αρκετο καιρο το ποντικι, ενω καπου μεσα Δεκεμβριου εφτασαν και κατι μικρα στολιδακια που ειχα βαλει με το δευτερο κουπονι. Κατι αλλα που ειχα βαλει για να συμπληρωσω το κουπονι μαλλον θα τα βαλω του χρονου.

Δημοσ.

πιστεύω πως θα έρθουν αλλά θα αργήσουν.

εμένα τα μισά έχουν έρθει.

από 5 που είχα παραγγείλει ήρθαν τα 3.

Δεν ξέρω μήπως τα άλλα με κάποιο τρόπο τα έκοψε το eBay (μας πήραν χαμπάρι).

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, coffeex είπε

Επειδή βλέπω ότι μερικοί είχαν πρόβλημα και δεν παρέλαβαν το ποντίκι, σε εμένα έχει 

έρθει αυτό 

Αυτό ήρθε και σε μένα, όσο για το ραδιοφωνακι ο κινεζος την ταπα την έριξε ομαδικά σε όλους. Ούτε εδώ εφτασε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...