tiestointhemix Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, val007 είπε Mini Micro USB Stereo Portable Speaker Music Player FM Radio PC MP3 / 4 Notebook Marvel DC The Avengers Loki Metal Keychain Key Chain Keyring for Collection Top Quality Men's Bifold Leather Wallet Credit Card Holder Billfold Purse Clutch Pop Out Phone Grip And Stand Holder Car Mount For Popsocket Air Vent Mobile Clip συνολο 3.30 ευρω για τζαμπα μια χαρα !!! thanks ts .... Βρισκει κανεις το πορτοφολι που ψωνισε ο συμφορουμιτης η τελειωσε;
txcellas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Συγκεκριμενα πραγματα προφανως σε αφηνει να παραγγειλεις! Ξερετε ποια ειναι αυτα;
vrwmiaris Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, txcellas είπε Συγκεκριμενα πραγματα προφανως σε αφηνει να παραγγειλεις! Ξερετε ποια ειναι αυτα; Αυτά που έχει στο λινκ της πρώτης σελίδας 1
snakegaminggr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για οποιον ενδιαφερεται υπαρχει και θηκη πορτοφολι για σχεδον ολα τα xiaomi κινητα με επιλογη χρωματος κοστιζει 4.5 αρα δωρεαν με το κουπονι θα το βρειτε σχεδον στο τελος της σελιδας Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από snakegaminggr
Glikos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Εν το μεταξύ δεν με αφήνει να βάλω πάνω από 1 items στο καλάθι. pfff
aggelos_dim Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δέχτηκε τον κωδικό δύο φορές...Μια χαρά 😄
txcellas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Με διαγραφή cookies, vpn και 10 minutes mail ατέλειωτες αγορές!!
tara493 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μια παραγγελία προσπαθω να κανω και δεν δέχεται τον κωδικό. Μου λεει οτι δεν ειιναι eligible for this order. Προφανώς και διαλέγω ανάμεσα απο τα προϊοντα που πρέπει και προφανως δεν έχω κανει αλλη. Γνωρίζει κανεις κατι ?
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν παίδες. Έκανα κάποια τεστάκια τώρα. Φταίει ο αριθμός τηλεφώνου και δεν μπορείτε να παραγγείλετε περισσότερα. Άφησα κενό και μου πήρε την 3η παραγγελία κανονικά. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Sasuke_Uchiha
non-serviam Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Glikos είπε Ξεκίνησα και εγώ παραγγελίες. Το θέμα είναι σε περίπτωση που δεν βρίσκει την οδό το κούριερ, πως θα με ειδοποιήσει, με τηλεπάθεια? Με τζάμπα ευρώ αντικείμενο, μόνο κούριερ δεν θα στο φέρει σπίτι!
Glikos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Εγώ μέχρι τώρα έκανα 2 παραγγελίες. Πήρα το usb speaker και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Σε ένα acc / email. Το δέχτηκε το κουπόνι. Θα συνεχίσω και ίδωμεν.
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, non-serviam είπε Με τζάμπα ευρώ αντικείμενο, μόνο κούριερ δεν θα στο φέρει σπίτι! Εμένα μου τα έφεραν και τα 27 σπίτι μου. (Μιλάω για το προηγούμενο topic με το ebay πάλι)
non-serviam Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Sasuke_Uchiha είπε Εμένα μου τα έφεραν και τα 27 σπίτι μου. (Μιλάω για το προηγούμενο topic με το ebay πάλι) Ταχυδρόμος ΕΛΤΑ φαντάζομαι;
Glikos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Sasuke_Uchiha είπε Εμένα μου τα έφεραν και τα 27 σπίτι μου. (Μιλάω για το προηγούμενο topic με το ebay πάλι) Ρε μαν, εσύ θα τους κλείσεις το σπίτι.
opcorsa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Sasuke_Uchiha είπε Εμένα μου τα έφεραν και τα 27 σπίτι μου. (Μιλάω για το προηγούμενο topic με το ebay πάλι) τυπε τωρα ας τους δειξουμε ποιος ειναι το αφεντικο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις