Zerg13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να ρωτησω κατι για τα πολλα account; Τι ονοματα βαζετε; Παλι τα σωστα; Δεν θα σας δουν οτι ειστε το ιδιο ατομο; Με ενα ψευτικο ονομα πως παραλαμβανετε απο ταχυδρομειο; Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Zerg13
orck Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Atοm είπε Thanx! Απόκρυψη περιεχομένων Μη ξεχνάτε πως μπορείς να κάνεις login στο ebay και μέσω Facebook και Gmail 😇 Το εκανα και η λαλακια περνει σαν στοιχεια το ονομα στο facebook ΚΑΙ ΟΧΙ το ονομα του Paypal. Μαλλον θα μου τα στειλουν σε ενα ατομο που δεν υπαρχει πουθενα, ελπιζω να τα φερει ο ταχυδρομος στο σπιτι και να τα αφησει αλλιως δεν θα βρω ταυτοτητα του ανυπαρκτου που εχω στο facebook.
snakegaminggr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, opcorsa είπε τωρα ξεθυμανα τους τα πηρα ελπιζω να ερθουν μονο γιατι εχω βαλει fake name με σωστη διευθυνση Δεν χρειαζεται να βαλεις fake name κατα την δημιουργεια ενος καινουργιου λογαριασμου βαλε fake και μετα το κανεις edit(με το αληθινο) και τελειωσες!!! Εχω φταξει 3 account με Συνολο 6 παραγγελιες, 2 παραγγελιες ανα account με ψευτικα τηλεφωνικα νουμερα αλλα αληθινα στοιχεια μεχρι τοτε ολα κομπλε( Δεν πληρωσα δραχμη!!!) πηγα να κανω και 4 λογαριασμο και θελει επιβεβαιωση αριθμου, θα ξαναπροσπαθησω απο αλλο pc Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από snakegaminggr
mastoras007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 θα μπλοκάρουν οι σερβερ του ebay ααχαχαχαχαχαα φτιαχνω account
opcorsa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, snakegaminggr είπε Δεν χρειαζεται να βαλεις fake name κατα την δημιουργεια ενος καινουργιου λογαριασμου βαλε fake και μετα το κανεις edit και τελειωσες!!! Εχω φταξει 3 account με Συνολο 6 παραγγελεις, 2 παραγγελεις ανα account με ψευτικα τηλεφωνικα νουμερα αλλα αληθινα στοιχεια μεχρι τοτε ολα κομπλε( Δεν πληρωσα δραχμη!!!) πηγα να κανω και 4 λογαριασμο και θελει επιβεβαιωση αριθμου, θα ξαναπροσπαθησω απο αλλο pc τυπε τα ειχες πελωρια αναγκη 13 λεπτά πριν, mastoras007 είπε θα μπλοκάρουν οι σερβερ του ebay ααχαχαχαχαχαα φτιαχνω account το θεμα ειναι ποιος τα πληρωνει αυτα τα χρηματα γιατι ο κινεζος σιγουρα θα πληρωθει... απο ποιος ομως δεν ξερω,....σιγουρα ξερω απο ποιους ΔΕΝ θα πληρωθει 1
snakegaminggr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, opcorsa είπε τυπε τα ειχες πελωρια αναγκη Βαριομουν οποτε για να περασει η ωρα
kmarios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, opcorsa είπε τυπε τα ειχες πελωρια αναγκη το θεμα ειναι ποιος τα πληρωνει αυτα τα χρηματα γιατι ο κινεζος σιγουρα θα πληρωθει... απο ποιος ομως δεν ξερω,....σιγουρα ξερω απο ποιους ΔΕΝ θα πληρωθει Προωθητική ενέργεια του ebay. Μαρκετινγκ 101 ... 2
mastoras007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, snakegaminggr είπε Δεν χρειαζεται να βαλεις fake name κατα την δημιουργεια ενος καινουργιου λογαριασμου βαλε fake και μετα το κανεις edit(με το αληθινο) και τελειωσες!!! Εχω φταξει 3 account με Συνολο 6 παραγγελιες, 2 παραγγελιες ανα account με ψευτικα τηλεφωνικα νουμερα αλλα αληθινα στοιχεια μεχρι τοτε ολα κομπλε( Δεν πληρωσα δραχμη!!!) πηγα να κανω και 4 λογαριασμο και θελει επιβεβαιωση αριθμου, θα ξαναπροσπαθησω απο αλλο pc Εκανα και μου λέει οτι εχω βάλει κωδικο.. Μηπος χρειάζετε στοιχεία κάρτας?η paypal? εκει τα εβαλες κενα η εχεις και 3-4 paypal? axaxa
snakegaminggr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Εκανα και μου λέει οτι εχω βάλει κωδικο.. Μηπος χρειάζετε στοιχεία κάρτας?η paypal? εκει τα εβαλες κενα η εχεις και 3-4 paypal? axaxa Δεν χρειαζετε να επιλεξεις καποια επιλογη πληρωμης απλως βαζεις το κουπονι και τελειωσες!!! και ειναι μεχρι 2 φορες ανα account Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από snakegaminggr
Glikos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Αριθμό τηλ όταν κάνετε acc βάζετε real ή fake?
opcorsa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Glikos είπε Αριθμό τηλ όταν κάνετε acc βάζετε real ή fake? o τολμων νικα τυπε προχωρα
mastoras007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, opcorsa είπε o τολμων νικα τυπε προχωρα ΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΠΈΡΑ ΟΤΙ ΝΑΙ ΑΧΑΧΑΧΑ εγω εβαλα ενα νουμερο στην τύχη αλλά δεν προχωράει...θα κάνω ενα καθαρισμο cookies μπας και
opcorsa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, mastoras007 είπε ΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΠΈΡΑ ΟΤΙ ΝΑΙ ΑΧΑΧΑΧΑ εγω εβαλα ενα νουμερο στην τύχη αλλά δεν προχωράει...θα κάνω ενα καθαρισμο cookies μπας και χαχαχαχ κλαιω
mastoras007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δουλεψε!!! Καθαρισμο cookies και ολα κομπλέ..επιτελους θα πάρω ασυρματα hands free ευχαριστώ ebay
Glikos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Ξεκίνησα και εγώ παραγγελίες. Το θέμα είναι σε περίπτωση που δεν βρίσκει την οδό το κούριερ, πως θα με ειδοποιήσει, με τηλεπάθεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις